Gearbest Flash Sale, big sale promotion


Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Online Stream

Dancewave

10 szenzációs találmány, ami elhozza neked a jövőt
Teszt: Alcor Action HD WiFi sportkamera – társ az élményekhez


Samsung VC07F50HUVB CycloneForce - teszt

 2016-07-10 10:59:20 -  2 -  Kütyü -  TiborB

Általánosságban a Samsung VC07F50HUVB CycloneForce-ról

A Samsungnál zsák nélküli porszívókból kis túlzással akkora a kínálat, hogy egy ötcsillagos hotel minden szobáját más-más típusú gépükkel takaríthatnánk. Tesztünk főszereplője - akárcsak a széria többi modellje -, a VC07F50HUVB a jól bevált 700W-os erőforrást, illetve a CycloneForce zsákmentes technológiát kombinálja, viszont a megszokott kellékeken felül egy állatszőr eltűntetésre specializálódott turbókefét is kapunk.

Ránézésre megállapíthatjuk: a tervező dizájnerek itt aztán megdolgoztak a pénzükért. Mutatós vezérlő fogantyú, teleszkópos fémcső, HEPA minősítésű allergén szűrő, és sötétkék-metál borítás. Az összhatásnak köszönhetően hajlamosak vagyunk elsiklani a tény felett, hogy a tartály bizony csupán szűkös 2 liter helyet kínál az összeszedett kosznak.

Tartozékok

A készülék doboza számos tartozékot rejt, ha pedig ez nem lenne elég, a beépített funkciók magukért beszélnek.

Porszívónkhoz egyedi módon jár egy légnyomással operáló „Power Pet Plus Brush” szívófej, amely a rendkívül rövid sörtés kialakításnak, és a levehető sörte borítónak köszönhetően rendkívül könnyen takarítható.

A csomagban megtalálhatjuk a Samsung kifejezetten alacsony teljesítményű porszívóihoz fejlesztett “ECO” fejeit is, melyek közül a kárpittisztító változaton például apró szilikon pengék fésülik át a szőnyeget a hatékonyság maximalizálásának érdekében. Az átlagnál nagyobbra tervezett görgők, és a flexibilis fej gyerekjátékká varázsolja a bútorok közti manőverezést.

Ezzel ellentétben a kemény padlóra szánt tartozék általánosabb megközelítésben terveztetett: kisebb görgők, forgatható fej, valamint gumi pengék. A teljesítmény ennek ellenére itt is több, mint kielégítő.

Az általában használatban lévő többfunkciós alap szívófej hasonló tulajdonságokkal bír, mint az imént felsorolt ECO társai, azzal a különbséggel, hogy ezen csak két kisebb gumi penge található. Ha szeretnénk váltani a padló és kárpit üzemmódok között, egyszerűen csak nyomjuk meg a fejen található kapcsolót.   

A tartozékok sorát a Samsung 3 az 1-ben multifunkciós eszköze zárja, amely szinte hozzá simul a kezelő karhoz.

Az ergonómiai remekmű fogása kényelmes, szívócsőtől függetlenül mozgatható és lehetőséget ad használójának, a szívóerő gombnyomásra történő állítását. Nincs több hajoldozás, a rozsdamentes acél cső pedig finom matt átmenettel csatlakozik a könnyedén csukható/nyitható teleszkópos részhez.

Az igazán kompakt érzést keltő gép egyes alkatrészeinek fel- és leszerelése mindenféle erőlködés nélkülözésével elvégezhető.

Habár - ahogy azt már a bevezetőben említettük-  a két literes tartály nem mondható túl méretesnek, egyszerű üríthetősége, és a mosható HEPA szűrők költséghatékonysága kárpótlást nyújtanak tulajdonosának. Ne feledjük azonban: a maximális teljesítmény folyamatos leadásának érdekében javasolt a kimeneti levegőszűrőt néha kicserélni.

Bevetésen

A gyorsan és könnyedén összeszerelhető készülék teljes tartozék arzenáljának tárolásához bizony elkél egy üres szekrény.

Ami a menettulajdonságokat illeti, a szerkezet hatalmas kerekeinek köszönhetően takarítás közben vadmacska módjára követ minket, bármiféle fennakadás nélkül.

Tény, hogy maga a szívócső összeszerelési minősége kifogástalan, egy leheletnyivel mégis rövidebbre sikeredett a kelleténél. A csőhöz csatlakozó, több fokban állítható ergonomikus kezelő kar hatalmas segítség a nehezebben elérhető helyek kitakarításánál, a hétméteres tápkábel hossz pedig ideálisnak tekinthető.

A porszívó test 5,5 kg-ot nyom, amelyhez még hozzá jön az 1,6 kg-os cső, valamint a tetszőlegesen csatlakoztatott fej. Csendháborításért sem fognak minket feljelenteni a szomszédok: a gép maximális teljesítmény mellett is az EU-s 76dB-es szabvány alatti zajszintet produkál.

És akkor elérkeztünk kedvenc részünkhöz, a porszívófejekhez. Ha választani kellene, azt mondanánk a teszt során az ECO kárpit tisztító fej volt a legkevésbé hatékony, mivel gumi pengék és hatalmas beépített görgők ide vagy oda, gyakran nekiragadtunk a szőnyegnek.

Ha az alapfejen aktív állásba helyezzük a keféket és pengéket, bizony hasonló eredményt érünk el. Szó se róla, így is hatékonyan tudtunk porszívózni, semmiképpen sem kívánatos a folytonos elakadással bíbelődni. Még szerencse, hogy a zökkenőmentes továbbsiklás érdekében a kezelő karon egy pillanat alatt csökkenthetjük a szívóerőt.

A turbókefe elsöprő sikert aratott tesztünk során: nem csupán maradéktalanul felvakarta a port és koszt a szőnyegek felületéről, de az ominózus beragadásokat is sikerült mellőznünk vele. Hogy valami negatívat is mondjunk róla, a szőnyegek sarkánál az ECO szőnyeg fej egy leheletnyivel hatékonyabbnak bizonyultak, itt tehát lehet érdemes egy gyors cserét eszközölni porszívózás közben.

A padló felületeken az erre specializált ECO fejjel lényegében kifogástalanul teljesített a VC07F50HUVB. A padlóhoz simuló gumi pengék és a beépített görgők tökéletes párost alkottak a hatékony szívó teljesítmény zökkenőmentes leadásában. Bár a kárpittisztító fejjel szemben ez a tartozék kevésbé flexibilis, ám egy normál magasságú ember számára kényelmes tartószöget kínál.

A kezelő kar itt is megvillantotta előnyeit: egyszer sem kellett lehajolnunk, amikor váltani szerettünk volna a módok, vagy épp a szívóerő között.

Lépcsőzés

A VC07F50HUVB  7kg-os össztömegével pehelysúlyú kompakt gépnek tekinthető.

Kialakításának köszönhetően könnyedén felkaphatjuk egy körre, és a lépcsőfokokon is stabilan pihen, a már említett 7 méter hosszú tápkábel pedig kiváló hatótávot biztosít neki.

Mivel a bőség zavarában nehezen tudtunk dönteni, melyik fejet próbáljuk ki a lépcsőhöz, így aztán mindhárom kárpit tisztító tartozékot felpattintottuk. Sok meglepetés nem ért minket: az alap ECO fejek erőszeretettel ragadtak a padlóhoz, míg a turbó fej egyszerűen brillírozott. Bár ormótlannak semmiképp sem mondhatnánk, kisebb lépcsőkhöz ez a fej túl méretesnek bizonyulhat.

A hajoldozás nélkül aktiválható precíziós eszközök - mint a sörték és gumi pengék - kifejezetten hasznosnak bizonyultak a lépcsők szűkösebben hozzáférhető részein.

Az ECO fejek padlókra kihegyezett változata itt is hódított, ám a kevésbé flexibilis fej miatt a navigálás cseppet nehézkesebb volt a kelleténél.

Szőrözés

Valljuk be, az alap VC07F50 modell turbókefe hiányában nem volt a gazdik kedvence.

Az új verzió csettintést érdemlő módon orvosolta a problémát. A kifejezetten erre a célra fejlesztett turbókefe pillanatok alatt megküzd a szőrcsomókkal és tappancs nyomokkal lakásunkban. Mivel a beépített kefe nem tartozik fajtája legméretesebbjei közé, a szőnyegtengerekben úszó lakástulajok számára ideálisabb választás lehet egy nagyobbal ellátott verzió…

Az padlóra specializált ECO fej kifogástalanul feltakarított két kutyus után is. Az ember azt várná, a gumi pengékben el fognak akadni a szőrök, ám tervezésének köszönhetően pont akkora rés van a porszívózott felület és a gumik között, hogy a szívóerő kényelmesen eltakarít minden összegyűjtött szöszmöszt.

Vegyem, vagy ne vegyem?

A Samsung környezetbarát, alacsony teljesítményű VC07F50 szériájának ezen kiadása a turbó kefés fejjel nagyszerű választás lehet a pehelysúlyú készülékek piacán. Szőr, szösz, vagy por, felülettől függetlenül problémamentesen orvosolható vele.

Az egyetlen dolog, ami visszatartja a VC07F50HUVB-t a tökéletességtől, az a rendszeres letapadási probléma bizonyos fejeknél, valamint a relatíve rövidnek bizonyuló cső.

Egy szónak is száz a vége: Egy kompakt, zsák nélküli megoldást keresőknek közel tökéletes választás lehet.

index.hu13:17
Néhánynál akkor is pontosabb eredményt kapunk, ha mi tippelünk.
_dummy_07:02
Pár hete megkaptuk az új Magicsee P3 360 fokos kamerát a magyar forgalmazótól, így volt időnk alaposan letesztelni. Nézzük mit kell tudni erről az érdekes kütyüről!
upfone.hu17:15
Sokan még nem ismerik a kínai óraipar egyik újdonsült belépőjét, de a nem is olyan régen alakult Megir Watch az alacsony ár ellenére megbízható és produktív karórákkal lepi el a piacot.
_dummy_08:09
index.hu12:11
A felcsavarható eszköz a mozgásból nyer energiát. Felsorolni is nehéz, hogy mi mindenre jó a Michigan Állami Egyetemen feltalált elektronikus papír, amelyről olvasni ugyan nem tudunk, de hangosan felolvashatja nekünk a híreket, és arra is alkalmassá tehető, hogy szóbeli parancsokkal tudjuk vezérelni.
pcworld.hu11:06
Videón teszteltük az apró 360 fokos kamerát, méghozzá természetesen olyan 360 fokos videóban, amit vele rögzítettünk. Alapvetően el vagyunk ájulva, pár apró döccenő viszont azért még akad.
prohardver.hu11:25
A teljesen a Kodira alapozó Eminent EM7680 lejátszó járt nálunk. A tévékbe, projektorokba épített smart platformok elterjedésével az asztali médialejátszók veszítettek jelentőségükből, de még mindig sok cég van, aki lát fantáziát a termékcsoportban. Közéjük tartozik az Eminent is: a közelmúltban léptek színre EM7680 típusjelzésű, Kodi médialejátszó szoftvert futtató eszközükkel.
_dummy_06:12
_dummy_12:26
_dummy_11:29
_dummy_08:34
Sokan a mai napig a klasszikus könyvek szerelmesei és nem fogadják el, hogy az e-book olvasók bizony képesek átvenni a könyvek helyét, de abban igazuk van, hogy mindkét olvasási módnak megvannak a maga előnyei.
_dummy_17:48
_dummy_08:17
A táblagépek piaca mostanság egy igencsak szürke területté vált, pedig néhány éve még azoktól a jóslatoktól volt hangos az internet, melyek a klasszikus hordozható számítógépeket temették és a tabletekben látták a kategória jövőjét.
_dummy_12:08
Sharp tudományos számológép teszt 8+2 digites, egysoros LCD kijelzővel fehér színben és kemény tokban 131 funkcióval. Vélemények használati utasítás árak információk Ingenes szállítás Irodaszerek és iskolaszerek
_dummy_11:35
A Samsung Gear VR a Galaxy Note7 óta alapvetően egy tényezőben változott, ami a plusz kontroller. Ezt igazából már tavaly augusztusban meg kellett volna lépniük, de jobb később mint soha.
Gearbest chuwi-ilife-promotion promotion
_dummy_09:38
A legtöbben már valószínűleg tudják, hogy a Xiaomi nem csak mobilokat gyárt, rengeteg egyéb termékük van a háztartási eszközöktől kezdve a járműveken át a ruházatig. A vállalat új sportcipője például múlt hónapban jelent meg Kínában, és most már Magyarországról is rendelhető.
_dummy_10:31
A Charge 2 doboza megegyezik a többi Fitbit termékkel, elegáns, de egyben egyszerű, letisztult. Ez az aktivitásmérő kifejezetten azoknak ajánlatos, akik szeretik a keskeny órákat, mivel a kijelző és maga az óra sem nagy, úgy mint például a Blaze esetében. Talán nőiesebbnek mondható, de egy szép bőr szíjjal, amit mi is kaptunk hozzá, férfiaknak is jól állhat.
index.hu10:26
_dummy_09:36
_dummy_10:51
pcworld.hu11:16
130 dollárért két operációs rendszert és 8 GB RAM-ot ad a Cube iWork8 Air Pro.
cikkpakk.hu12:50
Amíg filmet nézel, játszol, vagy akár a munkában vagy, van egy kis kütyüd, ami kitakarítja a lakást - jól hangzik, igaz? Ha szeretnéd megtenni az első lépést egy...
_dummy_13:33
_dummy_07:15
_dummy_20:25
_dummy_10:32
A kilencvenes évek egyik legnagyobb gyerekjátékos őrülete túlzás nélkül a Tamagotchi volt, amiből hazánk sem maradt ki, így rengetegen nevelgettek kis virtuális lényeket, és elhalálozásuk esetén - merthogy erre is képesek voltak - komplett temetőkben helyezték őket végső nyugalomra.
prohardver.hu11:14
_dummy_21:37
A közösségi oldal néhány hete jelentette be, hogy elindítja az Explore nevű funkcióját, amit úgy úgy működik, mint az Instagram Discover-je, vagyis az eddigi kattintásaid, ismerőseid, lájkolt oldalak alapján ajánl neked különböző tartalmakat, amik érdekelhetnek.
_dummy_11:27
hvg.hu11:23
Se pénztárcának, se okostelefonnak nem kell nálunk lennie, hogy fizessünk a boltban, elég egy ilyen gyűrű is, ami Londonban már ki is próbálható.
_dummy_10:07
Az okos karkötők jelentős többségét az emberek leginkább aktivitásuk mérése használják, azonban a Mashable nemrégiben rámutatott, hogy a megfelelő időben és a megfelelő helyen bizony akár életet is menthet egy jó fitneszkarkötő.
_dummy_13:35
Egy már régebben megjelent Fitbit modellt volt lehetőségem tesztelni, a Fitbit Alta aktivitásmérőt. Elterveztem, hogy tesztelek még egy pár Fitbit terméket, így később a Charge 2-ről és a Blaze-ről is lesz olvasmány.
_dummy_08:14
Nálunk járt Bang&Olufsen újdonsült prémium kategóriás terméke, a Beoplay H9 vezeték nélküli fejhallgató. Dizájn Maga a doboz letisztult, de mégis szép, azt érezteti veled, hogy ezt…
kutyu.hu08:10
 A hordozható, vízálló Ultimate Ears hangszórók legújabb darabja, az Ultimate Ears WONDERBOOM egy kisméretű, vezeték nélküli Bluetooth hangszóró kiemelkedően nagy hangerővel. 
_dummy_19:29
hvg.hu07:59
hvg.hu13:26
Dupla haszon, ha mindig a kezünk ügyében van egy toll, amellyel nemcsak információt tárolhatunk, hanem akár tölthetjük is a telefonunkat, ha az éppen lemerülne.
_dummy_13:55
pcworld.hu11:18
Az IDC elemzői szerint a viselhető eszközök számára nagy jövőt hozhatnak az okosruhák és az okosfülhallgatók.
_dummy_08:30
hvg.hu10:54
_dummy_09:47
cikkpakk.hu15:04
kutyu.hu16:27
Méreteinek és teljesítményének köszönhetően ez a microSD-kártya ideális választás a 4K felbontású videók rögzítésére alkalmas eszközökhöz, például a GoPro kamerákhoz, illetve drónokhoz.
_dummy_07:11
A Xiaomi-nak túlzás nélkül hónapok alatt sikerült betörnie kvázi a semmiből a legnagyobb globális tech gyártók körébe, és bár a legtöbben okostelefonjaikról ismerik a kínai céget, azonban termékeikkel számtalan más területen is találkozhatunk.
Gearbest  promotion
cikkpakk.hu18:10
Igen, megtörtént, három évet kellett várnod erre a különleges pillanatra: mobilok, tabletek, Androidos tv boxok, drónok és laptopok: akciókra fel! Három évvel ezelőtt...
_dummy_09:49
hvg.hu16:45
Intel Inside – ezúttal a felirat nem egy számítógépre kerül, hanem a Xiaomi új okos edzőcipőjét jellemzi. A netezők máris imádják, úgyhogy bizonyosan kereskedelmi forgalomba kerül.
_dummy_08:11
Elképesztő jövőképet festett le előttünk a Mashable magazin, akik úgy értesültek, hogy Nagy-Britanniában már most rendelhetők az első olyan gyűrűk, amelyek bár elsőre egy szimpla ékszernek tűnnek, holott valójában egy bankkártya tudásával bírnak.
_dummy_12:15
A HiCan egy modern technológiai baldachin, egy privát búvóhely, ahol egy újfajta életkoncepciót és kényelmet élhetsz át. Teljesen átlépi a hagyományos kereteket és határokat. Tökéletes találkozása a technológiának és a designnak, hogy megtapasztalhasd milyen igazán élni.  Azon különleges emberek…
_dummy_11:53
Az Apple AirPods igen gyakori beszédtéma a vezeték nélküli fülhallgatókat tekintve. A külsőről nem is beszélnék, inkább a benne lévő technológiáról. Az Apple megoldotta a W1 chip segítségével, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen lehessen párosítani természetesen Apple készülékkel.
divany.hu12:49
logout.hu06:59
Óriási tárhely, jó üzemidő, egyszerű kezelhetőség és még néhány unaloműző is helyett kapott benne.
hvg.hu06:56
A japán KunKun nevű kütyü nem köntörfalaz, megmondja, ha valakinek a testszaga irritálhatja embertársait, még ha azok erről udvariasan hallgatnak is.
_dummy_21:17
www.portfolio.hu23:29
A terminátor egyre kevésbé szórakoztató film, főleg ha megnézed, milyen robotokat gyárt a Boston Dynamics, vagyis a Google X (A Google titkos fejlesztésein dolgozó leányának) cége.
_dummy_12:17
A Sony ugyan nem vitte túlzásba az idei MWC-t, ellenben minden, amit bemutatott, arra felkapta a fejét a tech világ, elég csak a tegnap leleplezett Xperia Touch projektorra gondolni, amivel a gyártó egy elképesztő technológiát hoz testközelbe.
_dummy_18:02
_dummy_16:30
A Samsung 2016-os legemlékezetesebb telefonja újra a piacra kerültet. A sajtó által az eredeti megjelenése után szinte azonnal felkapott, és több hétig címlapon maradó telefon azonban nem a megbízhatóságáról vált híressé, ugyanis ez volt az a telefon, amit a Samsung tervezési hiba miatt kigyulladó akkumulátorokkal értékesített, majd azok cseréje után is elkövetett egy hasonló hibát.
hessteg.com09:01
hvg.hu08:06
_dummy_07:20
Elképesztő találmányt álmodott meg a japán Konica Minolta, akik egy KunKun nevű kütyüvel megalkották a világ talán legfeleslegesebb dolgát, hiszen a kis készülék semmi mást nem csinál, minthogy megmondja nekünk, hogy mennyire vagyunk büdösek.
www.gamestar.hu13:18
A Gameband egy kifejezetten gamereknek fejlesztett okosóra, így a szokásos fitnesz és egyéb funkciók mellett egy csomó minijáték is rákerül, ahogy néhány PC-s játékunkat is utaztathatjuk rajta.
_dummy_14:17
Bizonyára sokan vagyunk úgy, hogy megőrülünk a kis bizgentyűkért. Ha meglátunk egy kapcsolót, gombot akkor ellenállhatatlan késztetést érzünk rá, hogy megnyomjuk. Erre nyújt egy nagyon jó megoldást az egyre népszerűbb Fidget Cube.Na de mennyiért?
www.pcguru.hu13:51
hvg.hu12:29
Percenként akár 25 oldalt is elmenthet az Epson új szkennere, és ezzel a leggyorsabbnak számít a maga kategóriájában.
_dummy_15:08
A Samsung Gear S2 és a Gear S közötti dizájnbeli különbségek hatalmasak voltak, a Samsung – nagyon helyesen – rájött, hogy a kerek óraszámlap a nyerő, ezzel kelendőbb lesz az óra, tavaly szeptemberben ezt a vonalat vitte tovább és bemutatta a szeptemberi IFA-n a Gear S3-at.
logout.hu10:42
hvg.hu10:41
Az Everlast tényleg egy füzet, de van egy különleges képessége is.
hvg.hu10:41
A szerelem mindent legyőz, akár a távolságot is, de azért ehhez jól jöhet egy internetes „csókküldő” is.
_dummy_09:45
A legtöbb gamer imád a földön ülve vagy térdelve játszani konzolján, ám azonban hamar meg tud fájdulni az ember térde vagy éppen a háta, de a Japánok legújabb gamer székével mostantól nem lesz ilyen gond.
_dummy_20:08
Olcsó, jó, milliónyi tartozék a dobozban: ez az Alcor Act!on HD WiFi sportkamera lényege röviden összefoglalva. És hogy miért más, mint minden más sportkamera, az a tesztből kiderül...
logout.hu14:07
_dummy_05:45
Egyelőre még nem tudni, hogy csak egy közönséges átverésről van-e szó, vagy komolyan gondolta-e mindezt a Knightscope gyártója, azonban a brigád nemrégiben az utcákra is kiküldte azokat a robotzsarukat, amelyek azt a célt szolgálják, hogy kiszűrjék a bűnözést.
totalbike.hu18:53