Itt a legnépszerűbb:

Ma már el sem tudjuk képzelni az életünket okos telefon nélkül, szinte mindenhova magunkkal visszük. Nem árt ha egészségünk érdekében odafigyelünk arra, hogy van néhány olyan hely, ahova nagyon nem ajánlott rakni! Hova ne tegyük semmiképpen a mobilunkat?

_dummy_18:23

Érdekes hír röppent fel a Note 10-el kapcsolatban

1

A Note 10 szériánál is Infinity-O panelt használ majd a gyártó, viszont egy friss infó szerint a Samsung - annak érdekében, hogy a Note 10 és Galaxy S10 szériát könnyebben megkülönböztethetővé tegye egymástól - az előlapi kamerát a jobb szélről középre tolhatja...

_dummy_18:23

Szűkül a kör a Redmi csúcsmobiljával kapcsolatban | GSMring

2

A Redmi csúcsmobiljának bemutatójával kapcsolatban pontos részleteket nem tudunk. A telefon hamarosan érkezni fog, de hivatalos dátumhoz még nem kötötték a debütálást. Volt olyan pletyka, hogy a mai napon rántják le a leplet az újdonságról, ez egyelőre megdőlni látszik. A Redmi vezérigazgatója Lu Weibinget ismét...

_dummy_19:47

Még több képen látható az iPhone XR 2019

1

A tavaly bemutatott iPhone XR egyes országokban gyorsan népszerű telefon lett, nem is csoda, hogy az Apple elgondolkodott azon, hogy folytatják a szériát, a következő modell egyes pletykák szerint iPhone XR 2019 néven érkezhet, melyhez most több képet is kaptunk.

_dummy_19:47

Android Q támogatással fog érkezni a Redmi csúcsmobilja

3

A hét elején megtartott Google I/O konferencián közzétették, hogy melyek lesznek azok a telefonok amikre már elérhető az Android Q bétája, de ezeken kívül úgy tűnik lesz még egy eszköz amire letölthetjük az új Android rendszer bétáját, ez pedig a napokon belül bemutatkozó Redmi zászlóshajó lesz.

_dummy_13:06

Játékstreaming szolgáltatást indít a Samsung

1

A PlayGalaxy Link egy játékszolgáltatás lehet, mivel a védjegyet Class 9 és Class 41 alá sorolták, olyan kifejezésekkel a hozzá tartozó leírásban mint az okostelefonok, letölthető játékok, online szolgáltatás versenyjátékokhoz és rangadókhoz, szolgáltatás online játszható AR és VR játékokhoz....

_dummy_13:05

Kapott pár extra funkciót a Huawei P30 Pro

2

Dual-View videó módba kapcsolva a képernyő két részre oszlik, ilyenkor az egyik ablakban normál nézetet láthatunk, a másikon pedig 2x-es vagy nagyobb akár 15x-esen nagyított képet.

_dummy_19:33

64 megapixeles kamerát mutatott be a Samsung

2

Az elmúlt időszakban egyre több kamerával felszerelt készülékeket dobtak ki a gyártók, de ez mellett a kamerák felbontása is jelentősen megnőtt pár év elteltével, ma pedig megkaptunk az első 64 megapixeles modult a Samsung jóvoltából.

_dummy_07:38

3D touch érkezik az Android Q verziójában

2

Az Apple majdnem 4 éve mutatta be az akkori palettáját, aminek egyik szoftver újítása volt az úgynevezett 3D Touch, amit azóta sem sikerült másolnia a Google-nek érdemben, de úgy fest, a Q variánsban már kiforrott technika érkezhet.

_dummy_18:09

21 telefonra már tölthető az Android Q bétája

9
_dummy_19:09

Kiderült milyen kamerák lesznek a Honor 20-ban

1

A május 21-én bemutatkozó Honor 20 szériáról már nem kevés információt tudunk, de azért vannak még ködös részletek, ilyen például a telefonok hátlapján elhelyezkedő kamerák tudása, melyhez most kaptunk egy kis ismertetőt.

_dummy_19:09

Láthatatlanná teszi a szelfi kamerát a Samsung

1

Az elmúlt évek során már több megoldással is találkoztunk melyek arra voltak hivatottak, hogy csökkentség a mobilok kijelzője körül lévő keret méretét. Már vannak egész érdekes praktikák is, de a Samsung nem elégszik meg ezekkel, egy teljesen új technológia fejlesztésén dolgoznak.

_dummy_19:09

Ennél egyszerűbben nem lehet OnePlus 7 Pro-t nyerni

2

Ahogy közeledünk a május 14-én esedékes OnePlus 7 széria bemutatójához egyre több új információ lát napvilágot a készülékekről, illetve most egy új promóciós kampány keretein belül egy egyszerű feladvány kitöltésével még egy OnePlus 7 Pro-t is lehet nyerni.

_dummy_17:11

Szuperolcsó, 25 ezer forintos mobilt mutatott be a ZTE

2

Annak ellenére, hogy többségében csak a “nagyok” marketingkampányával találkozik az ember a megfizethető okostelefonok piaca ezerrel dübörög. Szinte a legtöbb gyártónak van egy-egy nagyon olcsó készüléke, amit 30.000 ezer forint alatt beszerezhetünk. A ZTE újdonsága a Blade A7 csendben felkerült a gyártó hivatalos oldalára és egyben kínában megkezdődött az előrendelési időszak.

_dummy_18:47

Két új technológiát is kap a OnePlus 7 Pro

1

A OnePlus 7 és OnePlus 7 Pro-ról már szinte minden hardverspecifikáció kiderült, de Pete Lau a cég vezérigazgatója azért még most is tud eddig ismeretlen információkkal szolgálni az eszközöket illetően.

_dummy_13:12

5 hely ahol ne tartsd a mobilodat, mert nagyon káros!

21
_dummy_14:18

Nincs ellenfele az Apple-nek az okosórák piacán

2

Az okosórák egyre jobban kezdik visszaszorítani a hagyományos karórákat. Erre már a nevesebb gyártók is rájöttek, ezért nem is meglepő, hogy az olyan nagymúltú cégek is mint a Tissot vagy a Tag Heuer kínálatában is találunk már ilyen eszközt.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave