Itt a legnépszerűbb:

Nem úgy muzsikál a géped, mint a barátod hasonló konfigja? Cserbenhagy a gamer PC játékok alatt vagy 2 percig tölt a Windows SSD-ről? Ezek lehetnek az okok.

_dummy_12:08

Motospeed K70 billentyűzet teszt – Parasztvakítás a négyzeten

2

A Motospeed billentyűzeteket eddig nem ismertem, és ez nem véletlen. A hozzám került példány a szűzkeresztségben a K70-es nevet kapta, és a gyártó azt ígéri, hogy nagyon sok leütést kibír, miközben nagyon szépen világít. Mind a két állítás igaz, de nem úgy, ahogy azt a kedves olvasó gondolja.

pcforum.hu10:58

Még az eddigieknél is drágábbak lesznek a RAM modulok

2

Bár az elmúlt év utolsó negyedében már egyébként is jelentősen nőtt a RAM modulok ára, drágulásuk továbbra sem fog megállni - jósolja az egyik legnagyobb memóriagyártó vezetője. Pei-Ing Lee szerint a memóriák árnövekedésének megállására legkorábban ősszel lehet majd számítani, ameddig azonban töretlen drágulásuk lesz várható.

_dummy_10:44

Kipróbáltuk: ADATA SE730 külső SSD

2

Az SSD kontra HDD csata már rég eldöntött, tudjuk, hogy az SSD a jövő, azt viszont még nem, hogy a klasszikus merevlemezek mikor fognak teljesen eltűnni.

pcforum.hu14:47

Tartósabb tárolócellákat kaptak az ADATA új külső SSD-i

1

Az ADATA® Technology a nagyteljesítményű DRAM modulok, NAND flash termékek és mobilkiegészítők vezető gyártója a mai napon bemutatta a Premier SC660H és Premier SV620H külső SSD-k frissített változatait. A korábbi dizájnt megtartva, azonban az Adata termékfejlesztési koncepciójának megfelelően a frissített modellek 3D NAND chipeket használnak.

pcworld.hu11:10

A PC-lassulás rejtett okai

20
pcforum.hu15:48

Csak augusztusban jönnek az Intel új LGA2066 processzorai

2

Bár azt, hogy az Intel az idei évben be fogja mutatni X99 chipkészlete és LGA2011v3 foglalata által jellemzett asztali csúcsplatformja utódját már eddig is lehetett tudni, de a napokban új információk láttak világot ennek ütemezésével kapcsolatban.

pcforum.hu11:17

Brutális hordozható gamer PC-t jelentett be az ASUS

3

Az ASUS a napokban megkezdte legújabb, eredetileg még az idei CES-en bemutatott hordozható PC-jének forgalmazását. A G20CI típusjelű készülék elképesztően jól néz ki, nagyon erős hardverrel érkezik, mégis bármikor a hónunk alá tudjuk csapni, hogy átugorjunk vele barátunkhoz egy LAN partit tolni.

_dummy_07:48

Acer Spin 7 teszt

4

A hordozható számítógépek piacán manapság egymásra licitálnak a gyártók a vékonyság és könnyedség terén, egyre többen készítenek valóban elegáns, minőségi modelleket, amelyekhez szerencsére a hardvergyártók is asszisztálnak.

prohardver.hu16:57

Hardverek a téli hidegben

3

Új alaplapokat, látványos házakat, notebookokat és további érdekességeket mutatunk a hazai boltok kínálatából.

pcforum.hu18:28

Nagyon durva folyadékhűtést mutatott be a Gigabyte

1

Bár a számítógépek levegő helyett folyadékkal történő hűtése számos előnnyel jár, a gyakorlatban még az amúgy erre érzékeny szerverkörnyezetben is kevesen döntenek ennek alkalmazása mellett, elsősorban az elérhető megoldások bonyolultsága és ezzel összefüggő magas ára mellett. A Gigabyte azonban a napokban egy olyan megoldást mutatott be, ami faék egyszerűségének köszönhetően talán mindkét problémát egyszerre orvosolhatja.

www.origo.hu11:33

Az ultraszéles képarány nem csak játék közben menő

1

Egyre több gyártó lát fantáziát a 21:9-es, úgynevezett ultra wide monitorokban, és a kategória kínálatát folyamatosan bővítő LG most egy olyan modellel állt elő, amit kifejezetten játékosoknak szánnak. A tesztelt kijelző viszont nemcsak szórakozásra kiváló, de munka közben is remekül megállja a helyét.

www.pcguru.hu08:39

Új gamer egeret mutatott be az Ozone

1

A spanyol Ozone Gaming csapat egy új gamer egeret mutatott be - a Neon M50 nevű rágcsáló a hallottak alapján nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream