Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave


Rengetegen mobilneteznek már Magyarországon is

[ENET] Az okostelefonok és a tabletek terjedésével a mobilnet-használók tábora is folyamatosan bővül: mára hazánkban számuk eléri a 2 millió 600 ezer főt. Bár a mobilnet szerepe a nyári pihenés, […] A Rengetegen mobilneteznek már Magyarországon is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Alig két héttel az után, hogy a HP nyomtatói meglepetésszerűen elkezdték tömegesen megmakacsolni magukat és nem voltak hajlandók a továbbiakban utángyártott patronokkal működni, jó hír érkezett a probléma által érintett […] A Rájöttek hogyan lehet kijátszani a HP tintapatron-korlátozását bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
1

Halálpontos, 16.000 DPI-s gamer egeret adott ki a Razer

Alig kicsit több, mint egy hónappal érkezése után máris kénytelen megválni trónjától a Logitech új, 12.000 DPI-s egere. Az elsősorban csúcskategóriás beviteli eszközeiről ismert Razer ugyanis a napokban egy olyan […] A Halálpontos, 16.000 DPI-s gamer egeret adott ki a Razer bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
2

Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt

Az NBase-T szövegtség a hét elején jelentette be, hogy hivatalosan is elfogadta a köznyelvben Ethernet-ként ismert IEEE 802.3 kommunikációs szabvány legújabb változatát. Az új IEEE 802.3bz lehetővé teszi 2.5, illetve […] A Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
26

Megszűnhet a nyílt Wi-Fi az Európai Unióban

_dummy_11:04
1

Gyengítette az iPhone-ok titkosítását az iOS 10-ben Apple

Biztonsági kutatók meglepő felfedezést tettek az Apple a hónap elején kiadott új operációs rendszerével kapcsolatban. Kiderült ugyanis, hogy az Apple az iOS 10-ben gyengébbé tette a rendszerben az adatmentések védelmére […] A Gyengítette az iPhone-ok titkosítását az iOS 10-ben Apple bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:00
21

A sima konnektorból is jöhet otthon az internet, még fúrni sem kell hozzá

_dummy_15:04
2

Megtorpanni látszik a Windows 10 diadalmenete

A Microsoft hétfőn újabb adatokat hozott nyilvánosságra a Windows 10 térhódításával kapcsolatban – ezúttal először a rendszer ingyenes frissítési időszakának lezárultát követően. A friss statisztikák szerint bár világszerte egyre többen […] A Megtorpanni látszik a Windows 10 diadalmenete bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
32

Szuperbiztonságos lesz a webezés Windows 10 alól

_dummy_10:04
39

Rájöttek hogyan lehet kijátszani a HP tintapatron-korlátozását

_dummy_10:04
1

Itt az első hivatalos kép a Google Pixel mobiljáról

Alig egy héttel a készülék hivatalos bemutatója előtt újabb kép érkezett a Google új, Pixel nevű mobiljáról. Bár a következő generációs készülékről már korábban is mutattunk ún. renderelt képeket, az […] A Itt az első hivatalos kép a Google Pixel mobiljáról bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
2

Itt vannak az Apple okosszatyrai, az AirBag és az AirBag Plus

Amikor a múlt héten beszámoltunk arról, hogy az Apple levédette egy közönségesnek tűnő használati tárgy, a papírszatyor koncepcióját, még azt hittük, hogy csak az almás cég jogászai túlták kicsit túl […] A Itt vannak az Apple okosszatyrai, az AirBag és az AirBag Plus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
2

Durván visszaesett a kereslet az iPhone iránt

Az Apple telefonok iránti érdeklődés már korábban megindult csökkenését a vállalat által a hónap elején bemutatott 7-es verzió sem tudta megállítani – derül ki a legfrissebb piackutatási adatokból. Ezek szerint […] A Durván visszaesett a kereslet az iPhone iránt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
31

Jövő héten jöhet az Andromeda, a Google új operációs rendszere

_dummy_09:04
39

Mostantól nem lehet majd a Windows-frissítéseket kihagyni

hvg.hu08:26
21

Egy ilyen kis lakásfigyelő kamera mindenkinek jól jöhet

_dummy_13:04
1

Már megint nagyon megszívatták az idióta iPhone-vásárlókat

Egy Einstennek tulajdonított mondás szerint két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség – bár az első nem biztos, hogy tényleg az. Nos, jelentjük, a napokban újabb iPhone-vásárlók bizonyították […] A Már megint nagyon megszívatták az idióta iPhone-vásárlókat bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Durva balesetet szenvedett a Google önvezető autója

Minden eddiginél súlyosabb balesetet szenvedett el a napokban a Google egyik önvezető autója a cég főhadiszállásának közelében – adták hírül helyi adók. A jármű jobb oldala teljesen deformálódott az incidensben, […] A Durva balesetet szenvedett a Google önvezető autója bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Itt az összes eddigi iPhone összehasonlítása, egyetlen videóban

Bár valószínűleg sokakban nem tudatosul, de az iPhone idén már 9 éves lesz, az általa elindított okostelefon-sorozat pedig napjainkra már tucatnál is több különböző fő modellt számlál. A széria legújabb […] A Itt az összes eddigi iPhone összehasonlítása, egyetlen videóban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Itt az összes eddigi iPhone összehasonlítása, egyetlen videóban

Bár valószínűleg sokakban nem tudatosul, de az iPhone idén már 9 éves lesz, az általa elindított okostelefon-sorozat pedig napjainkra már tucatnál is több különböző fő modellt számlál. A széria legújabb […] A Itt az összes eddigi iPhone összehasonlítása, egyetlen videóban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Ledöbbensz ha meglátod mit csinál ez a majom az okostelefonjával

Bár már korábban is láthattunk számos példát arra, hogy majmok emberekhez hasonlóan viselkedtek, a fenti videó megnézése után nehéz lesz az evolúció képzeletbeli fáján legközelebbi rokonainkat nem emberszámba venni. A […] A Ledöbbensz ha meglátod mit csinál ez a majom az okostelefonjával bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Hamis a felrobbanó Note 7-esekről szóló jelentések egy része

Hamisak a Samsung legújabb csúcstelefonja, a Galaxy Note 7 felrobbanó akkumulátorairól szóló panaszok egy része – állítja a gyártó. A dél-koreai cég szerint legalább 26 olyan bejelentést kaptak ilyen állítólagos […] A Hamis a felrobbanó Note 7-esekről szóló jelentések egy része bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Orosz hackerek támadhatták meg a német parlamentet

[MTI] Németországban informatikai támadás érte a szövetségi parlament (Bundestag) több pártját, a hatóságok orosz hírszerző szolgálatokhoz köthető hackerekre gyanakodnak, és attól tartanak, hogy a támadók bizalmas dokumentumokat szerezhettek meg, amelyeket […] A Orosz hackerek támadhatták meg a német parlamentet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_21:04
1

Elképesztő mennyiségű felhasználói adatot lophattak el a Yahoo-tól

A Yahoo állítólag napokon belül – de talán még ma – be fogja jelenteni, hogy rendszerei egy óriási, minden eddig ismertnél nagyobb méretű adatlopás áldozatává váltak. Az akció keretében az […] A Elképesztő mennyiségű felhasználói adatot lophattak el a Yahoo-tól bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
1

A Doom-ban is megcsinálták a No Man's Sky-t

Bár a No Man’s Sky nevű játék világszerte óriási csalódást okozott játékosok ezrei számára, ennek ellenére (vagy éppen ezért?) szinte kulturális jelenséggé lépett elő. Így aztán nem csoda, hogy rengeteg […] A A Doom-ban is megcsinálták a No Man's Sky-t bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
3

Minden kütyünkkel használható a Logitech új hangrendszere

[Logitech] A Logitech a mai napon mutatta be Z337 Bold Sound with Bluetooth® elnevezésű hangrendszerét. Ez az első, otthoni használatra tervezett hangrendszer a vállalattól, amely Bluetooth kapcsolattal rendelkező számítógépekről, tabletekről […] A Minden kütyünkkel használható a Logitech új hangrendszere bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
2

Így hosztolhatod weboldalad az Azure-on havi párszáz forintért

Folytatjuk korábban megkezdett Azure-sorozatunk, aminek keretében azt mutatjuk be, hogy milyen egyszerűen is bízhatjuk rá cégünk online jelenlétét a Microsoft felhőszolgáltatására. Múltkor egy webshop beüzemelését mutattuk be – most pedig […] A Így hosztolhatod weboldalad az Azure-on havi párszáz forintért bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
1

Nagyon furcsa reklámokkal csigázza az érdeklődést a Google

Bár a Google új Pixel mobiljainak bemutatásáig még közel két hét van hátra, a cég ennek ellenére már most elkezdte csigázni az érdeklődést új telefonok iránt. Méghozzá nem is akárhogyan: […] A Nagyon furcsa reklámokkal csigázza az érdeklődést a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:14
4

Samsung Gear IconX teszt – nem csak fülhallgató

Egy héten keresztül tesztelgettük a Samsung vezeték nélküli fülhallgatóját, az igen drága Gear IconX-et. A borsos ár abból is adódik, hogy ez nem csak egy egyszerű vezeték nélküli in-ear fülhallgató…

_dummy_20:04
2

Nagyon durva távoli sebezhetőséget találtak a Tesla-kban

Kínai biztonsági szakértőknek rendkívül súlyos biztonsági rést sikerült azonosítaniuk az utóbbi évek egyik legdivatosabb – bár az utóbbi időben kritika kereszttüzébe került – elektromos autóiban, a Tesla-kban. Olyan sebezhetőségre leltek […] A Nagyon durva távoli sebezhetőséget találtak a Tesla-kban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:04
1

Mégis teljesen ingyenes lesz majd a roaming az EU-ban

[MTI] Időkorlátozás nélküli ingyenes roamingszolgáltatásra tett javaslatot az Európai Bizottság – jelentette be Andrus Ansip digitális piacért felelős uniós biztos szerdán Brüsszelben. Olvassa tovább… Mégis teljesen ingyenes lesz majd a […] A Mégis teljesen ingyenes lesz majd a roaming az EU-ban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Itt a világ legnagyobb, 1 terabájtos SDXC memóriakártyája

Az immár a Western Digital egy divíziójaként működő SanDisk a héten egy olyan SDXC memóriakártyát jelentett be, amiről azt állítja, hogy a világ legnagyobb kapacitású ilyen egységét képezi. Az aprócska […] A Itt a világ legnagyobb, 1 terabájtos SDXC memóriakártyája bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Ennek a kutyának több iPhone 7-ese van, mint nálatok az egész cégnek

Meglepő (?) módon kedveskedett szeretett kutyájának egy kínai milliárdos fiai a napokban. Wang Sicong ugyanis egy rakás iPhone 7-et vett huskyjának, Coco-nak – mindjárt nyolc darabot. Olvassa tovább… Ennek a […] A Ennek a kutyának több iPhone 7-ese van, mint nálatok az egész cégnek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

November végétől lesz kapható a Nike önbefűző okoscipője

Több mint negyed évszázaddal az után, hogy a filmvásznon láthattuk, idén karácsony előtt nem sokkal végre tényleg bárki megvásárolhatja majd a Vissza a jövőbe önmagát befűző cipőjét. A Nike ugyanis […] A November végétől lesz kapható a Nike önbefűző okoscipője bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
2

Elképesztő mire képes ez a képstabilizáló szelfibot

Bár a szelfibot használata nagy mértékben javíthatja egy-egy önkép minőségét, a vele készült videók többségéről ez korántsem mondható el. A hosszú pálca ugyanis felnagyít minden rezgést és apró kézmozdulatot, így […] A Elképesztő mire képes ez a képstabilizáló szelfibot bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
1

Megérkezett az Apple új macOS operációs rendszere

Az Apple kedden végleges változatban, a hétköznapi felhasználók számára is elérhetővé tette asztali gépeire és laptopjaira szánt operációs rendszere legújabb kiadását. A 10.12-es verziószámú és Sierra kódnevű új rendszer különlegessége, […] A Megérkezett az Apple új macOS operációs rendszere bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
1

Kiderült mennyivel húzza le az Apple az iPhone 7-vásárlókat

Azt, hogy az Apple jóval többért adja legtöbb készülékét, mint amennyibe azok előállítása kerül neki, már jól ismert információ mindenki számára. Ennek ellenére újra és újra meglepetést okozhat az, hogy […] A Kiderült mennyivel húzza le az Apple az iPhone 7-vásárlókat bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu07:45
1

Itt világ első olyan okosórája, amelyet szörfözés vagy snowboardozás közben is viselhet

Azoknak sem kell egy okosóra tudását nélkülözniük, akik a különlegesebb, sőt estenként vizesebb sportágakat kedvelik.

_dummy_06:50
10

Chuwi Hi12 teszt - Munkaállomás Windows 10-zel és Androiddal

_dummy_19:04
1

Mobilról gyújtható meg a világ első okosgyertyája

Bár okostelefonról vezérelhető lámpákat és izzókat már rengeteget láttunk és mutattunk is az elmúlt évek során, az kicsit furán hangzik, hogy egy másik fénykibocsátó tárgyat: a gyertyát lehessen a mobilunkról […] A Mobilról gyújtható meg a világ első okosgyertyája bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Pofonegyszerűen törhető az iPhone-ok titkosítása

Bár az év elején hónapokig ment a szájkarate az FBI, az Apple és aztán később más technológiai cégek között is egy terrorista iPhone-jának feltörésének ügyében, valójában a hatóságok gyorsan rövidre […] A Pofonegyszerűen törhető az iPhone-ok titkosítása bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Hivatalos: Október 4-én jön a Google új Pixel mobiltelefonja

A Google hétfőn a fent látható videó közzétételével jelentette be, hogy mához képest kerek két hét múlva új okostelefonokat – és talán táblagépeket – fog bemutatni. Ezek esetében azokról a […] A Hivatalos: Október 4-én jön a Google új Pixel mobiltelefonja bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
2

Hivatalos a GoPro első saját négyrotoros drónja, a Karma

A hét elején a GoPro hivatalosan is leleplezte a cég első saját drónját, aminek érkezését a PC Fórum már tavaly decemberben előre jelezte. A Karma alapjaiban a klasszikus kadvropter dizájnt […] A Hivatalos a GoPro első saját négyrotoros drónja, a Karma bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04
1

Hihetetlen: Feltalálta és most levédetné a papírszatyrot az Apple

Az Apple a lekerekített ikonok és a lapos, téglalap alakú telefonok után a közelmúltban egy újabb fantasztikus találmánnyal örvendeztette meg az emberiséget, amiért az örökre hálás lehet majd neki. A […] A Hihetetlen: Feltalálta és most levédetné a papírszatyrot az Apple bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

Kritikus sebességgel meszelték le a Vissza a jövőből autóját

Meglehetősen furcsa magyarázatra kényszerült a közelmúltban egy 55 éves brit férfi, akit a rendőrök gyorshajtás miatt “meszeltek le” egy essex-i közúton. Mindennek oka az volt, hogy Nigel Mills egy a […] A Kritikus sebességgel meszelték le a Vissza a jövőből autóját bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Ezerszer gyorsabb, 1 terabites internetet mutatnak be

Német kutatók ezen a héten fogják Münchenben demonstrálni azt azt új kommunikációs megoldást, aminek segítségével az eddigi leggyorsabbnál is ezerszer gyorsabb internetes kapcsolatok lesznek kiépíthetők. Az új, “Probabilistic Constellation Shaping” […] A Ezerszer gyorsabb, 1 terabites internetet mutatnak be bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Alapos ellenállóképességi tesztvideó érkezett az iPhone 7-hez

Azt, hogy egy-egy újabb csúcsmobil felbukkanását követően tömegével jelennek meg a videók, amikben a legkülönbözőbb módon brutalizálják a méregdrága készüléket a youtuberek, már megszokhattuk mostanra. Az, amivel a fenti videó […] A Alapos ellenállóképességi tesztvideó érkezett az iPhone 7-hez bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Elképesztően pici játéktermi gépet csináltak

Bár a játéktermi gépek nevének hallatának általában valamilyen közel embernagyságú és még véletlenül sem hordozható szerkezetekre gondolunk, valójában a modern technológiának köszönhetően ezek a masinák ennél sokkal kisebb méretben is […] A Elképesztően pici játéktermi gépet csináltak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:03
1

Pokémon GO egy Android okosórán

A Pokémon GO hamarosan elérhető lesz iWatch-ra, de már most is van olyan okosóra, amin elindul a játék. Mutatjuk videón!

_dummy_16:04
1

Végre kiderült mi lett a jack-aljzattal az iPhone 7-ben

Az Apple a héten végre megkezdte a hónap elején bejelentett új iPhone 7 modelljei forgalmazását, amely alkalomból az iFixIt munkatársai – sokéves hagyományt őrizve – mindjárt darabokra is kapták az […] A Végre kiderült mi lett a jack-aljzattal az iPhone 7-ben bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
1

Ilyen volt az érdeklődés az iPhone 7 startja iránt

Bár azt, hogy az Apple által a hónap elején bemutatott legújabb iPhone még a korábbi almás rajongók többségét sem érdekli nagyon, már előre tudni lehetett. De még így is meglepő, […] A Ilyen volt az érdeklődés az iPhone 7 startja iránt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
10

Botrányos: Világszerte egyszerre "romlottak el" a HP nyomtatói

_dummy_11:04
10

Elképesztő: A valóságban is megépítették a Transformer-eket

hvg.hu09:18
2

Ezt nézze: egy ilyen, apró kütyüt szerelnek a bankautomatákba, hogy ellopják a pénzét

Több amerikai ATM-nél már megtalálták azt az eddig ismeretlen kütyüt, ami leolvassa és tárolja a kártya mágnescsíkján lévő adatokat.

_dummy_14:04
3

Elképesztően szép lesz a Call of Duty: Infinite Warfare

A héten az Activision újabb trailert adott ki a Call of Duty sorozat nem sokkal karácsony előtt érkező új részéhez, ami igen ismét meggyőzőre sikerült – legalábbis ami a grafika […] A Elképesztően szép lesz a Call of Duty: Infinite Warfare bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Mától Magyarországon is kapható az iPhone 7

Ma 0 órától már Magyarországon, a Telekom honlapján is le tudják adni az érdeklődők lehet előrendelésüket az iPhone frissen bemutatott 7-es sorozatára és Apple Watch Series 1 készülékekre. A szolgáltató […] A Mától Magyarországon is kapható az iPhone 7 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
8

Rájöttek hogyan lehet visszarakni a jack-aljzatot az iPhone 7-re

hvg.hu07:36
1

Ha ön is mindig babrál valamit, akkor ezt önnek találták ki: dől rá a netezők pénze

Van, aki csak úgy tud koncentrálni a feladatára, ha közben babrál valamit. Miért ne legyen ez a valami egy dizájnos kis kocka? A netezők körében elképesztő sikere van.

_dummy_18:04
2

Lovaspornót találtak az iOS 10 új üzenőfunkciójában

Az már eddig is elég egyértelműnek tűnt, hogy az iPhone 7 és az iOS 10 múlt heti bejelentése, illetve bevezetése nem a legsikeresebb ilyen eseményként fog bevonulni az Apple történelme. […] A Lovaspornót találtak az iOS 10 új üzenőfunkciójában bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
2

Ingyen tölthető le az utóbbi évek legjobb autóversenye, a The Crew

A Ubisoft a héten egy újabb játékot tett ingyenesen letölthetővé bárki számára a cég alapításának 30. évfordulóját ünneplő programja keretében. Az előző hónapokban hasonló apropóból kiadott letöltésekkel szemben a most […] A Ingyen tölthető le az utóbbi évek legjobb autóversenye, a The Crew bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
7

Nem érdekli az embereket az új iPhone 7

_dummy_13:04
1

Őszinte reklámot kaptak az Apple új Ear Pods dugói

Bár már több mint egy hét eltelt azóta, hogy az Apple bemutatta az iPhone 7-et és azzal együtt új vezeték nélküli fülhallgatóit, a jelek szerint a közönség nem tudja túltenni […] A Őszinte reklámot kaptak az Apple új Ear Pods dugói bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Előbb dobhatja piaca a Samsung a Galaxy S8-at

Bár a Samsung már Galaxy sorozata legutolsó csúcsmodelljét is a megszokottnál némileg előbb – április helyett már márciusban – piacra dobta, a széria következő tagját még ennél is korábban mutathatja […] A Előbb dobhatja piaca a Samsung a Galaxy S8-at bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

pcworld.hu10:59
19

Tabletet szeretnél? Két választásod van

_dummy_17:04
2

Újabb kiemelkedő magyar siker az adatmentésben

[Kürt] A nem menthető esetek újragondolása, a közös kutatómunka és az egyedi fejlesztések vezettek oda, hogy a KÜRT itthoni mérnökei a cég német leányvállalatával, a Műegyetemen működő EFI-labs csapatával, valamint […] A Újabb kiemelkedő magyar siker az adatmentésben bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
4

Nagyon durva: Így robban fel egy Galaxy S7 egy nő kezében

Ritka eseményt sikerült a napokban rögzítenie egy brit kávézó kamerájának. Azt kapta le ugyanis, amint egyszer csak használat közben, minden látható ok nélkül kigyullad és elkezd füstölni egy Samsung Galaxy […] A Nagyon durva: Így robban fel egy Galaxy S7 egy nő kezében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Elindult a YouTube Community, a Google Facebook-gyilkos fejlesztése

Kedden a Google hivatalosan is bejelentette a YouTube azon közösségi bővítését, aminek érkezéséről a PC Fórum már múlt hónap végén beszámolt. Az eredetileg Backstage néven emlegetett, a jelek szerint azonban […] A Elindult a YouTube Community, a Google Facebook-gyilkos fejlesztése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:12
4

Szinte hihetetlen, de az ujjával telefonálhat

Ez már valóban a sci-fik világát idézi: akár az ujjunkkal telefonálhatunk egy kickstarteres kampány eszközével.

hvg.hu08:11
9

Erre a kis (akció)kamerára rá is ülhet, akkor sem lesz baja – teszt

hvg.hu07:53
2

Remek magyar találmány: itt a biciklis kütyü, aminek minden kerékpáron helye van

A SmartGrip egy olyan markolat, mellyel a teljesen hagyományos biciklik is felokosíthatók. A kütyü adott helyzetben a kerékpáros életét is megmentheti.

_dummy_16:04
2

Hologramokkal helyettesíti a szereplőket a filmekben a Microsoft szemüvege

A Microsoft a héten HoloLens szemüvege felhasználói számára elérhetővé tette Actiongram nevű technológiáját, ami egy érdekes új alkalmazási lehetőségét nyitja meg a különleges kütyüknek. A szoftver ugyanis lehetővé teszi korábban […] A Hologramokkal helyettesíti a szereplőket a filmekben a Microsoft szemüvege bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
2

Kiderült hogyan működne a Google-adó Magyarországon

[MTI] A digitális vállalatoknak is ki kell venniük a részüket a közteherviselésből, ahogyan bárki másnak – jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szombaton Pozsonyban az európai uniós (EU) tagállamok pénzügyminiszterei […] A Kiderült hogyan működne a Google-adó Magyarországon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
1

Nagyon különleges kilincset csináltak 3D-s nyomtatással

Bár a 3D-s nyomtatást leggyakrabban a más módon is legyártható tárgyak kópiáinak olcsóbb vagy legalábbis gyorsabb előállítására használják fel, legérdekesebb alkalmazási módját mégis az képezi, amikor olyan szerkezeteket hoznak létre […] A Nagyon különleges kilincset csináltak 3D-s nyomtatással bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Alkalmatlan volt a terrorizmus elleni harcra az amerikai megfigyelés

[MTI] Edward Snowden szerint a terrorszervezetek nem tőle értesültek az általa kiszivárogtatott titkosszolgálati megfigyelési módszerekről. Az Oroszországban élő Snowden, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) egykori alkalmazottja az elmúlt években titkos […] A Alkalmatlan volt a terrorizmus elleni harcra az amerikai megfigyelés bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Újabb magyar gimnázium kapott digitális okostantermeket

[MTI] A tanulást és a tanítást segítő interaktív digitális okostantermeket adtak át pénteken Kisvárdán. A Bessenyei György Gimnáziumban megtartott eseményen részt vett Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Facskó István, […] A Újabb magyar gimnázium kapott digitális okostantermeket bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
2

Napi humor: Üdvözöljük az iPhone 7-vásárlókat 2014-ben!

Vízállóság, 12 megapixeles kamera, sztereó hangszórók, hangfelismerő alkalmazások, értesítések a záróképernyőn és keresés a fotók között. A 2016-os iPhone 7 és a 2014-ben megjelent Nexus 6 legfőbb újdonságai. Utóbbin ráadásul […] A Napi humor: Üdvözöljük az iPhone 7-vásárlókat 2014-ben! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Csodaszép új előzetest kapott a Mass Effect: Andromeda

Bár azt, hogy a hármas része vége ellenére folytatódni fog a Mass Effect sorozat, már egy ideje tudni lehetett, mindeddig egyetlen képkockát sem nagyon lehetett látni a játékból. A napokban […] A Csodaszép új előzetest kapott a Mass Effect: Andromeda bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.