Titokban, webkamerájukon át lesi meg a Apple-felhasználókat egy új vírus

Biztonsági szakértők egy olyan új, kifejezetten Apple gépeket célzó kártevő terjedésére hívják fel a figyelmet, ami igen komoly módon sérti meg a felhasználók magánszféráját. A rosszindulatú program amolyan Való Villává […] A Titokban, webkamerájukon át lesi meg a Apple-felhasználókat egy új vírus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Alig két héttel az után, hogy a HP nyomtatói meglepetésszerűen elkezdték tömegesen megmakacsolni magukat és nem voltak hajlandók a továbbiakban utángyártott patronokkal működni, jó hír érkezett a probléma által érintett […] A Rájöttek hogyan lehet kijátszani a HP tintapatron-korlátozását bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

25 évvel ezelőtt vált nyílt forrásúvá a Linux

2

Bár a Linux 25. születésnapját már korábban megünnepeltük, a héten is egy jeles fordulóhoz érkeztünk el a rendszer történetében. Szerdán volt ugyanis pontosan negyed évszázada annak, hogy a rendszermag nyílt […] A 25 évvel ezelőtt vált nyílt forrásúvá a Linux bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Infografika: JPEG, PNG, GIF – mi a különbség és melyik mire jó?

1

Bár azt valószínűleg minden, a számítógépet legalább középszinten kezelni tudó felhasználó tudja, hogy milyen jellegű állományokat takarnak a JPEG, PNG és GIF kiterjesztések, valószínűleg kevesen tudják azt, hogy pontosan mi […] A Infografika: JPEG, PNG, GIF – mi a különbség és melyik mire jó? bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Nagy baj van a frissen kiadott új Linux kernellel

12
_dummy_14:04

Magyarok újratervezték az iPhone 7-et – és így néz ki a végeredmény

10
_dummy_14:04

Meglepő dolog derült ki a Pokémon Go-ról

2

[SZTE] A Kutatók Éjszakáján a Pokémon Go sikerének titkát vizsgálták a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán. Kiderült: nem feltétlenül azok játszanak, akik látták a rajzfilmet, és a játékosok között a legnagyobb […] A Meglepő dolog derült ki a Pokémon Go-ról bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Már a háziasszonyok munkáját is elveszik a robotok

1

Miután a mosás, a mosogatás és az utóbbi években – a Roomba és társai révén – a porszívózás örömétől (?) is megfosztották őket, most újabb területen veszik el a háziasszonyok, […] A Már a háziasszonyok munkáját is elveszik a robotok bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04

1024-magos processzor piacra dobását jelentették be

8
_dummy_09:04

Elképesztő: 130 GB-ot fog enni az új Call of Duty

2

Bár az utóbbi évek során már megszokhattuk, hogy a komolyabb játékok telepítése előtt alaposan ki kell takarítanunk gépeink és konzoljaink merevlemezét a megfelelő mennyiségű tárkapacitás felszabadítása végett, a hamarosan megjelenő […] A Elképesztő: 130 GB-ot fog enni az új Call of Duty bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Pixel, Daydream, Assistant és Home – ezeket mutatta be a Google

1

A Google kedden este megtartotta jó előre beharangozott sajtóeseményét, amin leleplezte legújabb hardveres és szoftveres fejlesztéseit. Ezek között ott voltak az új Pixel mobilok, a Daydream VR-szemüveg, valamint egy a […] A Pixel, Daydream, Assistant és Home – ezeket mutatta be a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez

1

Ebben a cikkben azt fogjuk bemutatni, hogy miként is tudjuk a Microsoft Azure-t egy Linux szerver felhős biztonsági mentésére használni. Az így megvalósított biztonsági mentés óriási előnye, hogy szükség esetén […] A Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez

1

Ebben a cikkben azt fogjuk bemutatni, hogy miként is tudjuk a Microsoft Azure-t egy Linux szerver felhős biztonsági mentésére használni. Az így megvalósított biztonsági mentés óriási előnye, hogy szükség esetén […] A Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Ingyen ad 37 TV-csatornát két hónapig a Telekom

1

[Telekom] A Magyar Telekom a mai naptól kódolatlanul kínál minicsomagos csatornákat: 2016. október 4. és november 30. között 37 egyébként csak minicsomagban megvásárolható csatorna műsora válik elérhetővé külön előfizetés megvásárlása […] A Ingyen ad 37 TV-csatornát két hónapig a Telekom bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Ingyen ad 37 TV-csatornát két hónapig a Telekom

7
_dummy_22:04

Nézd meg hogy' jelenti be a Google az új Pixel mobilokat és az Andromeda-t!

1

A Google alig egy óra múlva (kedden 18 órakor) kezdi majd meg azon sajtóeseményét, ami a cég szerint kiemelkedő jelentőségüként vonulhat majd be a történelembe. A cég ugyanis a várakozások […] A Nézd meg hogy' jelenti be a Google az új Pixel mobilokat és az Andromeda-t! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Fogadjunk nem találod meg a Panasonic új TV-jét ezen a képen!

12
_dummy_12:04

Élet és halál ura lehetsz a MIT önvezető autós kísérletében

1

Amióta csak tesztelni kezdték éles forgalomban is az önvezető autókat, egy igen komoly morális dilemma merült fel alkalmazásukkal kapcsolatban. Ez pedig az, hogy vajon milyen elvek mentén fogják majd a […] A Élet és halál ura lehetsz a MIT önvezető autós kísérletében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Leállítja Band okoskarperece gyártását a Microsoft

1

A Microsoft két iteráció után megszünteti Band okoskarkötőinek további fejlesztését és forgalmazását – értesültek a céghez közeli források. A Band és a Band 2 ugyan elismerő értékeléseket gyűjtöttek be szinte […] A Leállítja Band okoskarperece gyártását a Microsoft bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

www.gamestar.hu11:26

Ilyen Star Wars ágyakban még egy felnőttnek sem lenne ciki aludni

2

Na jó, egy kicsit talán igen, de a TIE Fighter asztal minden nappaliban jól nézne ki.

_dummy_16:04

Újabb iPhone robbant fel valakinek a zsebében

1

Alig pár nappal az után, hogy egy még a dobozában, gyári állapotában felrobbanó iPhone 7-ről írtunk újabb balesetről kell beszámolnunk, amiben ismét egy almás telefont robbant fel. Ezúttal egy iPhone […] A Újabb iPhone robbant fel valakinek a zsebében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Végre a túlhajtást is támogatja a Linux kernel új, 4.8-as verziója

1

Linus Torvalds vasárnap, a Linux kernel fejlesztői listáján bejelentette a nyílt forrású rendszermag több hónapja fejlesztett legújabb verziójának kiadását. Az új Linux 4.8 vélhetően legtöbbeket érdeklő újításai a grafikus kártyákkal […] A Végre a túlhajtást is támogatja a Linux kernel új, 4.8-as verziója bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Meglepő: Csökkenni kezdett a Windows 10 piaci részesedése

1

Bár arról, hogy a Windows 10 térhódítása az elmúlt hónapok során erősen belassult, már korábban beszámoltunk – most azonban még meglepőbb hírek érkeztek az új redmondi rendszerrel kapcsolatban. Eszerint ugyanis […] A Meglepő: Csökkenni kezdett a Windows 10 piaci részesedése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Extrém sima közvetítést biztosít a Logitech legújabb webkamerája

1

[Logitech] A Logitech bemutatta C922 Pro Stream Webcam névre keresztelt legújabb webkameráját, melyet a profi streamereknek terveztek. A termék kétféle felbontásban képes látványos és valósághű felvételeket készíteni és közvetíteni: 1080 […] A Extrém sima közvetítést biztosít a Logitech legújabb webkamerája bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Ütős trailer jött a Titanfall 2 egyjátékos módjához

1

Jövő hónap végén folytatást fog kapni 2014 egyik legsikeresebb játéka, a Titanfall. A nem túl meglepő módon Titanfall 2 néven érkező játék ugyanakkor egy különlegességgel fog érkezni: elődjével szemben ugyanis […] A Ütős trailer jött a Titanfall 2 egyjátékos módjához bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Ilyen az ha ledobnak egy iPhone 7-et a világ legmagasabb épületéről

1

Bár egy értékes használati tárgy szándékos elpusztítása általában nem szép látvány, azért vannak kivételek ezen szabály alól. Ilyen például ha mindez egy csodálatosan szép környezetben történik, ahol utóbbi látványa valamelyest […] A Ilyen az ha ledobnak egy iPhone 7-et a világ legmagasabb épületéről bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Hivatalos kidobozolós videó mutatja be a PlayStation VR-szemüvegét

1

A PlayStation 4 konzolok tulajdonosai október közepén végre megvásárolhatják majd a Sony sajátgyártású virtuálisvalóság-szemüvegét – amely alkalomból a cég egy hivatalos kidobozolós videót tett közzé ahhoz. Ebben bemutatja, hogy pontosan […] A Hivatalos kidobozolós videó mutatja be a PlayStation VR-szemüvegét bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:17

Dune HD Solo 4K médialejátszó teszt

11
_dummy_17:04

Megcsinálták a tökéletesen gyilkoló mesterséges intelligenciát

1

Amerikai kutatóknak sikerült egy olyan mesterséges intelligenciát építeniük, ami bármelyik embernél tökéletesebben képes gyilkolni. Ugyanakkor szerencsére – és egyelőre – nem a való világban teszi ezt, hanem csak egy számítógépes […] A Megcsinálták a tökéletesen gyilkoló mesterséges intelligenciát bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Meglepő névvel érkezhet a következő iPhone

1

Az Apple jövő évben bejelentésre kerülő következő generációs okostelefonja egy, az eddig várttól eltérő néven érkezhet – állítják a céghez közeli források. Az almás vállalat ugyanis a tervek szerint állítólag […] A Meglepő névvel érkezhet a következő iPhone bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

A Microsoft szerint hamarosan ki fog halni a billentyűzet

1

Meglepő kijelentésre ragadtatta magát a napokban a Microsoft egyik magas rangú vezetője, aki halálhírét keltette az egyik legrégebbi és máig széles körben alkalmazott számítógépes beviteli eszköznek. Dave Coplin, a redmondi […] A A Microsoft szerint hamarosan ki fog halni a billentyűzet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Ritka képek kerültek ki a Facebook adatközpontjáról

7
_dummy_12:04

Elképesztő történetű Commodore 64 számítógépet találtak

21
_dummy_16:04

Halálpontos, 16.000 DPI-s gamer egeret adott ki a Razer

1

Alig kicsit több, mint egy hónappal érkezése után máris kénytelen megválni trónjától a Logitech új, 12.000 DPI-s egere. Az elsősorban csúcskategóriás beviteli eszközeiről ismert Razer ugyanis a napokban egy olyan […] A Halálpontos, 16.000 DPI-s gamer egeret adott ki a Razer bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Rengetegen mobilneteznek már Magyarországon is

1

[ENET] Az okostelefonok és a tabletek terjedésével a mobilnet-használók tábora is folyamatosan bővül: mára hazánkban számuk eléri a 2 millió 600 ezer főt. Bár a mobilnet szerepe a nyári pihenés, […] A Rengetegen mobilneteznek már Magyarországon is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt

2

Az NBase-T szövegtség a hét elején jelentette be, hogy hivatalosan is elfogadta a köznyelvben Ethernet-ként ismert IEEE 802.3 kommunikációs szabvány legújabb változatát. Az új IEEE 802.3bz lehetővé teszi 2.5, illetve […] A Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Megszűnhet a nyílt Wi-Fi az Európai Unióban

26
_dummy_11:04

Gyengítette az iPhone-ok titkosítását az iOS 10-ben Apple

1

Biztonsági kutatók meglepő felfedezést tettek az Apple a hónap elején kiadott új operációs rendszerével kapcsolatban. Kiderült ugyanis, hogy az Apple az iOS 10-ben gyengébbé tette a rendszerben az adatmentések védelmére […] A Gyengítette az iPhone-ok titkosítását az iOS 10-ben Apple bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:00

A sima konnektorból is jöhet otthon az internet, még fúrni sem kell hozzá

21
_dummy_15:04

Megtorpanni látszik a Windows 10 diadalmenete

2

A Microsoft hétfőn újabb adatokat hozott nyilvánosságra a Windows 10 térhódításával kapcsolatban – ezúttal először a rendszer ingyenes frissítési időszakának lezárultát követően. A friss statisztikák szerint bár világszerte egyre többen […] A Megtorpanni látszik a Windows 10 diadalmenete bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Szuperbiztonságos lesz a webezés Windows 10 alól

32
_dummy_10:04

Rájöttek hogyan lehet kijátszani a HP tintapatron-korlátozását

39
_dummy_10:04

Itt az első hivatalos kép a Google Pixel mobiljáról

1

Alig egy héttel a készülék hivatalos bemutatója előtt újabb kép érkezett a Google új, Pixel nevű mobiljáról. Bár a következő generációs készülékről már korábban is mutattunk ún. renderelt képeket, az […] A Itt az első hivatalos kép a Google Pixel mobiljáról bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Itt vannak az Apple okosszatyrai, az AirBag és az AirBag Plus

2

Amikor a múlt héten beszámoltunk arról, hogy az Apple levédette egy közönségesnek tűnő használati tárgy, a papírszatyor koncepcióját, még azt hittük, hogy csak az almás cég jogászai túlták kicsit túl […] A Itt vannak az Apple okosszatyrai, az AirBag és az AirBag Plus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Durván visszaesett a kereslet az iPhone iránt

2

Az Apple telefonok iránti érdeklődés már korábban megindult csökkenését a vállalat által a hónap elején bemutatott 7-es verzió sem tudta megállítani – derül ki a legfrissebb piackutatási adatokból. Ezek szerint […] A Durván visszaesett a kereslet az iPhone iránt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04

Jövő héten jöhet az Andromeda, a Google új operációs rendszere

31
_dummy_09:04

Mostantól nem lehet majd a Windows-frissítéseket kihagyni

39
hvg.hu08:26

Egy ilyen kis lakásfigyelő kamera mindenkinek jól jöhet

21
_dummy_13:04

Már megint nagyon megszívatták az idióta iPhone-vásárlókat

1

Egy Einstennek tulajdonított mondás szerint két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség – bár az első nem biztos, hogy tényleg az. Nos, jelentjük, a napokban újabb iPhone-vásárlók bizonyították […] A Már megint nagyon megszívatták az idióta iPhone-vásárlókat bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Durva balesetet szenvedett a Google önvezető autója

1

Minden eddiginél súlyosabb balesetet szenvedett el a napokban a Google egyik önvezető autója a cég főhadiszállásának közelében – adták hírül helyi adók. A jármű jobb oldala teljesen deformálódott az incidensben, […] A Durva balesetet szenvedett a Google önvezető autója bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Itt az összes eddigi iPhone összehasonlítása, egyetlen videóban

1

Bár valószínűleg sokakban nem tudatosul, de az iPhone idén már 9 éves lesz, az általa elindított okostelefon-sorozat pedig napjainkra már tucatnál is több különböző fő modellt számlál. A széria legújabb […] A Itt az összes eddigi iPhone összehasonlítása, egyetlen videóban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Itt az összes eddigi iPhone összehasonlítása, egyetlen videóban

1

Bár valószínűleg sokakban nem tudatosul, de az iPhone idén már 9 éves lesz, az általa elindított okostelefon-sorozat pedig napjainkra már tucatnál is több különböző fő modellt számlál. A széria legújabb […] A Itt az összes eddigi iPhone összehasonlítása, egyetlen videóban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Ledöbbensz ha meglátod mit csinál ez a majom az okostelefonjával

1

Bár már korábban is láthattunk számos példát arra, hogy majmok emberekhez hasonlóan viselkedtek, a fenti videó megnézése után nehéz lesz az evolúció képzeletbeli fáján legközelebbi rokonainkat nem emberszámba venni. A […] A Ledöbbensz ha meglátod mit csinál ez a majom az okostelefonjával bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Hamis a felrobbanó Note 7-esekről szóló jelentések egy része

1

Hamisak a Samsung legújabb csúcstelefonja, a Galaxy Note 7 felrobbanó akkumulátorairól szóló panaszok egy része – állítja a gyártó. A dél-koreai cég szerint legalább 26 olyan bejelentést kaptak ilyen állítólagos […] A Hamis a felrobbanó Note 7-esekről szóló jelentések egy része bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Orosz hackerek támadhatták meg a német parlamentet

1

[MTI] Németországban informatikai támadás érte a szövetségi parlament (Bundestag) több pártját, a hatóságok orosz hírszerző szolgálatokhoz köthető hackerekre gyanakodnak, és attól tartanak, hogy a támadók bizalmas dokumentumokat szerezhettek meg, amelyeket […] A Orosz hackerek támadhatták meg a német parlamentet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_21:04

Elképesztő mennyiségű felhasználói adatot lophattak el a Yahoo-tól

1

A Yahoo állítólag napokon belül – de talán még ma – be fogja jelenteni, hogy rendszerei egy óriási, minden eddig ismertnél nagyobb méretű adatlopás áldozatává váltak. Az akció keretében az […] A Elképesztő mennyiségű felhasználói adatot lophattak el a Yahoo-tól bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

A Doom-ban is megcsinálták a No Man's Sky-t

1

Bár a No Man’s Sky nevű játék világszerte óriási csalódást okozott játékosok ezrei számára, ennek ellenére (vagy éppen ezért?) szinte kulturális jelenséggé lépett elő. Így aztán nem csoda, hogy rengeteg […] A A Doom-ban is megcsinálták a No Man's Sky-t bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Minden kütyünkkel használható a Logitech új hangrendszere

3

[Logitech] A Logitech a mai napon mutatta be Z337 Bold Sound with Bluetooth® elnevezésű hangrendszerét. Ez az első, otthoni használatra tervezett hangrendszer a vállalattól, amely Bluetooth kapcsolattal rendelkező számítógépekről, tabletekről […] A Minden kütyünkkel használható a Logitech új hangrendszere bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Így hosztolhatod weboldalad az Azure-on havi párszáz forintért

2

Folytatjuk korábban megkezdett Azure-sorozatunk, aminek keretében azt mutatjuk be, hogy milyen egyszerűen is bízhatjuk rá cégünk online jelenlétét a Microsoft felhőszolgáltatására. Múltkor egy webshop beüzemelését mutattuk be – most pedig […] A Így hosztolhatod weboldalad az Azure-on havi párszáz forintért bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Nagyon furcsa reklámokkal csigázza az érdeklődést a Google

1

Bár a Google új Pixel mobiljainak bemutatásáig még közel két hét van hátra, a cég ennek ellenére már most elkezdte csigázni az érdeklődést új telefonok iránt. Méghozzá nem is akárhogyan: […] A Nagyon furcsa reklámokkal csigázza az érdeklődést a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:14

Samsung Gear IconX teszt – nem csak fülhallgató

4

Egy héten keresztül tesztelgettük a Samsung vezeték nélküli fülhallgatóját, az igen drága Gear IconX-et. A borsos ár abból is adódik, hogy ez nem csak egy egyszerű vezeték nélküli in-ear fülhallgató…

_dummy_20:04

Nagyon durva távoli sebezhetőséget találtak a Tesla-kban

2

Kínai biztonsági szakértőknek rendkívül súlyos biztonsági rést sikerült azonosítaniuk az utóbbi évek egyik legdivatosabb – bár az utóbbi időben kritika kereszttüzébe került – elektromos autóiban, a Tesla-kban. Olyan sebezhetőségre leltek […] A Nagyon durva távoli sebezhetőséget találtak a Tesla-kban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:04

Mégis teljesen ingyenes lesz majd a roaming az EU-ban

1

[MTI] Időkorlátozás nélküli ingyenes roamingszolgáltatásra tett javaslatot az Európai Bizottság – jelentette be Andrus Ansip digitális piacért felelős uniós biztos szerdán Brüsszelben. Olvassa tovább… Mégis teljesen ingyenes lesz majd a […] A Mégis teljesen ingyenes lesz majd a roaming az EU-ban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Itt a világ legnagyobb, 1 terabájtos SDXC memóriakártyája

1

Az immár a Western Digital egy divíziójaként működő SanDisk a héten egy olyan SDXC memóriakártyát jelentett be, amiről azt állítja, hogy a világ legnagyobb kapacitású ilyen egységét képezi. Az aprócska […] A Itt a világ legnagyobb, 1 terabájtos SDXC memóriakártyája bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Ennek a kutyának több iPhone 7-ese van, mint nálatok az egész cégnek

1

Meglepő (?) módon kedveskedett szeretett kutyájának egy kínai milliárdos fiai a napokban. Wang Sicong ugyanis egy rakás iPhone 7-et vett huskyjának, Coco-nak – mindjárt nyolc darabot. Olvassa tovább… Ennek a […] A Ennek a kutyának több iPhone 7-ese van, mint nálatok az egész cégnek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

November végétől lesz kapható a Nike önbefűző okoscipője

1

Több mint negyed évszázaddal az után, hogy a filmvásznon láthattuk, idén karácsony előtt nem sokkal végre tényleg bárki megvásárolhatja majd a Vissza a jövőbe önmagát befűző cipőjét. A Nike ugyanis […] A November végétől lesz kapható a Nike önbefűző okoscipője bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Elképesztő mire képes ez a képstabilizáló szelfibot

2

Bár a szelfibot használata nagy mértékben javíthatja egy-egy önkép minőségét, a vele készült videók többségéről ez korántsem mondható el. A hosszú pálca ugyanis felnagyít minden rezgést és apró kézmozdulatot, így […] A Elképesztő mire képes ez a képstabilizáló szelfibot bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Megérkezett az Apple új macOS operációs rendszere

1

Az Apple kedden végleges változatban, a hétköznapi felhasználók számára is elérhetővé tette asztali gépeire és laptopjaira szánt operációs rendszere legújabb kiadását. A 10.12-es verziószámú és Sierra kódnevű új rendszer különlegessége, […] A Megérkezett az Apple új macOS operációs rendszere bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Kiderült mennyivel húzza le az Apple az iPhone 7-vásárlókat

1

Azt, hogy az Apple jóval többért adja legtöbb készülékét, mint amennyibe azok előállítása kerül neki, már jól ismert információ mindenki számára. Ennek ellenére újra és újra meglepetést okozhat az, hogy […] A Kiderült mennyivel húzza le az Apple az iPhone 7-vásárlókat bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu07:45

Itt világ első olyan okosórája, amelyet szörfözés vagy snowboardozás közben is viselhet

1

Azoknak sem kell egy okosóra tudását nélkülözniük, akik a különlegesebb, sőt estenként vizesebb sportágakat kedvelik.

_dummy_06:50

Chuwi Hi12 teszt - Munkaállomás Windows 10-zel és Androiddal

10
_dummy_19:04

Mobilról gyújtható meg a világ első okosgyertyája

1

Bár okostelefonról vezérelhető lámpákat és izzókat már rengeteget láttunk és mutattunk is az elmúlt évek során, az kicsit furán hangzik, hogy egy másik fénykibocsátó tárgyat: a gyertyát lehessen a mobilunkról […] A Mobilról gyújtható meg a világ első okosgyertyája bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Pofonegyszerűen törhető az iPhone-ok titkosítása

1

Bár az év elején hónapokig ment a szájkarate az FBI, az Apple és aztán később más technológiai cégek között is egy terrorista iPhone-jának feltörésének ügyében, valójában a hatóságok gyorsan rövidre […] A Pofonegyszerűen törhető az iPhone-ok titkosítása bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Hivatalos: Október 4-én jön a Google új Pixel mobiltelefonja

1

A Google hétfőn a fent látható videó közzétételével jelentette be, hogy mához képest kerek két hét múlva új okostelefonokat – és talán táblagépeket – fog bemutatni. Ezek esetében azokról a […] A Hivatalos: Október 4-én jön a Google új Pixel mobiltelefonja bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Hivatalos a GoPro első saját négyrotoros drónja, a Karma

2

A hét elején a GoPro hivatalosan is leleplezte a cég első saját drónját, aminek érkezését a PC Fórum már tavaly decemberben előre jelezte. A Karma alapjaiban a klasszikus kadvropter dizájnt […] A Hivatalos a GoPro első saját négyrotoros drónja, a Karma bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04

Hihetetlen: Feltalálta és most levédetné a papírszatyrot az Apple

1

Az Apple a lekerekített ikonok és a lapos, téglalap alakú telefonok után a közelmúltban egy újabb fantasztikus találmánnyal örvendeztette meg az emberiséget, amiért az örökre hálás lehet majd neki. A […] A Hihetetlen: Feltalálta és most levédetné a papírszatyrot az Apple bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Kritikus sebességgel meszelték le a Vissza a jövőből autóját

1

Meglehetősen furcsa magyarázatra kényszerült a közelmúltban egy 55 éves brit férfi, akit a rendőrök gyorshajtás miatt “meszeltek le” egy essex-i közúton. Mindennek oka az volt, hogy Nigel Mills egy a […] A Kritikus sebességgel meszelték le a Vissza a jövőből autóját bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave