Itt a legnépszerűbb:

Bírja akksival bőven, rettentően jól szól, és a háló mögé rejtett fényjáték is nagyon hangulatos.

_dummy_15:04

Nagyon komoly lett az ASUS új, vezeték nélküli fejhallgatója

2

Az ASUS még múlt hónap közepén jelentette be, hogy egy új vezeték nélküli fejhallgatóval bővíti Republic of Gamers termékcsaládját – amelyről most megérkezett a videó is. Az új Strix Wireless […] A Nagyon komoly lett az ASUS új, vezeték nélküli fejhallgatója bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Ez a legjobb Overwatch-bemutató, amit valaha láttál

2

A május végén kiadásra Overwatch-ot már az első hétben több, mint 7 millióan vásárolták meg – így nem csoda, hogy a net tele van a játékról szóló videókkal. Éppen ezért […] A Ez a legjobb Overwatch-bemutató, amit valaha láttál bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_04:04

Napi humor: Így néz majd ki az életed robotokkal

14
_dummy_13:04

Napi humor: Így néz majd ki az életed robotokkal

1

Bár az elmúlt évtizedek – vagy lassan már egy évszázad során – számos filmben sokféle elképzelést láthattuk már arról, hogy miként fog kinézni az a világ, amiben a robotok mindennapi […] A Napi humor: Így néz majd ki az életed robotokkal bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:57

Megérkezett a Xiaomi Mi Band 2

9
_dummy_17:04

Napi humor: Így néz majd ki az életed robotokkal

2

Bár az elmúlt évtizedek – vagy lassan már egy évszázad során – számos filmben sokféle elképzelést láthattuk már arról, hogy miként fog kinézni az a világ, amiben a robotok mindennapi […] A Napi humor: Így néz majd ki az életed robotokkal bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

logout.hu08:50

Oittm Bluetooth hangszóró

28
_dummy_16:04

Microsoft: Ilyen lesz majd a mindennapi élet a hologramokkal

2

A Microsoft a héten adta ki a fent látható videót, ami meglehetősen szemléletes módon mutatja be azt, hogy miként is alakíthatja majd át akár mindennapi életünk a cég HoloLens technológiája. […] A Microsoft: Ilyen lesz majd a mindennapi élet a hologramokkal bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:58

A7 HD akciókamera - 4500 forintért a legolcsóbb, amit valaha láttam

26
_dummy_15:04

Különleges, mutáns okostelefonokat fog kiadni az LG

1

Az LG a jövő hónapban több speciális, X-Men témájú telefont fog bemutatni – állítják a céghez közeli források. Utóbbiak szerint a koreai gyártó új, telefonjai a cég X sorozatába fognak […] A Különleges, mutáns okostelefonokat fog kiadni az LG bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04

iRobot Roomba 980 robotporszívó teszt

3

Gondoltátok volna, hogy a robotporszívók területén magasan piacvezető iRobot csak most kezd el olyan technológiákat alkalmazni, amit a vetélytársak közül már szinte minden magára valamit is adó cég évek óta használ? Pedig így van. Az iRobot ennek ellenére stabilan áll és szinte megingathatatlan. Hogy miért, az a cikk végéig remélhetőleg kiderül.

_dummy_08:03

Már ilyen is van: elkészült az okostükör!

2

Nem akármilyen képernyőt készített a Samsung. Mindenkinek van legalább egy frizurával kapcsolatos rémtörténete: gyerekkori pityergés a levágott tincsek láttán, esetleg egy helyrehozhatatlan hajszín vagy fazonkatasztrófa. A technológia abban is segít, hogy mindez a múlté legyen!

_dummy_13:04

Sokrétű háztartási robotot mutatott be az ASUS

1

Az ASUS a mai napon, Tajpejben mutatta be legújabb fejlesztését: egy olyan robot, amit a cég a hétköznapi emberek otthonaiba szán. Zenbo kb. 60 centi magas, önállóan tud közlekedni a […] A Sokrétű háztartási robotot mutatott be az ASUS bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Mobilon sem olvassák el a licencszerződéseket a felhasználók

2

[Kaspersky] A Kaspersky Lab legújabb kutatása szerint nem fordítunk kellő figyelmet a biztonságra új applikációk telepítésekor. A felhasználók 63%-a nem olvassa el figyelmesen a licencszerződést új app telepítése előtt, egyötödük […] A Mobilon sem olvassák el a licencszerződéseket a felhasználók bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Mostantól mindenkit követni fog a Facebook az interneten

1

A Facebook csütörtökön egy igen fontos változást vezetett be adatvédelmi házirendjében, ami azt szabályozza, hogy hogyan és milyen adatokat gyűjt a webezőkről. Az új szabályok értelmében a közösségi oldaltól mostantól […] A Mostantól mindenkit követni fog a Facebook az interneten bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

pcworld.hu07:30

Rosszul méri a pulzusod a Fitbit

1

A kutatások szerint nem túl pontosak az okoskarkötők. Egyre nő a fitneszes karkötők népszerűsége, azonban ha nem mellékelnek orvosi ajánlásokat, akkor jó eséllyel nem tesztelték le kellő alapossággal a szenzorok pontosságát.

_dummy_15:04

A Doom háttértörténete, három percben elmesélve

2

Akinek eddig nem lett volna világos a játék sztorija, az most innen megtudhatja. Ha ért angolul. Olvasd tovább… A Doom háttértörténete, három percben elmesélve Forrás: PC fórum A A Doom háttértörténete, három percben elmesélve bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Androidos szégyenlistát hozna létre a Google

1

A Google azt tervezi, hogy hamarosan egy olyan nyilvános listát fog létrehozni, amin folyamatosan rangsorolni fogja az androidos eszközök gyártóit, méghozzá a szerint, hogy azok milyen gyorsan és széles körben […] A Androidos szégyenlistát hozna létre a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:44

Jön végre a színes e-book olvasó?

5
_dummy_17:04

Multiplayer változatban tér vissza az egyik legrégebbi videójáték

1

A jogtulajdonos Bandai Namco a napokban jelentette be, hogy hamarosan új formában adja ki minden idők egyik legikonikusabb játékát, a Pac-Man-t. Az új változat ugyanakkor a jelek szerint elkerüli az […] A Multiplayer változatban tér vissza az egyik legrégebbi videójáték bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:46

Oittm bluetooth hangszóró teszt - menő cucc a menők áráért

12
_dummy_12:45

U80 Smartwatch, okosóra teszt

23
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream