Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave


Itt a legnépszerűbb:
_dummy_19:40
1

Londoni elemzők 60 százalékos esélyt adnak arra, hogy a brit gazdaság tizenkét hónapon belül recesszióba kerül, - Minden ami Anglia

A ház londoni elemzői 60 százalékos esélyt adnak arra, hogy a brit gazdaság tizenkét hónapon belül recesszióba kerül, és előrejelzésük szerint a brit népszavazás után kialakult helyzetben az amerikai jegybank feladatait ellátó Federal Reserve 2017 júniusáig nem emeli tovább irányadó kamatát.

_dummy_19:05
1

DK: a kormány az EU-ból való kilépésre kér felhatalmazást az őszi népszavazáson | 24per7.info

Lázár János a kormányinfón azt mondta: “jó szívvel nem tudna a bennmaradásra szavazni az uniós tagság ügyében”.

_dummy_18:53
1

Nyílt levél a rendőrökhöz, akik az ’50-es években képzelték magukat | 24per7.info

"Mikor úgy döntöttem, hogy lejövök, még felvettem egy nyilatkozatot a telefonommal, hogy minden fasza, minden király, teljesen jól érzem magam"

_dummy_16:27
1

Boris Johnson nem pályázik a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőjének

Boris Johnson nem pályázik a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőjének tisztségére, így a brit miniszterelnöki posztra sem. Ezt a volt londoni polgármester maga jelentette be csütörtökön. Johnson bejelentése nyomán biztos, hogy a Konzervatív Párt vezetői megbízatásáért és az ezzel járó kormányfői tisztségért indult versengésből két másik tory politikus, Theresa May belügyminiszter és Michael Gove igazságügyi …

_dummy_11:34
1

Válasz TGM-nek a „tartalmatlan nemzetiegység-érzületről”

Van egy másodikos fiam, Gergő. Él-hal a fociért. Nem így „neveltük”, ez jött magától onnantól kezdve, hogy felállt. Iskolai szünetekben a barátaival játszanak, iskola után az elsősökkel, bár ők nem mindig engedik be a másodikosokat. A hétvégén mi állunk be a kapuba, az a legjobb.

_dummy_11:30
2

Júliustól elfogadják az elektronikus aláírást is

Az elektronikus aláírás is érvényes, bizonyító erejű, és az unió egész területén elfogadott lesz a július elsején hatályba lépő új szabályozás szerint. A Deloitte Legal jogi tanácsadó cég korábbi közleményében emlékeztettek, az elektronikus aláírás szabályait júliustól egy uniós rendelet határozza meg, amely az egész EU területére kiterjedően szabályozza az elektronikus tranzakciókat.

_dummy_17:57
1

Mer a nézését, meg a járását… | 24per7.info

Hiába no! Kell ez nékünk, mint egy falat kenyér! Ki vagyunk éhezve a sikerre, akárki megláthassa! Ott a Hősök terén, ahun egy tűt sem lehetet vóna leejteni csapattuk. Meggyüttek az arany nélküli ifjaink, oszt kitettünk magunké. A műsorvezető Kovács Kokó Istvááááááááááááán!

_dummy_15:45
1

Egy biztosítótűvel fejezik ki szolidaritásukat a magyarok mellett is

Új mozgalom indult a Nagy-Britanniában élők körében a közösségi médiában: a #SafetyPin, azaz biztosítótű egy új szimbólum, amellyel az országban lévő bevándorlókkal fejezik ki szolidaritásukat a Brexit kapcsán felerősödött xenofóbiával szemben. Ezek közé az immigránsok közé tartoznak az angliai magyarok is.

_dummy_12:11
1

Brit nagykövet: nincs mitől tartaniuk a Nagy-Britanniában dolgozó magyaroknak | Minden ami Anglia

Nagy-Britannia magyarországi nagykövete szerint nincs mitől tartaniuk a szigetországban dolgozó magyaroknak a Brexittel kapcsolatban. Iain Lindsay a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában szerdán azt hangsúlyozta, hogy Nagy-Britanniának az Európai Unióból (EU) való kilépése esetén nem lesznek azonnali változások, amelyek más tagállamok ott élő polgárait érintenék.

_dummy_10:15
31

Orbán és Cameron vesztett, Magyarország válaszút előtt

_dummy_09:45
1

Angela Merkel: aki el akarja hagyni az európai családot, nem számíthat arra, hogy csak a kötelezettségei szünnek meg

Aki el akarja hagyni az európai családot, nem számíthat arra, hogy megszabadul az összes kötelezettségétől, miközben a jogosultságait megtartja - mondta Angela Merkel német kancellár az unió állam- és kormányfőinek kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójára érkezve kedden.

_dummy_09:28
2

Az Egyesült Királyságnak és az EU-nak a lehető legszorosabb viszonyt kell kialakítania | Minden ami Anglia

"Bárcsak megnyertem volna a népszavazást, szomorú vagyok emiatt" - fogalmazott a miniszterelnök, aki a referendum másnapján bejelentette lemondási szándékát.

_dummy_08:35
66
_dummy_20:31
2

Támad a zikavírus! Floridában megszületett az első, zikavírus miatt kórosan kisfejű csecsemő | 24per7.info

Floridában megszületett kedden az első, zika-vírus miatt kórosan kisfejű csecsemő, miközben a kongresszusban a demokrata szenátorok megakadályozták a zika-láz elleni küzdelemre szánt pénzek megszavazását.

_dummy_19:54
1

A Brexitből nincs kiút, “no exit from Brexit” | Minden ami Anglia

Ha a népet arra kérik, hogy mondjon véleményt, és a nép véleményt mond, akkor a döntést nem lehet semmibe venni, a Brexitből nincs kiút, "no exit from Brexit" - jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke Brüsszelben, az unió állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozója előtt.

_dummy_18:16
1

Kilépési szándékának azonnali bejelentésére szólította fel Nagy-Britanniát az Európai Parlament | Minden ami Anglia

Az Európai Unióból való kilépési szándékának azonnali hivatalos bejelentésére szólította fel Nagy-Britanniát az Európai Parlament (EP) a keddi rendkívüli plenáris ülésen elfogadott állásfoglalásában. A

_dummy_17:22
23

Oszd meg Te is...Ez hallatlan! Akadjon a torkotokon a bögrétek” – nyílt levél az MTVA-nak

_dummy_14:37
1

Oszd meg Te is! MSZP: várhatóan sikeres lesz a népszavazási kezdeményezés

Élnek a környezetünkben sokan, akik ugyan változást szeretnének, elégedetlenek a 2010 óta történtekkel, de elmondták félnek, nem merik nevüket adni a lopásgátló népszavazáshoz.

_dummy_13:24
1

Hunexit | 24per7.info

Európa Blokk·Egy rövid időre még a most folyó futball Európa Bajnokságról szóló hírek is háttérbe szorultak, mikor kiderült, az Egyesült Királyság polgárai az Európai Unióból való kilépésük mellett döntöttek. Bár az eredmény szinte sokkoló, mégis azt azért vegyük észre, hogy a britek a kormányuktól egy tiszta, világos, és egyértelmű kérdést kaptak.

_dummy_12:28
1

Juncker: nem kezdhetnek tárgyalásokat Nagy-Britannia kilépési szándékának bejelentése előtt | Minden ami Anglia

"Nagyon súlyos órákat élünk, a brit referendum szárnyunkat szegte, de igyekszünk tovább repülni" - közölte Juncker

_dummy_12:09
2

Az Egyesült Királyság helyzetének újraszabályozása | Minden ami Anglia

Időrendben bemutatjuk annak a tárgyalási folyamatnak a főbb eseményeit, amelynek az volt a célja, hogy megállapodás szülessen az Egyesült Királyság Európai Unión belüli helyzetének újraszabályozásáról.

_dummy_10:48
1

Kint a bárány, bent a farkas?

Menni vagy nem menni: ez itt a kérdés. Mármint a kormány által elrendeltetett népszavazásra: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

pcforum.hu09:56
13

3 milliót kap, mert magától települt gépére a Windows 10

_dummy_19:45
1

Több ezren fogadták a válogatottat a Hősök terén

A magyar válogatottnak a franciaországi Európa Bajnokságon nyújtott teljesítményével elégedett több ezres tömeg fogadta a labdarúgó csapatot a budapesti Hősök terén hétfőn délután. A szurkolók megtöltötték a tér középső részét, illetve a rendőrség lezárta a Dózsa György utat is az ünneplés idejére.

_dummy_19:39
2

László Juszt: Gyurcsány Ferenc azt nyilatkozta….

Gyurcsány Ferenc azt nyilatkozta: “Egyszerre kell szolgálni a progresszió és a szociális felelősség ügyét, és ez Horn Gyula hagyatékának is tekinthető.” Úgy véli, “ha Magyarország egykori miniszterelnöke élne, a DK tagja lenne”

_dummy_19:28
1

Az amerikai Legfelső Bíróság megsemmisítette a texasi abortusztörvényt

Az Egyesült Államokban az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi Legfelső Bíróság semmisnek mondta ki hétfőn a Texas államban érvényben lévő, szigorított abortusztörvényt.

_dummy_19:01
1

Cameron: Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok életkörülményeiben nem lesznek “azonnali” változások. | Minden ami Anglia

A kormányfő élesen elítélte a Nagy-Britanniában élő külföldiek és kisebbségek - különösen a lengyel közösség tagjai és intézményei - ellen a népszavazás óta eltelt napokban elkövetett támadásokat, mondván: a brit kormány nem tűri a gyűlölet vezérelte bűncselekményeket.

_dummy_16:47
2

Hazudsz orbán! | 24per7.info

POLITIKUSOK! NEM SZÉGYELLITEK MAGATOKAT? NEM SZÉGYELLITEK KISZOLGÁLNI AZ ALKOTMÁNYOS PUCCSAL RENDSZERT VÁLTÓ, ÉS RENDET TEREMTŐ FASISZTA DIKTATÚRA MEGALKOTÓJÁT?

_dummy_12:57
2

Magyarország jobban teljesít….és mégis miben Viktor? Miben? | 24per7.info

Az elmúlt évek alatt azt láttuk, hogy egyre többen állnak a sorban. Szomorú látni,a kisgyermekes anyákat, a munkanélkülieket, az ESZOSZ károsultakat, a hajléktalanokat. Emberi sorsok, emberi tragédiák, tönkrement életek.

_dummy_12:40
1

Elköltöztetné Londonból az Európai Bankhatóságot (EBA) az Európai Unió | Minden ami Anglia

Az Európai Unió azt tervezi, hogy elköltözteti Londonból az Európai Bankhatóságot (EBA) a brit uniós tagságot elutasító népszavazást követően - közölték brüsszeli uniós források hétfőn

_dummy_12:28
1

DK: Kubatov kopaszai balhéztak a Közlekedési Múzeumnál?

Ismét kigyúrt kopaszok „rendeztek le” egy vitás helyzetet Budapesten, ezúttal a Közlekedési Múzeumot kordonozták el a Liget-projekt ellen tiltakozók elől.

_dummy_10:47
1

Felfüggesztette az MNB a Quaestor Alapkezelő tevékenységi engedélyét

Felfüggesztette a Quaestor Befektetési Alapkezelő Zrt. befektetési alapkezelésre és portfoliókezelésre vonatkozó tevékenységi engedélyét a Magyar Nemzeti Bank (MNB), a Quaestor-kártalanításban érintett befektetők érdekeinek védelme miatt ugyanakkor kivételt jelentenek a befektetési jegyek visszaváltásának fedezetét szolgáló eszközértékesítések, illetve a visszaváltás lehetőségéhez kapcsolódó kötelezettségek teljesítése.

_dummy_10:35
1

Brit pénzügyminiszter: erőteljes készenléti tervek készültek | Minden ami Anglia

A brit pénzügyminiszter szerint a kormány és a Bank of England - brit jegybank - már az EU-tagságról tartott népszavazás előtt erőteljes készenléti terveket dolgozott ki arra az esetre, ha a választók többsége a kilépésre voksol. George Osborne hétfő reggel olvasta fel nyilatkozatát, amelynek elsődleges célja a népszavazási eredmény ismertté válása után kialakult pánikszerű piaci hangulat enyhítése volt.

_dummy_08:37
22

Te is a csuklódon hordod a hajgumid? Jobb, ha gyorsan elfelejted ezt a szokást!

_dummy_08:36
34

Ez töltsd a mosógépbe, ha tiszta, és puha ruhákra vágysz! Mi is meglepődtünk mennyire hatékony!

_dummy_14:06
1

Másfél kilométeres dugó van az M1-esen

Az osztrák hatóságok ellenőrzése miatt torlódik a forgalom a hegyeshalmi határátkelőnél.

_dummy_14:01
2

Láttátok már Dwayne Johnson új filmbemutatóját? - Hírek

A Szikla ezúttal saját YouTube csatornáját igyekszik népszerűsíteni, nem túl szokványos módon

_dummy_12:50
1

London nem akadályozhatja meg az újabb függetlenségi népszavazást | Minden ami Anglia

London nem akadályozhatja meg az újabb skót függetlenségi népszavazást, ha ennek kiírásáról dönt a skót parlament - mondta vasárnap Nicola Sturgeon skót miniszterelnök. A vasárnap közzétett legújabb felmérések szerint a skót választók többsége immár Skócia függetlenségére voksolna. 

www.napi.hu12:17
1

Brexit-tanulságok: senki sincs biztonságban

Mostantól kijelenthetjük, hogy bármi olyasmi megtörténhet a világ politikai és gazdasági színpadán, amit a csütörtöki brit függetlenségi népszavazás előtt elképzelhetetlennek gondoltunk. Ez a Brexit számos tanulsága közül az egyik.

_dummy_12:12
1

Engedélyezték az emberi génkísérleteket

A Rekombináns DNS Tanácsadó Bizottság bólintott rá a kísérletekre.

_dummy_12:11
1

Soros: az EU menthetetlen

A brexit vitája és a menekültváság egymást erősítették. A befektető szerint az EU szétesésével mindenki veszítene.

_dummy_10:57
1

Drogot áruló brit állampolgárt fogtak el Budapesten | Minden ami Anglia

Őrizetbe vettek egy 26 éves brit állampolgárt, aki kábítószert árult egy fővárosi szórakozóhelyen szombaton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap.

_dummy_10:54
1

Orbán szerint Magyarország a rendet képviseli a rendetlenné váló Európában | 24per7.info

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségén, a budai Várban azt mondta, hogy "Magyarország ma a rendet képviseli az egyre inkább rendetlenné váló Európában"

_dummy_09:04
14

Ha azt szeretnéd, hogy a fürdőszobád csillogjon, próbáld ki ezt a természetes házi készítményt!

_dummy_08:39
47
_dummy_21:53
14

Erről a 22 trükkről minden nőnek tudnia kell

_dummy_21:47
49
_dummy_20:10
1

Hogyan lett a Brexitből Brrr!…exit? | Minden ami Anglia

Alig telt el másfél nap azóta, hogy ismeri a világ az angol EU-referendum eredményét, miszerint a népszavazáson részt vevő állampolgárok az EU-ból való kilépés mellett tették le a voksukat, máris elindult az aláírásgyűjtés, hogy a népszavazást meg kellene sürgősen ismételni.

_dummy_14:12
1

Brüsszeli lapok szerint súlyos gazdasági és politikai következményekkel jár a britek kilépése

A brüsszeli lapok szombati elemzései szerint súlyos gazdasági és politikai következményekkel fog járni Nagy-Britannia távozása az Európai Unióból, az okozott károkat azonban egyelőre nem lehet pontosan felmérni.

_dummy_13:47
1

Brit rulett | Minden ami Anglia

Ma már egészen biztos az, hogy az Egyesült Királyság (UK) kilép az Európai Unióból, mert a június 23-i népszavazáson erről döntöttek a választók.

_dummy_20:19
1

A függöny legördült

Mit érdemel az a kormányfő, aki a saját, és udvari bolondjai érdekében másfél millió magyar állampolgárnak tesz keresztbe? Jöjjenek haza cselédnek, az úri kapcarongyok mellé! Mert még a kint lévők számát is elhazudják, mert már rég nem 500 ezer magyar van kint, hanem annak a háromszorosa.

_dummy_18:25
1

Totális ellentmondások a Brexittel kapcsolatban – mi lesz velünk, magyarokkal? | Minden ami Anglia

Jó volna elhinni, hogy a kint élő honfitársaink megtalálhatnák ezek után is a boldogulásukat akkor is, ha Magyarországon ez nem sikerült. Reméljük a legjobbakat, és persze Isten óvja a királynőt!

_dummy_17:51
1

A Fidesznél kétszínűbb bandát találni nem lehet: kiosztották Európát | 24per7.info

Európának le kell vonnia a Nagy-Britannia EU-tagságáról tartott népszavazás tanulságait – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteki rendkívüli sajtótájékoztatóján, a brit referendumra reagálva.

_dummy_14:59
1

Brexit – Londoni elemzők: meredeken emelkedik a brit csődkockázati felár, recesszió jöhet | Minden ami Anglia

Példátlanul meredeken romlottak pénteken Nagy-Britannia államadós-kockázati mérőszámai, miután a brit EU-tagságról tartott népszavazáson a kilépést pártolók győztek. Londoni elemzői vélemények szerint jelentős az esélye annak, hogy a brit gazdaság egy éven belül recesszióba kerül.

_dummy_14:50
1

Magyarország veszített, Orbánt meg kell állítani ezen az úton | 24per7.info

Magyarország veszített. Így értékelte a Brexit tényét Tóbiás József, az MSZP elnöke, rámutatva: a brit döntés következményeként hazánkban lassulni fog a gazdasági növekedés, kevesebb uniós fejlesztési forrás érkezik és kérdéses, hogy mi történik azzal a 300 ezer honfitársunkkal, akik a szigetországban élnek és dolgoznak.

_dummy_14:21
1

Brexit – Hollande: a britek döntése súlyos próba elé állítja Európát | Minden ami Anglia

"Ez a kilépés, és ez az én meggyőződésem, összezavarja az értékrendeket és kollektív választ igényel" - hangsúlyozta Manuel Valls, aki szerint "túl sokáig hunytuk be a szemünket az európai népek figyelmeztetései és kétségei előtt".

_dummy_13:42
1

Brexit – DK: a kormányfő vonja vissza az őszi népszavazást! | 24per7.info

A Demokratikus Koalíció (DK) az őszi kvótareferendum visszavonását követeli a kormányfőtől, szerintük ugyanis az Magyarország uniós kilépéséhez vezet. Molnár Csaba, az ellenzéki párt ügyvezető alelnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján tragikusnak nevezte .....

_dummy_11:39
1

Ki az a kocsis máté? | 24per7.info

"A panoptikumban összegyűltek a bukott liberálfasiszták, magyargyűlölők, drogosok, pénzmosók, szociális gengszterek, befáradt okoskodók, elzavart komcsik, bűnözők, idegbajosok és még néhányan. Meg persze voltak ott "független" civilek is.”

_dummy_11:26
2

Brexit – A kilépésre szavazott a többség – összefoglaló

Az eredmények szerint a választók 52 százaléka szavazott a kilépésre, 48 százalék a bennmaradásra. A brit választási bizottság a manchesteri városházán közölte, hogy a népszavazáson mintegy 33 és fél millióan vettek részt. A kilépésre több mint 17,4 millióan, a bennmaradásra 16,1 millióan voksoltak.

_dummy_09:56
1

David Cameron bejelentette távozását tisztségéből | Minden ami Anglia

Cameron közölte azt is, hogy távozási szándékáról péntek reggel tájékoztatta II. Erzsébet királynőt.

_dummy_08:27
1

Orbán: Brüsszelnek meg kell hallania az emberek hangját | 24per7.info

Tiszteletben kell tartani a britek döntését, mert minden nemzetnek joga van ahhoz, hogy a saját sorsáról ő maga döntsön

_dummy_08:18
1

ELDŐLT!!! Győzött a Brexit, többen akarják a kilépést, mint a bennmaradást. | Minden ami Anglia

.....a voksolás után nincs visszaút, nem képzelhető el, hogy a szavazók akaratával ellentétesen Nagy-Britannia mégsem hagyja ott az uniót.

_dummy_08:15
1

Így inkább ne csinálja!

Elrontott, félresikerült ingatlanos fényképeket válogattunk össze. Okuljunk belőlük!

_dummy_19:42
1

A viharos időjárás ellenére folyamatos a szavazás | Minden ami Anglia

Boris Johnson, London volt polgármestere, a kilépést pártoló tábor frontembere csütörtöki Twitter-üzenetében ugyanakkor annak a kívánságának adott kifejezést, hogy a csütörtöki nap legyen Nagy-Britannia "függetlenségi napja".

_dummy_17:48
1

Ébresztő! | 24per7.info

Amekkora lelkesedéssel napok óta vonulnak magyarok ezrei a francia nagyvárosok és Budapest utcáin, ugyanakkora elánnal kellene fellépnie az egész országnak az európai értékek hazánkban történő érvényesülésének érdekében is.

_dummy_16:38
1

5 otthonteremtési tanács beköltözéshez

Avagy, hogyan lesz ez így jó nekünk?

_dummy_12:23
2

TGM: Anglia és Európa | Minden ami Anglia

Akár bent marad Anglia, akár kilép, a katasztrófa megtörtént (s ebben Jo Cox munkáspárti képviselő meggyilkolása a „Britain First” jelszó jegyében csakugyan jelképes erejű), a hanyatlás megállíthatatlan. God save the Queen.

_dummy_11:07
1

Angliában mindenre fogadhatsz. Maradnak vagy kilépnek? | Minden ami Anglia

Egyre több helyen érhető el Anglia szerte a fogadás lehetősége, hogy a britek kilépnek, vagy maradnak az EU-ban. A mai napon az elemzők szerint teljes mértékben holtverseny van azzal kapcsolatban, hogy kilépnek, vagy maradnak.

_dummy_10:02
2

Juhász Péter: Elfogadta Polt Péter az ebéd invitációm | 24per7.info

Már fogalmazom a hivatalos választ. Addig te meg írd meg hozzászólásban, hogy téged melyik ügy zavar leginkább. Mit kérdezzek meg a nevedben tőle? És oszd meg, hátha vannak másoknak is kérdései Polthoz!

_dummy_09:16
6

Brit EU-népszavazás – Megkezdődött a voksolás | Minden ami Anglia

index.hu08:21
1

Amikor Kína hadat üzent a verebeknek

A háborút komoly áldozatok árán, de a madarak nyerték. 45 millió ember halt bele Mao őrült tervébe.

_dummy_17:25
1

A rasszizmus büdös lehelete | 24per7.info

Én nem kérek a rasszizmus bűzös leheletéből! Nem kérek a bezártságból, elzártságból és nem kérek a cseléd sorsból sem, amit szánnak nekünk!

_dummy_17:13
1

Juncker: nem lehet szó a tagsági feltételek újratárgyalásáról Londonnal

Nem kerülhet sor a tagsági feltételek újratárgyalására Londonnal, ha a britek a csütörtöki népszavazáson úgy döntenek, hogy kilépnek az Európai Unióból - figyelmeztetett Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerdán Brüsszelben, miután megbeszélést folytatott Christian Kern osztrák kancellárral.

_dummy_17:07
1

Az Európai Unió és Nagy-Britannia közötti légi közlekedést is befolyásolja, ha a britek kilépnek a közösségből

Az Európai Unió és Nagy-Britannia közötti légi közlekedést is befolyásolja fogja, ha a britek kilépnek a közösségből. - írta a Nemzeti Közlekedési Hatóság.

_dummy_15:15
1

Hogyan fogja érinteni a magyar gazdaságot a Brexit? | Minden ami Anglia

Nettó értelemben tehát mindenképpen valamennyit veszítene a magyar gazdaság is a kevesebb forrás, vagy magasabb költségek miatt.