AppleBiztonságBulvárEgészségEseményFilmFotóGoogleHardverHírHumorInternetJátékKépKözéletKütyüLinuxMicrosoftMobilvilágMozgásSzoftverTudományTVVideóZene

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave
Itt a lophatatlan magyar strandtojás, a Beachegg
Nitecore Tip USB lámpa teszt – Drágán mért részegfény


Spéci játékmódot kaphat az asztali Windows 10

 2016-12-29 15:04:05 -  2 -  Kütyü -  IttaHelye

A Windows 10 jövő tavasszal megjelenő új kiadása, a Creator’s Update a 3D-s támogatás, egy átdolgozott felület, valamint a halasztható frissítések mellett egy további érdekességgel érkezhet. Az új rendszerben ugyanis […] A Spéci játékmódot kaphat az asztali Windows 10 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
 2016-12-18 09:33:12 -  21 -  Kütyü

17 év munkája végül gyümölcsöt hozott, és elkészült az Európai Unió saját navigációs szolgáltatása, ami a Galileo nevet kapta a keresztségben. Az újdonság segítségével az EU tagállamai függetlenséget nyernek az olyan rendszerektől, mint amilyen az Egyesült Államok GPS-e, vagy az oroszok GLONASS hálózata.

_dummy_15:04
1

Spéci játékmódot kaphat az asztali Windows 10

A Windows 10 jövő tavasszal megjelenő új kiadása, a Creator’s Update a 3D-s támogatás, egy átdolgozott felület, valamint a halasztható frissítések mellett egy további érdekességgel érkezhet. Az új rendszerben ugyanis […] A Spéci játékmódot kaphat az asztali Windows 10 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
1

Kikapcsolható lesz a kötelező frissítés a Windows 10-en

Bár a Microsoft által a Windows 10-ben bevezetett kötelező frissítésnek vitathatatlan előnyei vannak biztonsági és kompatibilitási szempontból, az előd-rendszerekhez képest erőszakos szisztémát sok kritika is érte az utóbbi években a […] A Kikapcsolható lesz a kötelező frissítés a Windows 10-en bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
1

iPad-en szolgálják fel az ételt egy amerikai étteremben

Bár azt, hogy a táblagépeket viszonylag sokféle célra lehet használni, mindenki tudja, de még így is meglepő lehet, hogy milyen alkalmazási módjukat találta meg (vagy fel?) egy exkluzív amerikai étterem. […] A iPad-en szolgálják fel az ételt egy amerikai étteremben bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Öt új okostelefont mutat be napokon belül az LG

[LG] Az LG Electronics (LG) négy új, a K sorozatba tartozó középkategóriás okostelefont, valamint a vadonatúj Stylus 3 készüléket mutatja be a 2017-es CES-en, Las Vegasban. A vállalat ezekkel az […] A Öt új okostelefont mutat be napokon belül az LG bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Nagyon furcsa, szépészeti kütyüt fog kiadni a Samsung

A Samsung a napokon belül megnyíló CES kiállításon egy olyan új kütyüt fog bemutatni, ami első hallásra meglehetősen idegennek hat a cég eddigi profiljától. A dél-koreai gyártó új terméke ugyanis […] A Nagyon furcsa, szépészeti kütyüt fog kiadni a Samsung bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Forradalmian új, felhős billentyűzetet ad ki a Das Keyboard

A Das Keyboard hamarosan egy olyan billentyűzetet fog piacra dobni, ami a cég szerint forradalmi változást fog hozni abban, ahogyan ezekhez a beviteli eszközökhöz viszonyulunk. Az 5Q típusjelű modell ugyanis […] A Forradalmian új, felhős billentyűzetet ad ki a Das Keyboard bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
2

Veszélyes lehet a fészbúkozás – de elmondjuk hogyan védekezhetsz

[ESET] Az internetes jelenlétünk rengeteget változott az elmúlt években. Korábban az online böngészés a keresőmotorok használatát, konkrét tartalmak keresését vagy a kedvenc új weboldalaink olvasását jelentette. Ma már a közösségi […] A Veszélyes lehet a fészbúkozás – de elmondjuk hogyan védekezhetsz bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
13

Videón ahogy egy Tesla elkerül egy nagyon durva balesetet

_dummy_13:04
1

Megjött a Reszkessetek betörők! 8-bites változata

A klasszikus karácsonyi film a 8-bites személyi számítógépek stílusára átdolgozva. Olvassa tovább… Megjött a Reszkessetek betörők! 8-bites változata Forrás: PC fórum A Megjött a Reszkessetek betörők! 8-bites változata bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
14

Új verzió jelent meg a DOS operációs rendszerből

logout.hu07:54
6

Xiaomi Mi Band 2 teszt: A karkötő visszatér

hvg.hu07:53
1

Minden erdőbe kellene tenni ebből a készülékből, könnyebb lenne megfékezni az erdőtüzeket

A Senticnel névre keresztelt készülék a tűz első jelére értesíti a hatóságokat, és azt is megpróbálja megjósolni, merre terjednek tovább a lángok.

_dummy_17:04
1

Virtuális valóságba költözhet a telefonos ügyintézés

[MTI] A virtuális valóság, a chatbotok és a mesterséges intelligencia globális terjedésére számítanak a értékesítési- és marketingvezetők az ügyfélszolgálatban – derül ki az amerikai Oracle szoftvercég legfrissebb kutatásából. Olvassa tovább… […] A Virtuális valóságba költözhet a telefonos ügyintézés bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

Virtuális valóságba költözhet a telefonos ügyintézés

[MTI] A virtuális valóság, a chatbotok és a mesterséges intelligencia globális terjedésére számítanak a értékesítési- és marketingvezetők az ügyfélszolgálatban – derül ki az amerikai Oracle szoftvercég legfrissebb kutatásából. Olvassa tovább… […] A Virtuális valóságba költözhet a telefonos ügyintézés bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Emlékezzünk ezzel a floppydallal George Michael-re!

A hétvégén, alig 53 éves korában elhunyt George Michael, a ’80-as és ’90-es évek egyik legnépszerűbb popelőadója. Emléke előtt a fenti videóval tisztelgünk, amiben legismertebb – még a Wham nevű […] A Emlékezzünk ezzel a floppydallal George Michael-re! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Itt a vége: Megszűnik a CyanogenMod fejlesztése

A CyanogenMod mögött álló cég a napokban egy igen kellemetlen karácsonyi meglepetéssel szolgált a főzött ROM rajongói számára. A vállalkozás ugyanis bejelentette, hogy december 31-i hatállyal leállítja nem csak közismert […] A Itt a vége: Megszűnik a CyanogenMod fejlesztése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
2

A világ másik feléről is lehet puszilkodni ezzel a távcsókoló kütyüvel

Bár az okostelefonok és az internet korában nem jelenthet problémát a párok számára a kapcsolattartás akár a világ két ellentétes feléből sem, ebben sajnos a kapcsolatos egy fontos részét mellőzniük […] A A világ másik feléről is lehet puszilkodni ezzel a távcsókoló kütyüvel bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
2

Egyszerűbben lett tervezhető a vasúti utazás a Google Térképen

[MTI] Egyszerűbben tervezhető a Google Térképen a vasúti utazás, számos vonat viszonylatjelzéssel, számmal és külön színnel jelenik meg a globálisan elterjedt utazástervezőben – közölte a MÁV-csoport csütörtökön az MTI-vel. Olvassa […] A Egyszerűbben lett tervezhető a vasúti utazás a Google Térképen bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:04
4

Itt az új Alien film előzetese – de ne lefekvés előtt nézd meg!

Bár azt, hogy az Alien sorozat a Prometheus után is folytatódni fog, már közvetlenül utóbbi moziba kerülése után tudni lehetett, mindeddig azonban aggódhattak a rajongók, hogy az új rész is […] A Itt az új Alien film előzetese – de ne lefekvés előtt nézd meg! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu07:11
14

A nagy villanyborotvateszt: olcsóbb vagy drágább, rezgő- vagy körkéses?

_dummy_20:04
1

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

A PC Fórum kellemes karácsonyi ünnepeket kíván minden olvasójának. Olvassa tovább… Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! Forrás: PC fórum A Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu19:02
1

25 oldalt szkennel be percenként, és egyenesen ráküldi a telefonunkra is

A WorkForce DS-310 és a DS-360W modelleket elsősorban az üzleti felhasználóknak szánják, akik így útközben is gyorsan digitalizálhatják a dokumentumokat. A mobilitést az USB 3.0 csatlakozón át útközben is tölthető beépített akkumulátor is erősíti.

_dummy_14:05
1

Ha valamit, ilyen ajándékot ne vegyél a gyermekednek!

Újabb kisgyerekeknek szánt játékokról derült ki, hogy túl sok személyes adatot gyűjtenek össze, és azokat külső szolgáltatóhoz továbbítják. A G Data arra figyelmeztet, hogy minél okosabb egy játék, annál nagyobb az adatvédelmi veszélye.

pcworld.hu13:54
1

Telefonos WC-papírral újítottak a japánok

A WiFi-hálózat bejelentkezési adatai is rajta vannak, és meg lehet törölni vele az okostelefon kijelzőjét.

_dummy_14:04
1

Itt az év legabszurdabb drónja, a repülő karácsonyfa

Bár az Oxford Szótár mást hirdetett ki ekként, szerintünk a 2016-os év szava egyértelműen a “drón” lett – mert, hogy a repülő szerkezetek az elmúlt egy év során betörtek nem […] A Itt az év legabszurdabb drónja, a repülő karácsonyfa bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Szupercuki lett a világ legkisebb hóemberkéje

Egy amerikai kutatólabor munkatársai elkészítették a világ minden bizonnyal legkisebb hóemberét. A szóban forgó figurát ugyanis olyan kis méretben hozták létre, hogy annak lefényképezéséhez elektronmikroszkópra volt szükség. Ez persze nem […] A Szupercuki lett a világ legkisebb hóemberkéje bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
7

Szupertakarékos asztali operációs rendszert adott ki a Raspberry Pi

_dummy_11:19
2

Apple AirPods teszt – kelleti magát

Meglepetésünkre a várható szállítási időpont (dec. 29) előtt egy héttel érkezett meg hozzánk a rendelt AirPods, így le is tudtuk nektek tesztelni, hogy mégis mit tud az Apple új, kicsit túlárazott...

_dummy_09:04
1

Saját okosórákat fog kiadni jövőre a Google

Bár a Google bizonyos technológiák terén egyértelműen piacvezetőnek számít, más tereken úgy tűnik, hogy elképesztő fáziskésésben van a világhoz képest. Utóbbi területek listájára mostantól felírhatjuk az okosórákat is, miután a […] A Saját okosórákat fog kiadni jövőre a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

index.hu19:28
1

Ön is kémkedő ajándékot vett karácsonyra?

Érdemes odafigyelni, mit kezdenek a gyerekek adataival az okosjátékok.

_dummy_18:04
1

Kihúzták az eddigi legveszélyesebb zsarolóvírus méregfogát

[Kaspersky] Az idén áprilisban és májusban közzétett CryptXXX rosszindulatú programot dekódoló eszközök után a Kaspersky Lab ismét kiadott visszafejtő kulcsokat a kártékony program legújabb verziója ellen. Ez a kártékony szoftver, […] A Kihúzták az eddigi legveszélyesebb zsarolóvírus méregfogát bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Szupercuki robotinast dob piacra az ASUS

Az ASUS a hét közepén mutatta be első, kifejezetten háztartási használatra szánt robotjait. A Zenbo-kat önállóan tudják majd a házat bejárni, tulajdonosaik pedig szóban kiadott parancsokkal tudják majd különböző feladatok […] A Szupercuki robotinast dob piacra az ASUS bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Vigyázat! Kémkedhetnek utánunk a karácsonyi ajándékok is

[G Data] Újabb kisgyerekeknek szánt játékokról derült ki, hogy túl sok személyes adatot gyűjtenek össze, és azokat külső szolgáltatóhoz továbbítják. A G Data arra figyelmeztet, hogy minél okosabb egy játék, […] A Vigyázat! Kémkedhetnek utánunk a karácsonyi ajándékok is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:44
8

B&O PLAY Beolit 15 teszt – hordozható hangszóró hatalmas hangzással

hvg.hu08:35
18

Bármilyen szemüvege van, egy 45 ezer forintos kütyüvel nagy extrát adhat hozzá

hvg.hu08:34
19

Ezt a kis biztonsági kamerát bárhol elrejtheti otthonában, egy betörő aligha veszi észre

_dummy_17:04
5

Elképesztően erős, embert is felemelni képes drónt készítettek

_dummy_12:04
1

Idő előtt buktatta le új csúcskártyáját az Nvidia

Az Nvidia a napokban gyakorlatilag hivatalosan is megerősítette mindeddig csak pletykált GTX 1080 Ti videókártyájának érkezését – bár valószínűleg ez nem volt szándékos a cég részéről. A gyártó ugyanis egy […] A Idő előtt buktatta le új csúcskártyáját az Nvidia bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
2

A valóságban is megépítették a Vasember működő páncélzatát

Meglepő termékkel jelentkezett a karácsonyi szezonra egy kínai gyártó, ami elkészítette a Vasember filmek páncélzatát a valóságban is. Az ember méretű szerkezet éppen úgy néz ki és nyílik szét, illetve […] A A valóságban is megépítették a Vasember működő páncélzatát bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
2

Kiderült: Ez van az Apple "mini hajszárítóinak" belsejében

Az Apple több hónapos késést követően a napokban végre elkezdte az anno még az iPhone 7-tel együtt bejelentett új, vezeték nélküli AirPods fülhallgatóinak forgalmazását. Az iFixIt munkatársai így végre darabokra […] A Kiderült: Ez van az Apple "mini hajszárítóinak" belsejében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Megjött a tökéletes karácsonyi háttérvideó a TV-dre

Miközben a Samsung azon ügyködik, hogy végleg kinyírja azokat a Galaxy Note 7-eket, amiket eddig nem juttattak hozzá vissza tulajdonosaik, egy youtuber igazán új hasznosítási módját találta meg a problémás […] A Megjött a tökéletes karácsonyi háttérvideó a TV-dre bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:31
1

Az okosLED nemcsak világít, hanem hangszóró, wifi és kamera is van benne  - 365 környezettudatos ötlet

Valaki feltalálta hogy mi mindenre lehetne még használni a hagyomá-nyos E27-es csavarmenetes fényforrás-foglalatot ...

_dummy_10:22
1

Xiaomi Mijia – az elektromos roller, amivel 30 km-t is megtehetsz

A Xiaomi bemutatta ma legújabb termékét, ami a Mijia névre hallgat. Ez lényegében egy elektromos roller, amivel egyetlen feltöltéssel akár 30 km-t is meg lehet tenni.

pcworld.hu10:19
1

Már okosesernyő is van

Az Opus One vibrál, amikor esni készül - korábbi samsungos mérnökök fejlesztették az okosesernyőt.

_dummy_21:04
2

Instant videóüzenet funkcióval és más érdekességekkel bővül a Viber

[Viber] A Viber, a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása bejelentette, hogy hamarosan megérkezik az applikáció legújabb verziója, amely három jelentős újdonságot tartalmaz. Az alkalmazás új instant videóüzenet funkcióval, illetve csevegéskiegészítőkkel […] A Instant videóüzenet funkcióval és más érdekességekkel bővül a Viber bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_21:04
1

Instant videóüzenet funkcióval és más érdekességekkel bővül a Viber

[Viber] A Viber, a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása bejelentette, hogy hamarosan megérkezik az applikáció legújabb verziója, amely három jelentős újdonságot tartalmaz. Az alkalmazás új instant videóüzenet funkcióval, illetve csevegéskiegészítőkkel […] A Instant videóüzenet funkcióval és más érdekességekkel bővül a Viber bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
2

A valóságban is megcsinálták a sci-fi filmekben látott robotot

Egy dél-koreai vállalkozás elkészítette egy olyan robot prototípusát, amihez hasonlót eddig leginkább csak sci-fi filmekben láthattunk. A Method-1-nek ugyanis a “fejébe” tud beülni egy ember, aki aztán onnan irányítva vezetheti […] A A valóságban is megcsinálták a sci-fi filmekben látott robotot bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:04
1

Ingyen mobilnetet kapnak karácsonyra a telenorosok

Miközben a telekomosok hagyományos telefonhívás keretében tudnak majd ingyen boldog karácsonyt kívánni egymásnak, a konkurens Telenor ügyfelei ugyanezt emailben, Skype-on vagy Facebook-on tehetik majd meg szintén ingyen. A kék-fehér szolgáltatónál […] A Ingyen mobilnetet kapnak karácsonyra a telenorosok bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Nyugdíjba küldi a TouchWiz-t telefonjain a Samsung

Bár a Samsung telefonjai egyedi kezelőfelületének nevét, a TouchWiz-t az elmúlt évek során már egyébként is egyre ritkábban említette, most úgy tűnik, hogy végleg nyugdíjba küldi azt. A dél-koreai gyártó […] A Nyugdíjba küldi a TouchWiz-t telefonjain a Samsung bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Jóval többe kerülhet elődeinél a Samsung Galaxy S8

Bár a Samsung Galaxy S csúcstelefon-sorozata eddig sem volt olcsónak nevezhető, következő iterációjában még az eddigieknél is magasabb árcímkével érkezhet majd. A Galaxy S8 gyártását ugyanis jelentős mértékben megdrágíthatják az […] A Jóval többe kerülhet elődeinél a Samsung Galaxy S8 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
1

Mégsem csökken jövőre az internet-előfizetések ára

Bár a kormányzat az elmúlt közel egy év során több alkalommal is nagy csinnadrattával jelentette be, hogy 2017-től kezdődően csökken majd Magyarországon az internet-előfizetések ára, ez a jelek szerint mégsem […] A Mégsem csökken jövőre az internet-előfizetések ára bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
1

Letilthatók lesznek reklámok a Facebook-on

A Facebook, ami pár hónapja még azzal került be a hírekbe, hogy blokkolhatatlanná tette az oldalába ágyazott reklámokat, egy ennek tükrében meglepő fejlesztést tesztel – derült ki a napokban. A […] A Letilthatók lesznek reklámok a Facebook-on bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_19:04
1

Ezek lesznek 2017 legfontosabb technológiai fenyegetései

[Trend Micro] A kiberbűnözők folyamatosan fejlesztik módszereiket, hogy a legmagasabb szintű védelmi megoldásokat is megkerülhessék, és a legújabb technológiák sebezhetőségeit is kihasználhassák. Nem lesz ez másként 2017-ben sem, amint arra […] A Ezek lesznek 2017 legfontosabb technológiai fenyegetései bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

54 milliárdot nyerhetnek informatikai fejlesztésekre a KKV-k

[MTI] Mintegy 54 milliárd forint értékben három pályázat indult a digitális gazdaság fejlesztésére a közép-magyarországi régión kívüli kis- és középvállalkozások (kkv) számára – jelentette be Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési […] A 54 milliárdot nyerhetnek informatikai fejlesztésekre a KKV-k bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:33
21

Felejtsd el a GPS-t, itt az EU saját rendszere, ami gyorsabb és pontosabb

_dummy_09:04
1

Az iskolák informatikai parkját fejlesztené lövöldözés helyett az Együtt

[MTI] Az Együtt felszólítja a kormányt, hogy azonnal állítsa le az országos lőtérfejlesztési programot, és az erre szánt 27 milliárd forintot fordítsa a közoktatási rendszer informatikai fejlesztésére – mondta Szigetvári […] A Az iskolák informatikai parkját fejlesztené lövöldözés helyett az Együtt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

1.2 gigabites mobilinternet tesztel a Telenor Magyarországon

[MTI] A Telenor másodpercenként 1,2 gigabit (Gbps) feletti adatátviteli sebességet ért el mobilinterneten partnerével, a ZTE-vel közösen végzett tesztelésen – közölte a mobilszolgáltató csütörtökön az MTI-vel. Olvassa tovább… 1.2 gigabites […] A 1.2 gigabites mobilinternet tesztel a Telenor Magyarországon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Társadalmi egyeztetés alatt a feltöltős SIM-kártyák szabályozása

[MTI] Társadalmi egyeztetésre bocsátotta a feltöltős SIM-kártyákra vonatkozó rendelet tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, amit december 19-ig bárki véleményezhet – mondta Karl Károly, az NMHH hírközlésfelügyeleti főosztályvezetője csütörtökön […] A Társadalmi egyeztetés alatt a feltöltős SIM-kártyák szabályozása bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

Mit tehetnek azok, akiknek adatait ellopták a Yahoo-tól? Elmondjuk

[ESET] Nemrégiben látott napvilágot a hír, miszerint az internetes vállalat bejelentette, hogy több mint 1 milliárd felhasználójának adatait lopták el 2013-ban. Az incidens során nevek, e-mail címek, telefonszámok, születési dátumok, […] A Mit tehetnek azok, akiknek adatait ellopták a Yahoo-tól? Elmondjuk bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
7

7 szuper játékot kaphat ismét ingyen az, aki siet

_dummy_12:04
7

Nagyon durva hibán át támadják a Linux-okat

_dummy_16:04
1

Egyetlen billentyűn futó verziót csináltak a Doom-ból

Bár szinte minden hónapban közlünk egy videót arról, hogy a Doom-ot egy olyan eszközre is felhekkelték, amiről korábban elképzelni sem tudtuk volna, hogy futtatni tudja a klasszikus játékot, mindig újabb […] A Egyetlen billentyűn futó verziót csináltak a Doom-ból bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
1

Mobilos alkalmazás méri és elemzi a parlament munkáját

[MTI] Fiatal szlovén informatikusok olyan alkalmazást fejlesztettek ki, amely méri és elemzi a parlament munkáját – közölte a helyi sajtó csütörtökön. Olvassa tovább… Mobilos alkalmazás méri és elemzi a parlament […] A Mobilos alkalmazás méri és elemzi a parlament munkáját bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
1

Ingyen lehet visszaküldeni az online vásárolt karácsonyi ajándékokat

[PayPal] Az ünnepi vásárlási roham még csak most kezdődött el, de már tapasztalható, hogy a fogyasztók termékekhez, szolgáltatásokhoz és a vásárlási élményhez kapcsolódó elvárásai magasabbak, mint valaha. Olvassa tovább… Ingyen […] A Ingyen lehet visszaküldeni az online vásárolt karácsonyi ajándékokat bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
1

Hihetetlen: Feltörték a Yahoo-t, 1 milliárd (!) felhasználó adatait lopták el

A Yahoo! szerdán bejelentette, hogy az eddig már ismert eseteken túl is egy további alkalommal vált hackerek áldozatává. A most ismertté vált incidensben az ismeretlen elkövetők minden másiknál több, becslések […] A Hihetetlen: Feltörték a Yahoo-t, 1 milliárd (!) felhasználó adatait lopták el bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
1

Másodpercekre rövidül a banki átutalások ideje Magyarországon

[MNB] A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Stabilitási Tanácsa (PST) jóváhagyta az azonnali fizetési szolgáltatás működési modelljét, ezzel megkezdődhet a magyar pénzügyi infrastruktúra egyik legjelentősebb középtávú fejlesztése. Az azonnali fizetési rendszer […] A Másodpercekre rövidül a banki átutalások ideje Magyarországon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Ingyen lehet erősebb videókártyájuk a Radeon-tulajdonosoknak

Azon felhasználóknak, akik az elmúlt hónapok során egy új AMD Radeon RX 460 chipjére épülő videókártyát vettek, elképzelhető, hogy többet kaptak pénzükért cserébe, mint amennyiért fizettek. A szóban forgó kártyákon […] A Ingyen lehet erősebb videókártyájuk a Radeon-tulajdonosoknak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Több informatikust képezhetnek majd ezek után Magyarországon

[MTI] Több mint 2,8 milliárd forint európai uniós és hazai támogatásból kormányzati program indul, amelynek célja az oktatási intézmények és az informatikai vállalkozások közötti együttműködés támogatása azért, hogy jelentősen nőjön […] A Több informatikust képezhetnek majd ezek után Magyarországon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
2

2 TB-os MLC NAND SSD-t jelentett be az ADATA

[ADATA] Az ADATA® Technology a nagyteljesítményű DRAM modulok, NAND flash termékek és mobilkiegészítők vezető gyártója a mai napon bemutatta az Ultimate SU900 2.5” SATA 6Gb/s SSD, ami jól mutatja a […] A 2 TB-os MLC NAND SSD-t jelentett be az ADATA bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
2

Megjött a javítás a Windows 10 az internetet elrontó hibájára

A Microsoft kedden soron kívül adott ki új egy olyan foltot Windows 10 rendszeréhez, ami egy, abban a múlt héten előidézett igen súlyos problémát hivatott orvosolni. Utóbbinak köszönhetően ugyanis egyes, […] A Megjött a javítás a Windows 10 az internetet elrontó hibájára bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
1

Végre megkezdi működést az európai GPS, a Galileo

Több, mint egy évtizednyi tervezés, fejlesztés és beüzemelés után a héten megkezdheti működését az az európai helyzetmeghatározó rendszer, ami végre reális alternatívát nyújthat a kontinens polgárainak a GPS-szel szemben. A […] A Végre megkezdi működést az európai GPS, a Galileo bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Ingyen lehet majd játszani az új Call of Duty-val

A lövöldözős játékok rajongói az elkövetkező napokban egy kellemes meglepetést fognak kapni az Activision-től karácsony alkalmából. A kiadó ugyanis korlátozott ideig ingyen fogja játszhatóvá tenni számukra Call of Duty sorozata […] A Ingyen lehet majd játszani az új Call of Duty-val bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Nemzeti kiberversenyt tartanak Magyarországon

[MTI] Budapest, 2016. december 12., hétfő (MTI) – Várják a jelentkezőket a nemzeti kiberversenyre. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közreműködésével jövő februárban tartják a nemzetközi viadal […] A Nemzeti kiberversenyt tartanak Magyarországon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Globális felmelegedés elleni kezdeményezést indít a Bill Gates

[MTI] A Microsoft-alapító Bill Gates vezetésével amerikai, brit, szaúdi, kínai milliárdosok fognak össze a globális felmelegedés ellen és egymilliárd dollárt fektetnek be az úgynevezett tiszta energiába – jelentették be hétfőn. […] A Globális felmelegedés elleni kezdeményezést indít a Bill Gates bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Mégsem fog saját önvezető autót készíteni a Google

Bár a Google két évvel ezelőtt nagy csinnadratta közepette mutatta be saját önvezető autójának prototípusát, a leginkább rajzfilmbe illő kis járműről azóta nem sokat lehetett hallani. Most kiderült, hogy miért: […] A Mégsem fog saját önvezető autót készíteni a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.