Itt a legnépszerűbb:
_dummy_12:28

Gyurcsány Ferenc: Hét évvel kormányzásom után megértettem valamit. | 24per7.info

2

Kötcse, kora reggel. Kellene főzni valami levest ebédre. A mélyhűtőben találok csirkét, de semmi leveszöldség. Na, mindegy. Teszek-veszek, várok nyolc óráig és....Oszd meg vagy olvasd tovább

_dummy_11:41

A belenyugvás a legnagyobb ellenségünk

12
_dummy_11:28

Klíma a panelban

1

Megéri-e klímát szereltetni panellakásba?

_dummy_08:59

Jancsó Miklós levele Orbán Viktornak és családjának

9
_dummy_07:45

Klímát vennél? Erről jó ha tudsz!

3

A vásárlók jelentős része még mindig nincs tisztában a split klímák vásárlása kapcsán történt jogszabályi változással.

_dummy_07:09
47
_dummy_20:53

Theresa May belügyminiszter nyerte a brit Konzervatív Párt vezetőválasztásának első fordulóját | Minden ami Anglia

1

Theresa May belügyminiszter nyerte jelentős előnnyel a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőválasztásának kedden tartott első fordulóját.

_dummy_19:10

Két év alatt ér el az Északi-sarkvidékre a brit vizekbe kerülő műanyaghulladék | Minden ami Anglia

1

Két év alatt ér el az Északi-sarkvidékre a Nagy-Britannia körüli vizekbe kerülő műanyaghulladék, amely aztán súlyosan károsítja a törékeny sarkvidéki környezetet - állapították meg a kutatók. "Az óceáni áramlatok futószalagként szállítják el a nagy-britanniai műanyagszemetet északra, amely feltehetőleg a legrosszabb hely, ahová ezek a hulladékok jelen pillanatban kerülhetnek"

_dummy_18:47

A DK EP-képviselőjét rendesen megizzasztottuk a kérdéseinkkel | Minden ami Anglia

1

Szerintem az Európa Unió volt, van és lesz még elég sokáig. Azt, hogy az asztalnál ülünk, vagy a menün szerepelünk, nekünk kell eldöntenünk.

_dummy_18:30

A titkosított ország | 24per7.info

1

Mára már professzionális szintre emelték a korrupciót is. Mezei halandó fel nem tudja érni ésszel, hogy hány ezer MILLIÁRDOT sinkófáltak el, ami kézen-közön, offshorokon át távozott, és távozik mind a mai napig a költségvetésből.

_dummy_16:29
55
_dummy_13:09

Juncker élesen bírálta az Egyesült Királyság uniós kilépését pártoló tábor vezetőit | Minden ami Anglia

1

"Csak megjegyezném, hogy a Brexit előző heti büszke hősei mára a Brexit szomorú hőseivé váltak" - fogalmazott az unió végrehajtó testületének elnöke Johnsonra és Farage-ra utalva.

_dummy_10:37

Október 2-ra írta ki a népszavazást a kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János

1

Az Országgyűlés május 10-én rendelte el az országos népszavazást, 136 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 5 független képviselő nem voksa ellenében.

_dummy_10:27

Szegénység

1

Lehet-e szegényebb valaki annál, mint aki elveszítette álmait? Lehet-e valaki nagyobb gazember annál, mint aki elveszi mások álmait. Az álom a remény. Akinek nincsenek álmai, az nem reménykedik.

_dummy_09:48

Győzelmi mámor és lemondás, avagy angolos távozás Nigel Farage-módra | Minden ami Anglia

1

Farage európai uniós képviselő marad a jövőben is (nahát!), és ígértet tett arra, hogy „árgus szemekkel” figyeli majd a kilépési tárgyalásokat Brüsszelben.(Hát,….köszönjük Emese!…bocs.., Nigel!)

_dummy_21:11

A brit kormány csak viszonossági alapon hajlandó garantálni az EU-bevándorlók jogait | Minden ami Anglia

1

Ugyanígy nyilatkozott Philip Hammond külügyminiszter, aki azonban kizárta, hogy a már Nagy-Britanniában élő külföldi EU-polgároknak távozniuk kellene.

_dummy_19:44

A Jobbik EP-képviselőjének halvány gőze nincs arról, mi lesz velünk a Brexit után | Minden ami Anglia

2

Összeállítottunk húsz kérdést a magyarországi pártok EP-képviselőinek a Brexitről és annak hatásairól.

_dummy_19:15

Szigetvári Viktor: Mészáros Lőrinc Orbán Viktor nevében eljárva lassan felvásárolja Fejér megyét. | 24per7.info

1

Mészáros Lőrinc Orbán Viktor nevében eljárva lassan felvásárolja Fejér megyét. Már több mint 6000 hektárnyi föld van a gázszerelőből lett milliárdos kezében, aki csak azért érhette el mindezt, mert Orbán Viktor így rendelkezett.

_dummy_15:43

3 + 1 tipp a költözés megkönnyítéséhez

1

Költözködés és dobozolás okosan. Ugye milyen bosszantó, mikor költözés után fogalma sincs az embernek, hova tette a telefontöltőt vagy az alsóneműt? Pedig néhány alapszabály betartásával könnyen úrrá lehet lenni a káoszon.

_dummy_14:49

Hűtőgépcsere: Az Észak-Alföld Otthon Melege Program keret az első nap kimerült

12
_dummy_12:44

Terrorizmus: online és offline is fel kell lépni a radikális eszmék ellen | 24per7.info

1

Ötezer körüli azok száma, akik különböző terrorszervezetekhez csatlakoztak Irakban és Szíriában, a közülük visszatérő külföldi harcosok pedig egyre nagyobb fenyegetést jelentenek Európára.

_dummy_11:15

Lendvai Ildikó: Mit akar ez az egy ember?

16
_dummy_11:00

Bokros Lajos: Pávatánc a szakadék szélén | 24per7.info

2

Lázár János, a magyar kormány de facto második embere nyilvánosan kifejtette magánvéleményét, miszerint hazánknak jobb lenne kilépni az Európai Unióból.

_dummy_10:22

Oszd meg Te is! Néhány szó a valódi hazaárulásról

1

Azóta minden eszközzel az integrált Európa ellen harcol. Mert szerinte az „Európai Unión kívül is van élet”, mert mi, magyarok az Európai Unióban „idegenek vagyunk, Brüsszelben nincsenek rokonaink”, ezért például Kazahsztánban sokkal inkább otthon érezzük magunkat.

_dummy_09:45

Nagy a baj - leállította a Java fejlesztését az Oracle

19
_dummy_08:45

NÖVELI, KI ELFÖDI A BAJT... Nagy Bandó András nyílt levele Lázár Jánoshoz

1

Ahogy föntebb írtam: megöltétek a bátyámat... Ugye, nem hagyjátok az út szélén?...

_dummy_08:36

Jogi eljárás indult annak megakadályozására, hogy a brit kormány

1

Az egyik legnevesebb londoni ügyvédi iroda bevonásával jogi eljárás indult annak megakadályozására, hogy a brit kormány parlamenti döntés nélkül kiléptethesse Nagy-Britanniát az Európai Unióból. Az eljárást a Mishcon de Reya jogi cég indította, közelebbről nem azonosított ügyfelek megbízásából.

_dummy_17:26

Eltékozoltak

3

Akik pedig még mindig nem látnak, vagy látnak, de beletörődtek a történésekbe, cselédsorsra jutnak, vért izzadva húzzák majd az igát - mert a munkát megkönnyítő gépeket is lespórolják tőlük -, és hajbókolni fognak uraiknak egy falat kenyérért…

_dummy_16:49

Utat nyithat-e az idegengyűlöletnek a Brexit? | Minden ami Anglia

1

„Mi nyertünk! Takarodj haza! Van 48 órád!”

_dummy_13:33

Barangolás Skóciában – Glasgow | Minden ami Anglia

2

Glasgow az Egyesült Királyság harmadik legnépesebb, Skóciának pedig a legnagyobb városa és a skót főváros amolyan ellenpólusaként is szokták jellemezni. (A két város 80 kilométerre van egymástól.)

_dummy_13:33

Lendvai Ildikó: Ők is ott voltak, és rajtuk kívül még sokan.

2

Ők is ott voltak, és rajtuk kívül még sokan. Egyszerre fesztiválhangulat és kemény kritika a "beteg országról".

_dummy_13:22

Hűtőgépcsere: Hamarosan indul a hűtőgépcsere

9
_dummy_07:36
61
_dummy_20:04

A gyanú szerint a fideszes polgármester milliós kárt okozott Álmosdnak

1

"Sem Köteles István, a település Fidesz által jelölt polgármestere, sem a fideszes többségű képviselő-testület nem volt képes a község érdekeinek megfelelően cselekedni. Jogi csűrcsavarás kezdődött, illetve a testület sikkasztás alapos gyanúja miatt feljelentést tett. A gyanú szerint a fideszes polgármester milliós kárt okozott Álmosdnak."

_dummy_17:10

A brit kormány feladta a költségvetési többlet elérésére kitűzött határidőt - Minden ami Anglia

1

Feladta a brit kormány az államháztartási többlet elérésére 2020-ra kitűzött határidőt a brit EU-tagságról tartott népszavazás eredménye utáni gazdasági sokk miatt. A múlt csütörtöki referendumon a választók többsége arra szavazott, hogy Nagy-Britannia lépjen ki az Európai Unióból. George Osborne pénzügyminiszter üzleti vezetők előtt Manchesterben tartott pénteki előadásában kijelentette: egyértelmű jelei vannak már most, hogy a …

_dummy_16:55

Csalfa, vak remény?

1

Előszó... Ez az írás egy tüntetésen elmondandó beszéd lenne, csak hát elmondhatatlan, mert a csalással (alkotmányos puccs) megszerzett hatalom lába előtt – tudjuk, hogy főnöki utasításra - hever a készenléti rendőrség. Holott feladata az állampolgárok alkotmányos jogainak védelme lenne (többek között), nem a hatalomnak megfelelni jogtiprások sorozatával.

_dummy_12:06

Nyílt levél Áder Jánoshoz – a magyar államfő is kilépne az EU-ból?

2

Fenntartja-e azon állítását, miszerint a tagállamok kormányait, akár „szuverenitásukat csorbító” módon is rá kell kényszeríteni az európai normakövetésre?

_dummy_10:24

Viktor! Mától, -tegezlek…! | 24per7.info

3

- ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKNEK eddig minden megszólalásomban, jegyzetemben megadtam a KÖTELEZŐ tiszteletet, mint EMBERNEK és a hivatalának is. Mától, ez, változni fog! Nem érdemled meg ifjú Barátom azt a tiszteletet, ami egy miniszterelnöknek kijárna. Figyelem a tevékenységedet, a megszólalásaidat és csak háborogni tudok. Olyan arcátlanul nem mondasz igazat, - magyarul szólva HAZUDSZ, - hogy ezt már szó nélkül hagyni nem lehet. Ezért aztán szóvá is teszem.

_dummy_07:45
86
_dummy_19:40

Londoni elemzők 60 százalékos esélyt adnak arra, hogy a brit gazdaság tizenkét hónapon belül recesszióba kerül, - Minden ami Anglia

1

A ház londoni elemzői 60 százalékos esélyt adnak arra, hogy a brit gazdaság tizenkét hónapon belül recesszióba kerül, és előrejelzésük szerint a brit népszavazás után kialakult helyzetben az amerikai jegybank feladatait ellátó Federal Reserve 2017 júniusáig nem emeli tovább irányadó kamatát.

_dummy_19:05

DK: a kormány az EU-ból való kilépésre kér felhatalmazást az őszi népszavazáson | 24per7.info

1

Lázár János a kormányinfón azt mondta: “jó szívvel nem tudna a bennmaradásra szavazni az uniós tagság ügyében”.

_dummy_18:53

Nyílt levél a rendőrökhöz, akik az ’50-es években képzelték magukat | 24per7.info

1

"Mikor úgy döntöttem, hogy lejövök, még felvettem egy nyilatkozatot a telefonommal, hogy minden fasza, minden király, teljesen jól érzem magam"

_dummy_16:27

Boris Johnson nem pályázik a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőjének

1

Boris Johnson nem pályázik a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőjének tisztségére, így a brit miniszterelnöki posztra sem. Ezt a volt londoni polgármester maga jelentette be csütörtökön. Johnson bejelentése nyomán biztos, hogy a Konzervatív Párt vezetői megbízatásáért és az ezzel járó kormányfői tisztségért indult versengésből két másik tory politikus, Theresa May belügyminiszter és Michael Gove igazságügyi …

_dummy_11:34

Válasz TGM-nek a „tartalmatlan nemzetiegység-érzületről”

1

Van egy másodikos fiam, Gergő. Él-hal a fociért. Nem így „neveltük”, ez jött magától onnantól kezdve, hogy felállt. Iskolai szünetekben a barátaival játszanak, iskola után az elsősökkel, bár ők nem mindig engedik be a másodikosokat. A hétvégén mi állunk be a kapuba, az a legjobb.

_dummy_11:30

Júliustól elfogadják az elektronikus aláírást is

2

Az elektronikus aláírás is érvényes, bizonyító erejű, és az unió egész területén elfogadott lesz a július elsején hatályba lépő új szabályozás szerint. A Deloitte Legal jogi tanácsadó cég korábbi közleményében emlékeztettek, az elektronikus aláírás szabályait júliustól egy uniós rendelet határozza meg, amely az egész EU területére kiterjedően szabályozza az elektronikus tranzakciókat.

_dummy_17:57

Mer a nézését, meg a járását… | 24per7.info

1

Hiába no! Kell ez nékünk, mint egy falat kenyér! Ki vagyunk éhezve a sikerre, akárki megláthassa! Ott a Hősök terén, ahun egy tűt sem lehetet vóna leejteni csapattuk. Meggyüttek az arany nélküli ifjaink, oszt kitettünk magunké. A műsorvezető Kovács Kokó Istvááááááááááááán!

_dummy_15:45

Egy biztosítótűvel fejezik ki szolidaritásukat a magyarok mellett is

1

Új mozgalom indult a Nagy-Britanniában élők körében a közösségi médiában: a #SafetyPin, azaz biztosítótű egy új szimbólum, amellyel az országban lévő bevándorlókkal fejezik ki szolidaritásukat a Brexit kapcsán felerősödött xenofóbiával szemben. Ezek közé az immigránsok közé tartoznak az angliai magyarok is.

_dummy_12:11

Brit nagykövet: nincs mitől tartaniuk a Nagy-Britanniában dolgozó magyaroknak | Minden ami Anglia

1

Nagy-Britannia magyarországi nagykövete szerint nincs mitől tartaniuk a szigetországban dolgozó magyaroknak a Brexittel kapcsolatban. Iain Lindsay a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában szerdán azt hangsúlyozta, hogy Nagy-Britanniának az Európai Unióból (EU) való kilépése esetén nem lesznek azonnali változások, amelyek más tagállamok ott élő polgárait érintenék.

_dummy_10:15

Orbán és Cameron vesztett, Magyarország válaszút előtt

31
_dummy_09:45

Angela Merkel: aki el akarja hagyni az európai családot, nem számíthat arra, hogy csak a kötelezettségei szünnek meg

1

Aki el akarja hagyni az európai családot, nem számíthat arra, hogy megszabadul az összes kötelezettségétől, miközben a jogosultságait megtartja - mondta Angela Merkel német kancellár az unió állam- és kormányfőinek kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójára érkezve kedden.

_dummy_09:28

Az Egyesült Királyságnak és az EU-nak a lehető legszorosabb viszonyt kell kialakítania | Minden ami Anglia

2

"Bárcsak megnyertem volna a népszavazást, szomorú vagyok emiatt" - fogalmazott a miniszterelnök, aki a referendum másnapján bejelentette lemondási szándékát.

_dummy_08:35
66
_dummy_20:31

Támad a zikavírus! Floridában megszületett az első, zikavírus miatt kórosan kisfejű csecsemő | 24per7.info

2

Floridában megszületett kedden az első, zika-vírus miatt kórosan kisfejű csecsemő, miközben a kongresszusban a demokrata szenátorok megakadályozták a zika-láz elleni küzdelemre szánt pénzek megszavazását.

_dummy_19:54

A Brexitből nincs kiút, “no exit from Brexit” | Minden ami Anglia

1

Ha a népet arra kérik, hogy mondjon véleményt, és a nép véleményt mond, akkor a döntést nem lehet semmibe venni, a Brexitből nincs kiút, "no exit from Brexit" - jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke Brüsszelben, az unió állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozója előtt.

_dummy_18:16

Kilépési szándékának azonnali bejelentésére szólította fel Nagy-Britanniát az Európai Parlament | Minden ami Anglia

1

Az Európai Unióból való kilépési szándékának azonnali hivatalos bejelentésére szólította fel Nagy-Britanniát az Európai Parlament (EP) a keddi rendkívüli plenáris ülésen elfogadott állásfoglalásában. A

_dummy_17:22

Oszd meg Te is...Ez hallatlan! Akadjon a torkotokon a bögrétek” – nyílt levél az MTVA-nak

23
_dummy_14:37

Oszd meg Te is! MSZP: várhatóan sikeres lesz a népszavazási kezdeményezés

1

Élnek a környezetünkben sokan, akik ugyan változást szeretnének, elégedetlenek a 2010 óta történtekkel, de elmondták félnek, nem merik nevüket adni a lopásgátló népszavazáshoz.

_dummy_13:24

Hunexit | 24per7.info

1

Európa Blokk·Egy rövid időre még a most folyó futball Európa Bajnokságról szóló hírek is háttérbe szorultak, mikor kiderült, az Egyesült Királyság polgárai az Európai Unióból való kilépésük mellett döntöttek. Bár az eredmény szinte sokkoló, mégis azt azért vegyük észre, hogy a britek a kormányuktól egy tiszta, világos, és egyértelmű kérdést kaptak.

_dummy_12:28

Juncker: nem kezdhetnek tárgyalásokat Nagy-Britannia kilépési szándékának bejelentése előtt | Minden ami Anglia

1

"Nagyon súlyos órákat élünk, a brit referendum szárnyunkat szegte, de igyekszünk tovább repülni" - közölte Juncker

_dummy_12:09

Az Egyesült Királyság helyzetének újraszabályozása | Minden ami Anglia

2

Időrendben bemutatjuk annak a tárgyalási folyamatnak a főbb eseményeit, amelynek az volt a célja, hogy megállapodás szülessen az Egyesült Királyság Európai Unión belüli helyzetének újraszabályozásáról.

_dummy_10:48

Kint a bárány, bent a farkas?

1

Menni vagy nem menni: ez itt a kérdés. Mármint a kormány által elrendeltetett népszavazásra: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

pcforum.hu09:56

3 milliót kap, mert magától települt gépére a Windows 10

13
_dummy_19:45

Több ezren fogadták a válogatottat a Hősök terén

1

A magyar válogatottnak a franciaországi Európa Bajnokságon nyújtott teljesítményével elégedett több ezres tömeg fogadta a labdarúgó csapatot a budapesti Hősök terén hétfőn délután. A szurkolók megtöltötték a tér középső részét, illetve a rendőrség lezárta a Dózsa György utat is az ünneplés idejére.

_dummy_19:39

László Juszt: Gyurcsány Ferenc azt nyilatkozta….

2

Gyurcsány Ferenc azt nyilatkozta: “Egyszerre kell szolgálni a progresszió és a szociális felelősség ügyét, és ez Horn Gyula hagyatékának is tekinthető.” Úgy véli, “ha Magyarország egykori miniszterelnöke élne, a DK tagja lenne”

_dummy_19:28

Az amerikai Legfelső Bíróság megsemmisítette a texasi abortusztörvényt

1

Az Egyesült Államokban az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi Legfelső Bíróság semmisnek mondta ki hétfőn a Texas államban érvényben lévő, szigorított abortusztörvényt.

_dummy_19:01

Cameron: Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok életkörülményeiben nem lesznek “azonnali” változások. | Minden ami Anglia

1

A kormányfő élesen elítélte a Nagy-Britanniában élő külföldiek és kisebbségek - különösen a lengyel közösség tagjai és intézményei - ellen a népszavazás óta eltelt napokban elkövetett támadásokat, mondván: a brit kormány nem tűri a gyűlölet vezérelte bűncselekményeket.

_dummy_16:47

Hazudsz orbán! | 24per7.info

2

POLITIKUSOK! NEM SZÉGYELLITEK MAGATOKAT? NEM SZÉGYELLITEK KISZOLGÁLNI AZ ALKOTMÁNYOS PUCCSAL RENDSZERT VÁLTÓ, ÉS RENDET TEREMTŐ FASISZTA DIKTATÚRA MEGALKOTÓJÁT?

_dummy_12:57

Magyarország jobban teljesít….és mégis miben Viktor? Miben? | 24per7.info

2

Az elmúlt évek alatt azt láttuk, hogy egyre többen állnak a sorban. Szomorú látni,a kisgyermekes anyákat, a munkanélkülieket, az ESZOSZ károsultakat, a hajléktalanokat. Emberi sorsok, emberi tragédiák, tönkrement életek.

_dummy_12:40

Elköltöztetné Londonból az Európai Bankhatóságot (EBA) az Európai Unió | Minden ami Anglia

1

Az Európai Unió azt tervezi, hogy elköltözteti Londonból az Európai Bankhatóságot (EBA) a brit uniós tagságot elutasító népszavazást követően - közölték brüsszeli uniós források hétfőn

_dummy_12:28

DK: Kubatov kopaszai balhéztak a Közlekedési Múzeumnál?

1

Ismét kigyúrt kopaszok „rendeztek le” egy vitás helyzetet Budapesten, ezúttal a Közlekedési Múzeumot kordonozták el a Liget-projekt ellen tiltakozók elől.

_dummy_10:47

Felfüggesztette az MNB a Quaestor Alapkezelő tevékenységi engedélyét

1

Felfüggesztette a Quaestor Befektetési Alapkezelő Zrt. befektetési alapkezelésre és portfoliókezelésre vonatkozó tevékenységi engedélyét a Magyar Nemzeti Bank (MNB), a Quaestor-kártalanításban érintett befektetők érdekeinek védelme miatt ugyanakkor kivételt jelentenek a befektetési jegyek visszaváltásának fedezetét szolgáló eszközértékesítések, illetve a visszaváltás lehetőségéhez kapcsolódó kötelezettségek teljesítése.

_dummy_10:35

Brit pénzügyminiszter: erőteljes készenléti tervek készültek | Minden ami Anglia

1

A brit pénzügyminiszter szerint a kormány és a Bank of England - brit jegybank - már az EU-tagságról tartott népszavazás előtt erőteljes készenléti terveket dolgozott ki arra az esetre, ha a választók többsége a kilépésre voksol. George Osborne hétfő reggel olvasta fel nyilatkozatát, amelynek elsődleges célja a népszavazási eredmény ismertté válása után kialakult pánikszerű piaci hangulat enyhítése volt.

_dummy_08:37

Te is a csuklódon hordod a hajgumid? Jobb, ha gyorsan elfelejted ezt a szokást!

22
_dummy_08:36

Ez töltsd a mosógépbe, ha tiszta, és puha ruhákra vágysz! Mi is meglepődtünk mennyire hatékony!

34
_dummy_14:06

Másfél kilométeres dugó van az M1-esen

1

Az osztrák hatóságok ellenőrzése miatt torlódik a forgalom a hegyeshalmi határátkelőnél.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream