Samsung VC07F50HUVB CycloneForce - teszt

 2016-07-10 10:59:20 -  2 -  Kütyü -  TiborB

Általánosságban a Samsung VC07F50HUVB CycloneForce-ról

A Samsungnál zsák nélküli porszívókból kis túlzással akkora a kínálat, hogy egy ötcsillagos hotel minden szobáját más-más típusú gépükkel takaríthatnánk. Tesztünk főszereplője - akárcsak a széria többi modellje -, a VC07F50HUVB a jól bevált 700W-os erőforrást, illetve a CycloneForce zsákmentes technológiát kombinálja, viszont a megszokott kellékeken felül egy állatszőr eltűntetésre specializálódott turbókefét is kapunk.

Ránézésre megállapíthatjuk: a tervező dizájnerek itt aztán megdolgoztak a pénzükért. Mutatós vezérlő fogantyú, teleszkópos fémcső, HEPA minősítésű allergén szűrő, és sötétkék-metál borítás. Az összhatásnak köszönhetően hajlamosak vagyunk elsiklani a tény felett, hogy a tartály bizony csupán szűkös 2 liter helyet kínál az összeszedett kosznak.

Tartozékok

A készülék doboza számos tartozékot rejt, ha pedig ez nem lenne elég, a beépített funkciók magukért beszélnek.

Porszívónkhoz egyedi módon jár egy légnyomással operáló „Power Pet Plus Brush” szívófej, amely a rendkívül rövid sörtés kialakításnak, és a levehető sörte borítónak köszönhetően rendkívül könnyen takarítható.

A csomagban megtalálhatjuk a Samsung kifejezetten alacsony teljesítményű porszívóihoz fejlesztett “ECO” fejeit is, melyek közül a kárpittisztító változaton például apró szilikon pengék fésülik át a szőnyeget a hatékonyság maximalizálásának érdekében. Az átlagnál nagyobbra tervezett görgők, és a flexibilis fej gyerekjátékká varázsolja a bútorok közti manőverezést.

Ezzel ellentétben a kemény padlóra szánt tartozék általánosabb megközelítésben terveztetett: kisebb görgők, forgatható fej, valamint gumi pengék. A teljesítmény ennek ellenére itt is több, mint kielégítő.

Az általában használatban lévő többfunkciós alap szívófej hasonló tulajdonságokkal bír, mint az imént felsorolt ECO társai, azzal a különbséggel, hogy ezen csak két kisebb gumi penge található. Ha szeretnénk váltani a padló és kárpit üzemmódok között, egyszerűen csak nyomjuk meg a fejen található kapcsolót.   

A tartozékok sorát a Samsung 3 az 1-ben multifunkciós eszköze zárja, amely szinte hozzá simul a kezelő karhoz.

Az ergonómiai remekmű fogása kényelmes, szívócsőtől függetlenül mozgatható és lehetőséget ad használójának, a szívóerő gombnyomásra történő állítását. Nincs több hajoldozás, a rozsdamentes acél cső pedig finom matt átmenettel csatlakozik a könnyedén csukható/nyitható teleszkópos részhez.

Az igazán kompakt érzést keltő gép egyes alkatrészeinek fel- és leszerelése mindenféle erőlködés nélkülözésével elvégezhető.

Habár - ahogy azt már a bevezetőben említettük-  a két literes tartály nem mondható túl méretesnek, egyszerű üríthetősége, és a mosható HEPA szűrők költséghatékonysága kárpótlást nyújtanak tulajdonosának. Ne feledjük azonban: a maximális teljesítmény folyamatos leadásának érdekében javasolt a kimeneti levegőszűrőt néha kicserélni.

Bevetésen

A gyorsan és könnyedén összeszerelhető készülék teljes tartozék arzenáljának tárolásához bizony elkél egy üres szekrény.

Ami a menettulajdonságokat illeti, a szerkezet hatalmas kerekeinek köszönhetően takarítás közben vadmacska módjára követ minket, bármiféle fennakadás nélkül.

Tény, hogy maga a szívócső összeszerelési minősége kifogástalan, egy leheletnyivel mégis rövidebbre sikeredett a kelleténél. A csőhöz csatlakozó, több fokban állítható ergonomikus kezelő kar hatalmas segítség a nehezebben elérhető helyek kitakarításánál, a hétméteres tápkábel hossz pedig ideálisnak tekinthető.

A porszívó test 5,5 kg-ot nyom, amelyhez még hozzá jön az 1,6 kg-os cső, valamint a tetszőlegesen csatlakoztatott fej. Csendháborításért sem fognak minket feljelenteni a szomszédok: a gép maximális teljesítmény mellett is az EU-s 76dB-es szabvány alatti zajszintet produkál.

És akkor elérkeztünk kedvenc részünkhöz, a porszívófejekhez. Ha választani kellene, azt mondanánk a teszt során az ECO kárpit tisztító fej volt a legkevésbé hatékony, mivel gumi pengék és hatalmas beépített görgők ide vagy oda, gyakran nekiragadtunk a szőnyegnek.

Ha az alapfejen aktív állásba helyezzük a keféket és pengéket, bizony hasonló eredményt érünk el. Szó se róla, így is hatékonyan tudtunk porszívózni, semmiképpen sem kívánatos a folytonos elakadással bíbelődni. Még szerencse, hogy a zökkenőmentes továbbsiklás érdekében a kezelő karon egy pillanat alatt csökkenthetjük a szívóerőt.

A turbókefe elsöprő sikert aratott tesztünk során: nem csupán maradéktalanul felvakarta a port és koszt a szőnyegek felületéről, de az ominózus beragadásokat is sikerült mellőznünk vele. Hogy valami negatívat is mondjunk róla, a szőnyegek sarkánál az ECO szőnyeg fej egy leheletnyivel hatékonyabbnak bizonyultak, itt tehát lehet érdemes egy gyors cserét eszközölni porszívózás közben.

A padló felületeken az erre specializált ECO fejjel lényegében kifogástalanul teljesített a VC07F50HUVB. A padlóhoz simuló gumi pengék és a beépített görgők tökéletes párost alkottak a hatékony szívó teljesítmény zökkenőmentes leadásában. Bár a kárpittisztító fejjel szemben ez a tartozék kevésbé flexibilis, ám egy normál magasságú ember számára kényelmes tartószöget kínál.

A kezelő kar itt is megvillantotta előnyeit: egyszer sem kellett lehajolnunk, amikor váltani szerettünk volna a módok, vagy épp a szívóerő között.

Lépcsőzés

A VC07F50HUVB  7kg-os össztömegével pehelysúlyú kompakt gépnek tekinthető.

Kialakításának köszönhetően könnyedén felkaphatjuk egy körre, és a lépcsőfokokon is stabilan pihen, a már említett 7 méter hosszú tápkábel pedig kiváló hatótávot biztosít neki.

Mivel a bőség zavarában nehezen tudtunk dönteni, melyik fejet próbáljuk ki a lépcsőhöz, így aztán mindhárom kárpit tisztító tartozékot felpattintottuk. Sok meglepetés nem ért minket: az alap ECO fejek erőszeretettel ragadtak a padlóhoz, míg a turbó fej egyszerűen brillírozott. Bár ormótlannak semmiképp sem mondhatnánk, kisebb lépcsőkhöz ez a fej túl méretesnek bizonyulhat.

A hajoldozás nélkül aktiválható precíziós eszközök - mint a sörték és gumi pengék - kifejezetten hasznosnak bizonyultak a lépcsők szűkösebben hozzáférhető részein.

Az ECO fejek padlókra kihegyezett változata itt is hódított, ám a kevésbé flexibilis fej miatt a navigálás cseppet nehézkesebb volt a kelleténél.

Szőrözés

Valljuk be, az alap VC07F50 modell turbókefe hiányában nem volt a gazdik kedvence.

Az új verzió csettintést érdemlő módon orvosolta a problémát. A kifejezetten erre a célra fejlesztett turbókefe pillanatok alatt megküzd a szőrcsomókkal és tappancs nyomokkal lakásunkban. Mivel a beépített kefe nem tartozik fajtája legméretesebbjei közé, a szőnyegtengerekben úszó lakástulajok számára ideálisabb választás lehet egy nagyobbal ellátott verzió…

Az padlóra specializált ECO fej kifogástalanul feltakarított két kutyus után is. Az ember azt várná, a gumi pengékben el fognak akadni a szőrök, ám tervezésének köszönhetően pont akkora rés van a porszívózott felület és a gumik között, hogy a szívóerő kényelmesen eltakarít minden összegyűjtött szöszmöszt.

Vegyem, vagy ne vegyem?

A Samsung környezetbarát, alacsony teljesítményű VC07F50 szériájának ezen kiadása a turbó kefés fejjel nagyszerű választás lehet a pehelysúlyú készülékek piacán. Szőr, szösz, vagy por, felülettől függetlenül problémamentesen orvosolható vele.

Az egyetlen dolog, ami visszatartja a VC07F50HUVB-t a tökéletességtől, az a rendszeres letapadási probléma bizonyos fejeknél, valamint a relatíve rövidnek bizonyuló cső.

Egy szónak is száz a vége: Egy kompakt, zsák nélküli megoldást keresőknek közel tökéletes választás lehet.

Itt a legnépszerűbb:
_dummy_17:04

Tizenhárom éve indult a magyar Wikipédia

1

[MTI] Tizenhárom éve indult el a Wikipédia online szabad enciklopédia magyar változata, amelynek jelenleg 1500 aktív szerkesztője van – mondta Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában. Olvasd […] A Tizenhárom éve indult a magyar Wikipédia bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Autóba szerelt kütyütől lehet majd olcsóbb a járműbiztosítás

2

[MTI] Mobilhálózaton keresztül elérhető szolgáltatással, az autókba szerelt telematikai rendszer segítségével személyre szabott casco-biztosítási konstrukciókat dolgoz ki a K&H Biztosító a T-Systems Magyarország támogatásával, a biztosító a tesztidőszak végén, várhatóan […] A Autóba szerelt kütyütől lehet majd olcsóbb a járműbiztosítás bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:17

A Samsung bemutatta a microSD kártya utódját – 5x gyorsabb lett

1

Emlékeztek? Régen a Sony Ericsson készülékekbe még M2 típusú memóriakártyát kellett tenni, azóta persze már nem használják ezt a kártyát, ma már a legtöbb készülékben microSD kártya van. Mi lesz a …

_dummy_15:04

Utazás közben csapnak le a felhasználókra a hackerek

1

[Kaspersky] Alighogy leszálltunk a repülőről, már tűkön ülve keressük a lehetőséget, hogy internetkapcsolatra tegyünk szert. A Kaspersky Lab kutatása szerint utazásaink során türelmetlenségünk gyakran arra sarkall, hogy nem biztonságos Wi-Fi […] A Utazás közben csapnak le a felhasználókra a hackerek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Elhunyt Kálmán Rudolf villamosmérnök, matematikus

1

[MTI] Elhunyt Kálmán Rudolf villamosmérnök, matematikus, a modern rendszerelmélet tudományának kiemelkedő alakja. A Kálmán-szűrő “atyját” 86 éves korában, július 2-án érte a halál – közölte a Magyar Tudományos Akadémia kedden […] A Elhunyt Kálmán Rudolf villamosmérnök, matematikus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:46

Ha ilyenünk van, soha nem felejtjük el bevenni a gyógyszert

1

Nem akármilyen robotra indult gyűjtés az Indiegogo-n. A cél ezúttal nem egy takarító vagy egy szórakoztató készülék megvalósítása, ennél sokkal hasznosabb területet fedne le a Pillo Labs. A startup ugyanis egy olyan eszközt leplezett le, amely otthoni gyógyszeresként folyamatosan felügyelné a család tagjainak gyógyszerbevitelét.

hvg.hu17:29

Egymilliós tévé 350 ezer forintból – teszt

23
_dummy_13:04

Megjelent a hosszan támogatott új Linux Mint 18 – Sarah

2

A Linux Mint csapat a hét elején nagy örömmel jelentette be, hogy megérkezett a Linux Mint soron következő, 18-as kiadása. A Sarah névre keresztelt új verzió az Ubuntu legújabb, áprilisban […] A Megjelent a hosszan támogatott új Linux Mint 18 – Sarah bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Már a tetőt rakják fel az Apple új, UFO-alakú campusára

1

Az Apple új, UFO-alakú központjának építése jó ütemben halad – annyira, hogy egyes épületekre, illetve a főépület egyes részeire már a tetők elemeit rakják fel a munkások. Ez derül ki […] A Már a tetőt rakják fel az Apple új, UFO-alakú campusára bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

pcworld.hu08:32

Fából van az új okostelefon-hangszóró

1

A Trobla újdonsága felerősíti az okostelefonok hangszóróit.

_dummy_08:23

Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő teszt

18
_dummy_16:04

Még több ember számára lett biztonságosabb az internet

2

[Safer Internet] Az Európai Unió Safer Internet Programjának (SÍP) hazai konzorciuma összesítette a 2015-ös tevékenységét. A korábbi évekhez hasonlóan a konzorcium tavaly is kötetlen, játékos, interaktív formában hívta fel a […] A Még több ember számára lett biztonságosabb az internet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:09

VR-ben jön az olimpia

1

A megfelelő felszerelés pedig jelen esetben a Samsung Gear VR szemüvege és a hozzá tartozó okostelefon lesz, az NBC tervei szerint ugyanis körülbelül 85 órányi anyagot fognak majd virtuális 360 fokban rögzíteni.

_dummy_14:04

Ingyenessé válnak, majd megszűnnek a kék számok Magyarországon

11
_dummy_13:04

Videón a Trónok harca legújabb évadjának számítógépes trükkfelvételei

1

Bár arra már korábban is többször mutattunk példát, hogy az alkotók a számítógépes grafika segítségével javítottak fel – vagy csak tették olcsóbbá – bizonyos jeleneteket a Trónok harc különböző epizódjaiban, […] A Videón a Trónok harca legújabb évadjának számítógépes trükkfelvételei bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:10
50
_dummy_17:04

Minden korábbinál gyorsabb microSD kártyát mutattak be

1

A SanDisk a héten jelentette be legújabb termékét: egy 256 GB-os microSD kártyát, ami szerinte a világ leggyorsabb ilyen mütyürjét képezi. A vállalat szerint az eszköz ezt a titulust azzal […] A Minden korábbinál gyorsabb microSD kártyát mutattak be bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:41

Logitech K780 Multi-Device: Billentyűzet bármilyen eszközhöz

6
hvg.hu10:36

Mutatunk egy bőröndöt, ami kinyitva egy kész iroda, székkel együtt

1

A japánok szeretik az extrém dolgokat, és ez néha az általuk gyártott termékeken is meglátszik. Például ezen a bőrönd-irodán is.

_dummy_16:04

Elképesztő: Ventilátorral lophatók el adatok és jelszavak

2

[G Data] Azt gondolhatnánk, hogy nem lehet jelszavakat ellopni egy olyan számítógépről, ami nincs hálózatba kötve, és még az USB portjai is le vannak tiltva. Az izraeli Ben-Gurion Egyetem szakemberei […] A Elképesztő: Ventilátorral lophatók el adatok és jelszavak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:39

Ez már majdnem légdeszka: felpattantunk egy iHoverre – teszt

2

Lebegni ugyan még nem tud, de olyan szépen siklik, mintha nem is lenne kereke. Kipróbáltuk az iHovert, amiben ráadásként még Bluetooth és sztereó hangszóró is van. Kortól és nemtől függetlenül hatalmas élményt jelent

_dummy_15:04

Összehajtható elektromos biciklit ad ki a Xiaomi

2

A nálunk elsősorban mobiltelefonjairól ismert, az utóbbi időben azonban számos egyéb jellegű termékkel is megjelenő Xiamoi a héten újabb piac felé nyit. A cég ugyanis most kezdi meg QiCycle nevű […] A Összehajtható elektromos biciklit ad ki a Xiaomi bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu09:05

Jön az iPad Mini olcsóbb alternatívája, hasonló jellemzőkkel

1

Az „i-eszközök” nem tartoznak az olcsó játékszerek közé, éppen ezért sok gyártó az árfegyvert alkalmazva próbál hasonló specifikációjú eszközzel az Apple és rendszere alá kínálni.

hvg.hu09:04

1 érintés, és ezen az asztalon nem hűl ki a vacsora

1

Sőt, a sör sem melegszik fel ezen az okosasztalon, amely optimális hőmérsékleten tartja a meleg ételeket és a hideg frissítőket is.

pcworld.hu10:24

Már webkamerának tűnő PC is kapható

2

Windows 10 is jár az Atom processzoros TVPRO HD6i mellé.

_dummy_09:35

Saját hardvert készít a Kodi

1

Na nem arról van szó, hogy a Kodi programozói hirtelen fröccsöntő-gépeket vagy CNC marókat vásároltak volna: a csapat a Flirccel közösen tervezett egy olyan apró házat, amely a Raspberry B+, 2 és 3 mikrogépekhez használható.

_dummy_09:30

Vásárolj táblagépet olcsón

2

Az oldalra ellátogatva rögtön a legelején 4 táblagéppel találkozunk melyek alacsony áruk miatt vannak kiemelve. Ám ez nem minden, hisz a GearBest mindegyik tablet árából még lefarag hogyha beírjuk az általuk adott kuponkódot. Lássuk közelebbről ezeket a gépeket:

logout.hu09:23

Windows 10 tablet Kínából

13
hvg.hu09:15

Pizza 90 másodperc alatt? Egy sci-fibe illő új sütő megcsinálja

1

Több mint egymillió dollárt gyűjtöttek össze arra a hordozható kemencére, amellyel másfél perc alatt elkészíthető egy pizza.

_dummy_08:45

11 őrült japán kozmetikai eszköz... (akkor sem próbálnám ki, ha a legcsúnyább lennék a földön)!

1

Hihetetlen, hogy egyes hölgyek meddig képesek elmenni annak érdekében, hogy megváltozzon a külsejük. Ebben a cikkben bemutatunk 11 szokatlan kozmetikai eszközt, amit a japánok használnak. Te melyiket próbálnád ki ezek közül?

_dummy_13:04

Újabb magyar városokban lett elérhető a 300 megabites mobilinternet

2

[Telekom] A Telekom 8 kelet-magyarországi megyeszékhelyen és 5 további városban elérhetővé tette az akár 300 Mbit/sec névleges letöltési sebességű mobilinternet szolgáltatást. Ezzel a 4G+ (LTE-Advanced) technológiára, azaz a jelenleg hazánkban […] A Újabb magyar városokban lett elérhető a 300 megabites mobilinternet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Szinte minden Androidot megfertőzni képes kártevő terjed

1

Biztonsági kutatók arra hívják fel a figyelmet, hogy egy minden korábbinál veszélyesebb kártevő kezdte el fenyegetni az Androiddal működő eszközöket. A Godless nevű vírus ugyanis a Google rendszerét futtató táblagépek […] A Szinte minden Androidot megfertőzni képes kártevő terjed bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Így védekezz a villámok ellen – Teszt: APC Essential SurgeArrest 6

2

Itt a nyár, süt a nap és sajnos néha jönnek a hirtelen érkező zivatarok is. Ezek, bár frissítőként hatnak a felforrósodott környezetre, gyakran heves villámokat is hoznak magukkal, amelyek bizony le is csapnak valahova.

hvg.hu07:26

Ha alacsonyabb villanyszámlát szeretne, ez a kütyü sokat segíthet

7
hvg.hu07:26

Megcsinálták mindenki titkos vágyát: itt az ágy, ami magától beágyaz

2

Ez az ágy minden reggel megspórol nekünk egy percet és némi energiát azzal, hogy magától beágyaz.

_dummy_14:04

Átverés volt a menekültcsónakok keresésére szolgáló app

1

A napokban kiderült, hogy minimum egy PR stunt, de lehet, hogy adathalász program volt az a mobilos alkalmazást, ami azt ígérte: lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy segítsenek megakadályozni menekültek […] A Átverés volt a menekültcsónakok keresésére szolgáló app bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:11

Rezeg a pólód, ha gólt rúgtunk

1

Egészen új szintre emeli (süllyeszti?) a foci élvezetét a Wearable Experiments cég Football Fan Shirt nevű pólója, amely beépített rezgőmotorjaival fizikailag is „átélhetővé” teszi a focimeccseket.

pcworld.hu12:07

Így találkozik a Game Boy és az Android

1

Decemberben érkezik a Smart Boy, amely támogatja a Game Boy kazettákat.

pcworld.hu06:20

Így találkozik az elektronikus tinta és a kotta

2

Az e-tintát használó GVIDO nagyszerű megoldás lehet zenészeknek.

_dummy_17:04

Kiirtja a kéretlen programokat a Windows 10 új segédeszköze

19
hvg.hu08:48

Foglalt a keze? Így kezelheti a szájával a kameráját

1

Egy Kickstarter-projekt megoldhatja a kamerázás problémáját elfoglalt kezek esetén.

_dummy_12:15

18 elmebeteg kütyü, amely megkönnyíti az életed

11
ipon.hu07:04

Szenzorokkal ellátott edzőcipő a Lenovótól

1

A Lenovo a Vibrammal (és az Intellel) közösen hozott kalap alá egy olyan futócipőt, ami viselhető kiegészítős funkciókat lát el.

_dummy_08:26

11 szuper találmány azoknak, akik gyűlölik a hőséget

2

Neked melyik kellene ezek közül? Kattints a folytatásért!

_dummy_17:04

Filmszerűnek ígérkezik az új Spiderman videójáték

1

Egészen elképesztőnek tűnik annak az új Spiderman játéknak a grafikája, amit a Sony frissen jelentett be az E3 alkalmából. Annyira, hogy a játék trailere simán elmenne valamelyik múltbéli Pókember film […] A Filmszerűnek ígérkezik az új Spiderman videójáték bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:38

Felében gördeszka, felében bicikli. Íme a járgány, ami megváltoztatja a közlekedést!

2

A kis guruló deszkák, rollerek, vagy a pedál nélküli biciklik nagyon megkönnyítik a városi a közlekedést. Kezdetben csak jó mókának tűnhet, de, ha kipróbáljuk reggeli csúcsforgalomban, rájöhetünk munkába menni igenis élvezet.

hvg.hu07:32

Van már olyan villanykörte, ami segít elaludni

2

A természetes fények esti változásának hangulatát idézik az új okosizzók. Az elalvást segítő éjszakai móddal bővítette nemrég a Hue okosizzói, illetve a hozzájuk tartozó alkalmazás funkcionalitását a Philips.

_dummy_15:04

Összekapcsolják a magyar közigazgatás informatikai rendszereit

1

[MTI] A Magyarországon egymástól elkülönülten működő 300 informatikai szakrendszert 2018-ig összekapcsolják, ami a vállalkozások versenyképessége, a hatékonyság, és gyorsaság érdekében kulcskérdés – mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára egy […] A Összekapcsolják a magyar közigazgatás informatikai rendszereit bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:08

OLCSÓ GAMER EGÉR | Trust GTX 25 bemutató, unboxing, teszt | TECH TIPPEK | REFPLAY

2

Érdekel egy olcsó gamer egér ami kb 3000Ft? Gameplay, videószerkesztés és átlagos felhasználás mellett tesztelve! Trust GTX 25 bemutató, unboxing, teszt | TE...

_dummy_14:04

Szuperkompakt multifunkciós nyomtatót mutott be a HP

2

[HP] Újgenerációs, multifunkciós, vezeték nélküli kapcsolatra képes DeskJet All-in-One nyomtatókat mutatott be a HP. Az újratervezett HP DeskJet 3720 feleakkora, mint a kategória más készülékei , komoly nyomtatási, szkennelési és […] A Szuperkompakt multifunkciós nyomtatót mutott be a HP bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

logout.hu08:16

Teclast X10 3G: a nagyképű jóképű tablet

8
_dummy_07:31

Okos fogkefét mutatott be a Philips

1

Manapság egyre több háztartási eszközt próbálnak meg integrálni egy okos rendszerbe, így néhány éven belül tényleg megvalósulhat a komplett okos otthon terve, melyet sokan szívesen alkalmaznának, ám ez egyelőre még igen drága mulatság.

_dummy_13:04

Indul a Blocks összelegózható okosórájának gyártása

1

Miközben a Google fél évtized után is még csak szerencsétlenkedik és úgy tűnik, hogy egy teljesen használhatatlan formában dobja majd végül piacra összelegózható okostelefonját, egy másik, a koncepciót az okosórákra […] A Indul a Blocks összelegózható okosórájának gyártása bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Reklámnézéssel lesz csökkenthető a mobilszámla a Tesco-nál

1

Miközben egyes őrült szolgáltatók – saját vesztükbe rohanva – hálózati szintű reklámszűrés aktiválását tervezgetik, a Tesco mobilos üzletága egy ezzel éppen tökéletesen ellentétes modellt vezet be. A cég ugyanis plusz […] A Reklámnézéssel lesz csökkenthető a mobilszámla a Tesco-nál bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

logout.hu08:07

Chuwi Hi10: a meglepően jó kínai tablet

15
_dummy_16:04

Nagyon királyul néz ki új előzetesében a Battlefield 1

1

Bár a Battlefield sorozat legújabb, rendhagyó sorszámmal érkező következő részéhez már egy hónappal ezelőtt mutattunk egy előzetest, akkor még nem lehetett tudni, hogy – legalább részben – a játékból készült […] A Nagyon királyul néz ki új előzetesében a Battlefield 1 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:46
144
_dummy_15:04

Nagyon komoly lett az ASUS új, vezeték nélküli fejhallgatója

2

Az ASUS még múlt hónap közepén jelentette be, hogy egy új vezeték nélküli fejhallgatóval bővíti Republic of Gamers termékcsaládját – amelyről most megérkezett a videó is. Az új Strix Wireless […] A Nagyon komoly lett az ASUS új, vezeték nélküli fejhallgatója bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Ez a legjobb Overwatch-bemutató, amit valaha láttál

2

A május végén kiadásra Overwatch-ot már az első hétben több, mint 7 millióan vásárolták meg – így nem csoda, hogy a net tele van a játékról szóló videókkal. Éppen ezért […] A Ez a legjobb Overwatch-bemutató, amit valaha láttál bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:39

47 millió forintos díjat nyert a különleges magyar mesekönyv

2

Hazai győzelem született a régió legnagyobb startup versenyén: 23 ország 148 startupja közül a mesekönyvek forradalmasítására vállalkozó BookR Kids nyerte meg a fődíjat.

hvg.hu08:37

Zajos helyen hallgatna zenét? Itt van rá a megoldás

1

Egy egyszerű, de frappáns ötlet lehetővé teszi, hogy ott is hallgathassanak zenét, ahol egyébként védeni kell a fület az erős zajtól.

_dummy_04:04

Napi humor: Így néz majd ki az életed robotokkal

14
pcworld.hu12:08

Vezetékek nélkül működik a Samsung Gear IconX fülhallgatója

2

Drága, de cserébe teljesen vezeték nélküli a Samsung újdonsága. Vezeték nélküli fej-és fülhallgatóból manapság már nincs hiány, a Samsung azonban egy igazán különlegessel állt elő a Gear IconX keretében.

hvg.hu12:03

Ez a projektor érintéssel vezérelhető táblagépet csinál még az íróasztalából is

1

A képet elég csak a falra, az asztalra vagy a földre vetíteni, máris egy androidos eszközzel dolgozhatunk.

_dummy_11:57

Megérkezett a Xiaomi Mi Band 2

9
logout.hu08:50

Oittm Bluetooth hangszóró

28
_dummy_16:04

Microsoft: Ilyen lesz majd a mindennapi élet a hologramokkal

2

A Microsoft a héten adta ki a fent látható videót, ami meglehetősen szemléletes módon mutatja be azt, hogy miként is alakíthatja majd át akár mindennapi életünk a cég HoloLens technológiája. […] A Microsoft: Ilyen lesz majd a mindennapi élet a hologramokkal bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:58

A7 HD akciókamera - 4500 forintért a legolcsóbb, amit valaha láttam

26
pcworld.hu08:50

Így néz ki a mobilos zenehallgatás jövője

2

A jackcsatlakozó elhagyásával lehet, hogy ilyen adapterek használatára kényszerülünk.

_dummy_15:04

Különleges, mutáns okostelefonokat fog kiadni az LG

1

Az LG a jövő hónapban több speciális, X-Men témájú telefont fog bemutatni – állítják a céghez közeli források. Utóbbiak szerint a koreai gyártó új, telefonjai a cég X sorozatába fognak […] A Különleges, mutáns okostelefonokat fog kiadni az LG bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04

iRobot Roomba 980 robotporszívó teszt

3

Gondoltátok volna, hogy a robotporszívók területén magasan piacvezető iRobot csak most kezd el olyan technológiákat alkalmazni, amit a vetélytársak közül már szinte minden magára valamit is adó cég évek óta használ? Pedig így van. Az iRobot ennek ellenére stabilan áll és szinte megingathatatlan. Hogy miért, az a cikk végéig remélhetőleg kiderül.

_dummy_08:03

Már ilyen is van: elkészült az okostükör!

2

Nem akármilyen képernyőt készített a Samsung. Mindenkinek van legalább egy frizurával kapcsolatos rémtörténete: gyerekkori pityergés a levágott tincsek láttán, esetleg egy helyrehozhatatlan hajszín vagy fazonkatasztrófa. A technológia abban is segít, hogy mindez a múlté legyen!

_dummy_08:02

Teszt: ConCorde CityBoard X5 – így közlekednek a vagányok

14
_dummy_13:04

Sokrétű háztartási robotot mutatott be az ASUS

1

Az ASUS a mai napon, Tajpejben mutatta be legújabb fejlesztését: egy olyan robot, amit a cég a hétköznapi emberek otthonaiba szán. Zenbo kb. 60 centi magas, önállóan tud közlekedni a […] A Sokrétű háztartási robotot mutatott be az ASUS bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Mobilon sem olvassák el a licencszerződéseket a felhasználók

2

[Kaspersky] A Kaspersky Lab legújabb kutatása szerint nem fordítunk kellő figyelmet a biztonságra új applikációk telepítésekor. A felhasználók 63%-a nem olvassa el figyelmesen a licencszerződést új app telepítése előtt, egyötödük […] A Mobilon sem olvassák el a licencszerződéseket a felhasználók bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave