Itt a legnépszerűbb:
_dummy_17:31

Megérkezett a Galaxy A széria csúcsa, az A90 5G

1

A Galaxy A90 5G érkezése már régóta lógott a levegőben. A Samsung pontos megjelenési dátumot nem csatolt a készülék mellé, nem is volt nagy felhajtás, egyszerűen csak megjelent a dél-koreai cég weboldalán a mobil.

_dummy_18:22

Kiszivárgott promóciós képeken az Xperia 2

1

Az Xperia 2-ről néhány hete már láthattunk CAD vázlatokat, most pedig érkezett néhány promóciós kép is az IFA-n debütáló csúcsmobilhoz. A Sony most nagyon azon van, hogy a veszteséges “mobilos-üzletágat” kihúzzák a csávából, ennek érdekében több piacról is kivonultak.

_dummy_17:47

Bomba árat kapott a Xiaomi csúcsmobilja - GSMring

2

A Xiaomi Mi 9T Pro Kínában már hónapokkal ezelőtt bemutatkozott Redmi K20 Pro néven. Akkor azt lehetett hallani, hogy a Snapradgon 855-el szerelt csúcsmobil talán soha nem lesz megvásárolható a nemzetközi piacon. Augusztus 21-én viszont megérkezett a globális változat, ami most elég korrekt árcédulát kapott.Ahogy az lenni szokott a hazai webáruházak kicsit elszálltak az árakkal, nagyon drágán árulják a Mi 9T Pro-t.

_dummy_19:43

Nem teljesen átgondolt árazás - Honor 20 Lite teszt

11
_dummy_19:40

Szeptember 10-én jönnek a Next-Gen iPhone-ok

1

Pletykaszinten lehetett már hallani, hogy idén szeptember első felében lerántják a leplet az új iPhone-okról. Az Apple most kiküldte a sajtómeghívókat, a bemutatóra szeptember 10-én a Steve Jobs színházban kerül sor, ottani idő szerint délelőtt 10 órakor.

_dummy_19:21

Videón a Mate 30 Pro, új kamerarendszerrel

1

A Huawei Mate 30 Pro-val kapcsolatban felmerült már, hogy a hátlapra téglalap alakú kamera sziget kerülhet. A legutolsó infók alapján viszont kör alakúra lehet számítani, ezt már több forrás is megerősítette. Most érkezett egy videó, amint ennek ellenére az előbbi megoldás látható.

_dummy_18:15

Promóciós képen bukkant fel a Huawei Mate 30 Pro - GSMring

1

Ma felkerült a Weibo-ra egy elég hitelesnek tűnő promóciós kép a Mate 30 Pro-ról. A látottak megerősítik azokat, amiket eddig lehetett hallani a Huawei új csúcsmobiljáról, a kamera sziget úgy tűnik valóban kör alakú lesz, a notch marad, a kijelző pedig két oldalt ívelt. A bemutatóig azért nem árt pletykaszinten kezelni a látottakat, annak ellenére is, hogy eléggé hivatalosnak tűnik a kép....

_dummy_16:28

90 kilós súlyt emeltek a Redmi Note 8 Pro-n

1

A Redmi-től már megszokhattuk, hogy elég furcsa módon promotálják telefonjaik strapabíróságát, most érkezett egy újabb gyöngyszem, ezúttal a Redmi Note 8 Pro-hoz.

_dummy_19:40

Kör alakú kameraszigettel szerelt Honor mobil a láthatáron - GSMring

1

A Motorola csúcsmobiljain látott kör alakú kamera sziget mostanában elég sok gyártónak megtetszett. Ha minden igaz, a Huawei is ezt a dizájnelemet választotta a Mate 30 szériánál, az egyik “T” utótaggal ellátott OnePlus mobil is ezzel jön, most pedig felbukkant egy titokzatos Honor készülék is, szintén kör alakú kamerarendszerrel.

_dummy_19:17

5G-vel jön a Redmi K30 sorozat! - GSMring

2

A Redmi K20 széria elég nagy népszerűségnek örvend Kínában. Mondhatni a K20 Pro a legolcsóbb Snapdragon 855-tel szerelt készülék a piacon. A világ többi országában Mi 9T és Mi 9T Pro néven lehet beszerezni a K20 sorozat tagjait. A Pro variánst pedig rövid időn belül nálunk is felkerül a boltok polcaira, remélhetőleg baráti árcédulával. Sejthető volt, hogy lesz folytatás. Lu Weibing, a Redmi vezérigazgatója most egy Weibo posztban erősítette meg..

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream