Paypal: ha nem akarsz sokat fizetni a pénzváltásért

A Paypal egyik legnagyobb haszna abból származik, hogy elképesztően rossz árfolyamon váltja át neked előzékenyen a vásárlásaidat forintra, hogy ne a bankodnak kelljen ezzel foglalkoznia. Annyira jó fejek. Mivel új kártyát regisztráltam, gyorsan annak a beállítását is automatikusan átváltotta úgy, hogy az ő árfolyamát használja a váltásnál.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Egyre többet hallani arról, hogy mennyi mindent tud rólunk a Google, a Facebook és a többi cég, melynek szoftvereit használjuk. Hatalmas adatbázisokban gyűlnek az adatok online tevékenységünkről. Bár elvileg bizonyos személyes adatokat nem gyűjthetnek be, a rengeteg úgynevezett metaadat és a közöttük lévő összefüggések rengeteget elárulnak rólunk.

_dummy_10:07

Már a Google is jelöli az álhíreket

4

A Facebook után a Google is aktívan csatlakozott az álhírek elleni harchoz, ennek megfelelően a keresőóriás egy hivatalos blogbejegyzésben tudatta a világgal, hogy a keresési listán mostantól jelölve vannak a kétes eredetű találatok.

_dummy_09:44

Mennyire vagy otthon a zenében? Kvíz

11
_dummy_10:26

Valakinek már szól a Facebook, ha hülyeséget akar megosztani

4

A Guardian magazin beszámolója szerint több olvasójuk is jelezte már, hogy a Facebook a korábbi ígéretek után tesztüzemmódban már nekilátott felvenni a kesztyűt a kamuhírek ellen, ezáltal többen is találkoztak figyelmeztetéssel, amikor egy bizonyos cikket akartak megosztani.

_dummy_13:12

Miért is változik a Google rangsorolás?

2

Egyszer fent, máskor lent – Miért is változik a rangsorolás? Talán az egyik kérdés, amely legtöbbet foglalkoztatja a keresőoptimalizálás és SEO (Search Engine Optimization) művelőit: miért is változik folyamatosan az egyes kulcsszavak rangsorolása? Nem könnyű a válasz, hiszen a besorolás számos tényezőre vezethető vissza. Néhány dolgot azonban biztosan, vagy legalábbis nagy valószínűséggel állíthatunk ezzel kapcsolatosan. Mostani

_dummy_11:25

Szembeszáll az álhírekkel az internet atyja

11
_dummy_22:36

Tudtad, hogy a Google minden lépésedet követi? Így kapcsolhatod ki

91
_dummy_10:06

Magányosnak érzed magad? Akkor most töröld a Facebook profilodat!

12
_dummy_12:25

Trükk! Így derítheted ki, ki nézte meg a Facebookodat!

74
_dummy_07:06

Hatalmas előrelépést hozott a ProtonMail v3.7

21
hvg.hu15:38

Ha van PayPal-fiókja, ez az új funkció tetszeni fog

8
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream