Itt a legnépszerűbb:
freewaresoftwarenews.blogspot.hu14:51

Hotspot Shield 5.4.11 (ingyenes VNP program)

2

Ingyenes VNP program, aminek a segítségével a számítógép és a hotspot között egy VPNt hozhatunk létre, így a rosszindulatú emberek nem tudnak adatokat ellopni a WiFin keresztül a gépünkről. A programnak van adroidos verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu14:44

Google Chrome 53.0.2785.80 Beta MAGYAR (ingyenes internet böngésző program)

4

Ingyenes internet böngésző program BÉTA verziója. Az internetes alkalmazásokat gyorsabbá, egyszerűbbé és biztonságossá teszi, miközben minimalista felületének köszönhetően nem zavar a böngészésben, automatikusan lefordítja a weboldalakat, megjeleníti a Kedvenc webhelyek miniatűrjeit, képes a Firefox könyvjelzőit importálni, támogatja a plugineket.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu14:40

Balabolka 2.11.0.608 MAGYAR (ingyenes szövegfelolvasó program)

11
freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:46

Avira Free 15.0.19.164 (ingyenes vírusirtó program)

1

Ingyenes vírusirtó program online frissítési lehetőséggel és hatékony többszintű védelmi rendszerrel. Folyamatosan figyeli rendszert és megakadályozza a féreg- és trójai vírusok behatolását, tömörített állományok kezelésére is alkalmas.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:12

SlimJet 11.0.5.0 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes internet böngésző program)

3

Ingyenes internet böngésző program VÉGLEGES verziója, aminek a Google Chrome az alapja. A program a következőket tudja: - letöltés menedzser funkció, reklám blokkoló, beépített képszerkesztő, egy klikkes Facebook posztolási lehetőség, egér mozdulatokkal való irányítás, stb, stb, stb. A programnak van installalást nem igénylő hordozható verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu13:52

Avant Browser 2016 Build 9 MAGYAR (ingyenes internet böngésző program)

2

Ingyenes internet böngésző program. A program jellemzői: - három beépített böngészőmotor amik között böngészés közben is tudunk váltani, RSS olvasó, kibővített keresések, kedvencek csoportosítása, online tárolása, popup oldalak, flash animációk, képek blokkolása, több ablakos, füles megjelenítés, privát böngészés, egérmozdulatokkal való böngésző vezérlés. A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu08:08

TeamViewer Portable 11.0.65280 MAGYAR (ingyenes számítógép távvezérelő program)

6
freewaresoftwarenews.blogspot.hu08:05

Google Chrome 54.0.2837.0 Dev MAGYAR (Ingyenes internet böngésző program)

5
freewaresoftwarenews.blogspot.hu18:30

PotPlayer 1.6.63194 Beta MAGYAR (ingyenes multimédia lejátszó program)

1

Ingyenes multimédia lejátszó program BÉTA verziója, amely rengeteg formátumot támogat. Kezeli a feliratokat, lehetővé teszi az audió, videó rögzítést különböző forrásokból, pillanatkép készítésére is alkalmas. A lejátszó sokféle audió, videó effektet tartalmaz,továbbá lehetővé teszi a lejátszási sebesség szabályozását, videórészletek kiválasztását kedvencként, stb, stb, stb.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave