Itt a legnépszerűbb:
 2016-06-03 08:56:52 -  17 -  TV  

Már régóta nagy népszerűségnek örvendenek a merevlemezes set top boxok, ezekkel ugyanis könnyedén felvehető egy-egy számunkra fontos tévéműsor. Hátrányuk viszont, hogy csak azt az adott műsort tekinthetjük meg újra, aminek a felvételét már előzőleg beállítottuk, véletlenszerű keresgélésre nincs lehetőség.

_dummy_11:46

Nézd fotelből a VOLT fesztivál 0. napját!

1

Június 28-án este kiderül, hogy a szakmai és a közönségszavazatok alapján ki kapja az év dala, az év együttese, az év női előadója, az év férfi előadója, az év felfedezettje, az év koncertje és az év DJ-je díjat.

_dummy_18:08

Muhammad Ali-emlékműsor a Sport TV-n

3

A sportcsatorna feleleveníti az ökölvívás egykori királyának emlékezetes csatáit, a stúdióban pedig ökölvívó-szakértők mesélnek róla, miért volt Ali a ringben és a ringen kívül is a legnagyobb bajnok.

_dummy_11:43

Indul a Balatoni Nyár a Dunán

2

Június 13-tól számos újítással, és a megszokott érdekes, informatív és szórakoztató tartalommal újra indul a Balatoni Nyár...

_dummy_19:11

Sztárok viadala, nagy meccsek a vadonban

1

Bear Grylls ismert embereket kalauzol a dél-afrikai vadonba, ahol a szereplőknek tizenkét napot kell túlélniük, a napok során pszichológiai és fizikai határaikat feszegetik, hogy megtudják, ki az, aki olyan hősies, hogy Bear igazi sztártúlélője lehessen.

_dummy_08:56

A UPC megcsinálta: felvétel nélkül is visszanézhetjük a műsorokat!

17
_dummy_12:06

Háborús titkok a DoQ műsorán

1

A DoQ csatornán május 28-án a legemlékezetesebb csaták és a leghatalmasabb civilizációk titkai kerülnek a középpontba...

_dummy_19:28

Május 28-án indul a Sztár Gokart

1

A legnépszerűbb női, illetve férfi sztárok mérkőznek meg egymással hamarosan az RTL Klubon futó új műsorban, a Sztár Gokartban.

_dummy_18:15

Hack-eld meg a VIVA-t!

2

Vadonatúj műsorral rukkol elő a VIVA, amelyben most először a nézők lehetnek a zenei szerkesztők...

_dummy_18:02

Egy fogkefével a világ körül

3

A bohém, „zöld” kalandor, Rob Greenfield és filmes társa, James Levelle konkrét útvonalterv és pénz nélkül nekivág Dél-Amerikának...

index.hu21:38

A Helyszínelőkkel véget ért egy korszak

1

A sorozat, amiben először saját csatornája sem hitt, nemcsak a televíziós piacot változtatta meg, de az emberek gondolkodását is. 16 év után köszön el a tévétől.

_dummy_17:18

Kalandozások a Nemzetiségi Kultúrák Napján

1

A közmédia idén is megrendezi a Nemzetiségi Kultúrák Napját, az egész napos élő közvetítéssel és helyszíni bejelentkezésekkel készülő televíziós és rádiós műsorfolyam május 22-én lesz az MTVA csatornáin.

www.gamestar.hu13:42

Itt az új MacGyver első előzetese

8
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave