Onbox – Az újracsomagolt Freemail

340 millió forint állami támogatással indult útjának a New Wave Media Zrt. (Origo, Freemail, stb.) által üzemeltetett e-mail szolgáltatás, az Onbox. A rendszer valóban jól néz ki, a Gmailnél talán még szebb is, de úgy tűnik, hogy nem beszélhetünk új fejlesztésről, ugyanis a webcím és minden aldomain a közismert (a Soros Alapítvány C3 Kulturális és Kommunikációs Központja által kifejlesztett) Freemail szerverére mutat.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
 2016-01-23 08:00:28 -  135 -  Hír  

Télen bizony a kemény mínusz fokokban már-már természetesnek tűnik, hogy fagy le a lábunk. Ha fázunk bent a házban, és fázunk az utcán is, tegyünk valamit, hogy ne kelljen egész nap hideg végtagokkal ücsörögnünk. Van, amikor a három zokni már nem megoldás. Mutatunk egy jó kis trükköt...

_dummy_20:37

Lakástakarék

2

Toók László Flórián vagyok a Jóhitel webmarketing partnere. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam lakástakarék szolgáltatásunkat, amivel akár 72 ezer forint állami támogatásban is részesülhet évente, csapdák nélkül!

www.portfolio.hu13:54

Megszerezte Észak-Korea a legfrissebb amerikai háborús terveket

2

235 gigabájtnyi, nagyrészt titkosított katonai dokumentumot szereztek meg észak-koreai hackerek Dél-Koreától - ismerte el Szöul. Kim Dzsongun emberei megszerezték többek közt az Egyesült Államok és Dél-Korea hadműveleti terveit is, melyben részletesen leírják, hogy győznék le Phenjant, ha háborúra kerülne sor Észak-Koreával.

_dummy_20:42

Toók László Flórián egyéni vállalkozó, üzletviteli, üzletfejlesztési és marketing tanácsadó

4

Toók László Flórián vagyok, debreceni vállalkozó. Üzletviteli és üzletfejlesztési, valamint marketing tanácsadóként segítek a hozzám forduló cégeknek és vállalkozásoknak céljaik megvalósításában. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden meglévő és leendő kedves Ügyfelemnek olyan megoldásokat és lehetőségeket kínáljak, mely számukra a legjövedelmezőbbek és legkorszerűbbek.

_dummy_20:25

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Marketing tanácsadás

2

Az egyik leghatékonyabb marketing rendszer, a marketingkommunikáció, mely egy olyan kommunikációs rendszer, mely lehet eladásösztönző, image építő, vagy közcélú. Továbbá lehetnek rövidtávú (promóciós vagy taktikai célú), vagy hosszú távú (stratégiai célú) jellegűek. Főbb részei a termékreklám, márkareklám, szervezeti reklám (pl.: vállalkozások, cégek, szervezetek). Két befogadója lehet, az ún. B2C (...)

_dummy_16:36

Cukkini fagyasztása - Havi egy főzés

4

Bár szinte egész évben lehetőséged van cukkinit vásárolni, mégis arra biztatlak, hogy fagyaszd le. Akár nyersen, akár megfőzve teszed, sokkal gyorsabban fel tudod használni.  Havi egy főzés 1. tipp: Ha nyersen szeretnéd a cukkinit lefagyasztani

_dummy_14:41

Ezért ne vegyél előre csomagolt leveszöldséget - Havi egy főzés

2

Még évekkel korábban végeztem egy kísérletet, amit most újra megismételtem: vásároltam egy csomag, előre csomagolt leveszöldséget, és megnéztem, megéri-e megvásárolni? Minden éremnek két oldala van, ezért szeretnék pro és kontra is érveket felsorolni. Megéri előre csomagolt leveszöldséget vásárolni, mert: több fajta zöldség van benne kis mennyiségben. Aki csak kis adag levest szeretne készíteni, annak nem...

_dummy_13:06

Szuper trükk a cipő betörésére: 6 óra elteltével a lábadra öntötték

22
_dummy_13:09

Főzz meg 1 hétre előre kihívás! - Havi egy főzés

5
_dummy_09:43

Hölgyek! Így deríthetitek ki, hogy az öltözőben valódi tükör van, vagy olyan tükör, ami átlátszó a másik oldalon

15
_dummy_08:15

Így néznek ki a visszabontott panelházak

15
divany.hu15:38

Teszt: több drága férfidezodor is megbukott

24
_dummy_07:44

Így lesz kevesebb por a lakásban

79
_dummy_08:00

Micsoda trükk! Próbáld ki, hogy ne fázzon a hidegben a lábad!

135
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Klikk ide!
Online Stream