Itt a legnépszerűbb:

Ingyenes vírusirtó program, ami eltávolítja a rendszerből a férgeket, vírusokat. A program a következőket tudja: - víruskeresés és eltávolítás, több keresési mód, Sandbox funkció, karbantartási lehetőségek, választható keresőmotor, stb, stb, stb.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu17:49

Warzone 2100 Portable 3.2.1 (ingyenes 3D-s stratégiai játék)

3

Ingyenes 3D-s stratégiai játék. A játék fő célja egy bázis építése, és az ellenfelek elpusztítása. Saját harci járművek építésére is lehetőségünk nyílik. Ez a program hordozható (installálást nem igényélő) verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu17:48

Stickies Portable 9.0c (ingyenes virtuális jegyzettömb (Post-it) program)

26
freewaresoftwarenews.blogspot.hu17:46

Stellarium Portable 0.15.0 MAGYAR (ingyenes csillagvizsgáló program)

8
freewaresoftwarenews.blogspot.hu17:44

µTorrent Portable 3.4.8.42576 MAGYAR (ingyenes torrent kliens)

14
freewaresoftwarenews.blogspot.hu15:12

Sandboxie 5.13.6 Beta 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes biztonsági program)

2

Ingyenes biztonsági program, ami az internetes szörföléshez nyújt biztonságos közeget. Minden, amit letöltünk, a program használatával előbb egy izolált közegbe kerül. Így a programok csak engedélyt követően férhetnek hozzá a fájljainkhoz, vagy az operációs rendszerhez. Böngészés után töröljük a "homokozó" által begyűjtött fertőzéseket. Ennek következtében kémprogramoktól, trójaiaktól, rosszindulatú programoktól mentesen netezhetünk.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu14:52

Double Commander 0.7.5 Beta 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes kétpaneles fájlkezelő program)

3

Ingyenes kétpaneles fájlkezelő program. Felépítésében és működésében nagyon hasonlít az elterjedt és népszerű kétpaneles fájlkezelő programra. A következőket tudja a program: - Unikód, csoportos átnevezés, beépített szöveg szerkesztő, tömörített fájlok kezelése, Total Commander pluginjeinek a kezelése, hordozható (installálást nem igénylő) verzió a programból.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu14:49

PeaZip 6.1.1 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes tömörítő, archiváló program)

1

Ingyenes tömörítő, archiváló program, ami a könnyű kezelés mellett számtalan extra szolgáltatással is rendelkezik: állományok darabolása, egyesítése, összehasonlítása, ellenőrző hash kezelése, jelszóvédelem, többféle algoritmus-támogatása. Támogatott formátumok: 7Z, 7-Zip sfx, ARJ, BZip2, CAB, CHM, CPIO, DEB, GZip, ISO, JAR, LHA, LZH, NSIS, OOo, PAQ, PEA, QUAD, RAR, RPM, split, TAR, Z, ZIP.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu21:41

DVDStyler Portable 3.0.2 MAGYAR (ingyenes DVD készítő program)

2

Ingyenes DVD készítő program, aminek a segítségével menüket, gombokat, fejezeteket tudunk készíteni, mellyel asztali lejátszón is kényelmesen kezelhetjük lemezeink tartalmát. Ez a program hordozható (installálást nem igényélő) verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu21:22

FocusWriter Portable 1.6.0 MAGYAR (ingyenes szövegszerkesztő program)

1

Ingyenes szövegszerkesztő program, amely teljes képernyős szerkesztést tesz lehetővé. Beállíthatjuk a betűtípust, a színt, a háttérképet, mely akár kép is lehet, illetve automatikus mentésre és betöltésre is alkalmas. Ez a program installálást nem igénylő hordozható verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu17:59

360 Total Security 8.8.0.1071 (ingyenes vírusirtó program)

31
freewaresoftwarenews.blogspot.hu17:55

foobar2000 1.3.12 Beta 4 (ingyenes zenelejátszó program)

1

Ingyenes zenelejátszó program BÉTA verziója. Minden fontos hangfájl-formátumot támogat az mp3-tól kezdve, az ogg-on át egészen a különböző internetes streamekig. A lejátszás mellett alkalmas CD-grabbelésre, konvertálásokra, címkézésre is.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream