Titokban lehallgat minket a Facebook?

Egy virálisan terjedő videó nyomán felröppent egy új – vagy inkább újra leporolt – összeesküvés-elmélet, hogy a Facebook a telefonok mikrofonjával titokban lehallgatja a beszélgetéseinket. Elég vad elképzelés, és sok szempontból hibás. Fennakad a megvalósíthatóság és a hatékonyság rostáján – írja a Wiredön megjelent cikkében a Facebook egy korábbi munkatársa, Antonio García Martínez, aki a hirdetések...

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
_dummy_23:55

Toók Üzleti és Marketing Tanácsadó Iroda - ÜZLETFEJLESZTÉSI TANÁCSADÁS

1

Az üzletfejlesztési tanácsadás során összehangoljuk azokat a területeket, melyek a hatékonyság, az innováció és a hosszú távú célok elérésének érdekében fontosak. Ilyen terület például az ügyfél elégedettség, az értékesítés, a HR, a marketing, a menedzsment, az üzlet(k) működése, de ha tágabb értelemben vesszük, akkor a társaság egésze és piaci környezete. Azoknak cégeknek és vállalkozásoknak ajánlom, akik az értékeket hosszú távra szeretnék megteremteni és megőrizni.​ (...)

_dummy_23:52

Toók Üzleti és Marketing Tanácsadó Iroda

1

Nem véletlenül lett két kedvenc mottóm: "Tőlem az elcsépelt elméleti szavak helyett, kizárólag a gyakorlatban is működő terveket, technikákat és tanácsokat kap," valamint "Azt a szolgáltatást nyújtsd az Ügyfelednek, melyet magadnak is nyújtanál." Ezek a mentalitások azok, ami előrébb visznek mikor Ügyfeleim segítséget kérnek tőlem. (...)

logout.hu09:05

Deezer - A francia Spotify?

2

A Deezer megannyi konkurenséhez hasonlóan egy havidíjon alapuló zenei stream szolgáltatás. De mennyire jó? A Deezert 2007-ben alapították Párizsban, cél az akkoriban még csak szárnyait bontogató netrádiós piac meghódítása volt. 2012-re már hétmilliós felhasználói bázissal büszkélkedhettek a párizsiak, ennek kb. harmada fizetett is a szolgáltatásért.

pcforum.hu14:15

Brutálisan gyors, 2 Gigabites internet-előfizetést vezet be Magyarországon a Telekom

6
www.tozsdeforum.hu10:21

Nagy változások jönnek a Telekomnál

11
computerworld.hu20:45

Itt a 2 gigabites otthoni internetcsomag

10
www.hwsw.hu19:35

Frissítve: A UPC és a Telekom is növeli a vezetékes net tempóját

18
kutyu.hu09:32

PhotoShop szintű effektek és szűrők online, gyorsan és ingyen egy magyar webes applikációval

7
www.facebook.com19:19

Az Ön vállalkozása is lehet olyan sikeres mint a Heinz, a Gillette, vagy akár a Coca Cola? A válasz: IGEN!

1

A legnagyobb világmárkák is elindultak valahogyan... Mielőtt vállalkozás indításba fogunk, érdekes olvasgatni, hogyan indultak a mai nagy márkák, milyen úttörő ötlet vagy marketing fogás pattant ki Heinz vagy Gillette fejéből...A vállalkozás indítás nehéz feladat, akár rendelkezünk már üzleti tapasztalattal, akár nem. Milyen üzletet indítsak? Milyen szolgáltatást keresnek? Milyen terméket vennének meg az emberek? (...)

www.facebook.com19:17

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda

1

Vállalkozóként nagyon fontosnak tartom, hogy minden meglévő és leendő kedves Ügyfelemnek olyan megoldásokat és lehetőségeket kínáljak, mely számukra a legjövedelmezőbb és legkorszerűbb.

pcworld.hu10:32

Így nézheted meg, mit tud rólad a Facebook

7
_dummy_16:22

Üzletviteli és marketing- kommunikációs tanácsadó – Debrecen

2

Toók László Flórián vagyok, debreceni vállalkozó. Üzletviteli és marketing– kommunikációs tanácsadóként nagyon fontosnak tartom, hogy minden meglévő és leendő kedves Ügyfelemnek olyan megoldásokat és lehetőségeket kínáljak, mely számukra a legjövedelmezőbb és legkorszerűbb.Tőlem az elcsépelt elméleti szavak helyett, kizárólag a gyakorlatban is működő terveket, technikákat és tanácsokat kap.

_dummy_07:49

Teljesen megújult a YouTube, még a logó is változott

1

A Google hivatalosan is bejelentette, hogy mobilon és asztali gépeken is új dizájn kapott a YouTube. A változás elég szembetűnő, nézzük mi is történt! Az egyik jelentős változás, hogy a Google lecserélte a YouTube logóját. A “Tube” rész mögötti piros háttér eltűnt, így egységes lett a szöveg, és elé került a piros jel egy Play gombbal. Ez persze még messze nem minden, ugyanis megújult az alkalmazás...

_dummy_07:47

Kínában hamarosan már csak akkor kommentelhetsz az interneten, ha igazoltad magad!

1

Bár sokan szidják a kínai diktatúra módszereit, ellenben akadnak azért követendő dolgaik, így például a kínai internetfelügyelet legújabb rendelkezése is több szempontból előnyös lenne bizonyos módosításokkal a nyugati társadalmakban. A CAC ugyanis úgy döntött, hogy októbertől már csak és kizárólag azok kommentelhetnek az interneten keresztül, akik korábban igazolták személyazonosságukat, vagyis az állam...

pcforum.hu10:17

Lelőtte fél Japánt az internetről a Google

1

Japán felhasználók milliói váltak képtelenné létfontosságú internetes szolgáltatások elérésére a hétvégén, miután a szigetország internetes infrastruktúrájának jelentős része egy ún. kommunikációs fekete lyukba került. A rendkívül kellemetlen eseményekért a felelős állítólag a Google volt, ami egy hibás hálózati protokollfrissítéssel bénította meg a japán internetet.

index.hu14:30

Hozzánk is megjött a Facebook Vaterája

1

A Facebook tavaly októberben indította el a Marketplace nevű új szolgáltatását, ezzel a közösségi oldalon belül létrehoztak egy saját online piacteret, ahol a felhasználóik egy központi felületen adhatnak-vehetnek egymás között bármit. Első körben még csak négy országban volt elérhető a szolgáltatás, de mától 17 új országban, köztük Magyarországon is elindul. A bevezetés nem előzmény nélküli itthon sem,...

index.hu19:07

A magyar a világ harmadik leggyorsabb mobilnete

2

A Speedtest.net a világ legismertebb netsebességmérő eszköze. Az oldalt működtető Ookla úgy döntött, hogy a világ internetének állapotáról felhalmozott masszív adatmennyiségből listát készít, hogy kidomborodjanak a globális netezés trendjei

_dummy_18:16

"Azt szolgáltatást add az Ügyfélnek, melyet magadnak is nyújtanál."

1

Reklám- és hirdetésszervezés, média-tanácsadás, interjúkészítés, PR-cikk készítés, Banner-készítés, weboldal készítés, honlapkészítés, arculattervezés, marketing stratégia kidolgozása, közösségi média kialakítása (Google+, Facebook, Instagram, Twitter) (...)

pcworld.hu10:10

Így keress a Gmailben méret alapján

2

Néhány kifejezés segítségével célzottan kutathatjuk fel a sok tárhelyet foglaló leveleket. A Google világelső a keresésben, remekül kutatja fel a tartalmakat, kiválóan szűri a spameket és az egyéb kéretlen leveleket. Természetesen a Gmail egyéb remek funkciókat is kapott, és nem túl meglepő módon olyan trükköket is tud, amelyekről talán kevesebben hallottak.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave