Itt a legnépszerűbb:

Oleg Shuplyak képe egy sor érdekességet tár fel szemlélőjéről. A legfontosabb kérdés most is, mire helyezted a fókuszt első pillantásra? A sellőre középtájon, a kagylókra az előtérben, a csőrében ágat tartó madárra, esetleg a háttérben lévő csónakra, vagy a teljes férfiarcra...

_dummy_07:35

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt

47
_dummy_21:00

"Ugyanott voltunk álmunkban..."

1

A Sztárportréban Nádas György! A beszélgetésben felelevenedett egy különleges találkozás: „A legjobb barátom volt Boncz Géza, reggeltől estig együtt csibészkedtünk 20 éven keresztül. A barátságunk tizenöt-tizenhatodik évében, amikor tényleg reggel kilenctől együtt voltunk késő éjszakáig... A teljes riport megtekinthető az oldalon.

_dummy_09:27

Csillagjegyek intelligenciája: elárulja, miben vagy a legjobb!

36
_dummy_14:39

5 mondat, amit ne mondj a párodnak!

1

Legtöbbször, noha tudjuk, hogy mit szeretnénk, mégsem sikerül úgy kommunikálnunk, hogy abból a párunk tényleg azt értse, amit kívánunk közölni. Ezért gyakran a társunkat okoljuk, és tituláljuk őt túlérzékenynek, vagy azt mondjuk, hogy nincs humorérzéke, azt gondoljuk, hogy sértődős.

_dummy_07:08

CSILLAGJEGYEK JELLEMZŐI - Rák: Varázsa az ellentmondásokban rejlik

17
_dummy_07:23

Tudományos tény: ez kell ahhoz, hogy biztosan ne csaljon meg a pasid

3

Nincs biztos tippünk arra, mit tegyél, hogy ne csaljon meg a párod – valójában ez legalább annyira rajta is múlik, mint rajtad, és nagyon nehéz meghatározni, mi vesz rá valakit a félrelépésre. Egy friss kutatás azonban most kiderítette, hogy az egyetlen dolog, ami tudat alatt is megállít valakit...

cikkpakk.hu10:45
1

8 jele annak, hogy ideje frizurát váltanod

Valld be, amint meglátod kedvenc hírességedet egy új frizurával, egyből magadra képzeled azt. Mi tart hát ilyenkor vissza? A múltbéli kellemetlen melléfogások...

_dummy_17:06

4 jel, hogy már az előző életetekben is ismertétek egymást

4

Ismered azt az érzést, amikor először találkozol valakivel, de szinte azonnal egy hullámhosszra kerültök? Amikor minden apróságban egyezik a véleményetek, bármiről tudtok beszélgetni, és hiába a néhány napos (sőt, néhány órás) ismeretség, nem létezik számotokra kínos csend?

_dummy_08:04

A köldököd rendkívül sokat elárul rólad. Rád ez igaz:

10
_dummy_07:37

20 felrázó gondolat minden nőnek - Csernus Imrétől

10
_dummy_06:30

Ilyen csillagjegyű pasi illik hozzád a horoszkópod szerint

26
_dummy_08:57

Milyen apa lesz a pasidból? Csillagjegye elárulja!

15
_dummy_08:56

Furcsa dolgok, amiket a nők szakítás után képesek csinálni

1

Vannak dolgok, amikre a lányok képesek egy szakítás után, legyen az bármennyire komoly vagy csak egy néhány hónapos futó dolog. Persze nem mindegyik lányra igazak ezek az állítások, de biztosak vagyunk benne, hogy néhány pontban mindenki magára ismer. Ne is tagadjátok. :)

_dummy_07:20

Miért kiabálunk amikor dühösek vagyunk?

2

Egy hindu szent, aki elment a Gangesz folyóhoz megfürödni, egy családot látott a folyóparton, akik mérgesen kiabáltak egymásra. Odafordult a tanítványaihoz, mosolygott és megkérdezte: “Miért kiabálnak az emberek, amikor idegesek egymásra?”

_dummy_12:51

5 dolog, amit a férfiak minden nőben keresnek!

12
_dummy_08:26

Ezért tegyél vörös fonalat a csuklódra!

2

Ártó ener­giák so­ka­sága vesz körbe ben­nün­ket, és ezek hát­rál­tat­nak az élet­ben. Egy ősi mód­szer­rel azon­ban meg­véd­he­ted magad a ne­ga­tív ha­tá­sok­tól, s jobb irányba ka­nya­rod­hat az éle­ted. Most el­árul­juk, mit kell ten­ned!

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream