Itt a legnépszerűbb:

Új vagy a csatatéren, és nem tudod, hová kapj? Nos, megpróbálunk néhány hasznos tanáccsal szolgálni azoknak, akik most vetették bele magukat a Battlefield..

www.gamekapocs.hu07:28

Lenyűgözően fest a Skyrim: Special Edition

6
www.pcguru.hu07:19

Battlefield: tudtad, hogy…?

1

Tudod, hány játék van a Battlefield-sorozatban? Hogy melyik részben utalnak a Call of Duty-ra? Hogy mi ihlette a harmadik részt? Most megtudhatod!

www.gamekapocs.hu07:40

Mafia III teszt

2

Miután Lincoln Clay '68-ban visszatért Vietnamból, esze ágában sem volt új életet kezdeni a faji megkülönböztetés fellegvárában, New Bordeaux-ban. Ám egy véletlen folytán mégis maradnia kell, és szép lassan az uralma alá hajtja a várost.

www.gamestar.hu08:29

Master of Orion teszt - a legenda visszatért

1

A Wargaming pénzt és energiát nem kímélve támasztotta fel a Master of Orion franchise-t, ami ha nem is ült vissza azonnal a trónra, máris előkelő helyet foglal el a birodalomban.

www.gamestar.hu08:29

DriveClub VR tesztek - felemás a virtuális száguldás

4

Holnap elrajtol a PlayStation VR és egy rakatnyi játék támogatja már induláskor, többek között a DriveClub VR változata is. Külföldről már meg is érkeztek az első vélemények, lássuk, olyan problémás lesz-e a rajt, mint a PS Plus kiadás esetében.

www.gamestar.hu08:10

Mafia 3 teszt - unalmas gengszterélet

7
www.gamestar.hu08:08

Mafia 3 tesztek - New Bordeux bukása?

7
www.gamekapocs.hu08:06

The Elder Scrolls: Legends bétateszt

2

Nincs könnyű dolga a The Elder Scrolls: Legendsnek, hiszen komoly konkurencia mellett kell helytállnia. A játék egyelőre korántsem hibátlan, mégis minden megvan benne ahhoz, hogy valóban legendává váljon.

www.gamekapocs.hu07:38

Shadow Warrior 2 - íme, az első egy óra

3

A Flying Wild Hog hozzáállása roppant szimpatikus, elvégre kimondottan a játékosok igényeit tartja szem előtt: nem vett vissza a grafika minőségéből, és nem erőlteti a Denuvo védelmet. Most belenézhetünk a Shadow Warrior 2 elejébe.

www.pcguru.hu07:36

Mafia 3: a sajtó közepesre értékelte

2

Mivel a 2K Games nem adott sajtópéldányokat a megjelenés előtt, csak most jelentek meg az értékelések, amelyek szerint a Mafia 3 nem kiemelkedő játék.

_dummy_12:13

Forza Horizon 3 – A kenguruk földjén jártunk – PC teszt

2

A Forza Motosport Apex érkezésével a Microsoft bejelentette, hogy a sorozat mostantól nem csak az aktuális Xbox konzolra lesz elérhető, hanem PC-re is. Szeptember 27-én megjelent a Forza Horizon 3, melyet az ígéreteknek megfelelően PC-n is kipróbálhattunk.

www.gamestar.hu07:48

Deus Ex: Mankind Divided teszt - egy napunk Prágában

4

Megérkezett a Deus Ex: Human Revolution folytatása, amely nem csupán Adam Jensent küldi el egy újabb, veszélyes kalandra, de minden eddiginél élesebben bemutatja azt, hogy milyen, amikor egy társadalom kettészakad.

www.gamekapocs.hu07:41

Skyrim Special Edition - ilyen gép kell neki

1

Október utolsó napjaiban jelenik meg a The Elder Scrolls V: Skyrim speciális, újrakevert kiadása, aminek PC-s változata bizony megigényeli majd a törődést. Itt a hivatalos rendszerkövetelmény.

www.gamekapocs.hu07:40

Ennyit szépült a Call of Duty 4: Modern Warfare

1

A GameSpot készített egy összehasonlító videót a Call of Duty 4: Modern Warfare eredeti és felújított változatáról, a háromperces felvételen a kampány néhány pillanatát emelik ki a két játékból.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream