Nemsokára befuthat az Intel olcsóbb Optane családja

Egyre több jel utal arra, hogy október végén tényleg elrajtolnak az Intel legújabb Optane sorozatú SSD meghajtói, amelyek már nem csak és kizárólag gyorsítótárként, hanem önálló SSD meghajtóként is alkalmazhatóak lesznek – nem úgy, mint a jelenleg kapható 32 GB-os és 64 GB-os példányok. Az Optane 900P sorozat tagjai alapvető tulajdonságaik terén az üzleti felhasználóknak szánt P4800X modellekre hasonlíthatnak majd, viszont hiányozni fognak róluk az üzleti felhasználókat célzó speciális technológiák, ami alacsonyabb vételárat eredményezhet.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
ipon.hu10:17

Cooler Master MasterBox MB600L: költséghatékony elegancia

3

A Cooler Master ezúttal a közepes torony formátumú, letisztult dizájnnal és vonzó árcédulával rendelkező számítógépházak piacán próbál érvényesülni legújabb termékével, a MasterBox MB600L modellel, ami alapjában véve a legfrissebb trendeket követi.

_dummy_18:35

A szomszéd ennek biztos nem fog örülni

8
_dummy_06:54

Dial tekerőgombbal dobott ki billentyűzetet a Logitech

1

A Logitech Craft néven prémium árú billentyűzet dobott piacra, egészen újfajta megközelítéssel és remek felhasználói élménnyel azok számára, akik hajlandóak kifizetni a nem túl alacsony 200 dollárt érte. Igaz, hogy a valódi billentyűzetkedvelők - különösen azok, akik nagyra értékelik a mechanikus kapcsolókat és a testreszabhatóságot - valószínűleg többet is költenek, de a Logitech árazásában is eléggé...

_dummy_11:09

Hivatalosan is ez a legszélesebb gamer monitor jelenleg

2

Életre kelnek a képek és a legapróbb részletek is hangsúlyt kapnak az eddig csak televíziókra jellemző HDR képmegjelenítésre is képes QLED monitorokon. Mind a CHG90, mind pedig a CHG70 monitor a Samsung forradalmi quantum dot technológiájára épül, amely elsőként a QLED televíziók termékcsaládjában mutatkozott be a 2017-es CES kiállításon. A QLED quantum dot technológia képpontjai újfajta fémmagra épülnek, és az...

_dummy_09:58

25 éves a világ egyik legsikeresebb laptopja

1

A negyedszázados születésnap alkalmából a Lenovo egy limitált kiadású ThinkPaddel ünnepli a modell sikerességét, ami visszaidézi a modellek klasszikus dizájnját, de az évek során elért műszaki innovációkat kínálja.

pcforum.hu19:46

Változtat Pentium processzorai elnevezésén az Intel

2

Az Intel a napokban egy olyan értesítést küldött ki partnerei felé, amiben arról tájékoztatja őket, hogy változtatást hajt végre Pentium processzorai elnevezésében. Ezek szerint a cég a jövőben egy, a "Pentium" név után illesztett "színkóddal" fogja megkülönböztetni egymástól a lapkák különböző felhasználási környezetekbe szánt változatait.

ipon.hu10:06

Remekül bővíthető toronyházzal jelentkezik a Cooler Master

1

A Cooler Master Cosmos sorozatában feltűnt egy új, impozáns méretekkel büszkélkedő modell, a C700P, amelynek tetején masszív alumínium fogantyúk, alján pedig strapabíró alumínium talpak láthatóak – mindkét részleg kapott RGB LED alapú háttérvilágítást is. A fényes hangulatvilágítás a mellékelt vezérlőn keresztül működik, a ház belsejébe pedig a bal oldallapon keresztül lehet belátni, hála a hajlított és edzett üvegből készített oldallapnak.

ipon.hu21:02

MSI Vortex G25: Hatalmas teljesítmény 2,5 literes házban

1

Az MSI egy nagyteljesítményű, mégis rendkívül helytakarékos gamer PC-vel rukkolt elő, ami a Vortex G25 nevet viseli, Coffee Lake sorozatú processzorra támaszkodik és az Nvidia GeForce GTX 1060-as vagy 1070-es videokártyáját hívja segítségül, hogy minden játék remekül futhasson.

ipon.hu18:05

10 TB-os üzleti merevlemezt mutatott be a Toshiba

2

A Toshiba MG06-os sorozata, amelyben üzleti célra készített, gyors merevlemezek sorakoznak, a napokban egy 10 TB-os taggal bővült. A szóban forgó újdonság ráadásul nem is lassú, hiszen 237 MB/s-os maximális folyamatos adatátviteli sávszélesség biztosítására képes a rajta található SATA 6 Gbps-os csatolófelületen keresztül.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream