Itt a legnépszerűbb:

A napokban kisebb pánik tört ki a Google böngészőjének használói között, miután a szemfülesek közülük észrevették, hogy a Chrome a háttérben módszeresen elkezdi átkutatni az őt futtató gépek merevlemezeit. Az érintettek először vírusprogramra, majd később a Google titkos adatbányászatára gyanakodtak - de kiderült, hogy másról van szó.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu12:34

Wireshark 2.4.6 32 / 64 bit

1

Ingyenes hálózati forgalom figyelő program, ami megmutatja a hálózati adatforgalmat és a segítségével könnyen kiszúrható a gyanús adatforgalmazás.

pcforum.hu10:17

Virtuális valóságban működő Firefox böngészőt fejleszt a Mozilla

1

A Mozilla a hét elején jelentette be, hogy már gőzerővel dolgozik jól ismert böngészője egy teljesen új, a virtuális, illetve kiterjesztett valóság-sisakokhoz illesztett változatának elkészítésén. Az új Firefox Reality a cég szerint teljesen új alapokra fogja helyezni a web böngészésének élményét, és eszközök széles skáláján tud majd működni.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu07:43

McAfee Stinger Portable 12.1.0.2713

1

Ingyenes vírusirtó program, ami eltávolítja a rendszerből a férgeket, vírusokat.Ez a program hordozható (installálást nem igényélő) verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu07:37

KeePassXC Portable 2.3.1 MAGYAR

1

Ingyenes jelszókezelő program, aminek a segítségével a jelszavainkat tudjuk biztonságos módon tárolni.Ez a program installálást nem igénylő hordozható verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu20:23

Emsisoft Emergency Kit Portable 2018.3.8532

2

Ingyenes vírusirtó program, ami eltávolítja a rendszerből a férgeket, kémprogramokat, vírusokat és az egyéb kártevőket.Ez a program hordozható (installálást nem igényélő) verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu18:06

Maxthon Cloud Browser 5.2.1.1000 MAGYAR

1

Ingyenes böngésző program, ami számtalan szolgáltatással rendelkezik. Ilyen az oldalletöltések és adattípusok szűrése, a popup blokkolás, a kibővített Toolbar, az RSS-olvasó, a fülesböngészés, a processzorkímélő üzemmód, a szűrőcsomagok kezelése és a saját letöltésvezérlő. Van belőle ANDROIDOS verzió mobiltelefonokra és tabletekre.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu18:04

XMedia Recode 3.4.3.0 MAGYAR

2

Ingyenes multimédia konvertáló program, ami szinte az összes ismert audio és videó formátumot képes átalakítani.A program a következőket tudja: - videók szerkesztése, vágása, keretek készítése, fényerő, kontraszt, gamma, színárnyalat, telítettség, képméret megválasztása, nagyítás, Direct Stream Copy funkciók, kétmenetes kódolás, hangerő normalizálása, bitráta, felbontás állítása.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu11:15

CrystalDiskInfo Portable 7.6.0 MAGYAR

14
freewaresoftwarenews.blogspot.hu10:56

360 Total Security 9.6.0.1313

1

Ingyenes vírusirtó program, ami eltávolítja a rendszerből a férgeket, vírusokat.A program a következőket tudja: - víruskeresés és eltávolítás, több keresési mód, Sandbox funkció, karbantartási lehetőségek, választható keresőmotor, stb, stb, stb.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu10:51

FileZilla 3.32.0 32 / 64 bit MAGYAR

2

Ingyenes FTP program.A program következőket tudja: - FTP, FTP over SSL/TLS és SSH File Transfer Protocol (SFTP), IPv6, HTTP/1.1, SOCKS5 és FTP, Proxy, drag and drop támogatás, két ablakos fájlpanel, stb, stb, stb.

pcforum.hu10:44

A merevlemezek módszeres átkutatásán kapták a Chrome böngészőt

18
freewaresoftwarenews.blogspot.hu10:42

Advanced Renamer 3.82

1

Ingyenes csoportos átnevező program, amivel jól áttekinthetően nevezhetjük át az állományainkat az oldalsávon beállított szabályok szerint.A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu21:59

Freemake Video Converter 4.1.10.69 MAGYAR

1

Ingyenes multimédia konvertáló program, ami DVD-rippert, DVD-írás lehetőséget, diavetítést, közvetlen YouTube elérést, alapfokú filmszerkesztést, vizualizációs effektusokkal, felirat támogatással, audió konvertáló részt tartalmaz.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu17:20

SystemRescueCd 5.2.2

2

Ingyenes rendszermentő LiveCD. A lemez célja, hogy a romokban heverő rendszerbe életet leheljen.A lemezen a következők találhatók: - fájlkezelő, partició szerkesztő, internet böngésző, stb, stb, stb.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu17:11

AnyBurn 4.1 32 / 64 bit MAGYAR

6
freewaresoftwarenews.blogspot.hu13:38

Privacy Eraser Free 4.35 Build 2551 MAGYAR

1

Ingyenes windows takarító program, ami végleg eltávolítja a böngészés közben létrejövő sütiket, index.dat fájlokatk, cache, log, keresési történeteket, ezen kívül letörli a Windows és a különböző programok felesleges fájljait. Fájlokat és meghajtókat töröl le végleg úgy, hogy onnan az adatok nem nyerhetők vissza.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu13:31

Glary Utilities 5.95 MAGYAR

2

Ingyenes rendszerkarbantartó program, ami a rendszer gyors működését, karbantartását, védelmét segíti. Eltávolítja a haszontalan rendszerfájlokat, érvénytelen registry-bejegyzéseket, és internetnyomokat. Böngésző kiegészítőket kezel, és töröl, merevlemez hely kihasználhatóságát elemzi, duplikált fájlokat töröl.A programnak van Androidos verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu13:28

ScreenToGif 2.13.1

1

Ingyenes videó rögzítő program, amivel a számítógép képernyőjét, webkamera képét tudjuk rögzíteni gif formátumban, a rögzített felvételen egyszerűbb grafikai műveleteket is végre tudunk hajtani.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu13:21

Screenshot Captor 4.29.0

1

Ingyenes képernyőmentő program bőséges funkciókkal.A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

ipon.hu10:20

Elérhetővé vált az AIDA64 5.97-es kiadása

5
freewaresoftwarenews.blogspot.hu00:05

YUMI Portable 2.0.5.4

4

Ingyenes multiboot rendszer készítő program, aminek a segítségével a bootolható állományok egyetlen meghajtóról való indítását oldhatjuk meg.Ez a program hordozható (installálást nem igényélő) verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu00:01

LibreOffice Portable 6.0.2 MAGYAR

5
freewaresoftwarenews.blogspot.hu23:57

Q-Dir Portable 6.89.1 MAGYAR

2

Ingyenes fájlkezelő program, aminek az a különlegessége, hogy egyszerre akár négy könyvtár egyidejű megjelenítését teszi lehetővé, nagy mértékben megkönnyítve a fájlműveleteket. Felületét tetszés szerint beállíthatjuk, átrendezhetjük, a gyakran használt mappákhoz gyors linket készíthetünk.Ez a program hordozható (installálást nem igényélő) verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu23:43

CPU-Z Portable 1.84

2

Ingyenes hardver információ megjelenítő program, amely a processzorról, az alaplapról, a memóriáról és az operációs rendszerről ad információt. A legrészeletesebb képet a számítógép központi egységéről adja, megtudható például a processzor néve és típusa, külső és belső órajele, a cache adatai és egyéb tulajdonságai.Ez a program hordozható (installálást nem igényélő) verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu23:40

Kaspersky Rescue Disk 10.0.32.17 data 2018.04.01

2

Ingyenes vírusirtó LiveCD, USB kulcs. A program egy ISO képfájlban van, ki kell írni az ISO-t egy lemezre vagy felmásolni egy pendrivera, majd onnan bootolni és úgy elkezdeni a vírus keresést. Ezen kívül a LiveCD egy alapszintű Linux-ot is tartalmaz, internet böngészővel, fájlkezelővel.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu23:35

Dr.Web CureIt! 2018-04-01 MAGYAR

2

Ingyenes vírusirtó program, nincs benne online frissítés, meg kell várni az új verziót belőle, ami általában hetente kétszer jelenik meg.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Klikk ide!
Dancewave