Itt a legnépszerűbb:
_dummy_18:42

Kevesebb RAM-al tér vissza a Huawei Nova 4

1

Már a december közepén bemutatott Nova 4-ből is két különböző modellt készült,  az egyik 48 megapixeles Sony IMX586 modullal büszkélkedhetett és van 20 megapixeles főkamerával rendelkező variáns is valamivel olcsóbb áron.

_dummy_17:49

Már regisztrálhatunk a Black Shark 2-re

2

A Xiaomi Black Shark 2 március 18-án fog bemutatkozni, de ettől függetlenül már most leadhatja regisztrációját az aki megvásárolná a készüléket. Egyenlőre a cég kínai oldalán lehet csak regisztrálni, valószínűleg a nemzetközi változatra most is várnunk kell.

_dummy_15:10

Már letölthető az Android Q bétája

1

Ezúttal már a Nexus mobilokra nem tudjuk letölteni a legújabb Android rendszer bétáját, ami azt jeleni, hogy csak a Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL és Pixel 3, Pixel 3 XL telefonokra tudjuk telepíteni a rendszert. Ezúttal is ki kell hangsúlyoznunk, hogy mivel egy béta verzióról van szó, ezért nem éppen egy stabil Androidot kap az aki letölti és telepíti a platformot.

_dummy_16:28

Specifikációk és élőképek érkeztek a tripla kamerás Honor 10i-ről

6
_dummy_17:19

Kiderült milyen funkciókat kap a Moto RAZR 2019

1

A készülék valószínűleg az első Moto logóval ellátott hajlítható eszköz lesz és csupán csak 200 ezer egységet gyártanak majd belőle. A 15 évvel ezelőtt bemutatott elődjéhez hasonló külsőt kap, tehát egy kagyló telefonról van szó, de nyitott állapotban már a gombok helyén is a kijelzőt találjuk.

_dummy_17:15

Drágulni fognak a Xiaomi mobiljai

2

Akkor a vállalat szóvivői határozottan elutasították ezt és közölték, hogy náluk továbbra is marad az 5 százalékos haszonkulcs. A vezérigazgató Lei Jun friss nyilatkozata alapján azonban mégis számíthatunk egy kis emelésre, ami leginkább a felső kategóriás készülékeket érinti majd.

_dummy_13:14

Bejelentés nélkül érkezett a Huawei Y7 (2019)

2

Az európai kínálatát bővítette a Huawei a most érkező Y7 (2019)-el, a készülék 6,26 hüvelykes HD+ felbontású IPS LCD panellel érkezett és a mai trendnek megfelelően egy félkör alakú notch-ban helyezték el az előlapi kamerát.

_dummy_13:11

Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Black Shark 2

1

A Razer-el ellentétben úgy tűnik a Xiaomi-nak nagyon bejött a gamer mobil piac, mivel utóbbi már a harmadik készülékének bemutatására készül. Ezzel ellentétben a Razer-ről azt lehetett hallani, hogy nem fognak bemutatni több ilyen eszközt, mivel nem volt meg az elvárt érdeklődés a telefonjaik iránt.

_dummy_18:40

Teszten járt a Xiaomi Black Shark 2

1

A Xiaomi Black Shark szériája már két készüléket büszkélkedhet, köszönhető ez annak, hogy kaptunk egy félgenerációs frissítést a tavaly október végén érkező Black Shark Helo-val.

_dummy_18:25

Videón a Nokia 9 PureView öt darab kamerájának előnye

2

Az első körben három rövid reklámot kaptunk a HMD Global-tól, ezek közül az egyiken, a Nokia 9-el gyenge fényviszonyok mellett készített médiatartalmakhoz kapcsolódó “képjavító” beállításokat tekinthetjük meg. A következő videó a mélységélesség pontosságára hívja fel a figyelmünket.

_dummy_17:38

Két összecsukható mobilon is dolgozik a Samsung

1

Elvileg rövid időn belül a Oppo masinája is érkezni fog, amit a közeljövőben újabb Samsung telefonok követhetnek teljesen más kialakítással. Ezek közül egyik állítólag a Mate X-re hasonlít, tehát egy kijelzője van és az egyik szélen valamivel vaskosabb a ház.

_dummy_17:36

A Messenger után a Viber is megkapta a sötét módot

8
_dummy_16:09

Sokan, de nem elegen rendelték elő a Galaxy S10 mobilokat

6
_dummy_15:58

Kép és specifikációk szivárogtak ki a Galaxy A60-ról

2

Idén is lesz bőven választék a Galaxy A sorozatból, mivel a múlt hónap végén debütáló Galaxy A50 és A30 mellé a belépő szintű A10 is megkaptuk, de lehetett hallani a Galaxy A90-ről is. Most egy újabb modell bukkant fel, név szerint a Galaxy A60.

_dummy_19:13

Hamarosan törölni tudjuk azokat az adatokat amiket a Facebook gyűjtött rólunk | GSMring

2

A legnagyobb közösségi oldal a személyes adatainkon kívül mást is tárol rólunk. Szinte az összes digitális tevékenységünket nyomon követik, ezzel tulajdonképpen mindenki jól jár csak mi nem. A megszerzett infókkal ezután “kereskedik” a cég, így teszi vonzóvá a hirdetők számára saját felületét. Biztosan feltűnt már ha egy webáruházban nézegetsz egy adott terméket, később bele futhatsz teljesen hasonló...

_dummy_18:23

Egyértelműen a Huawei volt az ász Barcelonában

2

Mint minden évben, most is Barcelonában tartották az MWC-t, ahonnan a mobiltelefonokat gyártó cégek (jó esetben) nem üres kézzel mentek haza. Az első hajlítható mobilt még a Royal jelentette be tavaly, de az elmúlt időszakban még kettővel bővült az ilyen eszközök listája, amit idén elsőként a Samsung, majd egy napra rá a Huawei is bemutatott.

_dummy_18:22

Március 7-én érkezik a Honor Magic 2 3D | GSMring

1

Hasonlót eddig is tudott az Honor Magic 2, de ez sokkal biztonságosabb. Az új szenzor 10 ezer láthatatlan pontot vetít ki, majd a visszaérkezett adatok elemzését követően precíz domborzati képet alkot az arcról. Lényegében ugyan az mint a Face ID.A napokban tartottak egy rendezvényt, ahol a Honor elnöke George Zhao is megjelent, itt mondták el, hogy a március 7-én debütál a cég legújabb készüléke a Honor Magic 2 3D.

_dummy_17:12

3D rendervideón a periszkópos előlapi kamerás OnePlus 7

1

Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója azért szépen szórja az információmorzsákat. Ha minden igaz a készülék telepítés nélkül felhőből tud majd alkalmazásokat futtatni és a kimarad belőle a vezeték nélküli töltés.

_dummy_17:10

Honor 20 árak és specifikációk

1

Már januárban “kaptunk egy kis ízelítőt” így nagyjából tudjuk milyen külsővel jön a készülék. A hátlapon lévő tripla kamera a Honor View 20-al ellentétben függőleges kialakítást kap.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave