Itt a legnépszerűbb:
_dummy_17:19

Január 1-én indul a Bátrak földje az RTL Klubon

1

Január 1-től láthatják a nézők a Bátrak földje, kosztümös napi sorozatot az RTL Klubon, a várva várt sorozat első epizódjait a nézők már december 27-31. között megnézhetik az RTL Most+ platformon.

_dummy_16:50

2020-ban is lesz mit nézni az RTL-en

4

Két új saját gyártású heti sorozatot, új, saját gyártású napi telenovellát és egy bűnügyi műsort jelentett be az RTL Magyarország...

_dummy_11:54

Indul a női kézilabda Bajnokok Ligája

2

Október 5-től, szombattól az FTC-Rail Cargo Hungaria és a címvédő Győri Audi ETO KC számára is elkezdődik a női kézilabda Bajnokok Ligája...

_dummy_17:27

Tovább hódítanak a nők a Spekrum Home-on

2

Egy évvel ezelőtt indult hódító útjára a NőComment! és a DTK: Elviszlek magammal a Spektrum Home-on, szeptembertől pedig ismét új vendégekkel jelentkeznek a műsorok.

_dummy_16:24

Indul a 100. NFL-szezon

2

Magyar idő szerint szeptember hatodikán a Chicago Bears – Green Bay Packers meccsel elkezdődik az NFL jubileumi, századik idénye, amit természetesen idén is a Sport TV közvetít.

_dummy_17:19

Milliárdos álruhában

4

Glenn Stearns milliárdos még mindig hisz az amerikai álomban. Olyan nagyszabású kihívásra készül, amelyet a legtöbben lehetetlennek tartanak: be akarja bizonyítani, hogy a megfelelő tudás birtokában bárki sikeres lehet az országában.

_dummy_12:32

Vadonatúj és visszatérő kedvencek ősszel az RTL-en

1

Jófiúk címmel új magyar vígjátéksorozatot indít szeptember elsején az RTL Klub. Vadonatúj évaddal folytatódik A mi kis falunk, újra lesz Házasodna a gazda és kezdődik a Love Island című párkereső show is.

_dummy_18:17

Augusztus 26-án debütál a TV2 őszi műsorkínálata

1

Augusztus 26-tól változatos újdonságokkal nyitja meg az őszi szezont a TV2, a csatorna ismét elhozza a legfrissebb és legizgalmasabb műsorokat, amik kihagyhatatlan tartalmakat ígérnek az egész családnak.

_dummy_17:21

Mi a közös SpongyaBobban és David Hasselhoffban?

1

A fiatal felnőtt korba lépő rajzfilmfigurát különleges epizóddal ünnepli a Nickelodeon, a duplarész sztárvendége pedig nem más, mint a vízimentők Chuck Norrisa, a grizzly-mellkasú David Hasselhoff...

_dummy_16:23

Pajkaszeg visszavár!

1

A mi kis falunk epizódjai csütörtöktől, minden hétköznap este az RTL Klubon!

_dummy_18:53

Sorozat premier az RTL Klubon

6
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream