Itt a legnépszerűbb:

A nők és a férfiak agya valóban nem egyforma, ezt egy friss kutatás is bizonyította. Te melyik csoportba tartozol? A kutatás szerint az emberek két típusú elmével rendelkeznek, a különbség pedig óriási.

www.nlcafe.hu07:06

20 káprázatos őszi köröm

1

Ragyogj az ősz káprázatosan szép színeiben. Mutatjuk, melyek a legdivatosabb színek, minták. Inspirálódj, meríts ötleteket, böngéssz kedvedre a gyönyörű szép őszi körmök között. Melyiket választod a 20 káprázatos manikűr közül?

_dummy_07:11

6 trükk, amit érdemes eltanulnod a sminkesektől

1

Minden sminkesnek megvannak a saját bevált trükkjei, szokásai, amikhez ragaszkodik a munkája során. Ezek olyan apró fortélyok, amik meggyorsítják a sminkelést, tartósabbá teszik a végeredményt, vagy egyszerűen csak elhárítják a katasztrófát (például azt, mikor eltörik a kedvenc szemhéjporod)...

_dummy_08:45

Horoszkóp: A hónap, amelyben születtél elárulja sorsfeladatod!

24
_dummy_08:38

Ilyen tetoválás illik hozzád a csillagjegyed szerint

32
_dummy_08:38

12 csillagjegy - 12 üzenete : egy Neked szól!

16
_dummy_14:18

7 jel, hogy Ő az Igazi

6
_dummy_00:16

Tehenek az esküvőn

1

Van azonban, hogy még egy igazán profi zenekar is elnémul, holott minden együtt van egy jó kis zenéléshez. Hogy miért, azt Balázs Gergely a Galga Express Band tagja meséli el.

_dummy_07:55

Mi a csillagjegyed? Elárulom, mi a te titkos fegyvered

3

Csillagjegyünk sokat elárul arról, hogy miként használjuk fantáziánkat, emlékeinket, problémamegoldó képességünket, megérzéseinkről, tanulási- és megismerési folyamatainkról.Válaszd ki a tiédet, és használd titkos fegyveredet!

_dummy_07:15

Olyan vagy,ahogy csókolsz! Így buktat le a csillagjegyed!

2

Minden csillagjegyhez tartozik egy-egy őrangyal, így neked is van egy saját őrangyalod, aki a nehéz helyzetekben veled van és vigaszt nyújt számodra. Ha szeretnéd, hogy neked is segítsenek az angyalok, nézd meg, hogy melyik angyal illik hozzád a leginkább, és kérd a támogatását a mindennapokban!

_dummy_19:37

A Sztárportréban Szolnoki Péter!

1

A hétköznapi életemben nem szoktam énekelgetni, vagy produkálni magam. Ha elmegyek egy esküvőre, vagy baráti születésnapra, és ott megkérnek, hogy énekeljek, azt sem mindig szívesen teszem. Az más, ha kifejezetten úgy megyek el egy szülinapra, vagy egy esküvőre, hogy felkérnek fellépni. A teljes riport megtekinthető az oldalon!

_dummy_07:36

Férfi vagy női agyad van? Most megtudhatod!

36
_dummy_07:35

Horoszkóp: Ez a 3 férfi csillagjegy a legmegbízhatóbb!

27
_dummy_11:06

A Sztárportréban Takács Nikolas!

2

Eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lett volna… Nikolas életében az egyik választóvonal 2010-ben volt: Tehetségkutató, vagy külföld. „New Yorkba mentem volna, az volt a nagy álmom. Olyan helyzetbe kerültem, hogy elgondolkoztam azon, hogy eladom a hangszerem amin tanultam, a hegedűt amivel végigcsináltam a konzervatóriumot. A teljes riport az oldalon: www.sztarportre.hu

_dummy_06:41

Tudd meg, milyen színű az aurád, és mit árul el rólad!

19
_dummy_00:00

Walkó Csaba a| Sztárportréban

2

Csaba kisfia nemsokára 3 éves lesz: „Amit én tudok, azt mindenképpen át szeretném neki adni, utána pedig majd ő eldönti, hogy mivel szeretne foglalkozni.” Csabával készült interjú teljes egészében megtekinthető az oldalon.

_dummy_10:40

Ki illik hozzád a kínai horoszkóp szerint?

32
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave