Itt a legnépszerűbb:
_dummy_17:31

Megérkezett a Galaxy A széria csúcsa, az A90 5G

1

A Galaxy A90 5G érkezése már régóta lógott a levegőben. A Samsung pontos megjelenési dátumot nem csatolt a készülék mellé, nem is volt nagy felhajtás, egyszerűen csak megjelent a dél-koreai cég weboldalán a mobil.

_dummy_18:22

Kiszivárgott promóciós képeken az Xperia 2

1

Az Xperia 2-ről néhány hete már láthattunk CAD vázlatokat, most pedig érkezett néhány promóciós kép is az IFA-n debütáló csúcsmobilhoz. A Sony most nagyon azon van, hogy a veszteséges “mobilos-üzletágat” kihúzzák a csávából, ennek érdekében több piacról is kivonultak.

_dummy_17:47

Bomba árat kapott a Xiaomi csúcsmobilja - GSMring

2

A Xiaomi Mi 9T Pro Kínában már hónapokkal ezelőtt bemutatkozott Redmi K20 Pro néven. Akkor azt lehetett hallani, hogy a Snapradgon 855-el szerelt csúcsmobil talán soha nem lesz megvásárolható a nemzetközi piacon. Augusztus 21-én viszont megérkezett a globális változat, ami most elég korrekt árcédulát kapott.Ahogy az lenni szokott a hazai webáruházak kicsit elszálltak az árakkal, nagyon drágán árulják a Mi 9T Pro-t.

_dummy_19:43

Nem teljesen átgondolt árazás - Honor 20 Lite teszt

3

A Honor 20 Lite májusban került forgalomba itthon, akkor 99.990 forintos fogyasztói áron. Azóta mondjuk már jóval olcsóbban is be tudjuk szerezni, kellett is az árcsökkentés, hiszen közel 100 forintért már P30 Lite-ot is lehet venni sokkal jobb kamerákkal és ott van a Galaxy A50 is, amit visznek, mint a cukrot.

_dummy_19:40

Szeptember 10-én jönnek a Next-Gen iPhone-ok

1

Pletykaszinten lehetett már hallani, hogy idén szeptember első felében lerántják a leplet az új iPhone-okról. Az Apple most kiküldte a sajtómeghívókat, a bemutatóra szeptember 10-én a Steve Jobs színházban kerül sor, ottani idő szerint délelőtt 10 órakor.

_dummy_19:21

Videón a Mate 30 Pro, új kamerarendszerrel

1

A Huawei Mate 30 Pro-val kapcsolatban felmerült már, hogy a hátlapra téglalap alakú kamera sziget kerülhet. A legutolsó infók alapján viszont kör alakúra lehet számítani, ezt már több forrás is megerősítette. Most érkezett egy videó, amint ennek ellenére az előbbi megoldás látható.

_dummy_18:15

Promóciós képen bukkant fel a Huawei Mate 30 Pro - GSMring

1

Ma felkerült a Weibo-ra egy elég hitelesnek tűnő promóciós kép a Mate 30 Pro-ról. A látottak megerősítik azokat, amiket eddig lehetett hallani a Huawei új csúcsmobiljáról, a kamera sziget úgy tűnik valóban kör alakú lesz, a notch marad, a kijelző pedig két oldalt ívelt. A bemutatóig azért nem árt pletykaszinten kezelni a látottakat, annak ellenére is, hogy eléggé hivatalosnak tűnik a kép....

_dummy_16:28

90 kilós súlyt emeltek a Redmi Note 8 Pro-n

1

A Redmi-től már megszokhattuk, hogy elég furcsa módon promotálják telefonjaik strapabíróságát, most érkezett egy újabb gyöngyszem, ezúttal a Redmi Note 8 Pro-hoz.

_dummy_19:40

Kör alakú kameraszigettel szerelt Honor mobil a láthatáron - GSMring

1

A Motorola csúcsmobiljain látott kör alakú kamera sziget mostanában elég sok gyártónak megtetszett. Ha minden igaz, a Huawei is ezt a dizájnelemet választotta a Mate 30 szériánál, az egyik “T” utótaggal ellátott OnePlus mobil is ezzel jön, most pedig felbukkant egy titokzatos Honor készülék is, szintén kör alakú kamerarendszerrel.

_dummy_19:17

5G-vel jön a Redmi K30 sorozat! - GSMring

2

A Redmi K20 széria elég nagy népszerűségnek örvend Kínában. Mondhatni a K20 Pro a legolcsóbb Snapdragon 855-tel szerelt készülék a piacon. A világ többi országában Mi 9T és Mi 9T Pro néven lehet beszerezni a K20 sorozat tagjait. A Pro variánst pedig rövid időn belül nálunk is felkerül a boltok polcaira, remélhetőleg baráti árcédulával. Sejthető volt, hogy lesz folytatás. Lu Weibing, a Redmi vezérigazgatója most egy Weibo posztban erősítette meg..

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream