Itt a legnépszerűbb:
pcworld.hu07:07

Trust eLight Illuminated teszt - fénylő ujjbegyek

2

A Trust eLight billentyűzet elérhető áron kínál háttérvilágítást, sőt extrákat is kapunk hozzá. Egészen sokat kellett várni, de végre eljutottunk odáig, hogy nem számít többé luxusigénynek a billentyűzetek háttérvilágítása. Sok felhasználó számára csupán céltalan villogást jelentenek a mindenféle színben világító PC-k, monitorhátlapok és notebookszélek, ezek a látványt leszámítva nem szolgálnak...

index.hu07:04

Az elmúlt évtizedben készült összes Intel processzorban durva biztonsági hiba van

7
pcworld.hu07:57

Nem céllövöldés egér: Razer Basilisk teszt

3

Lehet még fokozni a DeathAddert, vagy kár erőlködnie az egérgyártóknak? A Razer új megközelítésből futott neki a gamer rágcsálóknak, de vajon megint sikerül az aranylövés? Megjelenése óta jól teljesít a DeathAdder-család, mint profi gamer egér, de legnagyobb szerencsénkre a Razer nem csupán egyféle dizájnról akar végtelen bőrt lehúzni - ennek eredménye a Basilisk. Az őszi IFA kiállításon már volt alkalmunk...

pcworld.hu07:54

TN, IPS, OLED, QLED - milyen kijelzőt válasszak?

7
ipon.hu07:53

Színesen világító egér és egérpad az ADATA műhelyéből

5
ipon.hu07:27

Gigabites PowerLine adapter WiFi vezérlővel a Tendától

7
prohardver.hu13:21

Ünnepi ajánlatok

2

Az utolsó, rohanós napokra, illetve az ünnepek közötti, már nyugodtabb időszakra is ajánlunk néhány számítástechnikai eszközt.

ipon.hu11:04

Jönnek a Samsung második generációs DDR4-es lapkái

2

A Samsung újabb komoly mérföldkőhöz ért, ugyanis a vállalat a napokban megkezdte a piac első olyan DDR4-es memórialapkáinak sorozatgyártását, amelyek már az elérhető legfejlettebb, második generációs 10 nm-es osztályú gyártástechnológiára alapoznak.

ipon.hu20:08

Elkészült a Corsair 1600 GB-os Neutron NX500-as SSD-je

1

A Corsair még július folyamán mutatta be szupergyors SSD kártyáit, amelyek a Neutron NX500-as sorozatot erősítik. Akkoriban még csak egy 400 GB-os és egy 800 GB-os modell közül lehetett válogatni, de már lehetett sejteni, hogy érkezik egy nagyobb, 1600 GB-os adattároló kapacitással rendelkező változat, amire alig néhány hetet kell várni.

ipon.hu18:38

Antec P110 Silent: Zajszigetelés és minimalista dizájn

1

Az Antec egy „csendre hangolt” számítógépházzal veszi célba mindazokat, akik egy jól bővíthető, közepes torony formátumú számítógépházat keresnek, sallangmentes dizájnnal, RGB LED alapú világítástól mentes beltérrel. A Performance Series családot erősítő P110 Silent jó választás lehet számukra, ugyanis minden felsorolt kritériumnak megfelel.

prohardver.hu21:28

Ajándékötletek karácsonyra

7
logout.hu07:09

Milyen asztali játékos számítógépet vegyünk Karácsonyra?

8
pcforum.hu10:32

Egymillió forintos videókártyát jelentett be az Nvidia

3

Bár azt mindenki tudja, hogy a a videókártyák a PC-k legdrágább komponensei közé tartoznak, még talán így is meglepetés lehet annak az új adapternek az ára, amit az Nvidia a napokban leplezett le. Az új Titan V nevű kártyáért ugyanis adók nélkül is 3.000 dollárt, azaz gyakorlatilag kerek 800.000 forintot kér a gyártó - a valóságban azonban ÁFA-val együtt már egymilliónál is többet kell átadni érte a kasszánál.

prohardver.hu18:48

Ajánlatok advent első felére

1

A karácsonyi roham elé időzítve akciós monitorokat, VGA-kat, notebookokat és gamer PC-ket gyűjtöttünk össze.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream