Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream


Telekomos vagy és nem tudsz telefonálni? Más sem

[MTI] A Magyar Telekom ügyfeleinek egy része szórványosan hívásfelépülési hibát tapasztalhat – közölte a szolgáltató kedden délelőtt az MTI érdeklődésére. Olvassa tovább… Telekomos vagy és nem tudsz telefonálni? Más sem […] A Telekomos vagy és nem tudsz telefonálni? Más sem bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Alig két héttel az után, hogy a HP nyomtatói meglepetésszerűen elkezdték tömegesen megmakacsolni magukat és nem voltak hajlandók a továbbiakban utángyártott patronokkal működni, jó hír érkezett a probléma által érintett […] A Rájöttek hogyan lehet kijátszani a HP tintapatron-korlátozását bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
13

Nagy változás jön ma a Windows 7 és 8.1 felhasználók életébe

hvg.hu08:12
25

Óriási változás jöhet a bankkártyákon

_dummy_04:04
1

Világszerte leállítja a Galaxy Note 7 forgalmazását a Samsung

Hiába költött iszonyatos összegeket a Samsung az elmúlt másfél hónap során új Note 7 csúcstelefonja visszahívására, felülvizsgálatára és cseréjére, nem tudta az új mobilját, illetve renoméját megmenteni. Az újabb, az […] A Világszerte leállítja a Galaxy Note 7 forgalmazását a Samsung bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Tovább robbangatnak a javított Galaxy Note 7-esek is

Bár múlt hónapban még úgy tűnt, hogy a Samsung-nak komolyabb presztízveszteség nélkül sikerül átvészelnie új Note 7 csúcsmobiljának az akkuk váratlan robbanását okozó típushibáját, ez most alapvetően látszik megkérdőjeleződni. Kiderült […] A Tovább robbangatnak a javított Galaxy Note 7-esek is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

25 éves születésnapot ünnepel a JPEG képformátum

A napokban újabb jelentős mérföldkőhöz értünk el a számítástechnika történetében, miután 25 éves lett a képek tárolásának hagyományos “de facto” formátuma, a JPEG. A névadó Joint Photographic Experts Group (aminek […] A 25 éves születésnapot ünnepel a JPEG képformátum bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Elképesztő új funkciókat fog kapni a Paint a Windows 10-ben

Bár a Windows-ok beépített Paint alkalmazása hagyományosan egy rendkívül fapados, szinte már használhatatlanul béna rajzprogramnak számított, a szoftver ilyen módon történő értékelése a jövőben nagyon téves lesz. A Microsoft ugyanis […] A Elképesztő új funkciókat fog kapni a Paint a Windows 10-ben bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Nagy Testvér Díjat kapott a Facebook

A napokban a Facebook-nak Belgiumban sikerült egy olyan díjat begyűjtenie, aminek megszerzésére nem nagyon lehet büszke. A közösségi oldal ugyanis megkapta az ottani Nagy Testvér Díjat, amivel hagyományos a magánszféra […] A Nagy Testvér Díjat kapott a Facebook bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Napi humor: Ezek a legviccesebb bugok a FIFA 17 játékban

Bár a szoftverekben bekövetkező különböző nem várt hibák, az ún. bugok bekövetkezése legtöbbször intenzív szitkozódással került nyugtázásra a felhasználók részéről, azért vannak olyan esetek is, amikor nem bosszúság, hanem derű […] A Napi humor: Ezek a legviccesebb bugok a FIFA 17 játékban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04
1

Tagadja a Yahoo, hogy titokban figyelte volna meg felhasználóit

[MTI] Cáfolja a Yahoo internetes óriáscég, hogy titokban figyelte kliensei elektronikus leveleit. A hír, miszerint a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) kérésére a cég titokban megfigyelte […] A Tagadja a Yahoo, hogy titokban figyelte volna meg felhasználóit bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04
1

Ellophatja a show-t a Galaxy S8 az iPhone 8 elől

Keményen odacsaphat az Apple-nek, és kifoghatja még a maradék szelet is az egyébként is gyengélkedő iPhone-eladások vitorlájából a Samsung a Galaxy S8 bemutatásával. A dél-koreai gyártó ugyanis legalább fél évvel […] A Ellophatja a show-t a Galaxy S8 az iPhone 8 elől bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:05
2

Ilyen védelmet nem látott az otthona: ez az okos zárrendszer mindent tud

Az eddigi legjobb zárnak tűnik ez az eszköz: mobillal, kóddal és kulccsal is használható, és mindent tud, amire egy okoszár képes lehet.

hvg.hu16:39
2

Ezzel az izgalmas eszközzel a saját hangbuborékjába menekülhet a zaj elől

Annak, aki zajos helyen él, igazi felüdülést hozhat az alábbi eszköz.

hvg.hu16:38
1

MasterCard bankkártyája van? Itt egy újítás, amit imádni fog

Tizenkét európai országba, köztük Magyarországra is elhozza a MasterCard az ujjlenyomattal és a szelfivel történő azonosítást a most megjelenő Identity Check alkalmazással. Ennek köszönhetően az eddiginél jóval egyszerűbb lesz az internetes vásárlás/fizetés: sem PIN, sem jelszó nem kell hozzá.

_dummy_11:04
2

30 milliós számlát csinált családjának a Google-nál egy fiú

[MTI] Egy 12 éves spanyol fiú 100 ezer euró (több mint 30 millió forint) értékben rendelt meg reklámfelületet a Google internetes keresőtől, de a pénzt végül nem kell kifizetnie, mert […] A 30 milliós számlát csinált családjának a Google-nál egy fiú bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
2

Újabb digitális eszközöket fognak kapni a magyar iskolák

[MTI] A következő években 50-100 milliárd forint áramlik digitáliseszköz-beszerzésre az oktatásba – mondta a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos a Digitális gazdaság – kihívások a munka világában címmel megrendezett […] A Újabb digitális eszközöket fognak kapni a magyar iskolák bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Titokban, webkamerájukon át lesi meg a Apple-felhasználókat egy új vírus

Biztonsági szakértők egy olyan új, kifejezetten Apple gépeket célzó kártevő terjedésére hívják fel a figyelmet, ami igen komoly módon sérti meg a felhasználók magánszféráját. A rosszindulatú program amolyan Való Villává […] A Titokban, webkamerájukon át lesi meg a Apple-felhasználókat egy új vírus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Át lehet majd "öltöztetni" Lara-t a legújabb Tomb Raider játékban

A Rise of the Tomb Raider a PlayStation 4-re hamarosan megjelenő új, 20. évfordulós kiadása egy rendkívül érdekes újdonsággal fog érkezni. A jelentősen kibővített játékban ugyanis új pályák és küldetések […] A Át lehet majd "öltöztetni" Lara-t a legújabb Tomb Raider játékban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
2

25 évvel ezelőtt vált nyílt forrásúvá a Linux

Bár a Linux 25. születésnapját már korábban megünnepeltük, a héten is egy jeles fordulóhoz érkeztünk el a rendszer történetében. Szerdán volt ugyanis pontosan negyed évszázada annak, hogy a rendszermag nyílt […] A 25 évvel ezelőtt vált nyílt forrásúvá a Linux bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
1

Infografika: JPEG, PNG, GIF – mi a különbség és melyik mire jó?

Bár azt valószínűleg minden, a számítógépet legalább középszinten kezelni tudó felhasználó tudja, hogy milyen jellegű állományokat takarnak a JPEG, PNG és GIF kiterjesztések, valószínűleg kevesen tudják azt, hogy pontosan mi […] A Infografika: JPEG, PNG, GIF – mi a különbség és melyik mire jó? bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
12

Nagy baj van a frissen kiadott új Linux kernellel

_dummy_14:04
10

Magyarok újratervezték az iPhone 7-et – és így néz ki a végeredmény

_dummy_14:04
2

Meglepő dolog derült ki a Pokémon Go-ról

[SZTE] A Kutatók Éjszakáján a Pokémon Go sikerének titkát vizsgálták a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán. Kiderült: nem feltétlenül azok játszanak, akik látták a rajzfilmet, és a játékosok között a legnagyobb […] A Meglepő dolog derült ki a Pokémon Go-ról bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Már a háziasszonyok munkáját is elveszik a robotok

Miután a mosás, a mosogatás és az utóbbi években – a Roomba és társai révén – a porszívózás örömétől (?) is megfosztották őket, most újabb területen veszik el a háziasszonyok, […] A Már a háziasszonyok munkáját is elveszik a robotok bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
8

1024-magos processzor piacra dobását jelentették be

_dummy_09:04
2

Elképesztő: 130 GB-ot fog enni az új Call of Duty

Bár az utóbbi évek során már megszokhattuk, hogy a komolyabb játékok telepítése előtt alaposan ki kell takarítanunk gépeink és konzoljaink merevlemezét a megfelelő mennyiségű tárkapacitás felszabadítása végett, a hamarosan megjelenő […] A Elképesztő: 130 GB-ot fog enni az új Call of Duty bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04
1

Pixel, Daydream, Assistant és Home – ezeket mutatta be a Google

A Google kedden este megtartotta jó előre beharangozott sajtóeseményét, amin leleplezte legújabb hardveres és szoftveres fejlesztéseit. Ezek között ott voltak az új Pixel mobilok, a Daydream VR-szemüveg, valamint egy a […] A Pixel, Daydream, Assistant és Home – ezeket mutatta be a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez

Ebben a cikkben azt fogjuk bemutatni, hogy miként is tudjuk a Microsoft Azure-t egy Linux szerver felhős biztonsági mentésére használni. Az így megvalósított biztonsági mentés óriási előnye, hogy szükség esetén […] A Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez

Ebben a cikkben azt fogjuk bemutatni, hogy miként is tudjuk a Microsoft Azure-t egy Linux szerver felhős biztonsági mentésére használni. Az így megvalósított biztonsági mentés óriási előnye, hogy szükség esetén […] A Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Ingyen ad 37 TV-csatornát két hónapig a Telekom

[Telekom] A Magyar Telekom a mai naptól kódolatlanul kínál minicsomagos csatornákat: 2016. október 4. és november 30. között 37 egyébként csak minicsomagban megvásárolható csatorna műsora válik elérhetővé külön előfizetés megvásárlása […] A Ingyen ad 37 TV-csatornát két hónapig a Telekom bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
7

Ingyen ad 37 TV-csatornát két hónapig a Telekom

_dummy_22:04
1

Nézd meg hogy' jelenti be a Google az új Pixel mobilokat és az Andromeda-t!

A Google alig egy óra múlva (kedden 18 órakor) kezdi majd meg azon sajtóeseményét, ami a cég szerint kiemelkedő jelentőségüként vonulhat majd be a történelembe. A cég ugyanis a várakozások […] A Nézd meg hogy' jelenti be a Google az új Pixel mobilokat és az Andromeda-t! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
12

Fogadjunk nem találod meg a Panasonic új TV-jét ezen a képen!

_dummy_12:04
1

Élet és halál ura lehetsz a MIT önvezető autós kísérletében

Amióta csak tesztelni kezdték éles forgalomban is az önvezető autókat, egy igen komoly morális dilemma merült fel alkalmazásukkal kapcsolatban. Ez pedig az, hogy vajon milyen elvek mentén fogják majd a […] A Élet és halál ura lehetsz a MIT önvezető autós kísérletében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Leállítja Band okoskarperece gyártását a Microsoft

A Microsoft két iteráció után megszünteti Band okoskarkötőinek további fejlesztését és forgalmazását – értesültek a céghez közeli források. A Band és a Band 2 ugyan elismerő értékeléseket gyűjtöttek be szinte […] A Leállítja Band okoskarperece gyártását a Microsoft bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

www.gamestar.hu11:26
2

Ilyen Star Wars ágyakban még egy felnőttnek sem lenne ciki aludni

Na jó, egy kicsit talán igen, de a TIE Fighter asztal minden nappaliban jól nézne ki.

_dummy_16:04
1

Újabb iPhone robbant fel valakinek a zsebében

Alig pár nappal az után, hogy egy még a dobozában, gyári állapotában felrobbanó iPhone 7-ről írtunk újabb balesetről kell beszámolnunk, amiben ismét egy almás telefont robbant fel. Ezúttal egy iPhone […] A Újabb iPhone robbant fel valakinek a zsebében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
1

Végre a túlhajtást is támogatja a Linux kernel új, 4.8-as verziója

Linus Torvalds vasárnap, a Linux kernel fejlesztői listáján bejelentette a nyílt forrású rendszermag több hónapja fejlesztett legújabb verziójának kiadását. Az új Linux 4.8 vélhetően legtöbbeket érdeklő újításai a grafikus kártyákkal […] A Végre a túlhajtást is támogatja a Linux kernel új, 4.8-as verziója bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
1

Meglepő: Csökkenni kezdett a Windows 10 piaci részesedése

Bár arról, hogy a Windows 10 térhódítása az elmúlt hónapok során erősen belassult, már korábban beszámoltunk – most azonban még meglepőbb hírek érkeztek az új redmondi rendszerrel kapcsolatban. Eszerint ugyanis […] A Meglepő: Csökkenni kezdett a Windows 10 piaci részesedése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Extrém sima közvetítést biztosít a Logitech legújabb webkamerája

[Logitech] A Logitech bemutatta C922 Pro Stream Webcam névre keresztelt legújabb webkameráját, melyet a profi streamereknek terveztek. A termék kétféle felbontásban képes látványos és valósághű felvételeket készíteni és közvetíteni: 1080 […] A Extrém sima közvetítést biztosít a Logitech legújabb webkamerája bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04
1

Ütős trailer jött a Titanfall 2 egyjátékos módjához

Jövő hónap végén folytatást fog kapni 2014 egyik legsikeresebb játéka, a Titanfall. A nem túl meglepő módon Titanfall 2 néven érkező játék ugyanakkor egy különlegességgel fog érkezni: elődjével szemben ugyanis […] A Ütős trailer jött a Titanfall 2 egyjátékos módjához bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Ilyen az ha ledobnak egy iPhone 7-et a világ legmagasabb épületéről

Bár egy értékes használati tárgy szándékos elpusztítása általában nem szép látvány, azért vannak kivételek ezen szabály alól. Ilyen például ha mindez egy csodálatosan szép környezetben történik, ahol utóbbi látványa valamelyest […] A Ilyen az ha ledobnak egy iPhone 7-et a világ legmagasabb épületéről bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Hivatalos kidobozolós videó mutatja be a PlayStation VR-szemüvegét

A PlayStation 4 konzolok tulajdonosai október közepén végre megvásárolhatják majd a Sony sajátgyártású virtuálisvalóság-szemüvegét – amely alkalomból a cég egy hivatalos kidobozolós videót tett közzé ahhoz. Ebben bemutatja, hogy pontosan […] A Hivatalos kidobozolós videó mutatja be a PlayStation VR-szemüvegét bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:17
11

Dune HD Solo 4K médialejátszó teszt

_dummy_17:04
1

Megcsinálták a tökéletesen gyilkoló mesterséges intelligenciát

Amerikai kutatóknak sikerült egy olyan mesterséges intelligenciát építeniük, ami bármelyik embernél tökéletesebben képes gyilkolni. Ugyanakkor szerencsére – és egyelőre – nem a való világban teszi ezt, hanem csak egy számítógépes […] A Megcsinálták a tökéletesen gyilkoló mesterséges intelligenciát bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Meglepő névvel érkezhet a következő iPhone

Az Apple jövő évben bejelentésre kerülő következő generációs okostelefonja egy, az eddig várttól eltérő néven érkezhet – állítják a céghez közeli források. Az almás vállalat ugyanis a tervek szerint állítólag […] A Meglepő névvel érkezhet a következő iPhone bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

A Microsoft szerint hamarosan ki fog halni a billentyűzet

Meglepő kijelentésre ragadtatta magát a napokban a Microsoft egyik magas rangú vezetője, aki halálhírét keltette az egyik legrégebbi és máig széles körben alkalmazott számítógépes beviteli eszköznek. Dave Coplin, a redmondi […] A A Microsoft szerint hamarosan ki fog halni a billentyűzet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
7

Ritka képek kerültek ki a Facebook adatközpontjáról

_dummy_12:04
21

Elképesztő történetű Commodore 64 számítógépet találtak

_dummy_16:04
1

Halálpontos, 16.000 DPI-s gamer egeret adott ki a Razer

Alig kicsit több, mint egy hónappal érkezése után máris kénytelen megválni trónjától a Logitech új, 12.000 DPI-s egere. Az elsősorban csúcskategóriás beviteli eszközeiről ismert Razer ugyanis a napokban egy olyan […] A Halálpontos, 16.000 DPI-s gamer egeret adott ki a Razer bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
1

Rengetegen mobilneteznek már Magyarországon is

[ENET] Az okostelefonok és a tabletek terjedésével a mobilnet-használók tábora is folyamatosan bővül: mára hazánkban számuk eléri a 2 millió 600 ezer főt. Bár a mobilnet szerepe a nyári pihenés, […] A Rengetegen mobilneteznek már Magyarországon is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
2

Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt

Az NBase-T szövegtség a hét elején jelentette be, hogy hivatalosan is elfogadta a köznyelvben Ethernet-ként ismert IEEE 802.3 kommunikációs szabvány legújabb változatát. Az új IEEE 802.3bz lehetővé teszi 2.5, illetve […] A Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
26

Megszűnhet a nyílt Wi-Fi az Európai Unióban

_dummy_11:04
1

Gyengítette az iPhone-ok titkosítását az iOS 10-ben Apple

Biztonsági kutatók meglepő felfedezést tettek az Apple a hónap elején kiadott új operációs rendszerével kapcsolatban. Kiderült ugyanis, hogy az Apple az iOS 10-ben gyengébbé tette a rendszerben az adatmentések védelmére […] A Gyengítette az iPhone-ok titkosítását az iOS 10-ben Apple bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:00
21

A sima konnektorból is jöhet otthon az internet, még fúrni sem kell hozzá

_dummy_15:04
2

Megtorpanni látszik a Windows 10 diadalmenete

A Microsoft hétfőn újabb adatokat hozott nyilvánosságra a Windows 10 térhódításával kapcsolatban – ezúttal először a rendszer ingyenes frissítési időszakának lezárultát követően. A friss statisztikák szerint bár világszerte egyre többen […] A Megtorpanni látszik a Windows 10 diadalmenete bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
32

Szuperbiztonságos lesz a webezés Windows 10 alól

_dummy_10:04
39

Rájöttek hogyan lehet kijátszani a HP tintapatron-korlátozását

_dummy_10:04
1

Itt az első hivatalos kép a Google Pixel mobiljáról

Alig egy héttel a készülék hivatalos bemutatója előtt újabb kép érkezett a Google új, Pixel nevű mobiljáról. Bár a következő generációs készülékről már korábban is mutattunk ún. renderelt képeket, az […] A Itt az első hivatalos kép a Google Pixel mobiljáról bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
2

Itt vannak az Apple okosszatyrai, az AirBag és az AirBag Plus

Amikor a múlt héten beszámoltunk arról, hogy az Apple levédette egy közönségesnek tűnő használati tárgy, a papírszatyor koncepcióját, még azt hittük, hogy csak az almás cég jogászai túlták kicsit túl […] A Itt vannak az Apple okosszatyrai, az AirBag és az AirBag Plus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
2

Durván visszaesett a kereslet az iPhone iránt

Az Apple telefonok iránti érdeklődés már korábban megindult csökkenését a vállalat által a hónap elején bemutatott 7-es verzió sem tudta megállítani – derül ki a legfrissebb piackutatási adatokból. Ezek szerint […] A Durván visszaesett a kereslet az iPhone iránt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
31

Jövő héten jöhet az Andromeda, a Google új operációs rendszere

_dummy_09:04
39

Mostantól nem lehet majd a Windows-frissítéseket kihagyni

hvg.hu08:26
21

Egy ilyen kis lakásfigyelő kamera mindenkinek jól jöhet

_dummy_13:04
1

Már megint nagyon megszívatták az idióta iPhone-vásárlókat

Egy Einstennek tulajdonított mondás szerint két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség – bár az első nem biztos, hogy tényleg az. Nos, jelentjük, a napokban újabb iPhone-vásárlók bizonyították […] A Már megint nagyon megszívatták az idióta iPhone-vásárlókat bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Durva balesetet szenvedett a Google önvezető autója

Minden eddiginél súlyosabb balesetet szenvedett el a napokban a Google egyik önvezető autója a cég főhadiszállásának közelében – adták hírül helyi adók. A jármű jobb oldala teljesen deformálódott az incidensben, […] A Durva balesetet szenvedett a Google önvezető autója bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Itt az összes eddigi iPhone összehasonlítása, egyetlen videóban

Bár valószínűleg sokakban nem tudatosul, de az iPhone idén már 9 éves lesz, az általa elindított okostelefon-sorozat pedig napjainkra már tucatnál is több különböző fő modellt számlál. A széria legújabb […] A Itt az összes eddigi iPhone összehasonlítása, egyetlen videóban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Itt az összes eddigi iPhone összehasonlítása, egyetlen videóban

Bár valószínűleg sokakban nem tudatosul, de az iPhone idén már 9 éves lesz, az általa elindított okostelefon-sorozat pedig napjainkra már tucatnál is több különböző fő modellt számlál. A széria legújabb […] A Itt az összes eddigi iPhone összehasonlítása, egyetlen videóban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Ledöbbensz ha meglátod mit csinál ez a majom az okostelefonjával

Bár már korábban is láthattunk számos példát arra, hogy majmok emberekhez hasonlóan viselkedtek, a fenti videó megnézése után nehéz lesz az evolúció képzeletbeli fáján legközelebbi rokonainkat nem emberszámba venni. A […] A Ledöbbensz ha meglátod mit csinál ez a majom az okostelefonjával bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Hamis a felrobbanó Note 7-esekről szóló jelentések egy része

Hamisak a Samsung legújabb csúcstelefonja, a Galaxy Note 7 felrobbanó akkumulátorairól szóló panaszok egy része – állítja a gyártó. A dél-koreai cég szerint legalább 26 olyan bejelentést kaptak ilyen állítólagos […] A Hamis a felrobbanó Note 7-esekről szóló jelentések egy része bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Orosz hackerek támadhatták meg a német parlamentet

[MTI] Németországban informatikai támadás érte a szövetségi parlament (Bundestag) több pártját, a hatóságok orosz hírszerző szolgálatokhoz köthető hackerekre gyanakodnak, és attól tartanak, hogy a támadók bizalmas dokumentumokat szerezhettek meg, amelyeket […] A Orosz hackerek támadhatták meg a német parlamentet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_21:04
1

Elképesztő mennyiségű felhasználói adatot lophattak el a Yahoo-tól

A Yahoo állítólag napokon belül – de talán még ma – be fogja jelenteni, hogy rendszerei egy óriási, minden eddig ismertnél nagyobb méretű adatlopás áldozatává váltak. Az akció keretében az […] A Elképesztő mennyiségű felhasználói adatot lophattak el a Yahoo-tól bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
1

A Doom-ban is megcsinálták a No Man's Sky-t

Bár a No Man’s Sky nevű játék világszerte óriási csalódást okozott játékosok ezrei számára, ennek ellenére (vagy éppen ezért?) szinte kulturális jelenséggé lépett elő. Így aztán nem csoda, hogy rengeteg […] A A Doom-ban is megcsinálták a No Man's Sky-t bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
3

Minden kütyünkkel használható a Logitech új hangrendszere

[Logitech] A Logitech a mai napon mutatta be Z337 Bold Sound with Bluetooth® elnevezésű hangrendszerét. Ez az első, otthoni használatra tervezett hangrendszer a vállalattól, amely Bluetooth kapcsolattal rendelkező számítógépekről, tabletekről […] A Minden kütyünkkel használható a Logitech új hangrendszere bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
2

Így hosztolhatod weboldalad az Azure-on havi párszáz forintért

Folytatjuk korábban megkezdett Azure-sorozatunk, aminek keretében azt mutatjuk be, hogy milyen egyszerűen is bízhatjuk rá cégünk online jelenlétét a Microsoft felhőszolgáltatására. Múltkor egy webshop beüzemelését mutattuk be – most pedig […] A Így hosztolhatod weboldalad az Azure-on havi párszáz forintért bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
1

Nagyon furcsa reklámokkal csigázza az érdeklődést a Google

Bár a Google új Pixel mobiljainak bemutatásáig még közel két hét van hátra, a cég ennek ellenére már most elkezdte csigázni az érdeklődést új telefonok iránt. Méghozzá nem is akárhogyan: […] A Nagyon furcsa reklámokkal csigázza az érdeklődést a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.