Soha nem mond ezeket a gyereknek, ha nem akarsz lelki sérülést okozni neki!

Egy meggondolatlan megjegyzés, szó mélyebb lelki sérülést okozhat egy gyerekben, könnyedén lerombolhatja az önbizalmát, éket verve az oly fontos szülő-gyerek viszony közé. Bármilyen ideges, dühös is légy, a következő mondatokat ne ejtsd ki, mert később a gyereked ihatja meg a levét.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
 2017-06-06 11:57:52 -  15 -  Hír

Vannak drasztikus módszerek is, de előtte lehet, hogy érdemes esélyt adni a kíméletesebb praktikáknak. A hangyák alapvetően nagyon hasznos állatok... a kertekben, de ha átlépik otthonunk küszöbét, akkor kevésbé őszinte az ember öröme, hiszen belemásznak az ételeinkbe, és egyéb károkat is tudnak okozni. A német Test magazin összegyűjtötte, milyen módszereket vethetünk be ellenük.

_dummy_14:39

Gyógyszerhiány okoz napi problémákat

1

Ráadásul ez évek óta fennálló probléma, ami komolyan megnehezíti a betegek és a gyógyszerészek mindennapjait – írja a Magyar Nemzet.

_dummy_14:39

Rengeteg munkát adott a pünkösdi hosszú hétvége a Hajdú-Bihari katasztrófavédőknek

1

Jelentős számú műszaki mentés volt a hétvégén megyénkben.

divany.hu11:57

6 tipp hangyák ellen

15
_dummy_10:55

9 hétköznapi dolog, amit teljesen másra használunk, mint ahogyan eredetileg akarták

7
_dummy_07:28

Terrortámadás Londonban - London bridge - hatan meghaltak és többen

2

Terrortámadás sorozat volt ma hajnalban London utcáin, ahol nem kevesebb mint hat ember vesztette életét, és az eddigi információk alapján több mint 30 ember került kórházba a terrortámadás okozta sérülések végett. A CNN információja szerint eddig hat embert halt meg, és több mint 30 ember sérült meg abban a terrortámadásban amit London központjában követtek el több helyszínen a merénylők. A hírek és a...

pcforum.hu21:03

Már a delfinek is megtanulták hogyan kell egy táblagépet használni

1

Érdekes dolgot sikerült a baltimore-i nemzeti akvárium munkatársainak kitalálniuk delfinjeik elfoglalására. Ugyanis egy két és fél méteres érintésérzékeny kijelzőt helyeztek be a tengeri emlősök akváriumába, amire egyszerű játékokat fejlesztettek ki

_dummy_09:39

Parkolóban lett öngyilkos egy férfi

1

A parkolókban elkövetett bűncselekményekre a szakmának érdemes odafigyelnie. Kedden kora reggel egy fejbe lőtt férfi holttestére bukkantak Szlovákiában, egy parkolóban, Beckov és Trencsén között - írta a parameter.sk hírportál.

_dummy_08:27

Segítség! Mentsük meg kollégánkat! - Felhívás!

1

Segítség! "Vérre volna szükségem, A+ vércsoportúra. Nem fogok hazudni, közvetlen életveszélyben nem vagyok, de a további gyógyulásom ettől függ."

_dummy_12:30

2017 legújabb, egyben legröhejesebb utónevei, amiken borulni fogsz

6
_dummy_11:02

Észak-Korea újra feltalálta az iPad-et

2

Az Észak-koreai Myohyang IT cég vadonatúj terméket dobott piacra, ami nem más mint az iPad. Az államilag irányított országban ugyanakkor még egy iPad is más, mint máshol: Az eszközön a több mint 40 előretelepített alkalmazásokat lehet...

_dummy_10:09

Már internetes múltunkra is kíváncsiak lesznek az USA vízumkérő űrlapjai

1

Az Egyesült Államok új vízumkérő lapjai nagyon részletes adatokat kérnek az országba beutazni kívánóktól a biztonság érdekében, egyebek közt öt évre visszamenő

_dummy_11:03

Ingyenes internet-hozzáférési pontok ezreit állítja fel az Európai Unió

1

Politikai megállapodásra jutottak az uniós intézmények az úgynevezett WiFi4EU kezdeményezésről, amelynek értelmében 2020-ra ingyenes internet-hozzáférési pontok ezreit fogják kiépíteni a kontinensen - jelentette be az Európai...

_dummy_11:02

Látássérült emberek életét könnyítő magyar app jutott ki a Microsoft világversenyére

2

Bármilyen társadalmi problémára gyógyírt jelentő applikáció  élhetőbbé teszi a világot - ez a felismerés vezérelte a Microsoftot, amikor útjára indította az Imagine Cup-ot. A nemzetközi megmérettetés idei, Seattle-ben...

_dummy_10:02

Kőbánya irányában bővítik a budapesti parkolási zónákat | Parkingfo.hu

2

Új parkolási zóna kialakításáról döntött a kőbányai önkormányzat az Üllői út környezetében. A kivitelezés részleteiről és a kerületrészt érintő, 2017 nyarán elvégzendő további munkákról lakossági fórumot tartanak június 7-én, szerdán 17 órakor a Janikovszky Éva Általános Iskola Üllői úti tagintézményében.

_dummy_18:37

Nem érdemel jobb világot?

1

Ez a videó üzen. Nemtől, fajtól, identitástól, mindentől függetlenül, embereknek üzen. Mert ők nem érdemelnek jobb világot?

_dummy_18:35

Csisztu Zsuzsa helyretette a sok hőbörgőt

3

Csisztu Zsuzsa a valamikori kiváló tornász, sikeres sportember, befejezve sport pályafutását, sajnos a médiában folytatta.

_dummy_11:20

Az emberhez méltó élet nem keresztény előjog

1

Kis túlzással a magyar egészségügyben halálra van ítélve a beteg akár keresztény, akár más vallású, mert "a halál nem válogat"

_dummy_07:00

Abedi nem volt ismeretlen a brit titkosszolgálat előtt

1

A brit titkosszolgálat az MI5 ismerte Salman Abedi nevét, de nem folytattak hivatalos vizsgálatot ellen. Közben a manchesteri robbantással összefüggésben már 16 embert tartóztattak le, és folyik ügyükben nyomozás.

_dummy_10:58

36 izgalmas érdekesség, amit nem tanítottak meg nekünk az iskolában

1

Függetlenül attól, hogy fiatalok vagyunk vagy idősek, a mindennapi életünk számos olyan hihetetlenül izgalmas érdekességet kínál számunkra, melyekkel egyszerűen muszáj tisztában lennünk. Ezek egy részét persze annak rendje és módja szerint meg is tanították nekünk az iskolában, ám akadnak olyan érdekességek, melyekre egyszerűen már nem jutott idő a tananyagban és ezért magunknak kell azokat elsajátítanunk.

_dummy_16:39

Emelkedett a Lenovo eladásainak száma, mégis kevesebb a nyereség

1

A kínai Lenovo forgalma emelkedett, nyeresége pedig csökkent a vállalat 2016/17-es pénzügyi éve negyedik negyedévében éves összehasonlításban - derül ki a vállalat MTI-hez csütörtökön eljuttatott jelentéséből. A világ...

_dummy_14:50

Fáziskésés: európai parkolási modellt vezetnek be Pekingben

1

  Pekingi hatóságok eddig magáncégekre bízták a parkolási díjak behajtását, amelyet azok vidékről bevándorolt munkásokkal végeztetnek el.

_dummy_14:40

Túlfeszültség: Hiány lehet az áramkutakból Magyarországon? | Parkingfo.hu

1

Érthető a kereskedelmi ingatlanok, plázák, áruházak üzemeltetőinek-fejlesztőinek idegenkedése attól, hogy az elektromobilitás elterjedéséhez nyilvánvalóan szükséges elektromos töltőállomások kiépítésének beruházási költségeit úgy finanszírozzák, hogy jelenleg még nem látható e beruházások pontos megtérülése.

_dummy_13:06

7 hihetetlen titok mindennapi dolgokról, amikről eddig biztosan nem hallottál

1

Annyira hétköznapi dolgok, hogy eszünkbe se jut megkérdezni, hogy miért vannak így. De a legtöbb dolog mégsem véletlenül vált olyanná, ahogyan azt ma ismerjük, és a Bright Side összeszedett 7 hétköznapi titkot, amiről még biztosan nem hallottál.

www.hirado.hu12:11

Meghalt az MP3 – jelentették be a fejlesztői

2

Mint a Highsnobiety sommásan fogalmazott: a világ legnépszerűbb digitális audio kódolása ki fog halni, mint a dodó madár.

_dummy_10:59

450 helyett 700 férőhelyes lesz a mélygarázs az állatkertnél

1

Több mint 40 milliárd forint értékben valósulhatnak meg fejlesztések a fővárosi állatkertben 2020-ig - közölte Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.

_dummy_10:24

Az Intel kivégezheti az USB-t

8
_dummy_08:35

Jönnek a fogyasztóbarát lakáshitelek

2

A bankok támogatják az MNB fogyasztóbarát lakáshitel programját. A minősített hitelek átláthatóbbak lesznek, elősegítve a tudatosabb kölcsönfelvétel. A bankok közötti árversenyt élénkítheti és ezáltal a hitelek árazását is kedvezőbb szinten maximalizálhatja a fogyasztóbarát jellemzőkkel bíró lakáshitel-termékek kialakítása és minél szélesebb körben való elterjesztése.

_dummy_08:28

Kilakoltatás előtti utolsó lehetőség?

1

A Nemzeti Eszközkezelő programja azoknak az eladósodott hiteleseknek nyújt lehetőséget, akiknek a jelzáloghitel-törlesztés miatt veszélybe került a lakhatásuk. Az Eszközkezelő a hiteladósok ingatlanát az állam javára megvásárolja, majd az adósokkal bérleti szerződést köt, hogy továbbra is a lakásban maradhassanak.

_dummy_08:55

Veronai baleset – Emmi: a leggyorsabb kártérítést kérték a biztosítóktól

2

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) továbbra is a veronai buszbaleset áldozatainak családja mellett áll és ismételten arra kéri a biztosítókat, hogy a kártérítési igényeket a lehető leggyorsabban bírálja el.

_dummy_08:50

Liberálisok: a kormány fizesse ki a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek megítélt kárpótlást

1

A Magyar Liberális Párt arra szólítja fel a kormányt, hogy fizesse ki azt a kártérítést, amit az Emberi Jogok Európai Bírósága az új magyar egyházjogi törvénnyel kapcsolatban korábban megállapított jogsértések miatt ítélt meg a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség számára. (...)

_dummy_18:42

Ittas gépjárművezető okozott balesetet Berettyóújfaluban, ellene eljárás indult

1

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Berettyóújfaluban.

_dummy_18:40

Horogra akadt a körözött hajdúhadházi férfi

2

Az LMP alapvető nemzeti érdeknek tartja, hogy a lehető legtöbb és legjobb egyetem működjön Magyarországon.

_dummy_13:14

Táncba írt fájdalom a Csokonai Színházban

1

A Nagyvárad Táncegyüttes és a Közép-Európa Táncszínház különleges előadással érkezik Debrecenbe május 27-én.

_dummy_10:20

Óvatosan: útburkolat-felújítás zajlik a cívisvárosban

1

Május 24-én – szerdán – a reggeli csúcsidőszakot követően a debreceni Sumen utcának a Haláp utca és a Szent Anna utca közötti szakaszán nagyfelületű útburkolat-felújítási munkálatok kezdődnek.

_dummy_09:13

Rákossy Balázs: 50 milliárd forint jut hajdú-bihari fejlesztésekre

1

Hajdú-Bihar megye települései 50 milliárd forintot használhatnak fel a Terület- és településfejlesztési operatív program forrásaiból, eddig 30 milliárd forint odaítéléséről született döntés.

_dummy_09:12

Megújulnak a háziorvosi rendelők Debrecenben

1

Az Új főnix terv gondoskodó város programja részeként elkészült az első teljesen felújított háziorvosi rendelő Debrecenben - jelentette be a város alpolgármestere kedden sajtótájékoztatón.

_dummy_07:25

Hidegfront vet véget a kellemes időnek

1

Ma egy hidegfront érkezik, amely a nap nagy részében borongós időt és többfelé záport, zivatart is okoz.

_dummy_10:55

Bányásszák elő a napszemüveget, mert fantasztikus időnk lesz

2

Kedden folytatódik a kora nyáriasan meleg, fülledt idő.

_dummy_10:52

ABB töltőkket kapnak Anglia első elektromos buszai

1

Az ABB nyerte azt a megbízást, amely alapján töltő infrastruktúrát szállíthat ahhoz az elektromos Volvo buszokból álló járműflottához, amelyet 2018-tól a Transdev Blazefield fog üzemeltetni.

_dummy_16:35

Két ukrán állampolgárt vett őrizetbe a rendőrség a Debreceni Repülőtéren

1

A két utas hamis iratokkal akarta elhagyni Magyarországot.

_dummy_15:46

Cannes: a vígjátékok nem arattak osztatlan sikert

1

Nem nyerték el egyöntetűen a sajtó elismerését a 70. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában hétvégén bemutatott könnyedebb hangvételű filmek.

_dummy_12:06

Budapest P(ark)+R – így lesz egy jó bulihelyből parkoló | Parkingfo.hu

1

Évekkel ezelőtt a Zöld Pardon nevű szabadtéri szórakozóhelyet azért zárták be, mert a szomszédok és a környékbeli cégek panaszkodtak a nagy zajra. Most a Budapest Parkot, a város túlsó felén található, szintén szabadtéri koncerthelyszínt nem

_dummy_11:50

Az Orbán-média rászállt Alföldire

2

Folytatódik az Orbán-média boszorkányüldözése, mindenkire rászállnak, aki ki mer állni az alapvető emberi jogok védelmében.

_dummy_11:05

Csalódás! Hazai pályán kapott ki a DVSC a Budapest Honvédtól

1

Hétgólos meccsen szenvedett vereséget az idei utolsó hazai összecsapáson a cívisváros csapata.

_dummy_11:00

Elindult a szavazás, június 20-ig voksolhat a Petőfi Zenei Díj jelöltjeire

1

Az előző évhez hasonlóan az elismeréseket 2017-ben is június 26-án, a 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján adják át egy nagyszabású gálán.

_dummy_08:25

Holokauszt megemlékezés Szentesen

1

Vágó István beszédéből, érthetővé válik, hogy miként lesz a hétköznapok kellemetlenségéből, a mindennapok mocska, majd tömeggyilkosság, holokauszt.

_dummy_07:10

14 megdöbbentő tény a női testről, amit még a nők sem tudnak magukról

7
_dummy_06:25

Fülledt, de napsütéses idővel indítjuk a hetet

1

Hétfőn visszatér a fülledt idő, az ország középső harmadán pedig záporokra, illetve helyenként zivatar kialakulására is számíthatunk.

_dummy_19:11

Halálos baleset is történt a hétvégén Hajdú-Biharban

1

A miniszter szerint ahhoz, hogy Magyarországon stabil és működőképes gazdaság legyen, meg kell őriznünk önállóságunkat, csak így lehet stabil az ország.

_dummy_16:25

A Levegő Munkacsoport az autómegosztásra szavaz | Parkingfo.hu

1

Az autómegosztás oldhatja meg a városi közlekedés problémáit, a légszennyezést, a túlzott forgalmat és a parkolási gondokat a Levegő Munkacsoport szerint.

_dummy_20:30

Halálos közlekedési baleset Debrecen közelében, a 354. számú úton

2

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök a Bocskaikert felé vezető 354. számú úton.

_dummy_20:26

Hatórás műsorfolyammal készül a közmédia a nemzetiségi kultúrák napjára

1

Hatórányi műsorfolyammal várja az érdeklődőket a közmédia vasárnap, a nemzetiségi kultúrák napján - közölte Siklósi Beatrix, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) nemzetiségi, külhoni és kiemelt projektek főszerkesztője az M1 aktuális csatornán szombaton.

_dummy_20:25

A közjegyző szerint, a házasságok fele válással végződik

1

A házasságok mintegy fele válással végződik Magyarországon - mondta Parti Tamás, a Budapesti Közjegyzői Kamara elnöke az M1 aktuális csatornán szombaton.

computerworld.hu20:17

Orosz kibertámadás a Pentagon ellen!

2

Orosz hackerek tízezernél is több fertőzött Twtitter-üzenettel próbálták felügyelet alá vonni a védelmi minisztérium dolgozóinak gépeit és mobiljait.

_dummy_13:58

Munkák a parkolóban: akkor mutatjuk, hogy kell felfesteni a csíkokat | Parkingfo.hu

2

Így kell festeni a parkolót! Nem is olyan egyszerű ez a dolog, gondolhatnánk elsőre, de vajon ki merné bevállalni? A srác mindenesetre elég jól nyomja a témát.

_dummy_08:47

El sem hiszed, mi mindenre használható a mustár! Ha ezt elolvasod, többet fogsz vásárolni belőle!

5
_dummy_17:24

Nem épül meg a mélygarázs a Közlekedési Múzeum alatt

1

A kormány döntése értelmében nem épül mélygarázs a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum alatt, a járművek kiállítására egy új múzeumi területet hoznak létre a Városligeten kívül. 

_dummy_15:51

Felcsút, a hatcsillagos

1

Felcsút világviszonylatban is a leg…falu. Temérdek pénzt tol bele Magyarország kormánya, hogy a mintafalu méltó lehessen szülöttéhez.

_dummy_15:47

13 éves a Wizz Air – Szülinapi kedvezmény csak ma!

1

A Wizz Air 13. születésnapját ünnepli és ez alkalomból rendkívüli, 30%-os jegyvásárlási kedvezménnyel kedveskedik utasainak. Az akció ma éjfélig tart.

_dummy_12:02

Felújítják az Örs vezér terén a P+R parkolót, hétfőtől nem lehet használni

1

Megújul a budapesti Örs vezér terén a P+R parkoló és 2,5-szeresére nő a parkolóhelyek száma. A fejlesztési munkálatok jövő hétfőn kezdőnek és várhatóan szeptemberig tartanak, ez idő alatt a parkolót nem lehet igénybe venni - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön az MTI-t.

_dummy_08:08

Sokkoló, megrázó felvételek - A tömegbe hajtott egy autó

1

A tömegbe hajtott egy autó New York központjában, a Times Square-en. Egy 18 éves lány meghalt és 22-en megsérültek. Mutatjuk a baleset részleteit.

itcafe.hu20:21

Parkolókat bénított meg a zsarolóvírus

1

A G DATA információi szerint Németországban fizetős teremgarázsokat bénított meg a WannaCry zsarolóvíros, amelyről még mindig nem tudni biztosan, hogyan terjedt el ilyen gyorsan.

_dummy_12:38

A havi egy főzés

2

Nagyszerű lehetőség, ha elég havonta egyszer megfőzni, és a hónap többi napján nem kell órákat tölteni a konyhában. Azonban mint az éremnek, ennek a módszernek szintén van másik oldala. Gondoltam, mesélek egy kicsit a nehézségekről, megmutatom a “sötét oldalt” is.

_dummy_12:03

Van hova fejlődni: ingyenes lehet a kórházi parkolás | Parkingfo.hu

1

Szlovákiában komolyan veszik, a kórházi parkolás megoldását. Dunaszerdahelytől Léváig egy kórház van, amelyik kizárólag az egészségügyi minisztérium felügyelete alá tartozik, ezért ebben a térségben csak egyetlen intézményt érinti a szaktárca napokban megszellőztetett kezdeményezése.

_dummy_09:09

WC-kultúra II, avagy automata, guggolós, pottyantós, nyilvános, vasúti, otthoni, repülő

1

Csak semmi "Fúj, ez undorító!" kérem, hiszen ma már van WC-étterem is! Most megtudhat mindent, amit a vécék jelenlegi helyzetéről tudni érdemes. Napjainkban, amikor minden adott az intim, modern és kulturált környezetben történő megkönnyebbüléshez, ilyen vécékkel találkozhatunk a világ különböző tájain.

_dummy_09:07

AIRBNB – addig valljon míg nincs büntetés

1

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal adatai szerint az Airbnb-hálózat szállásadóinak 81 százaléka szerzett több bevételt annál, mint amennyit Magyarországon bevallott. Tállai András (NAV) januári tájékoztatója szerint az ír adóhatóság adatai alapján 2015-ben az Airbnb-vel csaknem 4500 magyar szállásadó állt kapcsolatban. Összesen 120 ezer alkalommal adták ki ingatlanjukat, amivel mintegy 6 milliárd forint bevételt szereztek.

_dummy_09:05

Elárasztja a piacot a nagyméretű ingatlan

2

Egyre többen szeretnének túladni nagy alapterületű ingatlanjukon. A családi otthonok állapota meglehetősen változatos. Az első negyedévben egyre több nagy alapterületű, eladó családi ház jelent meg a piacon. Sokan szeretnének túladni sokszobás - 150-250 négyzetméteres - ingatlanjukon, mert a gyerekek kirepülésével elegendő lenne számukra egy kisebb vagy már a költségeket nem tudják fizetni.

_dummy_20:17

Bomba, bomba, bomba!

2

Bomba: Ma a nap folyamán két különösen nagy pusztításra képes 50 kilogrammos II. világháborús bomba is elő került a földből, sok embert evakuálni kellett.

_dummy_19:10

Rogán Antal miért lop, és miért bűnöző?

1

Rogán Antal miért lop, és miért bűnöző? ilyen, és ehhez hasonló kérdések hangzottak el Rogán Antal fórumán, ahol az Együtt politikusa, ....

_dummy_17:00

Öt perces töltési időt és 480 km hatótávolságot ígér egy Startup +VIDEO | Parkingfo.hu

1

Az elektromos járművek árában komoly tételt tesz ki az akkumulátor, használhatóságuk pedig finoman szólva is limitált. A lassú töltés és a korlátozott hatótáv ma még visszafogja a piacot de lehet, hogy ezek az akadályok hamarosan elhárulnak egy áttörést ígérő új akkumulátortípusnak köszönhetően.

_dummy_16:52

Juszt László: Van a pofátlan hazugságnak egy olyan foka

1

Juszt László - Van a pofátlan hazugságnak egy olyan foka. Ezek a szavak jutottak elsőnek Juszt Lászlónak, mikor leírta véleményét Kósa Lajos bejelentéséről.

sg.hu11:20

Nyugdíjazták az MP3 formátumot

11
_dummy_20:28

Toroczkai sötét ügyeinek lajstromához. A körmendi gyerekgyilkosság megfejtése: „vérvád”

1

Toroczkai Lászlóról jobb időkben, a béke, jólét és szabadság korszakában persze nem kellene szót sem ejteni.

_dummy_19:57

Elöntötte a szemét a Föld egyik utolsó, érintetlen szigetét

1

A Csendes-óceán délkeleti részén emelkedő Henderson-szigeten a legnagyobb sűrűségű az embertől származó hulladék az egész világon tengerkutatók szerint. A szemét 99,8 százaléka műanyag – írja az MTI.

_dummy_18:01

Sarka Kata durván kiakadt – Betelt a pohár a sok hazugság miatt

1

Sarka Kata durván kiakadt – Betelt a pohár, méghozzá a sok hazugság miatt. A modell-műsorvezető a Facebook-oldalán tombol.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream