Itt a legnépszerűbb:
_dummy_16:34

Indul az Őszintén! Joshival

2

Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén! Joshival, a megújuló LifeTV telefonos életvezetési talk-showja.

www.hwsw.hu11:07

Március elején indul a DVB-T2 technológiaváltás

16
_dummy_17:19

Január 1-én indul a Bátrak földje az RTL Klubon

1

Január 1-től láthatják a nézők a Bátrak földje, kosztümös napi sorozatot az RTL Klubon, a várva várt sorozat első epizódjait a nézők már december 27-31. között megnézhetik az RTL Most+ platformon.

_dummy_16:50

2020-ban is lesz mit nézni az RTL-en

4

Két új saját gyártású heti sorozatot, új, saját gyártású napi telenovellát és egy bűnügyi műsort jelentett be az RTL Magyarország...

_dummy_11:54

Indul a női kézilabda Bajnokok Ligája

2

Október 5-től, szombattól az FTC-Rail Cargo Hungaria és a címvédő Győri Audi ETO KC számára is elkezdődik a női kézilabda Bajnokok Ligája...

_dummy_17:27

Tovább hódítanak a nők a Spekrum Home-on

2

Egy évvel ezelőtt indult hódító útjára a NőComment! és a DTK: Elviszlek magammal a Spektrum Home-on, szeptembertől pedig ismét új vendégekkel jelentkeznek a műsorok.

_dummy_16:24

Indul a 100. NFL-szezon

2

Magyar idő szerint szeptember hatodikán a Chicago Bears – Green Bay Packers meccsel elkezdődik az NFL jubileumi, századik idénye, amit természetesen idén is a Sport TV közvetít.

_dummy_17:19

Milliárdos álruhában

4

Glenn Stearns milliárdos még mindig hisz az amerikai álomban. Olyan nagyszabású kihívásra készül, amelyet a legtöbben lehetetlennek tartanak: be akarja bizonyítani, hogy a megfelelő tudás birtokában bárki sikeres lehet az országában.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream