Nemsokára befuthat az Intel olcsóbb Optane családja

Egyre több jel utal arra, hogy október végén tényleg elrajtolnak az Intel legújabb Optane sorozatú SSD meghajtói, amelyek már nem csak és kizárólag gyorsítótárként, hanem önálló SSD meghajtóként is alkalmazhatóak lesznek – nem úgy, mint a jelenleg kapható 32 GB-os és 64 GB-os példányok. Az Optane 900P sorozat tagjai alapvető tulajdonságaik terén az üzleti felhasználóknak szánt P4800X modellekre hasonlíthatnak majd, viszont hiányozni fognak róluk az üzleti felhasználókat célzó speciális technológiák, ami alacsonyabb vételárat eredményezhet.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
ipon.hu10:17

Cooler Master MasterBox MB600L: költséghatékony elegancia

3

A Cooler Master ezúttal a közepes torony formátumú, letisztult dizájnnal és vonzó árcédulával rendelkező számítógépházak piacán próbál érvényesülni legújabb termékével, a MasterBox MB600L modellel, ami alapjában véve a legfrissebb trendeket követi.

_dummy_18:35

A szomszéd ennek biztos nem fog örülni

8
_dummy_20:37

Megint gond van a HP nyomtatóddal? Utángyártott patront használsz? Itt a megoldás!

15
prohardver.hu15:23

Hardverpiaci betekintés

7
pcforum.hu18:46

Szuperkicsi GeForce GTX 1080 videókártyát ad ki a Gigabyte

2

A Gigabyte a hét elején jelentette be, hogy piacra dobja a világ legkisebb GTX 1080 videókártyáját. Az Gigabyte GeForce GTX 1080 Mini ITX 8G hossza csak alig 16.9 centiméter, ennek ellenére nyilvánvalóan brutális grafikus teljesítmény biztosítására képes.

pcforum.hu16:22

Megint új alaplap is kell majd az Intel legújabb processzoraihoz

4

Azok a felhasználók, akik már nagyon várják az Intel következő generációs Coffee Lake processzorainak megjelenését, jobban teszik ha a platformra váltás költségeikbe beleszámolnak egy vadiúj alaplapot is. A megszokott magszámot némileg feltornázó újgenerációs chipek ugyanis nemes egyszerűséggel nem fognak működni még az alig fél éve bejelentett 200-as sorozatú alaplapokban sem.

pcforum.hu09:44

Új, kétszer gyorsabb USB-szabvány jön - de új kábel kell majd hozzá

4

Az USB szabványok fejlesztését felügyelő csoport kedden hivatalosan is bejelentette az adatátviteli specifikáció következő verziójának közelgő kiadását. Az új USB 3.2 duplájára fogja növelni az eddig sem kicsi adatátviteli sebességet, aminek kihasználásához viszont az új, C-típusú csatlakozóval ellátott kábelekre lesz szükség.

pcforum.hu10:39

Kiderült mennyit írást bírnak el ténylegesen az SSD-meghajtók

14
_dummy_16:49

Voyo V3 mini PC teszt - Megérkezett a megváltó!

29
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Klikk ide!
Online Stream