Itt a legnépszerűbb:
_dummy_08:41

Adventi családi programok Debrecenben | Debmedia Online Magazin

1

Az idei adventi időszakban 27. alkalommal rendezik meg a nemzetközi betlehemes találkozót, amelyet 2006-ban fogadott be Debrecen, és azóta a városi művelődési központ egyik legjelentősebb nagyrendezvényévé vált – közölték a szervezők a programsorozatot beharangozó keddi sajtótájékoztatón. (...)

_dummy_08:40

Duplájára nőtt a debreceni főpályaudvar költsége | Debmedia Online Magazin

1

Még el sem kezdték a beruházást, már drágul az új debreceni intermodális csomópont építése –írja a Magyar Nemzet. Amikor a terveket készítették, még csak 17 milliárd forintra becsülték a költségeket, de mára már 34,4 milliárd forintért dolgozhat a Strabag Építő Kft.-ből, a Strabag Általános Kft.-ből és a Hunép Universal Zrt.-ből álló konzorcium – írja a 24.hu.

_dummy_07:30

Miniszterelnöki vita körüli huza-Vona - Orbán hallgat, és hallgatni is fog

1

Való igaz, hogy demokratikus országokban rendre tartanak miniszterelnöki vitákat. Itt a regnáló kormányfőt az ellene induló párt listavezetője hívja ki vitára. A viták során átbeszélik a legfontosabb kérdéseket, ami az országot érintik. Ilyesmire nálunk utoljára 2006. április 5-én került sor. Ekkor Gyurcsány Ferenc, miniszterelnök elfogadta Orbán Viktornak, a Fidesz miniszterelnök-jelöltjének a kihívását. A...

_dummy_16:16

A Mikulás lábnyomait keresik hétvégén az Állatkertben

1

A Mikulás-kereső kaland tematikája a Mikulás várás titkának, örömének átélése. Advent első hétvégéjén, december 2-án és 3-án, szombaton és vasárnap tematikus kézműves kuckóval és a Mikuláskereső interaktív játékkal vonjuk be a családokat az állatkerti szakvezetéses sétába.

_dummy_13:42

Otthonról dolgozol? Akkor ezt a 8 szabályt mindenképp érdemes betartani!

2

1. Mindig legyél tisztában azzal, hogy pontosan milyen teendőid vannak! Folyamatosan figyelj arra, hogy naprakész listád legyen azokról a feladatokról, amelyeket otthon kell elvégezned. A „to-do” lista segítségével nem csak fel tudod sorolni a teendőidet, de a fontossági sorrendet is meg tudod határozni. Így mindig biztos lehetsz abban, hogy mit kell még aznap befejezned, és melyek azok a határidős munkák, amelyekre...

_dummy_17:24

Idén hosszabb ideig fogadják az adományokat a Mikulásgyárban | Debmedia Online Magazin

1

Ebben az évben hosszabb ideig, 22 napon keresztül fogadják az adományokat a Mikulásgyárban, Budapesten. A Hősök tere közelében felállított adományozói központ december 1-je és 22. között tart nyitva 9 és 21 óra között, emellett több más gyűjtőponton is várják a felajánlásokat – közölte Zsolnai Endre, a Mikulásgyár főszervezője szerdán az MTI-vel. (...)

_dummy_17:23

Az E.ON idén is felfüggeszti az ünnepekre a kikapcsolásokat | Debmedia Online Magazin

1

A karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszakban senki sem marad villany nélkül. Az elmúlt évek gyakorlatához híven az E.ON csoport felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat az érintett lakossági ügyfeleinél az ünnepi időszak alatt, 2017. december 15-től 2018. január 7-ig – írja a kapos.hu. (...)

_dummy_17:23

Adventi véradás Debrecenben | Debmedia Online Magazin

1

Advent a szeretetet és a fény ünnepére felkészülés időszaka. A vöröskeresztes véradásszervezőknek az ünnep alatti és utáni vérkészletek szinten tartására is fel kell készülniük – ezért adventi véradást hirdetnek december 7-én 13.00 óra és 17.30 között Debrecenben a Napló Székházban (Dósa Nádor tér 10.). (...)

_dummy_17:21

Új Főnix Terv: visszakaptuk a belvárost | Debmedia Online Magazin

1

Az Új Főnix Terv közlekedésfejlesztési fejezetének részeként 53 közlekedési csomópont átalakítását jelentettek be 2017-ben. Ezidáig 23 csomópont épült át többek között azáltal, hogy befejeződött a program egyik legfontosabb elemének, a belvárosi közlekedés átszervezésének – útpályát érintő – építési munkarészeit – jelentette be sajtótájékoztatón Papp László polgármester november 30-án. (...)

_dummy_19:11

Kozmetikai csillámpor, glitter nem csak csillámtetováláshoz

1

Egy jó minőségű csillámpor (glitter) széles körben felhasználható. A kozmetikai minőségű csillámporok csillámtetoválás elkészítéséhez, arcfestéshez és sminkhez is kiválóan alkalmasak. Dísztárgyak, hétköznapi tárgyak vagy például üveg díszítésre is remek alapanyag a csillámpor. Egy kis ragasztó és szinte bármi feldobható egy kis csillogással!

_dummy_14:27

Megállította az Alkotmánybíróság Handó Tündét | Debmedia Online Magazin

2

A bírói függetlenséget és a jogorvoslati jogot is sérti Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnökének integritási szabályzata – állapította meg az Alkotmánybíróság. Ezért az elvben a bírósági korrupció kivédésére hivatott, de visszaélésekre is széles lehetőséget nyújtó szabályzat több pontját is megsemmisítették – írja a hvg.hu. (...)

_dummy_07:51

Havazás: Elakadt kamionok állnak Nógrád megyében | Debmedia Online Magazin

1

Fotó: illusztráció A havazás miatt a kapaszkodósávban elakadt kamionok állnak Nógrád megyében. A jelenlegi adatok szerint 2017. november 30-án a kora reggeli órákban a 2-es számú főút Szendehely és Katalinpuszta közötti szakaszán – a kapaszkodósávba lehúzódva – több kamion akadt el a havazás miatt csúszóssá vált úttesten. Az úttest síkosság mentesítése megkezdődött. (...)

_dummy_07:50

Mostantól e-okmányokkal is lehet bérletet vásárolni | Debmedia Online Magazin

1

A sajtótájékoztatón részt vett Hajzer Károly, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, Barcsa Lajos, alpolgármester, Nagy Attila, a DKV Zrt. vezérigazgatója és Hernádi Zoltán, a DKV értékesítési igazgatója. Mindannyian előrelépésként értékelték a fejlesztést – adta tájékoztatásul az önkormányzat.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave