Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream


Óva intett Szíria

Óva intett Szíria “teljes lángba borulásától” a török és orosz erők “többszöri ellentmondásos beavatkozásai” miatt Francois Hollande “Ezek a többszöri ellentmondásos beavatkozások az általános lángba borulás veszélyét hordozzák magukban” – fogalmazott a francia köztársasági elnök a külképviselet-vezetők éves értekezletén Párizsban. A török erőknek Észak-Szíriában a kurdok elleni fellépésére utalva Francois Hollande azt mondta, hogy “a …

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
 2016-08-25 08:31:35 -  48 -  Hír

Az illemtan és a mindennapi etikett sajnos egy tipikusan olyan dolog, ami igen erős hanyatláson megy keresztül napjainkban, köszönhetően annak, hogy egyre kevesebben vesznek róluk tudomást és még kevesebben alkalmazzák azokat a hétköznapokban. Ennek a listának a segítségével most egy kicsit...

_dummy_13:15
1

A Jobbik igazságtalannak tartja, az első fokon meghozott ítéletet Budaházy György ügyében

A Jobbik igazságtalannak tartja, hogy a Fővárosi Törvényszék első fokon tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt.

_dummy_11:02
1

Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt - 24per7.info

A Fővárosi Törvényszék kedd reggel kihirdette az elsőfokú ítéletet a terrorcselekmény-vádas Magyarok Nyilai-ügyben Budaházy Györgyre és tizenhat társára. Budaházy Györgyöt tizenhárom év fegyházra ítélték, feltételesen sem szabadulhat. A közügyektől tíz évre eltiltották. Bűnösnek találták társtettesként elkövetett terrorcselekmény, felbujtóként testi sértés és kényszerítés bűntettében, mindezt bűnszervezetben elkövetve- írja az index.hu Budaházy György egyik társa 12 év …

_dummy_08:41
14

19 érdekes tény, ami után Te is másképp látod majd a világot

_dummy_07:16
19

11 dolog, amit kizárólag a férfiak érthetnek

pcworld.hu16:59
1

Kilophatták az Opera Sync bejelentkezési adatait

A cég automatikusan megváltoztatta 1,7 millió felhasználó jelszavát.

_dummy_11:02
5

Ez a magyar nő olyan gesztust tett, amitől a fél ország megszerette

_dummy_11:02
1

Nem fogod elhinni, milyen szörnyűségek hemzsegtek a győri kórház zuhanyzójában

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy az egészségügy szörnyű helyzetben van, azonban arra nem gondoltunk, hogy már az alapvető higiéniai feltételek hiányán is túllendülhetünk, méghozzá undorító férgekkel. Egy kórházi zuhanyzóban (a nőgyógyászati osztályon) aminek teljesen sterilnek kellene lennie csak úgy nyüzsögtek a kukacok. Gondolhatjuk, hogy elmondhatatlanul rossz anyagi helyzetben vannak a kórházak, és az egészségügyi dolgozók …

_dummy_11:00
1

Brexit - Az Egyesült Királyság 2019-ben kiléphet az unióból. - Minden ami Anglia

Brexit – Theresa May brit kormányfő végleges döntése, hogy nem bocsátja szavazásra a parlament alsóházában az Egyesült Királyság kilépésének elindítását az Európai Unióból – írta szombaton a The Daily Telegraph kormányzati forrásokra hivatkozva. A lap emlékeztetett arra, hogy az EU-ból való várható kilépés ellenzői szerint a brit tagságról júniusban tartott népszavazás eredménye nem kötelező érvényű, és …

hvg.hu08:19
2

Nézzen körbe a munkahelyén, aztán nézze meg ezeket: így néznek ki a legmenőbb irodák

A világ legmenőbb irodáiról több tucat szempont alapján lehet böngészni a jobbnál jobb fotókat ezen az oldalon.

_dummy_17:37
21

Itt van Orbán kihívója? Közülünk kerülhet ki az új kormányfő

_dummy_14:29
2

Tételesen számoljon el a korrupt Fidesz-kormány, mire ment el 2,6 milliárd forint!

Felszólítjuk a korrupt Fidesz-kormány minisztériumait, hogy tételesen számoljanak el, konkrétan mik voltak azok a „reprezentációs kiadások”, amelyekre 7 hónap alatt összesen 2,6 milliárd forintot költöttek! Mire szórtak el havonta több mint 370 millió forintot az adófizetők pénzéből?

_dummy_14:28
2

Orbán akkora ökörséget mondott, amit egy cigánylakodalomban nyárson megsütnének

Megszokhattuk már, hogy a miniszterelnöktől nem áll távol a populizmus, és a leegyszerűsítés. Orbán megragad egy problémát, és azt két mondatban, mindenki számára érthetően kommunikálja, mégpedig az aktuális Fidesz-propagandához illően. Ilyen volt a pénteki Kossuth Rádiós megszólalása is. Hosszabb távon demográfiai, családpolitikai megoldásokkal kezelné a munkaerőhiányt Orbán Viktor miniszterelnök.

hvg.hu07:32
31

Erre a 10 jelre figyeljen, így leleplezheti, ha hazudnak magának

www.gamekapocs.hu07:27
2

Harry Potter and the Cursed Child könyvkritika

Tizenkilenc évvel járunk Voldemort halála után. Harry, Ron és Hermione a felnőttek mindennapjait éli, dolgozni járnak és gyereket nevelnek, múltjuk azonban nem ereszti őket. London felett újabb sötét felhők kezdenek gyülekezni.

_dummy_14:33
16

Szabad lopni Magyarországon - Orbánnak nincs kifogása a központi lopás ellen - 24per7.info

_dummy_13:58
1

Csökkent a Nagy-Britanniában tartósan letelepedő külföldiek száma

A Nagy-Britannia lakossága továbbra is meglehetősen szkeptikus a bevándorlás csökkentésének lehetőségeit illetően. A British Future nevű londoni agytröszt..

_dummy_12:49
1

Életbevágóan fontos: a Sajtó ! - 24per7.info

AZ ELSŐ ÉS LEGFONTOSABB FELADAT A SZABAD ÉS IGAZ SAJTÓ MEGTEREMTÉSE, HOGY AZ EMBEREK PONTOSAN TUDJÁK, MIRE SZÁMÍTHATNAK, MIT KELL TENNIÜK!

_dummy_08:31
48
_dummy_17:15
1

Németországban új polgári védelmi koncepciót fogadott el a kormány | Minden Ami Német

A német szövetségi kormány szerdai ülésén elfogadta a lakosság vészhelyzeti védelméről készített új koncepciót, amelyet 1995 óta először frissítettek.

_dummy_17:03
1

Mindent az őszi betakarításról! Jön az Agrár Akadémia Webkonferencia!

Szeptember 15-én, 10 órától minden a betakarításról fog szólni! Szakértő előadóink fontos információkat fognak megosztani a traktorok és kombájnok megfelelő üzemeltetéséről, optimalizálásukról, valamint bemutatják a gabonafélék kezelési, tárolási lehetőségeit terménytípusonként és a tárolási technológiákat is.

_dummy_16:46
1

Egy hét a Fidesz kormányzásából - Biztosan jó kezekben van az ország?

Nem semmi videó arról, hogy Magyarország rasszista országgá vált....

_dummy_12:15
1

A sötétség ura elfoglal minden fontos helyet… | 24per7.info

Akkor meg miért fáradoznának a birodalom szorgos kis hangyái azzal, hogy ebédet adnak azoknak a Nagyúr elől megszökötteknek, akiknek egyik űrhajón sincs lakásuk, netán még a gyermekeiknek, a jövő harcosainak sem tudnak enni adni?

hvg.hu07:56
43
_dummy_07:32
1

Megtapasztalhattuk a nemzet tűrőképességének a létező határát | 24per7.info

Ő testesítette meg azt az újságírót, aki a kormány gyűlöletkampányát rendre elindította, folytatta, vagy pedig éppen megmagyarázta....

_dummy_17:10
2

Németországban visszaállíthatják a sorkötelezettséget a kormány új vészhelyzeti terve szerint | Minden Ami Német

Németországban szükség esetén visszaállíthatják a sorkatonai szolgálati kötelezettséget a kormány szerdán elfogadandó vészhelyzeti védelmi terve alapján

_dummy_16:18
1

Megszorítások várhatók az brit egészségügyi rendszerben (NHS) | Minden ami Anglia

A hivatalos adatok azt mutatják, hogy évről évre egyre több beteget látnak el napi szinten a sürgősségi osztályokon, ezzel párhuzamosan a sürgősségi ellátás nővérhiánnyal küzd, helyenként 20 százalékos a munkaerőhiány,ami már komoly problémát okozhat az ellátásban.

_dummy_14:43
1

Szijjártó “magyarázkodik”

Tisztelettel kérlek, hogy Külügyminiszterem, Szijjártó Péter személyét fogadd úgy, mintha én lennék ott Veled személyesen. Megbízom tehetségében, tudásában, előre látásában és politikai rafináltságában.

_dummy_13:40
2

Remek pályázat mezőgazdasági vállalkozásoknak a több lábon álláshoz!

Még augusztusban megjelenik a régóta várt pályázat, amely keretében a mezőgazdasági vállalkozások olyan tevékenységek fejlesztését kezdeményezhetik, amik nem a mezőgazdasághoz kapcsolódnak. A pályázat célja a térségek diverzifikációjának növelése, valamint a helyi szükségleteket kielégítő árutermelő/szolgáltató mikrovállalkozások támogatása.

_dummy_13:17
1

Ne szavazz! Ne bojkottálj! Hanem? | 24per7.info

Azért tényleg gondoljuk már meg emberek: meddig akarunk még ebben az őrületben élni?

_dummy_11:41
2

Illegális bevándorlás – Merkel: helyes döntés volt a menekültek beengedése Magyarországról | Minden Ami Német

"ezeknek az embereknek a túlnyomó többsége a háború és a terror elől menekült hozzánk Szíriából és Irakból", és "humanitárius kötelességünk volt segíteni és ellátni őket".

_dummy_11:09
2

Brexit – Meredeken nőtt az új-zélandi kivándorlás iránt érdeklődő britek száma | Minden ami Anglia

Komolyabb helyzetértékelések szerint az EU-népszavazás valóban komoly tényező a középosztálybeli brit értelmiségiek döntéshozatalában, sokakat közülük ugyanis elkeserít honfitársaik szűklátókörűsége és nacionalizmusa, és valami másra vágynak.

_dummy_10:57
4

Tiltakozz te is, hogy Bayer Zsolt ne adja vissza a lovagkeresztet!

Dobálják vissza a kitüntetéseket, csak azért, mert egy véresszájú tapló szintén megkapta azt.

_dummy_19:15
1

Holland kikötőbe özönlik majd az európai elektronikai szemét

Egy japán vegyesvállalat jövőre kezdi meg működését a Rotterdam melletti Moerdijk kikötőjében, ahol válogatás nélkül fogadja majd a kontinensről származó e-hulladékot.

_dummy_16:48
11

Tanárt keresnek egy skóciai szigetre, a világ minden pontjáról várják a jelentkezőket

_dummy_16:29
1

Nőtt a rabszolgaság hivatalosan ismertté vált áldozatainak száma Nagy-Britanniában | Minden ami Anglia

A brit belügyminisztérium becslése szerint az országban 10-13 ezer áldozata lehet a modernkori rabszolgaságnak, míg világszerte 45 millió.

_dummy_14:57
1

Bokros Lajos: Kinek a pénzén utazott Orbán Viktor Rio de Janeiro-ba?

Természetesen az adófizetők pénzén. Csakúgy, mint kedvenc kegyencei, akiknek szintén ott a helyük az előkelő riói étteremben, amikor a magyar nemzet pénzét magángyomor megtöltésére kell elkölteni.

_dummy_14:38
1

A disznófejű fideszes nagyúr moslékot okádott | 24per7.info

"Malacfejeket kell tenni a magyar határkerítésre, amik majd távol tartják a muszlim migránsokat" - írja a Fidesz EP-képviselője, Schöpflin György a Twitterén.

_dummy_13:07
2

Hiba a CSOK-ban: nem gyerek a gyerek?

A 20 éves, középiskolás eltartott a CSOK elbírálásánál nem számít olyan gyermeknek, aki után felvehető a támogatás.

hvg.hu10:47
2

Nagy élményben lehet része: jelentősen megváltozik a Windows

A kevert valóságon (mixed reality), azaz a kiterjesztett és a virtuális valóság vegyítésén dolgozik a Microsoft. A Windows Holographic shell a jövő évi Windows-frissítéssel érkezik.

_dummy_09:03
7

Újszerű Kubatov-lista vagy ésszerű népszámlálás?

_dummy_08:39
1

VAS vagy LOVAG KERESZT….

A gonosz itt van köztünk, és egyre erősödik. A jók, vajon miért hallgatnak? Vagy az agymosás mégis csak sikeres volt?

_dummy_08:01
1

Kételyek közt…

Mindezek után, Lázár János “ünnepi” beszédét olvasva, még erősebb lett bennem a kétely, mert nem tudom eldönteni, hogy fenyegetve vagyok, vagy az ígéret köde az, amit látok?

_dummy_16:49
4

Mi a különbség Isten és Orbán Viktor között?-Isten nem akar Orbán Viktor lenni!

A Magyar Parlament lett az új Magyar Nemzeti Színház, ahol a képviselők bohózatokat, tragikomikumokat és drámákat adnak elő olyanformán, hogy a bennszülött magyarok a saját bőrükön érezzék utána is- ha vége van a felvonásnak.

_dummy_15:00
2

Ha Vágó István gyanúja beigazolódik, a legbrutálisabb cenzúra szemlélői vagyunk

A félreértések elkerülése végett: ezt a posztot nem Hofi, és főleg nem magam miatt írtam. Ennek a történetnek a főszereplője a hatalom, illetve az általa kitartott MTVA rettegése a múlt szereplőitől.

_dummy_14:52
1

London polgármestere a brit Munkáspárt vezetőjének leváltását sürgeti | Minden ami Anglia

A brit Munkáspárt élén álló Jeremy Corbyn leváltására és a másik jelölt, Owen Smith támogatására buzdította a párt új vezetőjének megválasztására jogosultakat London polgármestere.

_dummy_14:34
2

Nyílt levél a „nemzet kormányához” a nemzeti ünnep alkalmából | 24per7.info

A nemzetet szolgálni nem csak öltönyben lehet…főleg nem abban!

_dummy_14:18
2

Mit kapott Mengyi Roland a nejlonszatyorban? | 24per7.info

Nem nyugszunk bele a korrupcióba. Minden budai luxusvillában lakó fideszeseknek el kell majd számolnia a vagyonával: Farkas Flóriántól, a növekvő lakásokat feltaláló Rogán Antalig.

_dummy_13:54
1

Halálos tengeri baleseteket okozott a viharos időjárás Nagy-Britanniába | Minden ami Anglia

Négy halálos áldozatot követelt a viharos időjárás Nagy-Britannia partjainál - adta hírül a BBC. Egy hatéves fiú 13 esztendős bátyjával kajakozott Aberdeen partja mentén szombat délután, amikor egy hatalmas hullám elsodorta őket. Anyjuk és még két felnőtt - egy 25 esztendős nő és egy 28 éves férfi - a segítségükre sietett, ám a hatéves fiú és a 37 éves anya odaveszett.

_dummy_12:47
1

Magyarországon nincs szegénység (!), mégis a családok fele hitelből finanszírozza az iskolakezdést

a Fidesz kommunikációs szakemberei nap mint nap a magyar családok arcába hazudnak arról, hogy mennyire ingyenes az iskolakezdés.

_dummy_12:16
1

Angliában élek: Akármi is lesz, kíváncsian, erős akarattal állok elébe a munkakeresés gyönyöreinek. | Minden ami Anglia

Véleményem szerint belefektetett energiával, ambiciózus hozzáállással, és egy bizonyos fokú nyelvtudással idővel beérik a munka gyümölcse, kinek itt Angliában, kinek otthon.

pcforum.hu11:57
4

Még idén elkészül a DDR5 memória specifikációja

Még az idei év vége előtt elkészült a következő generációs DDR memóriák specifikációja - közölte az Intel a héten megtartott fejlesztői fórumán. A DDR5 technológia még az eddigieknél is több memória belezsúfolását teheti majd lehetővé a PC-kbe és szerverekbe, amiken gyorsabban is futhatnak majd tőle az alkalmazások.

_dummy_19:04
1

Gergő meg fog gyógyulni!

Most Gergő történetét mutatjuk be. Annak a kisfiúnak az életét, aki meg akar és meg is fog gyógyulni, ehhez azonban segítségre van szüksége.

_dummy_18:42
21

Mától jönnek az elrettentési célból uniformizált cigis dobozok | 24per7.info

_dummy_15:40
36

Rendkívüli hír: „Ször” Bayer Zsoltnak még nem olvadt le az arca

_dummy_13:03
1

Pintér nem cáfolt, ha meg tudják fizetni a bűnözők is kaphatnak letelepedési engedélyt hazánkban

Állítólag elítélt külföldi állampolgárok letelepedési engedélyhez jutottak azzal a módszerrel, hogy amolyan adóparadicsomként számon tartott államban bejelentkezett állandó lakosként, majd az ottani hatóságoktól beszerezte a letelepedéshez szükséges erkölcsi bizonyítványt.

_dummy_12:24
1

Elszakadunk a valóságtól – az Intel kezében a VR kulcsa?

A virtuális és a kiterjesztett valóság egyesítésén fáradozik a chipgyártó vállalat, miközben a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia fejlődése is előtérbe kerül.

_dummy_11:30
1

Vágó István: Egyre gyakrabban olvasom, hogy az ellenzék nem csinál semmit…

Pedig leginkább azok tehetnének valamit, akik most a karosszékeikben háborognak. Felállhatnának, és elmehetnének a meghirdetett civil- vagy/és párt-tüntetésekre. Felszólalhatnának a lakókörnyezetükben tapasztalt visszaélések ellen.

_dummy_10:24
2

Bruck András: Pár kérdés az ellenzéki pártokhoz

A magyarok és az arabok közötti szimpátia sosem tűnt el…. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük

_dummy_08:54
2

Nem vagytok Európában!

Ő, a miniszterelnök, pedig egyetlen európai tagállam lakossága nem engedné meg, hogy a miniszterelnöke bohóckodást csináljon a demokráciából.

_dummy_20:50
1

Kitört a forradalom az Intelnél

Két fontos bejelentés érkezett a cégtől. Egy új technológiával gyorsabbá teszik az adatközponti kommunikációt. És ARM processzorokat fognak gyártani.

_dummy_18:14
1

Erősen ajánlott az agyhártyagyulladás és a vérmérgezés elleni védőoltás a továbbtanuló fiataloknak | Minden ami Anglia

10 esetből 1 halállal végződik, valamint hosszú távú egészségügyi problémákhoz vezethet, ha a fertőzést nem kezelik, de korai felismeréssel és antibiotikumos kezeléssel teljes felépülés várható.

_dummy_13:48
1

Valóban nincsenek pontos adatok arról, hogy hányan szavazhatnak október 2-án? | 24per7.info

Rengeteg újságcikk jelent már meg pro és kontra, hogy elmenjünk e vagy ne népszavazni 2016. október 2-án a kvótatörvénnyel kapcsolatban, illetve mi lenne erre a kérdésre a „ helyes” válasz. A népszavazást maga Orbán Viktor jelentette be februárban, és májusban „zöld utat” kapott a Kúriától is (miután a PM és a Liberálisok arra irányuló felülvizsgálati kérelmét, - miszerint lehet e egyáltalán a kérdésben népszavazást kiírni - kivizsgálták, és azt nem találták jogosnak).

_dummy_13:33
1

Brexit – bajban lehet az angol zöldség-gyümölcs piac

Máris kongatja a vészharangot Angliában a Brit Nyárigyümölcs Szövetség, pedig még el sem kezdődtek a tárgyalások az unióból történő kilépésről. Azzal fenyegetőznek, hogy áttelepítik ültetvényeiket más országokba, ha megszűnik a szabad munkaerő áramlás Nagy-Britannia és az Európai Unió között.

_dummy_09:05
1

Feketebetűs ünnep

Valamikor a nagy nemzeti ünnepeink - mint március 15, augusztus 20, október 23 - pirosbetűsök voltak. Az alkotmányosságról, a függetlenségről, a szabadságról, a hazaszeretetről, a jogállamiságról és a bizakodásról szóltak.

_dummy_07:45
1

Orbán Viktor utazásai a Föld körül

Hajdu Nóra, az Együtt külügyi szakpolitikusa még májusban adatokat kért ki a Külügyminisztériumtól Orbán Viktor hivatalos külföldi útjairól.

_dummy_14:25
1

Tájékoztató árat adtak ki az őszi kalászos vetőmagokra

A Vetőmag Szövetség sajtóközleménye szerint 89.600 forintban állapították meg az őszi kalászos vetőmagok tonnánkénti árát. Az ár nem fix, csupán segít előre kalkulálni a gazdáknak a várható költségekkel kapcsolatban. A vetőmagokból megfelelő mennyiség áll rendelkezésre kiváló minőségben, célszerű azonban mielőbb beszerezni a szaporítóanyagot.

_dummy_13:40
19

8 egyszerű tipp a betörők ellen

pcworld.hu19:00
1

ARM processzorokat fog bérgyártani az Intel

A 10 nanométeres lapkakészletektől indul a kapacitásának kiadása.

_dummy_13:29
1

Újra rajzik a gyapottok bagolylepke

Nincs megállás a növényvédelem terén, a gazdák újabb kártevő invázióval néznek most szembe. A növényeken ugyanis hemzsegnek a poloskák, valamint a különböző bagolylepke fajok is tömegesen rajzanak.

_dummy_12:59
1

A diktatúra sportja

Egy diktatúrában szándékosan elbutított országra még inkább igaz az a követelmény, hogy kenyér híján cirkuszt kell biztosítson a népnek.

_dummy_11:41
1

És akkor Harrach Péter leosztja a pápát

A lelkipásztor és a politikus hangsúlyai különbözőek, egyik a szenvedő emberrel azonosul, a másik a hazáját védi. Mindkettő jogos és indokolt – mondta Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője a Gondola.hu internetes portálnak Ferenc pápa migrációról szóló megnyilatkozásait értékelve kedden.

_dummy_19:50
1

Falat húznak a britek Calais-nál | Minden ami Anglia

Még júliusban döntötte el a brit kormány, hogy falat épít a La Manche csatorna túloldalán, attól tartva, hogy a Brexit-népszavazást követően megindul a szigetországba a migránsáradat. Miután az angolok kinyilvánították az EU-ból való kilépési szándékukat, hétszeresére emelkedett a Nagy-Britanniába bejutni kívánó menekültek száma.

_dummy_18:46
1

A terrorizmus támogatása miatt elítéltek egy radikális brit hitszónokot

Bűnösnek találta terrorizmus támogatásának vádjában a londoni központi büntetőbíróság Anjem Choudary radikális brit muszlim hitszónokot és társát, Mohammed Mizanur Rahmant. Forrás:BBC A két férfi ellen egy évvel ezelőtt emeltek vádat. Ügyükben július 28-án született ítélet, amelyet jogi okokból csak kedden ismertettek.

_dummy_17:07
1

Brit kémet fogtak Iránban | Minden ami Anglia

Ugyan enyhülés állt be az iszlám köztársaság és a nyugati hatalmak viszonyában, a Forradalmi Gárda azonban több kettős állampolgárt vett őrizetbe az utóbbi hónapokban. Az iráni ultrakonzervatívok attól tartanak, az atomegyezmény hatására nyugati befolyás alá kerül az ország társadalma.

_dummy_17:07
2

Újabb akció csak ma – kedvezményes viteldíjak mostantól éjfélig foglalhatók a wizzair.com oldalon. | Minden ami Anglia

WIZZ: 30 MILLIÓ UTAS AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBELI JÁRATOKON. A WIZZ AIR ÓRIÁSI 1 NAPOS AKCIÓVAL ÜNNEPEL*