Tudtad? Ezért kék a Facebook!

A színeknek hatalmas jelentőségük van, hiszen tudat alatt hatnak az agyunkra, éppen ezért sokszor szinte már tudományos alapon döntik el, hogy egy termék, logó vagy éppen weboldal milyen színű legyen. A Facebook esetében azonban teljesen másról van szó, egy egészen érdekes okból lett kék az oldal színe. Mark Zuckerberg a New Yorker magazinnak árulta el, hogy színtévesztő.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Egyre többet hallani arról, hogy mennyi mindent tud rólunk a Google, a Facebook és a többi cég, melynek szoftvereit használjuk. Hatalmas adatbázisokban gyűlnek az adatok online tevékenységünkről. Bár elvileg bizonyos személyes adatokat nem gyűjthetnek be, a rengeteg úgynevezett metaadat és a közöttük lévő összefüggések rengeteget elárulnak rólunk.

_dummy_13:52

7+1 dolog, amire netes vásárláskor duplán figyelj!

18
_dummy_07:01

Nemsokára már helyettünk válaszol e-mailjeinkre a Gmail

6
_dummy_09:36

Új hangulatjelet vezetett be a Facebook

7
_dummy_15:03

Hamarosan olcsóbban is vásárolhatsz, ha Facebook-felhasználó vagy

5
pcworld.hu09:59

Ha rossz a kedved, a Facebook elad neked valamit

1

Ha tényleg valódi a nemrég megszellőztetett információ, a közösségi oldal elég durván rákapcsolt a hirdetésekre, és még azt is figyeli, mikor milyen kedved van. Mert ha mondjuk épp rossz, akkor mondjuk vegyél egy pár új cipőt.

_dummy_09:50

Azonnal tüntesd el ezt a 12 dolgot a Facebookodról

45
_dummy_16:58

700 MHz-es sávon jön az 5G Európába

3

Az uniós tagországok általános ügyekkel foglalkozó tanácsa határozatot fogadott el, amely azt biztosítja, hogy minden tagállamban jó minőségű frekvenciasávot szabadítsanak fel annak érdekében, hogy fokozni lehessen az...

_dummy_10:07

Paypal: ha nem akarsz sokat fizetni a pénzváltásért

18
_dummy_10:07

Már a Google is jelöli az álhíreket

4

A Facebook után a Google is aktívan csatlakozott az álhírek elleni harchoz, ennek megfelelően a keresőóriás egy hivatalos blogbejegyzésben tudatta a világgal, hogy a keresési listán mostantól jelölve vannak a kétes eredetű találatok.

_dummy_09:44

Mennyire vagy otthon a zenében? Kvíz

11
_dummy_10:26

Valakinek már szól a Facebook, ha hülyeséget akar megosztani

4

A Guardian magazin beszámolója szerint több olvasójuk is jelezte már, hogy a Facebook a korábbi ígéretek után tesztüzemmódban már nekilátott felvenni a kesztyűt a kamuhírek ellen, ezáltal többen is találkoztak figyelmeztetéssel, amikor egy bizonyos cikket akartak megosztani.

_dummy_13:12

Miért is változik a Google rangsorolás?

2

Egyszer fent, máskor lent – Miért is változik a rangsorolás? Talán az egyik kérdés, amely legtöbbet foglalkoztatja a keresőoptimalizálás és SEO (Search Engine Optimization) művelőit: miért is változik folyamatosan az egyes kulcsszavak rangsorolása? Nem könnyű a válasz, hiszen a besorolás számos tényezőre vezethető vissza. Néhány dolgot azonban biztosan, vagy legalábbis nagy valószínűséggel állíthatunk ezzel kapcsolatosan. Mostani

_dummy_11:25

Szembeszáll az álhírekkel az internet atyja

11
_dummy_22:36

Tudtad, hogy a Google minden lépésedet követi? Így kapcsolhatod ki

90
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream