Itt a legnépszerűbb:

Annyira veszélyesnek ítélte a szinte mindenki számítógépén megtalálható Flash segédprogram biztonsági hibáját az Adobe, hogy soron kívül, egy vészfrissítés formájában tették közzé a kritikus hibát kijavító frissítést. Mutatjuk, hogyan ellenőrizheti a gépét, és hogyan tudja gyorsan telepíteni a frissítést.

pcforum.hu16:00

Nagyon durva biztonsági problémát találtak az iPhone-okban

1

Egy biztonsági szakértőnek ismét rendkívül súlyos biztonsági gyengeségre sikerült lelnie az Apple iOS rendszerében. A többek között a legújabb iPhone-ok által is használt iOS 11 szoftverben azonosított sérülékenység kihasználásával alkalmazások a kamerán át szabadon kémkedhetnek a felhasználó után, a nélkül, hogy utóbbi tudomást szerezne róla.

computerworld.hu20:35

Windows 10: új védelmi funkció az Edge böngészőben

11
computerworld.hu12:02

Hatékony új védelem a zsarolóvírusok ellen

10
pcforum.hu11:18

Végre megtalálták a zsarolóvírusok univerzális ellenszerét

1

Több millió számítógépet fertőztek már meg és titkosítottak a különböző zsarolóvírusok, és ezzel hatalmas károkat okoztak világszerte. A G DATA most egy olyan intelligens zsarolásvédelmi modult integrált termékeibe, amely kikapcsolt vírusvédelem mellett is megállítja a merevlemezeket titkosító kártevőket.

hvg.hu11:03

Vészfrissítést adtak ki a számítógépekre, jobb lesz, ha mielőbb telepíti

69
_dummy_18:04

A wifi egyáltalán nem olyan biztonságos, mint eddig hittük

1

Szakértők szerint az eddig teljesen biztonságosnak hitt WPA2 (Wi-Fi Protected Access II) protokoll olyan hibákat tartalmaz, amelyek kihasználásával hozzáértők a vezeték nélküli hálózaton átmenő minden adathoz (akár bankkártya információkhoz is) hozzáférhetnek, sőt akár kártékony szoftvereket telepíthetnek a gépekre.

www.hwsw.hu18:02

Most egy időre megszűnik a titkosított Wi-Fi

2

Foltozható a meglévő, WPA2-es Wi-Fi titkosítási szabvány, így javítható lesz a nyilvánosságra került új sebezhetőség-sorozat, a KRACK. Ettől függetlenül nehéz hetek-hónapok jönnek, amíg az első frissítések elkezdenek az eszközökre lecsorogni.

pcforum.hu10:11

Jobban véd a kártevőktől az Edge, mint a Chrome vagy a Firefox

8
pcforum.hu10:08

Nagy baj van: Feltörték a Wi-Fi hálózatok titkosítását

1

Rendkívül súlyos következményei lehetnek egy holland biztonsági kutató a hét végén tette bejelentésének. Manthy Vanhoef ugyanis azt állítja, hogy sikerült több alapvető hibát is azonosítania a Wi-Fi hálózatok de facto szabványos titkosítási eljárásában, a WPA2-ben, aminek köszönhetően azok megtörhetők, sőt, manipulálhatók is lehetnek.

_dummy_17:23

Több millió pornónéző kaphatott veszélyes vírust

21
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream