Onbox – Az újracsomagolt Freemail

340 millió forint állami támogatással indult útjának a New Wave Media Zrt. (Origo, Freemail, stb.) által üzemeltetett e-mail szolgáltatás, az Onbox. A rendszer valóban jól néz ki, a Gmailnél talán még szebb is, de úgy tűnik, hogy nem beszélhetünk új fejlesztésről, ugyanis a webcím és minden aldomain a közismert (a Soros Alapítvány C3 Kulturális és Kommunikációs Központja által kifejlesztett) Freemail szerverére mutat.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
 2017-08-22 13:06:44 -  20 -  Hír

Sajnos akármennyire is kényelmesnek terveznek egy cipőt, gyakran előfordul, hogy nem passzol a lábra, és itt-ott kidörzsöli a bőrt, vagy éppen vízhólyagokat okoz. Nem is beszélve a hegyes orrú darabokról, amik sokszor vágják a lábfejet, és fájdalmas sebeket okoznak. Bár sokan erre esküsznek, mégsem túl hatásos, ha a lakásban egy-két órán át sétálgatva próbálod betörni az új cipődet, és az sem igazán jó...

pcworld.hu16:23

Onbox: kipróbáltuk a te pénzedből (is) készült magyar levelezőszolgáltatást

6
_dummy_20:38

MNB képzések Debrecenben és Miskolcon

1

Biztosításközvetítői hatósági képzés és Pénzügyi szolgáltatás közvetítői hatósági képzés. Jelentkezés az alábbi címen: http://uzletviteli-tanacsadas.hu/mnb-kepzesek

_dummy_20:37

Lakástakarék

1

Toók László Flórián vagyok a Jóhitel webmarketing partnere. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam lakástakarék szolgáltatásunkat, amivel akár 72 ezer forint állami támogatásban is részesülhet évente, csapdák nélkül!

pcforum.hu17:27

Kvantumszámítógépekbe szánt chipet mutatott be az Intel

2

Az Intel a héten egy olyan új chipet mutatott be, ami alapvetően tér el a cég által eddig gyártott lapkáktól. Ez a lapka ugyanis nem a hagyományos számítógépek elveit követve dolgozik, hanem a kvantumszámítógépekben történő felhasználásra lett tervezve.

www.vg.hu17:13

Stabilnak tűnik a hagyományos számítógépek piaca

1

A prognózisoknál jóval kisebb 0,5 százalékos csökkenéssel stabilizálódott a harmadik negyedévben a hagyományos számítógépek világpiaci forgalma az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat legfrissebb elemzése szerint.

www.portfolio.hu16:05

A HP a világ legnagyobb számítógépgyártója

1

   Kevesebb személyi számítógépet adtak el a harmadik negyedévben a világban, mint egy évvel korábban - ezt mutatják az IDC és a Gartner legfrissebb statisztikái is. De legalább a Google Chromebookjainak eladásai emelkedtek az iskolakezdési szezonban és a HP is növelni tudta értékesítéseit.

index.hu21:12

Kipróbáltam a 340 millió forint állami támogatással fejlesztett emailt

2

Ön is kipróbálhatja, itt, tök ingyen. Illetve dehogy ingyen, már fizetett érte, csak nem vette észre. A jelentős szellemi értéket tartalmazó piacképes szolgáltatás ugyanis 340 millió forint állami támogatást kapott. Nézzük, mit kapunk a (köz)pénzünkért:

www.hirado.hu20:25

Még nem foglaltak a nevek az új magyar ingyenes levelezőrendszeren – ma indult

1

Levélben küldhető óriásfájlokat, reklámmentességet és magyar nyelvű ügyfélszolgálatot adnak.

itcafe.hu15:22

Elindult az Onbox, az új magyar levelezőszolgáltatás

13
www.portfolio.hu13:54

Megszerezte Észak-Korea a legfrissebb amerikai háborús terveket

1

235 gigabájtnyi, nagyrészt titkosított katonai dokumentumot szereztek meg észak-koreai hackerek Dél-Koreától - ismerte el Szöul. Kim Dzsongun emberei megszerezték többek közt az Egyesült Államok és Dél-Korea hadműveleti terveit is, melyben részletesen leírják, hogy győznék le Phenjant, ha háborúra kerülne sor Észak-Koreával.

_dummy_22:06

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Online üzleti tanácsadás

1

Az online tanácsadás nagyon hasznos szolgáltatás tud lenni, mikor az adott vállalkozásnak hirtelen és azonnal van szüksége gyors és megbízható segítségre. A tanácsadás történhet interneten keresztül (Messenger, Skype, Viber, vagy a weblapom jobb alsó sarkában található élő chat gombbal), vagy akár telefonon keresztül is. A beszélgetés során egyeztetjük az alapvető kérdéseket, problémákat, valamint a megoldási... (...)

_dummy_22:06

Biztosításközvetítői hatósági képzés indul Debrecenben és Miskolcon

1

(...) A képzés során megszerezhető ismeretek: A képzés résztvevője: - megismeri a pénzügyi piacok szereplőit, intézményrendszerét, a biztosítási piac szereplőit és működését, hatóságokat, szervezeteket. - megismeri a biztosításközvetítéshez kapcsolódó alapfogalmakat, elsajátítja a pénzügyi matematikai alapfogalmakat. - megismeri a biztosításközvetítéshez kapcsolódó általános jogszabályokat és az...(...)

_dummy_21:45

Az Ön vállalkozása is lehet olyan sikeres mint a Heinz, a Gillette, vagy akár a Coca Cola? A válasz: IGEN!

1

A legnagyobb világmárkák is elindultak valahogyan... Mielőtt vállalkozás indításba fogunk, érdekes olvasgatni, hogyan indultak a mai nagy márkák, milyen úttörő ötlet vagy marketing fogás pattant ki Heinz vagy Gillette fejéből... (...)

_dummy_21:44

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam indul Debrecenben és Miskolcon

1

Az Ingatlanközvetítő szakképesítés munkaterületének rövid leírása: Ingatlanok (házak, lakások, telkek, stb.) adásvételét és cseréjét közvetíti; lakásokat és nem lakás céljára szolgáló helyiségeket, telkek bérbeadását közvetíti a feladatok ellátása érdekében az ingatlanokat felkutatja és azok forgalmi értékbecslését elvégzi; az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok (...)

_dummy_20:42

Toók László Flórián egyéni vállalkozó, üzletviteli, üzletfejlesztési és marketing tanácsadó

2

Toók László Flórián vagyok, debreceni vállalkozó. Üzletviteli és üzletfejlesztési, valamint marketing tanácsadóként segítek a hozzám forduló cégeknek és vállalkozásoknak céljaik megvalósításában. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden meglévő és leendő kedves Ügyfelemnek olyan megoldásokat és lehetőségeket kínáljak, mely számukra a legjövedelmezőbbek és legkorszerűbbek.

www.facebook.com20:35

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Facebook

1

"Mindig legyél tisztességes! Ez majd sok embernek örömet okoz, a többi pedig megdöbben." (Mark Twain)

_dummy_20:32

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda

1

Vállalkozóként nagyon fontosnak tartom, hogy minden meglévő és leendő kedves Ügyfelemnek olyan megoldásokat és lehetőségeket kínáljak, mely számukra a legjövedelmezőbb és legkorszerűbb.

_dummy_20:27

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Kapcsolatfelvétel

1

Amennyiben szeretne értesülni az aktualitásokról, akciókról és kedvezményekről, valamint az új szolgáltatásokról küldje el a "HÍRLEVÉL" szót a szöveg alatti űrlapon keresztül, ezzel regisztrálva e-mail címét, amire minden héten megkapja a legfrissebb információkat. A hírlevélre való feliratkozás díjmentes.

_dummy_20:26

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Üzletfejlesztési tanácsadás

1

Az üzletfejlesztési tanácsadás során összehangolom azokat a területeket, mely a hatékonyság, az innováció és a hosszú távú célok elérésének érdekében fontosak. Ilyen terület például az ügyfél elégedettség, az értékesítés, a HR, a marketing, a menedzsment, az üzlet működése, de ha tágabb értelemben vesszük, akkor a társaság egésze és piaci környezete.Minden cég és vállalkozás számára ajánlom (...)

_dummy_20:25

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Marketing tanácsadás

1

Az egyik leghatékonyabb marketing rendszer, a marketingkommunikáció, mely egy olyan kommunikációs rendszer, mely lehet eladásösztönző, image építő, vagy közcélú. Továbbá lehetnek rövidtávú (promóciós vagy taktikai célú), vagy hosszú távú (stratégiai célú) jellegűek. Főbb részei a termékreklám, márkareklám, szervezeti reklám (pl.: vállalkozások, cégek, szervezetek). Két befogadója lehet, az ún. B2C (...)

_dummy_20:25

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - MNB hatósági képzések

1

A Magyar Nemzeti Bank által kiadott, a hatósági vizsga letételét igazoló tanúsítvánnyal,szakirányú felsőfokú iskolai végzettséggel,vagy középfokú végzettséggel és szakképesített bankreferensi szakképesítéssel,banki, befektetési termékértékesítői szakképesítésselbefektetési tanácsadói szakképesítésselbanki szakügyintéző szakképesítéssel,pénzügyi szakügyintézői (...)

_dummy_20:17

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Ingatlanos tanfolyamok

1

Az Ingatlanközvetítő szakképesítés munkaterületének rövid leírása: Ingatlanok (házak, lakások, telkek, stb. ) adásvételét és cseréjét közvetíti; lakásokat és nem lakás céljára szolgáló helyiségeket, telkek bérbeadását közvetíti a feladatok ellátása érdekében az ingatlanokat felkutatja és azok forgalmi értékbecslését elvégzi; az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok (...)

sg.hu19:40

Schleswig-Holstein száműzi a Microsoft termékeit

2

A német szövetségi tartomány a jövőben a nyílt forráskódú megoldásokra akar építeni és hosszú távon teljesen leváltaná a kereskedelmi szoftvereket.

index.hu16:18

Készülnek még Ikarusok Budapesten

1

Ami a vasútmániásoknak az istvántelki főműhely, az lehet a buszőrülteknek az egykori budapesti Ikarus-gyár egyik még meglévő csarnoka Mátyásföldön.

_dummy_12:12

Az atomfegyverek betiltásáért küzdő szervezet kapta a Nobel-békedíjat

1

Az atomfegyverek betiltásáért küzdő nemzetközi civil szervezet, az ICAN kapja idén a Nobel-békedíjat – jelentette be pénteken Oslóban a norvég Nobel-bizottság elnöke, Berit Reiss-Andersen

hvg.hu17:58

Az oroszok behúztak Észak-Koreába egy internetkábelt

9
prohardver.hu11:09

Elhunyt az Intel legendás vezére

1

Az Intel egyetlen nem mérnök végzettségű irányítója rajta hagyta keze nyomát a vállalaton, meghatározó alakja volt cégnek, melyet nyolc éven át vezetett.

index.hu11:01

Az oroszok is adnak netet Észak-Koreának

1

Észak-Koreába egészen mostanáig kizárólag Kínából vezetett internetkábel, ami kiszolgáltatottá tette az országot. Vasárnaptól viszont már van egy második opciójuk is: Oroszországból is kapnak internetet – írja az Engadget a FireEye nevű amerikai kiberbiztonsági cég közlése és korábbi sajtóhírek alapján.

sg.hu20:50

DoS-támadásokat rendelt el Észak-Korea ellen Donald Trump

1

Az amerikai elnök az akcióval észak-koreai hackerakciókra reagált, illetve előzött meg.

_dummy_14:43

20 éves a Freemail

2

A legismertebb hazai levelezőrendszer pontosan 20 éve áll szolgálatban, hogy felületet biztosítson az egyszerű és gyors levélküldéshez. Közel 3 millió felhasználó, napi 15 milliós levélforgalom – ezek a számok határozzák meg az október 2-án születésnapját ünneplő Freemailt.

_dummy_12:33

Kéményellenőrzés, ha ingyen van, akkor jöhet

1

Mióta ingyenes lett a kéményseprés, több kéményt tudnak ellenőrizni a kéményseprők és sok olyan házba is bejutnak, ahol évtizedek óta nem járt szakember.

_dummy_12:20

Repül a Bálna, repül a Bálna...

1

11 milliárd a minimális vételára. Még, még, még, még, még, ennyi nem elég! A Bálna Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központ nyílt pályázati eljárás útján történő értékesítéséről döntött a Fővárosi Közgyűlés.

_dummy_10:39

Elindult a jelentkezés a Havi egy főzés tanfolyamra! - Havi egy főzés

1

Újra lehet jelentkezni a Havi egy főzés tanfolyamra! Kinek ajánlott a Havi egy főzés tanfolyam?  Azoknak, akik szeretnének ők maguk megfőzni a családnak, de soha semmire nem marad idejük, folyamatosan rohannak egyik helyről a másikra,  

hvg.hu16:11

Megint leszakadt egy jégtömb az Antarktiszról, most egy fél budapestnyi

4

Felgyorsulhat a Déli-sark jegének olvadása, miután egy 266 négyzetkilométeres terület szakadt le az Antarktiszról. Nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is megállíthatatlanul fogy az Antarktisz jege.

_dummy_09:28

Megenyhülnek az albérlet-támogatás feltételei

1

Sokan a szigorú feltételek miatt nem vették igénybe az idén januártól elérhető albérlet-támogatást - nyiltkozta a BDO.A cég közleményében emlékeztetnek, hogy mind a fővárosban, mind a többi nagyvárosban megugrottak az albérletárak.

_dummy_16:23

Az egész világ szégyene, ami ezzel a néppel történik

2

Ezreket öltek meg, százezrek menekülnek az etnikai tisztogatások elől Mianmarban, miközben a világ „mély aggodalmát” fejezi ki, de nem tesz semmit. Egy Budapesten élő fotós megmutatja a világnak a rohingya nép szenvedését.

_dummy_16:36

Cukkinis szilvás gombóc - Havi egy főzés

1

Pár héttel ezelőtt Betti a csoportjában ajánlott egy szilvás gombóc receptet, amit cukkiniből készítettek el. Rögtön felkeltette az érdeklődésemet, mert a szilvás gombóc nálunk nagy kedvenc, és a kisfiam a cukkinit amúgy is csak krémlevesként hajlandó megenni. Elkészítettem, és rögtön nagy kedvenc lett. Az elkészítéséről készítettem egy rövid videót is:

_dummy_16:36

Cukkini fagyasztása - Havi egy főzés

3

Bár szinte egész évben lehetőséged van cukkinit vásárolni, mégis arra biztatlak, hogy fagyaszd le. Akár nyersen, akár megfőzve teszed, sokkal gyorsabban fel tudod használni.  Havi egy főzés 1. tipp: Ha nyersen szeretnéd a cukkinit lefagyasztani

hvg.hu15:23

Napokon belül aktiválják azt az 6600 km hosszú kábelt, melyen 160 terabites sebességgel jön a Facebook

4

Elkészült az Észak-Amerikát és Európát összekötő vízalatti kábel, amelyen a Facebook, a Microsoft és a Telefónica szolgáltatásai ömlenek ezután át, másodpercenkénti 160 terabites sebességgel.

_dummy_11:33

Tényleg Budapesten éri meg leginkább lakást venni és kiadni?

1

Körkép az európai és hazai lakásárváltozásokról, az albérletben élők arányáról, a hozamokról, a hitelkamatokról, ingatlanfejlesztésekről.

_dummy_12:09

Mától konvektorcsere: 80% vissza nem térítendő támogatás 20% önerő

6
_dummy_12:07

Budapesten 12, vidéken 8 évnyi teljes átlagjövedelem kell egy 75 nm-es lakáshoz

1

Életszerűbben, ha a pesti és az országos átlagjövedelem harmadát minden hónapban félretesszük, akkor 36, ill. 24 év alatt jutunk önerőből lakáshoz.

_dummy_10:45

Budapesten a legkedvezőbb a hitelkörnyezet Európában

1

Budapest, Bukarest és Varsó kínálja Európában a legjobb hitellehetőségeket hitelfelvevőknek és hitelnyújtóknak egyaránt.A CBRE által kifejlesztett elemzési rendszer 20 európai ingatlanpiacon vizsgálja a hitelfelvételi kondíciókat.

hvg.hu16:49

Minden játékosát regisztrálni fogja a Szerencsejáték Zrt.

12
_dummy_07:34

Amszterdami zöldház, ki látott már ilyet?

1

Első pillantásra olyan, mint egy lebombázott amerikai irodaház, amit visszahódított a természet. Jobban megnézve, eszelősen jó!

www.origo.hu20:57

Megemelte Magyarországot az észak-koreai robbantás - a Sas-hegy gyomrában jártunk

2

Szeptember 3-án hidrogénbombát robbantott Észak-Korea. A robbantás utáni földmozgást Magyarországon is lehetett mérni. Bejutottunk a Sas-hegy gyomrában található szeizmológiai állomásra, ahol a volt második világháborús alagútrendszerben most a rengéseket mérik.

_dummy_11:52

Emlékeznek még a KST-re? Na, ilyen a NOK is, csak nagyban

1

Kinek jó a vakszerencsére bízott, kontrollálhatatlan lakásvásárlás? Szakértőinket kérdeztük.

_dummy_08:53

Honnan lehet tudni, hogy még mindig tovább nőnek az ingatlanárak?

1

A magyar ingatlanpiac szereplői a legoptimistábbak a régióban egy felmérés szerint. Ez jó hír a befektetőknek, viszont nem jó az otthonteremtőknek.

index.hu11:54

Az első számítógépes bug legendája

2

Manapság magyarul is gyakran mondjuk, hogy a számítógépen bugos egy program, hogy ha hibát találunk a működésében. Az viszont kevésbé ismert, hogy honnan ered ez a kifejezés, és mióta illetik az angol bogár jelentésű szóval a programhibákat.

_dummy_12:15

Ettől a 6 szótól tudat alatt megbízhatatlannak látnak mások - Kerüld őket a munkahelyeden

8
_dummy_19:34

Hackerek szállták meg az energetikai rendszereket

1

Szerte a világon ellenőrzésük alá vonták a különböző elektromos hálózatokat a vélhetően orosz származású támadók.

_dummy_12:32

Kitették Trumpot a Fehér Házból

2

Na, nem örökre, csak két hétre, míg felújították a kecót. Ilyen volt, ilyen lett. Idén augusztusban kezdték el az Obama elnöksége alatt elfogadott felújítást.

_dummy_14:41

Ezért ne vegyél előre csomagolt leveszöldséget - Havi egy főzés

1

Még évekkel korábban végeztem egy kísérletet, amit most újra megismételtem: vásároltam egy csomag, előre csomagolt leveszöldséget, és megnéztem, megéri-e megvásárolni? Minden éremnek két oldala van, ezért szeretnék pro és kontra is érveket felsorolni. Megéri előre csomagolt leveszöldséget vásárolni, mert: több fajta zöldség van benne kis mennyiségben. Aki csak kis adag levest szeretne készíteni, annak nem...

_dummy_13:45

Sütőtök fagyasztása - Havi egy főzés

1

Sajnos bármennyire nem vártuk, megérkezett az ősz. Becsengettek, elkezdődött az iskola, és tegnap este felénk már igazi esős őszi idő volt. Ha pedig ősz, akkor itt van a sütőtök szezonja! Gyerekként nem igazán rajongtam értem, de a gyerekek születése óta sokszor készítek. A kisfiam oda volt érte. Az elsők között a sütőtököt vezettük be nála, és nagy kedvence lett. Olyannyira, hogy nem volt olyan étel, amit ne...

_dummy_13:35

Miért szeretem a munkámat? Mert segíthetek másoknak!

1

Imádok főzni. Szerintem csodálatos, amikor a különböző alapanyagokból összeáll valami új, egy finom és különleges étel. Szeretem látni a családom arcán, hogy ízlik nekik amit alkottam, ugyanakkor azt is, hogy a munkámmal, a főzési technikámmal segíthetek másoknak. Nekem hatalmas örömet jelent, hogy a havi egy főzéssel segíteni tudok azoknak a családanyáknak, akik néha már az alvásidejükből vesznek el, hogy a...

computerworld.hu16:36

Felhőszolgáltató csomópont épül Európában

1

Az Aruba Global Cloud Data Center csúcstechnológiás komplexuma teljesen hibatűrő, mindenben eleget tesz a legszigorúbb, 4-es fokozatú minősítés követelményeinek, miközben a működéshez szükséges energiát megújuló erőforrásokból állítja elő.

_dummy_12:01

Ahol gyár állott, most közösségi központ lesz a mohácsi Duna-parton

1

Elhagyott gyártelepekből szórakoztató és közösségi centrumot alakítanak ki Mohácson.A beruházás a Duna-part melletti csaknem 1,2 hektáros, használaton kívüli ipari területen fog megvalósulni, amelyen műemlék épületek is vannak - közölte a város polgármestere az MTI-vel.

_dummy_11:02

bővül az elektromos autók vásárlásának támogatási köre

2

Bővül az elektromos autók vásárlásának támogatási köre és adminisztratív könnyítések is életbe lépnek a környezetbarát közlekedés ösztönzése érdekében - mondta Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón. Az államtitkár az ELMŰ-ÉMÁSZ új, elektromos autókból álló flottájának...

_dummy_11:01

Nőni fog a mobiltelefonok eladása, de az Android és az iOS marad csak talpon

1

Az elkövetkező öt évre a okostelefon értékesítések mérsékelt ütemű folyamatos növekedését jelzi előre az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat. Az IDC prognózisa szerint 2021-re 1,73 milliárdra emelkedik a világpiacon értékesített okostelefonok száma a 2016-os 1,47 milliárdról. A forgalomnövekedés üteme 2015-ről 2016-ra csökkent első alkalommal egyjegyű...

itcafe.hu20:20

Több mint 700 millió e-mail cím egy spamadatbázisban

1

A spammerek a szakértő szerint kifinomult módszert használtak arra, hogy kártékony kódot juttassanak az áldozatok számítógépére.

_dummy_11:01

Amíg Don Corleone a hűvösön pihen, a migránsok beköltöznek

1

A maffiától lefoglalt ingatlanokban akarják elhelyezni a migránsokat Olaszországban. Az olaszországi szervezett bűnözéstől lefoglalt üres épületekben helyeznék el a bevándorlókat, így keresve megoldást a migránsok elszállásolására - közölte a római belügyminisztérium a bevándorlók elhelyezéséről hétfőn tartott egyeztetést követően.

_dummy_13:52

Egy étel ezer arca - Havi egy főzés

1

Vannak ételek, melyeket más ételek elkészítéséhez is fel lehet használni. Mivel a két gyerek mellett nem sok lehetőségem lenne nyugodtan főzni, ezért nagyon szeretem az olyan megoldásokat, amivel időt tudok spórolni. Az egyik kedvenc ilyen ételem

www.vg.hu16:15

Végleg leszámolt Kenya a műanyagzacskókkal

1

Akár négy év börtönbüntetéssel vagy negyvenezer dollárnak (tízmillió forint) megfelelő összegű pénzbírsággal sújthatják ezentúl a műanyagzacskók gyártóit, árusítóit, vagy akár használóit Kenyában, ahol hétfőn lépett életbe a világ legszigorúbb műanyagzacskó-ellenes törvénye.

_dummy_10:49

Megszűnt a telefonszámod az adategyeztetés miatt? Ha sietsz, még visszakaphatod az egyenlegedet is!

1

A Telenor augusztus 31-ig, a Vodafone és a Magyar Telekom pedig szeptember 30-ig biztosít lehetőséget arra, hogy a június 30-i határidőre nem azonosított mobiltelefonos feltöltőkártyák előfizetői utólagos azonosítással, új szerződéssel a telefonszámaikat és az azokhoz tartozó egyenleget visszakapják. A Telenor közleménye szerint honlapjukon és az üzleteikben lehet igényelni jövő csütörtökig az egyenleg...

_dummy_15:08

Megújul a földhivatali ingatlan-nyilvántartási rendszer

1

Nem odázható tovább a földhivatali telekkönyvi nyilvántartás modernizálása. Az elmúlt 50 évben sok új lett a föld felett és alatt.A jelenlegi földhivatali ingatlan-nyilvántartó rendszer több, mint ötven éve változatlanul üzemel. Ma a telekkönyvi bejegyzések alapvetően kétdimenziós rendszerben léteznek.

_dummy_08:25

Otthon Melege Program 2017

1

Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkárának nyilatkozata alapján szeptember 21-től lehet igényt beadni a gázkonvektorok cseréjére. Elmondta, hogy a gázkonvektorok cseréjére mintegy 1,5 milliárd forint áll rendelkezésre, az országos keretet lakosságarányosan régiókra bontották.

_dummy_11:10

Teszteltem a Jamie Oliver kést - Havi egy főzés

10
sg.hu20:00

Több százmillió eurót fektet be a mesterséges intelligenciába a Bosch

1

A vállalat tíz éven belül csak olyan termékeket akar piacra dobni, amelyek részben vagy egészben a mesterséges intelligenciára épülnek.

_dummy_13:07

Add a haldokló növényeknek: filléres házi szer, amitől felélednek

1

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy megfeledkezett a szobanövények öntözéséről, amit, míg bizonyos típusok egészen jól tűrnek, mások egyáltalán nem viselnek el, érzékenyen reagálnak, száradni kezdenek, vagy vészesen lekókadnak. Vannak növények, melyeken a mielőbbi öntözés is segít ilyenkor, és akár már néhány perc alatt látványosan felélednek tőle, némelyik növénynek azonban ennél jóval többre van...

_dummy_13:06

Szuper trükk a cipő betörésére: 6 óra elteltével a lábadra öntötték

20
_dummy_19:31

Elhagyják Magyarországot a gólyák – ma indulnak ezrével

2

Gólyáink többsége hagyományosan augusztus 20-án, azaz idén ezen a hétvégén kezdi utazását Afrikába. A fecskék még maradnak kicsit. Főleg ezek a csöppnyi madarak elképesztőek: zsírtartalékukkal napi 1000 kilométert repülnek, és ha ez elfogy, akár saját izmaikat is képesek lebontani.

_dummy_08:25

29 „tudományos tény”, ami úgy hülyeség, ahogy van

12
_dummy_19:16

Csevegőprogramra kényszerítette az óriásvállalatot a zsarolóvírus

1

A NotPetya 300 millió dolláros veszteséget intézett a világ legnagyobb konténergyártójának.

_dummy_09:16

Ezer milliárd forint a devizahitelesek javára

1

Palotai Dániel, a jegybank ügyvezető igazgatójának nyilatkozata alapján jelentősen csökkentek a devizahitelesek terhei. Elmondta, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 8 milliárd eurót biztosított a forintosításra 2013-ban a devizatartalékából, amelynek átváltásán 136 milliárd forint nyeresége keletkezett, mivel az átváltási árfolyam magasabb volt, mint amilyenen a tartalékolt devizát a jegybank beszerezte a pénzügyi válság előtt.

_dummy_09:14

Egyre kevesebb ingatlan épül az Egyesült Államokban

1

Jelentősen csökkent júliusban a kiadott építési engedélyek száma az Egyesült Államokban. A kereskedelmi minisztérium szerdán azt közölte, hogy a szezonálisan kiigazított adatok szerint júliusban éves szintre vetítve 1,16 millió lakóingatlan építését kezdték el, ami júniushoz képest 4,8 százalékos csökkenés.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave