Itt a legnépszerűbb:
 2019-05-31 09:26:24 -  16 -  Hír  

És mi a több: fűtésszámla vagy hűtésszámla?

_dummy_11:03

Már igényelhető a falusi csok

2

A július 1-jével hatályba lépett kistelepülési otthonteremtési támogatás csaknem 2500 magyarországi kistelepülésen elérhető.

_dummy_10:46

Egészen durva kibertámadással vádolják a kínaiakat

1

Egy biztonsági cég felfedezése szerint a kínai államhoz köthető hekkerek hosszú időn keresztül ki-be járkáltak egy tucatnyi globális távközlési szolgáltató rendszereibe, korlátlanul hozzáférve a kiválasztott személyek kommunikációs adataihoz.

index.hu11:26

Meghekkelték a NASA-t

3

A központ megszakította az összeköttetést az érintett rendszerrel, mielőtt a Nemzetközi Űrállomáshoz is hozzáfértek volna a hekkerek.

pcforum.hu10:58

Elárulta Bill Gates, hogy mi volt élete legnagyobb baklövése

6
_dummy_10:05

Elektromos áram fogyasztása klíma mellett

6
www.hwsw.hu18:20

Megújítja ingyenwifijét a Telekom

4

Bizonytalan ideig kikapcsolja ingyenesen használható Wi-Fi Fon szolgáltatását a Magyar Telekom, a cég ügyfelei augusztustól nem érhetik majd el korábbi regisztrációjukkal sem a belföldi hálózatot, sem a több tízmillió külföldi hotspotot.

pcforum.hu10:34

Windows-ról Linux-ra vált a dél-koreai kormányzat

1

Egy évtizeddel a németországi és az oroszországi, valamint és fél évtizeddel a kínai hasonló projekt elbukását követően a közelmúltban a jelek szerint Dél-Korea is úgy döntött, hogy megpróbálkozik azzal, ami eddig senkinek nem jött be. Az ázsiai állam kormányzata is ugyanis bejelentette, hogy hivatali rendszereit Windows-ról és kereskedelmi megoldásokról Linux-ra és nyílt forrású szoftverekre fogja átállítani.

pcforum.hu20:28

Teljesen átalakul a Facebook - Google+-t fognak csinálni belőle

12
_dummy_07:41

Isten fizesse meg: Nem igazán volt biztosítása a Notre Dame-nak

4

A Biztosító Magazin megkereste a MABISZ illetékeseit azzal kapcsolatban, hogy vajon volt-e biztosítása a párizsi Notre Dame katedrálisnak, mivel a sajtóban egyre több spekulációt lehet hallani arról, hogy az épületnek lehet, hogy nincs biztosítása.

_dummy_07:39

FBAMSZ: Csaknem félmillió robogóra mulasztják el megkötni a kötelezőt

2

A szövetség arra hívja fel a figyelmet, hogy a kategóriától és lakhelytől függően 3-5 ezer forintos éves díj kifizetésével a robogótulajdonosok mind a közúti igazoltatás során kirótt mulasztási bírságnak, mind pedig a közúti baleset során okozott kár megtérítésének kockázatát ki tudják küszöbölni.

_dummy_07:38

Megéri-e vagy sem? Nyakunkon a milliós négyzetméterárak

2

Ismét egyre több új lakópark épül, a fővárosi átlagos négyzetmáterárak pedig lassan az egymillió forintot közelítik. Ezzel párhuzamosan persze a használt lakások ára is szépen emelkedik. Hogyan jussunk okosan lakáshoz ilyen piaci körülmények között?

_dummy_19:07

Sokba kerülhet Oroszországnak, ha lekapcsolják az internetről

4

Még februárban írtunk arról, hogy az orosz hatóságok és internetszolgáltatók arra készülnek, hogy egy terhelésteszt keretén belül az egész országot leválasszák a globális internetről. Az intézkedés célja, hogy kiderüljön, hogyan működne egy országon belüli hálózat, ha egy külföldi esetleges kibertámadás során Oroszországot elvágnák az internettől.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave