Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream


Itt a legnépszerűbb:
_dummy_20:28
1

Toroczkai sötét ügyeinek lajstromához. A körmendi gyerekgyilkosság megfejtése: „vérvád”

Toroczkai Lászlóról jobb időkben, a béke, jólét és szabadság korszakában persze nem kellene szót sem ejteni.

_dummy_19:57
1

Elöntötte a szemét a Föld egyik utolsó, érintetlen szigetét

A Csendes-óceán délkeleti részén emelkedő Henderson-szigeten a legnagyobb sűrűségű az embertől származó hulladék az egész világon tengerkutatók szerint. A szemét 99,8 százaléka műanyag – írja az MTI.

_dummy_18:01
1

Sarka Kata durván kiakadt – Betelt a pohár a sok hazugság miatt

Sarka Kata durván kiakadt – Betelt a pohár, méghozzá a sok hazugság miatt. A modell-műsorvezető a Facebook-oldalán tombol.

_dummy_17:35
2

Egy Angliában élő pécsi lány drámai története

Egy Angliában élő, fiatal, mindössze 24 éves lány élete egy szempillantás alatt megváltozott egy szerencsétlen autóbaleset következtében. .

_dummy_13:03
1

Idén is lesz autómentes nap Budapesten az Európai mobilitási héten

Budapest az idén is csatlakozik az Európai mobilitási héthez, amelynek központi eseményeként tartják az autómentes napot - döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán.

_dummy_21:24
1

Több ezer parkolóhely szűnhet meg az ostoba a lakásépítések miatt | Parkingfo.hu

Több ezer parkolóhely szűnhet meg a lakásépítések miatt Budapesten a Star Park Holding Zrt. vezérigazgatója szerint.

_dummy_21:16
2

Ő fékezte meg a zsarolóvírust

Kiderült annak a brit informatikai szakértőnek a kiléte, aki a támadás pénteki hullámának tetőzése után nem sokkal megtalálta a megoldást a vírus terjedésének megállítására.

_dummy_17:37
1

Hotelt és parkolóhelyeket vásárolt a Debreceni Vagyonkezelő | Parkingfo.hu

A debreceni önkormányzat tulajdonában lévő, a város cégeit tömörítő vagyonkezelő 917 millió forintért megvásárolta a négycsillagos Hotel Lyciumot az alatt alatt található 120 parkolóhelyért pedig további 240 milliót fizettek ki.

_dummy_16:13
2

Havas Henrik elárulta, kire szavaz

Kisorosziban vasárnap tartottak időközi választásokat, elindult Havas Henrik is, és mit ad Isten, a négy hely egyikére beválasztották a képviselő-testületbe. Volt már politika-közeli állapotban, a Horn-kormány idején hat napot államtitkárként töltött be. Most a helyiekért szeretne tevékenykedni.

_dummy_16:12
2

Pukli-pártja kilő

Pukli a Tanítanék Mozgalmat úgy hagyta ott, mint eb…, majd coming outolt, hogy ő valójában Fidesz-szimpatizáns, aztán bejelentette, hogy perceken belül pártot alapít, majd eltűnt. Érezve az idő szavát előkerült, hogy bemutassa új kezdeményezését, a Polgári Világ Pártját. Most itt tartunk Pukli István-ügyben.

_dummy_11:22
1

Élő adás a várva várt kávézásról

Megkezdődött a szélsőjobbos Bayer és a demokraták kávézása. Aki sokat vár tőle, alighanem csalódni fog. Amíg engedik, közvetítjük.

_dummy_09:41
1

Mega parkoló Ferihegyen: ezer új parkolóhelyet épít Budapest Airport | Parkingfo.hu

Újabb ezer parkolóhellyel bővíti a parkolóhelyek számát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője közel egymilliárd forintból.

_dummy_09:13
1

Párbeszéd a mikroszkóp alól

Az alig mérhető Párbeszéd párt szinte biztosan jó taktikát választott, amikor elsőként a csak mikroszkóp alatt látható pártok közül úgy döntött, legismertebb embere, a társelnök Karácsony Gergely népszerűséget használja fel kampánycélra.

_dummy_06:27
2

Szexvideóval hirdetik az eladó luxusvillát - ilyet még nem láttál

Szexvideóval hirdetnek egy csodálatos és méregdrága luxusvillát Beverly Hills-ben. Ez az egyedi felhívás felrobbantotta az internetet.

_dummy_06:26
2

Ezért tárolj mindent fagyasztós zacskóban! -

Mondhatom, hogy a visszazárható fagyasztós zacskó az egyik legjobb találmány, egyszerűen imádom! Hogy miért célszerű inkább ezt használnod?

sg.hu20:10
1

Fenyegetést látnak a Kasperskyben az amerikaiak

Amerikai hírszerzési vezetők először adtak hangot nyilvánosan azon aggodalmuknak, hogy egy orosz informatikai cég fenyegetést jelenthet az amerikai nemzetbiztonságra.

_dummy_11:29
1

NAV, a jóságos -

Tálai András a NAV főnöke szerint nagy a gond az Aibnb-hálozattal, az az a közösségi szállás értékesítéssel, a szállásadók Uberével.

_dummy_09:28
1

Tarlós István: Nem lehet a térfigyelő kamerák képei alapján büntetni

A belügyminiszter minapi állásfoglalása egyértelműen rögzíti, hogy a közterület-felügyeletek kizárólag a térfigyelő kamerák felvételei alapján nem szabhatnak ki büntetést szabálytalankodó autósokra - közölte Tarlós István

_dummy_09:22
1

Putyin sugárút -

Ahogy a népnyelv a Moszkváról Szél Kálmánra keresztelt teret csak, mint Moszkva Kálmán teret emlegeti, ugyanazzal a lendülettel a Cinege utcát is hívhatja Putyin – Cinege sugárútnak – adta hírül szombaton a 24.hu.

_dummy_18:35
1

Elektromos Nissanok a patinás Harrods áruház flottájában | Parkingfo.hu

Már több mint 100 éve történt, hogy a legendás londoni áruház felvette első elektromos járművet flottájába.

_dummy_15:05
1

Parkoló automata mellett dőlt autóra egy öreg fa az Andrássy úton

Egy parkoló automata mellett kidőlt fa miatt állt a forgalom az Andrássy úton a hétvégén a reggeli órákban.

_dummy_10:24
2

Vona felesége és Radnóti -

Vona Gábor felesége egyre aktívabban száll be a Jobbik cukiság kampányába. Legutóbbi Facebook bejegyzéséében Radnóti Miklóst idézte, ez már kicsit sok.

www.hirado.hu21:30
1

Egyre több áldozata van a világméretű kibertámadásnak

Nagy-Britanniában és Spanyolországban több intézményt és vállalatot érintett egy zsarolóvírussal történő támadás. Egyes hírek szerint kínai egyetemek számítógép-hálózata is fertőzött lehet.

_dummy_10:03
2

Jó befektetés, magas hozam - kockázatmentesen

Sőt! Július 1-től a kiutalás időszaka 3 hónapról 2 hónapra fog csökkenni. Hamarabb lesz elérhető a megtakarítás. Az ingatlanpiac élénkülése és az alacsony lakáshitelkamatok meghozták a vásárlási kedvet is. A lakástakarék iránt is 30 százalékkal többen érdeklődtek idén áprilisig, mint korábban. A lakástakarék szabályzásának változásával, nem csak azért lesz érdemes megtakarítást kötni, mert csökken a kifizetés időszaka, hanem ezzel egy időben a hozama is növekedhet.

_dummy_08:32
2

A tenyérbemászó birkózó-közszolga -

Németh Szilárd közszolga, aki azért kapja a fizetését a népfenség jóvoltából, hogy legjobb tudása (?) szerint a boldogulásunkért dolgozzon, és ha kérdezzük, készséggel válaszoljon, nekünk, a főnökeinek, megteszi, hogy kioktatja a kérdezőt, és másnap még van munkája. Mi pedig alázattal tűrjük, és fizetjük, mint a katonatiszt.

_dummy_06:45
2

11 kocsmai trükk, amivel bármikor legombolhatod kicsit a haverokat

Hétvégi összeröffenésre készülsz a haverokkal? Szeretnéd megviccelni őket, esetleg egy kis pénzt is kiszedni a zsebükből? Akkor neked az alábbi kockázatmentes kocsmai trükkökre van szükséged, melyekkel tulajdonképpen borítékolható a siker.

www.hwsw.hu16:06
1

Egy évben maximalizálnák a hírközlési szerződések hűségidejét

Egy a hírközlési szerződések lényeges kereteit szabályozó törvénymódosítási javaslatot nyújtott be az Országgyűlés elé két kormánypárti képviselő a hét közepén. Ha a javaslat átmegy, a hírközlési szolgáltatások maximális hűségideje a felére csökkenhet, és egyéb többletjogokat is kaphatnak a fogyasztók.

divany.hu09:07
1

Így legyél jóban a főnököddel

A karrierünknek és az egészségünknek is jót tesz, ha a felettesseink kedvelnek. Íme pár tipp, hogy gyúrhatsz rá a jó munkakapcsolatra.

_dummy_07:24
1

Orvosi műhiba, vagy gondatlanság? -

Tévedésből halára gyógyszereztek egy idős asszonyt az egyik fővárosi kórházban. A nyomozás megkezdésekor, mielőtt a dokumentumokat átadták volna a nyomozóknak, a főnövér utasítására meghamisították azokat.

_dummy_18:29
2

Itt tudsz beleolvasni a Havi egy főzés tanfolyamba

Érdekelne, milyen a Havi egy főzés tanfolyam? Olvass bele! Töltsd ki az űrlapot, és pár másodperc múlva már olvashatod is!

_dummy_17:57
2

A mai ebédem, képekben -

Milyen az, amikor valakinek nem kell naponta hosszabb időt eltöltenie a konyhában? Jött az ötlet, hogy csinálok neked pár fényképet.

_dummy_12:28
1

Ezeket az ételeket SOHA ne add a kutyádnak

Rengeteg ételt nem lehet adni kis kedvenceinknek, mert beteggé tehetik, vagy akár meg is ölhetik őket. Ezt pedig gondolom senki sem szeretné. Az egyik legfontosabb, hogy nem szabad adni nekik semmi csokisat! Ám nem csak a csokoládé, hanem a rágógumi, az avokádó, a szőlő, a gránátalma, a fokhagyma…

_dummy_10:03
1

Emelkedést vár a Volkswagen az elektromos járművek piacán

A Volkswagen tavaly 70 új elektromos járművet adott el a magyarországi piacon, 2020-ra pedig már évi 400-600 darab értékesítésében bízna

_dummy_19:17
1

Most vegyen elektromos autót: sok pályázati pénz maradt benn az NGM-nél

Az elektromos hajtású gépkocsik vásárlásának támogatására szánt tavalyi kétmilliárd forintos keretet nem sikerült elkölteni, ezért ennek idejét meghosszabbítják, és az idén további hárommilliárd forintra lehet majd pályázni

_dummy_15:38
1

Sikeres emberek titkos szokásai

Sikeres emberek szokásait és viselkedést tanulmányozni mindannyiunk számára inspiráló lehet. Nincs két egyforma életút, a világ legmenőbb üzletembereinek életében mégis vannak bizonyos alaptörvények, szokások, amelyek nem véletlenül jellemzik őket.

_dummy_09:43
13

14 hihetetlen tudományos tény, amely a képtelenség határán táncol, de mégis igaz!

_dummy_20:34
2

Orosz hackerek gyakorlatozhattak nálunk

A módszer egyszerű, de működik.

_dummy_20:14
1

A tilos valóban tilos? -

Előfordul, hogy olyan ételt készítesz, ami nem fagyasztható. Ha azonban már ott van, de egyszerűen nem fogy el, akkor tehetsz egy próbát a fagyasztással.

www.origo.hu11:26
3

Görbicz Anita végleg a legnagyobbak közé került

Egy héttel a 34. születésnapja előtt csodálatos ajándékot kapott Görbicz Anita, aki a Győr női kézilabdacsapatával harmadszor is megnyerte a Bajnokok Ligáját.

itcafe.hu10:16
2

Kína bezárja az internetet

Kizárólag állami akkreditációval rendelkező szerkesztőségek írhatnak híreket, a szerkesztők kiválasztásánál vétójoga lesz a kormánynak.

_dummy_09:00
6

18 használati tárgy, amelyről nem is sejtetted, hogy van lejárati ideje

_dummy_21:56
1

Havi egy főzés tanfolyam -

Tudtad, hogy a házimunkák közül főzéssel töltöd a legtöbb időt? Te is azt tapasztaltad, alig érsz haza a munkából, máris mehetsz a konyhába, hogy gyorsan elkészítsd a vacsorát vagy a másnapi ebédet? Te is úgy érzed, gyerek mellett egyszerűen képtelen vagy nyugodtan megfőzni?

hvg.hu12:31
11

Videó: Észak-Korea annyira középkori, hogy az onnan kijutók már egy ATM-et látva is hüledeznek

_dummy_12:14
1

Folytatódik a lendület - épülnek az új lakások

A szakértők szerint idén az ingatlanpiacon hatalmas növekedés várható. Akár az új lakások építését nézzük vagy az ingatlanvásárlást, a fejlődés számottevő. Az Otthonteremtési Programnak is köszönhetően 2017. első negyedévére 89 százalékkal emelkedett a kiadott építési engedélyek száma – ismertette a Központi Statisztikai Hivatal. Budapesten a nagyobb léptékű építési beruházások még nem készültek el, ezért itt 51,3 százalékkal kevesebb új lakás épült fel.

_dummy_12:12
1

Mitől lesz okos egy város?

Okostelefon, okosotthon, okosváros... Mi jöhet még? Korábban bemutattuk, hogy mit is tud a Google, Apple vagy az Alexa okosotthona. Ha egy ház eszközeit össze tudjuk kötni az IoT (Internet of Things) koncepció segítségével, akkor egy várost miért ne tudnának összekötni a házakkal, önkormányzatokkal, közműszolgáltatókkal. A szakértők szerint: Egy város attól lesz „okos”, ha a település adott problémáját IT eszközökkel oldják meg, és így teszik hatékonyabbá és kezelhetőbbé a lakosok életét.

_dummy_10:12
2

Fagyasztani szeretnél? Ezeket inkább ne! -

Sajnos vannak olyan ételek, melyeknek egyáltalán nem tesz jót a fagyasztás, ha pedig valamennyi marad, és már a füleden jön ki, mert sehogy sem bírod megenni, akkor inkább öntsd ki. Vagy hasznosítsd újra, egy másik ételben. Főtt tészta Sajnos az egyik

_dummy_15:42
1

K. Toók László: Orbán Viktor, a „sorosozós” faszagyerek, avagy a diktátor bukása

A miniszterelnök az utóbbi pár hónapban újfent bebizonyította, hogy alkalmatlan egy ország vezetésére. Orbán tisztában van azzal, hogy brutálisan rezeg alatta a léc, s könnyedén elhasalhat pártja a 2018-as országgyűlési választásokon. Nyilván – mint minden diktátor – igyekszik megsemmisíteni, vagy ellehetetleníteni az ő leváltására alkalmas politikai- és civil erőket. Ennek volt első állomása, a Közép-európai Egyetem, vagy hétköznapi nevén, a CEU ekézése.

_dummy_11:55
2

A4 méret - Nyomdai méretek papírméretek

Az irodában fellelhető papírméretek között az A4 méret a leggyakoribb. A papírméretek nemzetközi szabvány szerint vannak meghatározva. A kiindulási alap az A0 méret. Szerző: World Trade System

_dummy_11:24
2

Tudtad, hogy ezeket is le tudod fagyasztani? -

A fagyasztás, mint tartósítás, sokak számára még mindig egyet jelent a nyers hús mélyhűtőben történő tárolásával. Már ha jól van lefagyasztva és kiolvasztva, mert különben valami fehér, száraz, rágós valami lesz a végeredmény.

_dummy_20:33
8

Orbán Viktor, a „sorosozós” faszagyerek, avagy a diktátor bukása

_dummy_20:10
1

Hat tipp arra, hogyan pörgessük fel egy parkolóház forgalmát | SmartParking.hu

A parkolóházak és mélygarázsok is a piac törvényi szerint működnek - szolgáltatásokat nyújtanak - tehát az ügyfelekért nekik is ugyanúgy meg kell küzdeni, mint egy étteremnek vagy más kereskedelmi vállalkozásnak. A garázsok ma is jelentősen le vannak maradva a kereskedelmi és szolgáltató cégektől a marketing területén, de sosem késő elkezdeni kommunikálni az ügyflekkel; az alábbiakban összeszedtük a pár fontos teendőt.

_dummy_15:08
1

Te kitől tanultál meg főzni? -

Senki sem születik úgy, hogy rögtön tudna főzni. A szerencsésebbek már gyerekkorban ellesik az alapokat az anyukájuktól, nagymamától, a kevésbé szerencsések felnőttkorban, saját maguktól tanulnak meg főzni.

_dummy_09:32
9

10 luxus-használati tárgy, melyet tényleg csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak

_dummy_20:08
2

A legtitkosabb állami adatok is a felhőbe költöznek

Jövőre már egységesített, felhő alapú adatközpontba kerülhetnek az állam és a közigazgatás által tárolt legtitkosabb adatok is. A 16 milliárd forintot meghaladó projekt kivitelezője a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató.

_dummy_22:37
1

Doppingvétség miatt 2024-ig nem versenyezhet a riói érmét elveszítő román súlyemelő | ma.hu

A doppingvétséget elkövető Gabriel Sincraian román súlyemelő hivatalosan is elveszítette az augusztusi, Rio de Janeiró-i olimpián nyert bronzérmét, és a friss döntés értelmében nyolc évig nem versenyezhet.

_dummy_22:35
1

Újabb földrengés: ezúttal a horvát város, Split térségében mozdult meg a föld

Horvátországban Splittől 30 km-re érezhető földrengés volt.

_dummy_22:33
2

Fontos idézetek és emlékezetes képek Göncz Árpádról - "mindannyiunk Árpi bácsijáról" | ma.hu

Göncz Árpád visszahozta a mosolyt a politika színpadára, és ott is tartotta egész elnöksége idején. A legszerethetőbb, legközvetlenebb politikus volt, akinek gondolatait nem csak elolvasni érdemes, de talán néhányat átvenni is, a saját életünkbe.

_dummy_18:09
5

Mennyi ideig tart feltölteni egy elektromos autót? Lakatos Gergő megmondja | SmartParking.hu

_dummy_11:33
1

Unaloműző, vigasztaló vásárlás? Ne tedd!

Mindenkinek vannak jobb, és rosszabb napjai, ezzel nem vagy egyedül. Vagy úgy érezheted, a helyzeted kilátástalan, egyszerűen hiába is töröd a fejed, sehogy sem találsz megoldást, esetleg épp annyira unatkozol, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni. Ilyenkor egyet nem szabad tenni: vásárolni.

_dummy_11:02
1

12 rossz szokás, amiben többé nem szabadna hinnünk

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyekről tudjuk, hogy nem tesznek nekünk jót. Viszont vannak olyan berögzült “hagyományaink”, amelyekről nem is sejtjük, hogy árthatnak nekünk. Ezek olyan alapvető dolgok, amelyekről mindig is azt hittük, hogy jó szokások, valójában viszont feleslegesek, sőt...

_dummy_10:58
6

8 népszerű bűvésztrükk, melyről most végérvényesen lehull a lepel

www.hwsw.hu20:28
1

Jól halad a nagyvállalati Windows 10-átállás

Bő másfél éve, azaz a Windows 10 rajtja óta gőzerővel halad a rendszer bevezetése a vállalati környezetekben. Ebben Magyarország sincs lemaradva, de nálunk picit más okok miatt döntenek a bevetés mellett a szervezetek.

_dummy_10:13
2

Egy hatalmas fekete szexjátékkal javította ki az autó horpadását

Kisebb horpadások esetén nem feltétlenül kell karosszéria-lakatoshoz menni, elég ha megrendelünk egy méretes darabot egy bizonyos típusú kellékből.

_dummy_10:11
1

Obama 400 ezer dollárért tart előadást a Wall Streeten

Barack Obama korábban még "zsíros nagymenőknek" nevezte a Wall Street bankárjait, és őket tette felelőssé a 2009-ben kirobbant pénzügyi válságért.

_dummy_10:09
1

Kellemes tavaszi meleg, záporok

22 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

_dummy_10:08
1

Újra bírságolnak Óbudán | ma.hu

Óbudán megint bírságolnak azokban az esetekben, amikor csak kamerakép áll rendelkezésre.

_dummy_10:07
1

Elhunyt Gyurcsok József, a távgyógyító | ma.hu

Hosszan tartó betegeskedés és több agyvérzés után elhunyt a televízióból is ismert energiagyógyász, Gyurcsok József.

_dummy_10:05
1

Káoszba torkollt az őslakos indiánok tüntetése

A brazil katonai rendőrök könnygázzal próbálták feloszlatni a többezres tömeget, a demonstrálók pedig nyilaikat és lándzsáikat vetették be ellenük.

_dummy_22:52
1

Életrajzi film készül Madonnáról

Blonde Ambition címmel életrajzi film készül a Universal filmstúdióban Madonnáról - értesült a Variety.com. A stúdió Elyse Hollander Blond Ambition című forgatókönyvének jogait vásárolta meg. Tavaly ez a forgatókönyv vezette a hollywoodi "feketelistát" - azoknak a forgatókönyveknek a listáját, amelyekből nem készült film.

_dummy_22:49
1

Exkluzív interjút adott az RTL-nek az Oscar-díjas Jamie Foxx |

Ha nevesíteni lehetne a lazaságot, jó eséllyel Jamie Foxx-nak hívnák. A világ egyik legsikeresebb színésze már hónapok óta Budapesten forgat, és mindvégig kifejezetten kereste a nyilvánosságot. Volt, hogy egy szál alsónadrágban napozott a havas budai hegyekben, máskor a magyar fociválogatottal parolázott, most pedig egy élő rádióműsor meghívását fogadta el. Aztán exkluzív interjút adott az RTL-nek. (...)

_dummy_21:41
1

Elton John súlyos beteg, a koncertjeit is le kellett mondania

A világsztárt intenzív osztályon is kezelték egy "ártalmas és ritka" bakteriális fertőzés miatt.

_dummy_21:39
2

Sikerült megfékezni a budaörsi raktártüzet

A raktárkomplexum 15 000 négyzetméteres az irodákkal együtt, és 5000 négyzetméteres terület égett le.

_dummy_21:25
1

Törpevíziló született a Nyíregyházi Állatparkban - képek | ma.hu

Törpevíziló (Choeropsis liberiensis) született a Nyíregyházi Állatparkban, az utódot kedden mutatták be a nyírségi megyeszékhely látványosságában.

_dummy_21:24
3

Gyógyszercsempészt kapcsoltak le Bács-Kiskun megyében

A pénzügyőrök 12 ezer doboz, Magyarországon nem engedélyezett gyógyszert találtak egy kamion utánfutójában.

_dummy_21:22
1

Belegraffitiztek Bud Spencer emlékfalába | ma.hu

Lagzi Lajcsit festették fel a tavaly elhunyt pofonosztó emlékfalára. Háborogtak a rajongók.