Új arcfelismerő funkciót kap a Huawei Mate 10 Lite

Új arcfelismerő-funkciót és AR kamerát kap a Huawei Mate 10 Lite. A Huawei legújabb androidos frissítését, aminek köszönhetően a másodperc törtrésze alatt feloldható a képernyő, várhatóan február végétől érhetik majd el a készüléktulajdonosok. A gyártó gondoskodott a felhasználók adatainak biztonságáról is: háromlépcsős azonosító rendszer biztosítja, hogy a Mate 10 Lite-ot kizárólag a tulajdonosa...

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Mutatunk egy remek alkalmazást, amely jól jöhet, ha éppen matekot gyakoroltok, és ellenőrizni szeretnétek a végeredményeteket. Csak egy telefon kell ahhoz, hogy minden matekfeladatot meg tudjatok oldani. Egyszerűen irányítsátok a kamerát egy matekfeladatra, és a Photomath varázsütésre megmutatja az eredményt, részletes, lépésről lépésre történő magyarázat...

_dummy_19:28

Rendervideón a három kamerás Huawei P20 Plus

2

Már kezd összeállni a kép mire számíthatunk a Huawei P széria legújabb tagjai kapcsán. Most a P20 Plus-ról érkezett egy rövid 3D rendervideó az OnLeaks jóvoltából. A forrás nem hivatalos, de elég megbízható infókat szokott adni.

_dummy_19:08

Ha ezek a képek valódiak, a Vivo mobil forradalmasítja a kávamentesség fogalmát!

2

Elképesztő fotók bukkantak fel a Weibón a Vivo állítólagos következő okostelefonjáról, ami ha nem átverés vagy Photoshop-trükk, akkor a gyártó garantáltan forradalmasítja majd a kávamentesség fogalmát. A fotókon ugyanis egy olyan készülék látható, ami túlzás nélkül elképesztő, majdnem 100 százalékos kijelző-előlap arányt garantál, ami jelen állás szerint szinte biztos, hogy valamiféle kompromisszumot...

_dummy_17:39

Már biztos a Huawei zászlóshajók március végi megjelenése

1

Elég erős utalást kaptunk, melyek az eddig kiszivárgott információkat erősítik meg. Ugyan még mindig nem tudni, hogy a P11 vagy a P20 nevet kapják majd a Huawei csúcsmobiljai, de az eddigi pletykák, melyek szerint március 27-én ismerkedhetünk meg velük meg lettek erősítve.

_dummy_19:29

Felbukkant a Galaxy C10 Plus

1

Az Antutu adatbázisában tűnt fel a Galaxy C széria következő tagja, az applikáció pedig árulkodott a modell hardveres felépítéséről is.

_dummy_19:23

Ilyen lesz az iOS 11.3-ban a Battery Healt mód

1

Tegnap az Apple kiadta az iOS 11.3 bétájának következő verzióját a fejlesztőknek, az újdonságban már helyet kapott a korábban ígért Battery Healt béta változata. Úgy tűnik az Apple hű marad korábban megtett ígéretéhez, mely szerint a felhasználókra bízza, hogy belassítják-e készüléküket.

_dummy_11:07

Evolveo StrongPhone G2 teszt - üsd, vágd, kibírja!

1

Az Evolveo ugyan piacra dobott korábban normál okostelefonokat és táblagépeket, hamar rájöttek, hogy ebben a szegmensben nem sok babér fog teremni nekik. Gyorsan a strapamobilok felé fordultak, ez az az rés, amit még mindig nagyon kevés gyártó vesz komolyan, pedig igenis szükség lenne rá. Tesztalanyunk, az Evolveo StrongPhone G2 egy jól eltalált árazású termék lett, ami ugyan hardveresen nem váltja meg a világot,...

_dummy_19:49

Trendi külsővel érkezik a Nokia 7 Plus

1

Manapság előszeretettel használják a mobilgyártók a 18:9-es képarányt. A HMD Global kicsit kilóg a sorból, friss infók alapján a Nokia 7 Plus lesz az első ilyen készülékük.

_dummy_19:03

Jóval többe kerülhet a Galaxy S9 mint az elődje

2

Újabb pletyka kapott szárnya, az érkezőben lévő Samsung csúcsmobilok árcéduláját illetően illetően. Ahogy közeledünk a február 25-én megtartandó eseményhez, egyre jobban elárasztják az internetet a mobilokról szóló információk és képek.

_dummy_20:08

Súlyos gyártási hibával küzdenek egyes iPhone 7 modellek

2

Jóval több mint egy éve piacon van az iPhone 7, mégis csak most derült fény egy elég komoly gyári hibára. Már a megjelenés óta néhány régiókban problémák akadtak az iPhone 7 készülékekkel, mivel egyes modellek (kis százalékban) esetenként nem kapcsolódtak fel az adott mobilhálózatra. Ezért még korábban, vizsgálatot indított a cupertinói cég, melynek során megállapították, hogy egy gyártási hiba a ludas.

_dummy_19:57

Kivonulhat az LG az egyik legnagyobb piacról

1

Elég furcsa pletykák terjengenek az LG-ről, merészek a cég vezetői ha ezt valóban meglépik. Igen nagy veszteséget könyvelt el az LG mobil részlege a múlt év utolsó negyedévének pénzügyi eredményei alapján.

_dummy_07:39

LG V30 teszt - zene füleinknek

10
_dummy_06:42

OUKITEL K8000 teszt – Az üzemidő új bajnoka

6
_dummy_14:17

Magyar gyereknek appokból is a legalja jut

1

A gondos szülő alapvető elvárása, hogy az applikáció alkalmazkodjon a gyerek életkorához, oktasson, fejlessze a képességeit. Nem a mi hibánk, ha nem találunk ilyet. Egy friss nemzetközi tanulmány szerzőjének tanácsát kértük.

_dummy_11:44

Samsung Galaxy A8 (2018) teszt - a háromszemű

2

A Samsung idén az A-szériát is megreformálta. Először a Note-szériánál történt meg az, hogy kihagyták a 6-os számot, hogy a Galaxy S-szériával szinkronban legyen a számozás, most pedig ugyanezt megcsinálták az A-szériával is, nincs se A3, se A5, hanem csak az A8. Így, hogy nincs az előbb említett két modell, keletkezett egy kis piaci rés, amit szerintünk majd a J-szériával fognak befoltozni. Tavaly a Galaxy A5...

_dummy_11:26

Kamu Galaxy S9+ 30.000 Ft-ért? Kipróbáltuk!

8
_dummy_19:05

Felbukkant a Galaxy S9 Active

1

Ugyan még a Galaxy S9/S9 Plus-t sem mutatta be a Samsung, de most a széria strapabíró tagja is hallatott magáról. Az S9 modellek bemutatójára azért már nem kell olyan sokat várnunk, de a minden évben érkező Active azért még egy picit odébb van.

_dummy_18:32

Jutalmazza az Apple az egészséges életmódú iWatch tulajdonosokat

1

Egymást követő napok kihívását kell teljesítenünk ahhoz, hogy jutalomban részesítsen bennünket az Apple. A cég azt tervezi, hogy a szív hónapja alkalmából egy kihívást indít február 8. és 14. között, amikor is hét egymást követő napon kell teljesítenünk különböző fizikai kihívásokat.

_dummy_15:30

Újabb rekord negyedév az Apple-nél

1

A napokban az Apple közzétette negyedéves jelentését, amiben már benne vannak az ünnepi és az új iPhone-ok bemutatását követő időszak adatai.

_dummy_15:22

Két Honor mobil is Oreo frissítést kapott

4

Nagyjából két hete a Honor közzétett egy listát mely készülékikre várhatjuk az Oreo-t, egyes Honor 9 és Honor 8 Pro tulajoknál pedig már fel is ugrott a frissítést jelző értesítés.

_dummy_12:50

Huawei SuperCharge teszt - HuaweiBlog.hu

2

A Huawei leggyorsabb akkumulátor töltő technológiáját, a Huawei SuperCharge-ot teszteltük le, hogy megtudjuk milyen gyorsan tölthetjük fel a telefonunkat.

_dummy_20:22

Hihetetlen, de ez az alkalmazás még a legbonyolultabb matekpéldákat is megoldja

15
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream