Itt a legnépszerűbb:

Nálunk valamiért még mindig elég sokat kérnek a Xiaomi Mi 9T-ért. Holott külföldi oldalakról lényegesen olcsóbban hozzá lehet jutni. Ez ugyanaz a globális piacra szánt modell ami itthon is megvásárolható, B20 LTE sávval és magyar nyelvvel.

_dummy_17:47

Kémfotókon a Mate 30 széria legkisebb tagja

1

Két hete futott egy kört a Mate 30 Lite a TENAA-nál, a specifikációk egy része már akkor kiszivárgott és a várható dizájnről is kaptunk egy vázlatot. Pár napra rá egy kínai tipster tett közzé promó képeket a készülékről, amik feltárták, hogy a Mate 20 sorozat ditájnelemeit örököli meg a mobil.

_dummy_18:07

Bitang hardverekkel és akkumulátorral érkezett a ROG Phone 2

1

Friss hardverekkel, de nem éppen új külsővel érkezett az Asus gamer mobiljának következő generációja a ROG Phone 2. A ROG Phone 2 érkezéséről már a múlt hónapban lehetett hallani, július elején a gyártó megerősítette, hogy a mai napon fog debütálni a készülék.

_dummy_16:14

Hónap végén érkezik a Black Shark 2 Pro

2

A Black Shark 2 Pro debütálását már a Xiaomi is megerősítette, most pedig futott is egy kört a Geekbench-nél a gamer mobil picit továbbfejlesztett változata.

_dummy_19:03

Mélyen ár alatt a Xiaomi Mi 9T

13
hirek.prim.hu10:06

Magyarország mobilhálózata a világ legjobbjai között

1

Az Opensignal 87 országot átfogó, legfrissebb tanulmánya szerint a magyar mobilhálózatok átlagos letöltési sebessége 32,7 Mbps, ami közel kétszer olyan gyors, mint 20 Mbps-os sebességet el nem érő globális átlag. Ezzel Magyarország a világon a 11., Európában a 6. leggyorsabbnak számít, és olyan országokat előzött meg, mint Csehország, Ausztria, Finnország, vagy éppen Japán. A leggyorsabb mobilhálózatok Dél-Koreában (52,4 Mbps átlagsebesség), Norvégiában (48,2 Mbps) és Kanadában (42,5 Mbps) vannak.

_dummy_19:39

Eltűnnek a lájkok Instagramról

1

Kétségkívül az Instagram napjaink egyik legnépszerűbb közösségi hálózata. Februári adatok szerint, havonta egy milliárd aktív felhasználóval, akik több mint 100 millió fotót töltenek fel napi szinten.

_dummy_19:38

Xiaomi Mi A3: megérkezett a legújabb Android One mobil

1

A napokban lehetett hallani róla, hogy érkezik a módosítatlan Android rendszert futtató Xiaomi Mi A3 széria. Sajnos nem azt kaptuk amit vártunk, a kínai gyártó egy telefont mutatott be és az is a CC9e-re épül. Lite verzió nincs.

_dummy_18:16

Valós fotókon az Asus ROG Phone 2

1

Elvétve már lehetett hallani a ROG Phone 2-ről, de a dizájnnal kapcsolatban még semmi nem derült ki. Érkezett viszont két kémfotó, amin közelebbről megtekinthetjük a masinát, sajnos csak az előlapról jöttek felvételek, a hátlapot egyelőre homály fedi.

_dummy_17:23

Rugalmas, megnagyobbítható kijelzőt kaphat a Galaxy S11

1

Kevesebb mint egy hónap van hátra a Galaxy Note 10 széria augusztus 7-én tartandó bemutatójáig. Valószínűleg ezen a napon kiderül az is, hogy a Fold mikortól kerülhet újra piacra és talán a Galaxy Watch Active 2-vel is megismerkedhetünk.

_dummy_17:28

Shoelace néven új közösségi hálózatot indít a Google

11
_dummy_19:06

Kiszivárgott fotókon a Huawei Mate 30 Pro előlapja

5
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream