Itt a legnépszerűbb:

A Silicon Power legújabb flash drive-ja egyenesen három USB-s csatlakozóval rendelkezik, vagyis szinte bármivel kompatibilis.

pcforum.hu21:04

Elképesztő méretű, 1 petabájtos SSD-meghajtót jelentett be az Intel

2

Az Intel a hét elején egy teljesen új SSD-meghajtóformátumot jelentett be, aminek köszönhetően drasztikus mértékben növekedhet az ilyen technológián alapuló egységek kapacitása. Az új, a cég által "Vonalzó"-nak ("Ruler") hívott formában érkező új termékek ugyanis akár 1 petabájt tárolására is képesek lehetnek, ami 20x-osa a jelenleg kapható legnagyobb SSD-meghajtó kapacitásának.

pcforum.hu16:22

Megint új alaplap is kell majd az Intel legújabb processzoraihoz

4

Azok a felhasználók, akik már nagyon várják az Intel következő generációs Coffee Lake processzorainak megjelenését, jobban teszik ha a platformra váltás költségeikbe beleszámolnak egy vadiúj alaplapot is. A megszokott magszámot némileg feltornázó újgenerációs chipek ugyanis nemes egyszerűséggel nem fognak működni még az alig fél éve bejelentett 200-as sorozatú alaplapokban sem.

pcforum.hu20:19

Elképesztően nagy és drága számítógépházat ad ki a Lian Li

2

Azok, akik kicsit is ismerősök a számítógépes házak terén, tudják, hogy a Lian Li a legextravagánsabb - és persze legdrágább - gyártók közé tartozik ezen a piacon. A cég legújabb terméke ugyanakkor még a tőle megszokottakhoz képest is egyértelmű extrémitást képvisel, méretében és árban egyaránt.

pcworld.hu10:10

Mit tegyél, ha nem tölt a laptop akkuja?

4

Megmutatjuk mik a teendők, ha a töltő a laptopra van csatlakoztatva, de az akku valamiért mégsem tölt. Amikor az egérkurzort a Windows tálcáján lévő akkumulátor ikonja fölé húzzuk, akkor a rendszer megmutatja nekünk az energiaforrás aktuális állapotát és töltöttségi szintjét, továbbá a hátralévő üzemidőt. Amikor a laptop a hálózati áramforráshoz van csatlakoztatva, akkor is látjuk, hogy százalékos...

pcforum.hu19:34

Kirakatot csinál PC-nkből az Zalman legújabb háza

6
_dummy_16:54

Már itthon is kapható az LG 110 cm-es óriásmonitorja

1

Megérkezett Magyarországra az LG év elején bemutatott óriásmonitorja, a 43 colos, azaz több mint 110 cm képátlójú 43UD79-es modell. A készülék olyan hatalmas képernyővel rendelkezik, hogy négy, 21,5 colos monitor is elfér benne. Az új készülék egyaránt készült üzleti és otthoni felhasználásra.

prohardver.hu12:43

Szép időben új hardver

2

Grafikus kártyákkal, játékos kiegészítőkkel, színes notebookokkal és egyéb érdekességekkel foglalkozunk a héten.

logout.hu17:11

Tévhitek és tudnivalók az egerekről 1. - mitől jobb?

6
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream