Itt a legnépszerűbb:
 2016-05-16 07:30:19 -  1450 -  Játék  

Akit a magyar nyelv hiánya tartott vissza a túléléstől, az fellélegezhet: már tölthető az 11 bit Studios nagysikerű játékának, a This War of Mine-nak a hivatalos fordítása.

_dummy_09:11

Ettől a Playstation VR-játéktól nem nagyon találjuk a szavakat

1

Ha ilyen lesz a virtuális szemüvegek okozta játékforradalom, akkor köszönjük, kérjük. A The Unspoken a Ratchet and Clank alkotóinak munkája, a bemutatója szerint pedig valami eszeveszettül hangulatos lesz, és el sem tudjuk képzelni, milyen hatással lesz ránk, ha felpattintjuk a Playstation VR-t. Juj.

_dummy_08:59

Ezt szerezd be, ha jót akarsz! - Ratchet & Clank-teszt

1

Idén még nem szórakoztunk ilyen jól játékkal. Hidd el, neked is kell! 2002-ben játszhattál először Ratchet & Clanket, akkor még Playstation 2-n, majd a szériának egymás után annyi számozatlan, alcímes része jelent meg a Sony különböző konzoljaira, hogy azt még felsorolni is meló lenne.

_dummy_10:44

Uncharted: Fortune Hunter teszt

1

Pár éve még megmosolyogtuk a nagy videojátékok vagy éppen a mozifilmek mellé gyártott, leginkább csak azok címét felhasználó, teljesen fantáziátlan mobiljátékok érkezését, azonban a Fallout Shelter és a Square Enix legnagyobb címeit...

www.gamekapocs.hu09:45

Mikrotranzakciók is lesznek a Battlefield 1-ben

1

Az EA nem titkolja, hogy valódi pénzért megvásárolható elemek is lesznek a Battlefield 1 ingame boltjában, továbbá a megjelenés után fizetős térképcsomagok is napvilágot látnak.

www.gamekapocs.hu09:45

11 perc az új Sherlock Holmes-játékkal

3

Minden eddiginél sötétebb nyomozásba kezd kedvenc detektívünk a Sherlock Holmes: The Devil’s Daughterben. Most 11 percnyi tömény gameplayt nézhettek meg a Frogwares alkotásáról.

_dummy_08:54

Battleborn teszt

5
www.gamekapocs.hu08:45

Speed Elixir - kétszázzal sodródunk a kanyarban

2

A Speed Elixir című autóverseny még március végén mutatkozott be, és bár a fejlesztői szerint a szimulátorrajongók is megtalálják majd a számításukat benne, ennek a most megjelent videó némileg ellentmond.

www.pcguru.hu08:45

Crossout – A Mad Max után szabadon

37
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave