Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave


Itt a legnépszerűbb:
_dummy_08:25
2

A legtöbbször eldobom a tojástartót, de amikor megláttam ezt a 15 remek tippet, úgy döntöttem megtartom őket!

Ne dobd ki többé a tojástartókat! Nézd meg, hogy milyen sokféleképpen használhatod fel! Elég egy kevés kreativitás ahhoz, hogy ötletes és hasznos dolgokat készítsünk olyan tárgyakból, amelyek legtöbbször a szemetesben végzik.

index.hu16:03
2

Szép az új ausztrál ötdolláros, csak a gépek azt hiszik, szakadt

Négymilliárd forintba kerül majd az ország mintegy százezer elfogadóhelyének felokosítása.

_dummy_15:09
1

Mindenhol más az aranykorona értéke

Az aranykoronát a mai napig használják a szántóföldek minőségének kifejezésére. Alkalmazása nem egyszerű, ugyanis szinte minden településen más és más egy aranykorona forintban kifejezett értéke.

_dummy_15:01
1

Már csak a plasztik igazolvány érvényes!

Október elsejétől már csak az új, plasztik alapú őstermelői igazolványokkal igazolhatják tevékenységüket azok az őstermelők, akik megigényelték a kártyát. Az igazolványokat a hatóság megküldte a 190.000 igénylőnek. Aki esetleg nem jutott hozzá, az az illetékes falugazdásztól kérhet segítséget ez ügyben. Aki még nem igényelt új kártyát, ne késlekedjen, 2017. január elsejétől már csak a plasztik őstermelői igazolványokkal lehet igazolni a tevékenységüket.

_dummy_11:52
2

Mama Hotel - a 18-36 évesek 44%-a még a szülőkkel él

Minden harmadiknak van saját lakása, de 82%-uk gyermektelen. A Cofidis országos, reprezentatív kutatása szerint a 18-36 éves korosztály, az Y generáció több mint harmadának van saját lakása, amelyhez 63 százalék szülői segítséggel jutott. Ez a generáció többet költ az átlagnál és noha 44 százalék még a szüleivel él, kétharmaduk állítja azt, hogy saját jövedelemből, a szülők anyagi segítsége nélkül tartja fenn magát.

_dummy_06:59
34

17 bizonyíték, hogy nap mint nap át vagyunk verve

_dummy_23:02
1

Jövő hétfőig még lehet jelentkezni diákképviselőnek

Október 10-ig meghosszabbította a diákképviselőnek való jelentkezést a Független Diákparlament (FDP). Magyarország legnagyobb civil diákképviseletébe középiskolások, egyetemisták, tanárok, szülők, és öregdiákok jelentkezését is várják.

_dummy_16:01
1

Büntetés jár indokolatlan vegyszerhasználatért

Újabb esetben kaphatnak komoly büntetést a növénytermesztők! Ugyanis aki nem olyan növénykultúrában használja az adott szert, amely szerepel az engedélyokiratban, növényvédelmi bírságban részesül. Legutóbb egy Pest megyei gazda pénztárcája bánta a figyelmetlenséget.

_dummy_15:53
1

300 millió forint jut a zártkertek megújítására

Míg tavaly 150 millió forintot adtak zártkertek megújítására, idén már a duplája, 300 millió forint áll rendelkezésre a pályázóknak. A támogatás érdekessége, hogy nem magánszemélyek, hanem önkormányzatok pályázhatnak, várhatóan 36 település fog részesülni idén a rendelkezésre álló keretösszegből.

_dummy_10:50
3

Találkoztál már új cipő vásárláskor ilyen kis fehér zacskóval? Ki ne dobd! Aranyat ér!

Minden új cipős dobozban, vagy a cipők belsejében több ilyen kis szilikongolyókkal töltött zacskót találhatunk, amitől általában a dobozzal együtt szabadulunk meg.

_dummy_10:50
36

Hány kilónak kéne lenned, hogy jól nézz ki? Itt a táblázat!

pcforum.hu10:41
1

Meglepő: Csökkenni kezdett a Windows 10 piaci részesedése

Bár arról, hogy a Windows 10 térhódítása az elmúlt hónapok során erősen belassult, már korábban beszámoltunk - most azonban még meglepőbb hírek érkeztek az új redmondi rendszerrel kapcsolatban. Eszerint ugyanis a Windows 10 piaci részesedése nem csak, hogy lassabban nő vagy megállt, de egyenesen csökkenésnek is indult a közelmúltban.

www.nlcafe.hu07:05
2

A legszigorúbban őrzött helyek a nagyvilágban, ahová biztosan nem engednek be

Filmekből, könyvekből, újságcikkekből tudjuk, hogy több, egyszerű földi halandók által megközelíthetetlen, titkos és rendkívül jól védett hely létezik manapság bolygónkon. Íme néhány, ahová nem sokan tehetik be a lábukat – és ők is kizárólag különleges engedélyek birtokában!

_dummy_07:34
4

9 mondat, amit naponta el kellene mondanod a gyerekednek

Gyerekeinknek szükségük van pozitív megerősítésre is, amelyek ösztönzik és bátorítják őket, ezért érdemes készenlétben tartani egy listát pozitív mondatokból is. Lássuk, melyek ezek...

_dummy_14:26
7

Most kifejezheti szimpátiáját vagy gyűlöletét a borosgazda felé

_dummy_14:26
1

Olyasmivel állt elő Schmuck Andor, ami mindent megváltoztat...

Schmuck Andor gondolkodását és működését megérteni meglehetősen nehéz ügy… érték már olyan vádak, hogy a Fidesz pénzeli, amiért szavazókat csábít át jelentéktelen méretű pártjához a baloldaltól, de van, aki a szépkorúak messiásának tartja. Néha szappant osztogat a piacon, esetenként pedig a nevével ellátott óvszert. Ezúttal újabb furcsasággal rukkolt elő… “A mai napon, az Idősek világnapja …

_dummy_14:26
2

A kormánypárti bulvárlap brüsszeli halászokat vonna felelősségre a körúti robbantásért

A Népszava szúrta ki, hogy a Ripost micsoda blődséggel állt elő a Teréz körúti robbantás kapcsán. Nyilvánvalóan a lapnak érdeke pánikot kelteni a népszavazás előtt, de ilyen ötletgazdag fantáziával keveseket áldott meg a sors, mint az Ómolnár által szerkesztett lap újságíróját. A Teréz körúti robbantás kapcsán azt találták ki, hogy a brüsszeli merénylet és a …

_dummy_14:26
9

Elképesztő, hogy hova jutott a vak komondoros Balogh

_dummy_12:51
1

Magyar-brit üzleti tanácsot hoznak létre Magyarország londoni nagykövetségén - Minden ami Anglia

Magyar-brit üzleti tanácsot hoznak létre Magyarország londoni nagykövetségén, amelybe a brit piacon tevékenykedő magyar cégeket, illetve a magyar piacon lévő brit vállalkozásokat tömörítik – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában (BKIK) a magyar-brit üzleti fórumon. Hozzátette: a magyar-brit üzleti tanács vállalati szinten koordinálja és segíti a magyar cégek …

_dummy_12:33
1

Nagy-Britannia nem kaphat több jogot, mint más nem uniós országok

Az olasz miniszterelnök szerint a brit EU-tagság megszűnéséről (Brexit) folytatandó tárgyalások nem zárulhatnak olyan megállapodással, amely több jogot biztosít Nagy-Britanniának, mint az Európai Unión kívüli más országoknak. Matteo Renzi a BBC brit közszolgálati médiatársaság rádiójának adott interjút.

_dummy_08:01
1

21 mázlista flótás, akinek sikerült megszereznie álmai állását

A helyzet azonban az, hogy még a legszuperebb álommeló is igazi rémálommá válhat, ha nem megfelelően végezzük. Az alábbi munkák talán nem merítik ki 100%-osan az álommeló kifejezést, elvégre az értük kapott pénz talán nem a legjobb, de az biztos, hogy keveset kell dolgozni, szórakozva kell dolgozni...

_dummy_14:00
1

Indul az őszi pályázati dömping

Folytatódik a Vidékfejlesztési program, a gazdák ősszel sem maradnak pályázati lehetőség nélkül. Többek között érkezik az új AKG kiírás, valamint a fiatal gazdák is újra komoly összegekre pályázhatnak.

pcforum.hu11:46
1

Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt

Az NBase-T szövegtség a hét elején jelentette be, hogy hivatalosan is elfogadta a köznyelvben Ethernet-ként ismert IEEE 802.3 kommunikációs szabvány legújabb változatát. Az új IEEE 802.3bz lehetővé teszi 2.5, illetve 5 Gigabit sebességgel üzemelő vezetékes hálózatok kialakítását az eddigi gigabites hálózatok helyén.

_dummy_14:54
2

Csődbe ment a Vogel & Noot, magyar munkahelyek is veszélyben?

A külföldi sajtó már hetek óta pedzegette a témát, itthon azonban csak most derült ki: csődöt jelentett a legnagyobb osztrák mezőgépgyártó, a Vogel & Noot anyavállalata. Itthon azonban nincs ok a pánikra: a mosonmagyaróvári üzemet már fel is vásárolta egy német cég, így tovább folytatódhat a termelés.

_dummy_13:46
1

Alacsony szinten stabilizálódtak a gabonaárak

A világ árutőzsdéin beálltak a gabonaárak. Szinte sehol sem történt érdemi változás az árakban. A folytatás bizonytalan. Az optimisták abban bíznak, hogy ennél rosszabb (alacsonyabb) már nem lehet. A Magro Gabonaindex (MGX) aktuális értéke a cikk írásának idején 7929 ponton állt. A további részletekről, a hazai, illetve külföldi árutőzsdék történéseiről az alábbiakban olvashat.

_dummy_11:12
1

Elhibázott Szíria-politikát folytatott Nagy-Britannia? - Minden ami Anglia

A jelenlegi brit védelmi miniszter élesen bírálta a Brexit után tisztségéből távozó David Cameron, brit miniszterelnököt, annak „tartózkodó” Szíria-politikája miatt. Sir Michael Fallon elsősorban azt kifogásolta, hogy korábban, és sokkal többet kellett volna tennie Nagy-Britanniának a térségben. Fallon az első, aki a brit politika egyik vezető és tekintéllyel bíró személyeként ilyen kemény kritikát fogalmazott meg …

divany.hu13:49
1

A lakáskeresés 11 aranyszabálya

Lakást keresni klassz és izgalmas dolog. Valamint általában sok kompromisszummal jár. Biztosan létezik persze olyan, aki megálmodja, hol, mekkora és milyen lakásban szeretne lakni, aztán megtalálja és megveszi. De a többség nem ilyen szerencsés, nekünk valamiben biztosan engedni kell.

divany.hu13:49
1

Teszt: a jó kávé se jó, maximum felébreszt

Omnia, Karaván, Tchibo, Segafredo vagy Bravos? Esetleg sajátmárkás? Szakértőkkel teszteltünk.

_dummy_13:46
1

Melyik szemüveg illik leginkább az arcformádhoz?

Az arc összképét meghatározza, évekig viseli a tulajdonosa, a stílusa pedig szintén maghatározó. Mi az? Nos, ez a (nap)szemüveg, aminek kiválasztásakor arcunk formáját és személyes stílusunkat is figyelembe kell venni. Kezdjük közhellyel: szemüveget jól kell választani, és persze a megfelelőt.…

_dummy_13:13
13

Bayer Zsolt:

_dummy_12:21
14

Orbán őszinte vallomása: „rászedtek, kicseleztek és becsaptak

_dummy_12:21
2

A DK kimondta, amit eddig más nem mert

A Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy “ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet” annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a népszavazáson. A DK nem akar bombariadókat, “hamis vagy még inkább valós, kormány által megrendelt terrorcselekményeket” – fogalmazott Kakuk György. A politikus szavai …

_dummy_12:20
62
_dummy_12:20
20

Megerősítették, hogy Szijjártó lebukott az óriási hazugságával (videó)

_dummy_12:19
74
_dummy_16:50
2

Nem a mi hatáskörünk, de megtiltjuk

Hogyan darált be a bürokrácia és a fővárosi önkormányzat egy diákok által szervezett eseményt?

_dummy_09:06
12

5 település a világon, ahol fizetnek az embereknek azért, hogy ott lakjanak!

_dummy_08:14
1

Nem vicc, a mosógépektől javul az oktatás

Hogy micsoda? Az Egyesült Államokban rájöttek arra, hogy javul az oktatás hatékonysága, ha mosógépeket szerelnek fel az intézményekben, melyeket ingyen lehet használni.

www.hwsw.hu20:15
1

Legalább 500 millió Yahoo felhasználó adatait lopták el

Mintegy félmilliárd, a Yahoo email-szolgáltatásába regisztrált felhasználó adatait lopták el 2014-ben. A frissen nyilvánosságra került támadás lehet minden idők legnagyobb hasonló adatlopása - az ügy komoly hatással lehet a Verizon-Yahoo akvizícióra, sőt meg is hiúsíthatja azt.

_dummy_20:04
54
_dummy_15:26
2

Rekordtermés nyomhatja le a napraforgó árát

Kezd igen átláthatatlan lenni a világ gabonapiaca, köszönhetően a sorozatos árváltozásoknak. A búza ára tovább zuhant, a kukorica ára is folyamatos mozgásban van, itthon pedig a napraforgó ára zuhant hatalmasat, köszönhetően a várható rekordtermésnek.

divany.hu14:22
2

10 költséghatékony tipp lakásfelújítóknak

Érdemes az olyan apróságokra is figyelni, mint a lámpa- vagy zuhanypanel-csere, vagy a bútorok áthúzása.

_dummy_07:34
45
_dummy_07:34
2

Elege lett abból, hogy teljesen hatástalan a drága bolti bolhanyakörv!

Utánanézett, mit használtak régen bolhairtásra. Meglepően egyszerű és olcsó megoldásokat talált! PRÓBÁLD KI!

_dummy_07:33
57
_dummy_13:52
1

Kiváló lehet az idei napraforgótermés

Ugyan még csak a napraforgótáblák 10 százalékán végeztek a betakarítással a gazdák, az első információk a terméseredményről igen pozitívak. Hiába az eső, a sok nyári vihar, több napraforgó kerülhet le a táblákról, mint tavaly.

_dummy_13:14
14

Ha igaz, amit Gyurcsány állít, a Fidesz le akart fizetni egy teljes pártot

_dummy_15:30
1

A termésmennyiség az egekben, árak a padlón

Egyre biztosabb, hogy jó sok kukorica terem idén itthon, a világban pedig valószínűleg rekordtermés lehet. Közben az irányadó chicagói árutőzsdén felfelé mozdultak a gabonaárak, de ez csak az elmúlt hetek áresések utáni korrekció. Számottevő drágulásra sehol sem kell számítani.

_dummy_15:16
1

Új tagokkal bővült a Gyurcsány család

A múltkori cikkünkben beszámoltunk róla, hogy Gyurcsány Ferenc testvére, Gyurcsány Éva ablakába egy galamb költözött, ami aztán olyannyira jól érezte magát a szerető környezetben, hogy tojásokat is rakott. Mostanra a tojások már kikeltek, és elképesztően cuki kisgalambok kerültek a cserépbe. Gyurcsány Ferenc testvére Gyurcsány Éva jelenleg is szülővárosában, Pápán él. Nyilvános Facebook-üzenőfalán naprakész információkat kaphatunk …

_dummy_14:21
1

“Óriási világszenzációval” rukkolt elő a köztévé

Kérjük kedves utasainkat, hogy kapaszkodjanak, mert ez nem a felcsúti kisvasút, hanem a köztévé frekvenciája. Hullámzásunk ugyanazon a sávon, de más csatornákon történik. Immáron elindult a legújabb gyöngyszem is: az M5. Dér Ágnes csatornaigazgató korábbi közlése szerint az első nap a bemutatkozásé lesz, arra törekszenek, hogy éjfélig minden műsorból, minden témából adjanak ízelítőt. Az MTI-nek …

_dummy_14:21
29

Orbán foghatja a fejét: hihetetlen, hogy honnan támadták be

_dummy_14:20
2

Harrach Péter a boltzárnál is durvább bejelentést tett

Az Origo készített interjút a kormánykoalíció kispártjának frakcióvezetőjével. A keresztényüldözés elleni államtitkárságon túlmenően Harrach Péter megkerülte a kvótakampány hangneméről szóló kérdést, és a “fogyasztói szemlélet kényelemszeretetét” ostorozta a vasárnapi boltzár bukása miatt. Harrach be is akar jutni a Parlamentbe, meg nem is Valójában arról van szó, hogy mindenképp szeretne képviselő lenni a humoráról és vidámságáról …

_dummy_14:20
1

Előrehozott választás jöhet a népszavazás után

A Fidesz népszavazási buzgalmából több ellenzéki párt is azt szűri le, hogy előre hozott választás jöhet. Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor egyetért abban, hogy Orbán Viktor előre hozott választásra készül az október 2-i népszavazás után, hogy visszaszerezze kétharmados parlamenti fölényét. Gyurcsány pénteki újpesti lakossági fórumán állt elő ezzel a feltevéssel, Vona pedig a Népszabadság értesülése …

_dummy_14:19
14

Undorító aljassággal akarták elcsalni az érvénytelen szavazatokat - leleplezték őket

_dummy_13:00
1

Alföldi Róbert nem bírta tovább, durván kiakadt

Alföldi Róbert Facebook-kiírásában adott hangot annak a képtelenségnek, ami a közelmúltban járta körbe a sajtót. Egészen konkrétan roma magyarok migránsellenes szövetséget hoztak létre. Nem nehéz kitalálni, hogy ki áll ennek a hátterében. “Olvasom, hogy a roma magyar emberek nem dőltek be az aljas provokációnak, hogy megpróbálták kijátszani a “migránskártyát” ellenük. Magas közjogi méltóságok hathatós közreműködésével. …

_dummy_08:54
42
hvg.hu19:19
112
itcafe.hu18:25
1

A Magyar Telekom uniós forrásokat nyert el a vezetékes széles sáv fejlesztésére

A távközlési vállalat önerőből is fejleszt, de az oroszlánrészt a támogatások biztosítják.

pcforum.hu19:29
50
_dummy_12:02
1

Egyik kutya, másik eb!

“Edward király, angol király Léptet fakó lován: Hadd látom, úgymond, mennyit ér A velszi tartomány….” Az “EU-n belül vagy kívül?” című rendezvény szervezőinek facebook-oldaláról: … Bodnár Zoltán (Liberálisok), Csepreghy Nándor (Fidesz), Mesterházy Attila (MSZP), Schmuck Erzsébet (LMP) és Z. Kárpát Dániel (Jobbik) részvételével, megkezdődött az ALMA gazdaságpolitikai konferenciája. A moderátor Bombera Krisztina… Nagy szeretettel köszöntjük …

_dummy_10:49
1

Molnár Csaba: Juncker évértékelőjével Orbán

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerdai évértékelő beszédében bejelentette, hogy nem lesz kötelező betelepítési kvóta, és ezzel végleg elbukott a magyar kormány által erről a kérdésről kiírt október 2-i “álnépszavazás” – közölte Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP-) képviselője csütörtökön Strasbourgban. “Bebizonyosodott az, amit mindig is mondtunk: ez az álnépszavazás nem …

_dummy_08:02
48
index.hu20:42
1

Magyar fizikus nyerte a GE kódfejtő versenyét

Két hét alatt oldotta meg a feladatot, elsőként az ezer versenyző közül.

sg.hu16:27
1

Az online kasszák szoftverének frissítését az adóhatóság végzi

A jelenleg üzemelő online pénztárgépek szoftverének frissítését a Nemzeti Adó- és Vámhivatal végzi online, a kasszák tulajdonosainak, üzembentartóinak semmilyen kötelezettségük nincs és egy forintjukba sem kerül - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

_dummy_14:51
2

A sebeiket nyalogathatták augusztusban a termelők

A termelők augusztusban is csak tehetetlenül szemlélhették a búzaárak tovább tartó „mélyrepülését”. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a kukorica ára is várhatóan hasonló utat jár majd be, elmondhatjuk, nem jó most eladónak lenni. Ennek megfelelően a Magro Gabonaindex (MGX) értéke már alig érte el a 8000 pontot a nyár végén.

_dummy_15:49
2

Mi lesz a nm-enkénti 1000 Ft-tal?

Jó hírünk van az albérletet kiadók számára.

_dummy_15:36
2

Előkelő helyen a magyar méz és méhészet

A komoly hagyományokra épülő magyar méhészetről egyre pozitívabb hírek érkeznek sokak örömére. Bár a mézfogyasztásunk még nem éri el az uniós átlagot, a méhcsaládok számában és az adott területre jutó méhsűrűségben előkelő helyen állunk az unióban.

_dummy_06:52
1

Kétszázezres bírságot kaphatnak ezért a kutyások

Budapesten és több más településen is vaskos büntetés leselkedik a kutyasétáltatókra. Kattints a folytatásért!

_dummy_16:38
1

Kormányablak létesül az omladozó Keletiben – válasz nélkül maradt kérdések

Óriási tábla hirdeti néhány nap óta a budapesti Keleti pályaudvar 6. vágánya melletti peron elkerített része fölött (lásd a képet!), hogy 6,564 milliárd, azaz 6564 millió forint európai uniós (kohéziós) és magyar állami támogatással a Magyar Államvasutak Zrt. kormányablakokkal gyarapodik.

computerworld.hu20:28
1

Az Intel felrajzolta új jövőképét

A cég augusztusi fejlesztői fórumán sokkal több szó esett virtuális valóságról, drónokról és robotikáról, mint processzorokról.

_dummy_16:19
2

Tudta? Budapesten is épül egy Fehér Ház

Kétmillió euróból újul meg a Duna Tower.

_dummy_16:18
1

Így vesz házat DiCaprio és Mariah Carey

Sztárok ingatlanközvetítője vall a hírességek ingatlanvásárlási szokásairól

itcafe.hu18:16
1

Nem törvénytelen előtelepített szoftverekkel árulni számítógépeket

Az Európai Bíróság jogértelmezése nem igazán jó hír a nyílt forrású szoftverek támogatóinak.

_dummy_15:48
2

Miért sikertelenek a fiatalokat hazacsábító programok?

Olyan életszínvonalat és egzisztenciális biztonságot teremthetnek meg heti 40 óra munkával, akár minimálbéres fizetéssel is, amit Magyarországon tán még akkor sem tudnának megteremteni, ha három munkahelyen dolgoznának, de az ország legtöbb megyéjében az emberek örülnek, ha egy munkahely is akad, ami nem közmunka.

_dummy_15:18
2

Piszkos játszmák a mi bőrünkre

Rossz hírem van Putyin és Erdogan véreskezű diktátor “urak” számára, ha azt hiszik, hogy bejöhet nekik a Hunniai Viktátorral való barátkozásuk. Hiszen figyelembe vehetnék azt az egyébként régóta köztudott történelmi tényt, miszerint a magyarok Mohács óta egy mindig is vesztes nép… Így arra kellene számítaniuk, hogy – a jövőt illetően – nagy valószínűséggel számukra sem …