Itt a legnépszerűbb:

Oleg Shuplyak képe egy sor érdekességet tár fel szemlélőjéről. A legfontosabb kérdés most is, mire helyezted a fókuszt első pillantásra? A sellőre középtájon, a kagylókra az előtérben, a csőrében ágat tartó madárra, esetleg a háttérben lévő csónakra, vagy a teljes férfiarcra...

_dummy_07:15

Olyan vagy,ahogy csókolsz! Így buktat le a csillagjegyed!

2

Minden csillagjegyhez tartozik egy-egy őrangyal, így neked is van egy saját őrangyalod, aki a nehéz helyzetekben veled van és vigaszt nyújt számodra. Ha szeretnéd, hogy neked is segítsenek az angyalok, nézd meg, hogy melyik angyal illik hozzád a leginkább, és kérd a támogatását a mindennapokban!

_dummy_19:37

A Sztárportréban Szolnoki Péter!

1

A hétköznapi életemben nem szoktam énekelgetni, vagy produkálni magam. Ha elmegyek egy esküvőre, vagy baráti születésnapra, és ott megkérnek, hogy énekeljek, azt sem mindig szívesen teszem. Az más, ha kifejezetten úgy megyek el egy szülinapra, vagy egy esküvőre, hogy felkérnek fellépni. A teljes riport megtekinthető az oldalon!

_dummy_07:36

Férfi vagy női agyad van? Most megtudhatod!

36
_dummy_07:35

Horoszkóp: Ez a 3 férfi csillagjegy a legmegbízhatóbb!

27
_dummy_11:06

A Sztárportréban Takács Nikolas!

2

Eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lett volna… Nikolas életében az egyik választóvonal 2010-ben volt: Tehetségkutató, vagy külföld. „New Yorkba mentem volna, az volt a nagy álmom. Olyan helyzetbe kerültem, hogy elgondolkoztam azon, hogy eladom a hangszerem amin tanultam, a hegedűt amivel végigcsináltam a konzervatóriumot. A teljes riport az oldalon: www.sztarportre.hu

_dummy_06:41

Tudd meg, milyen színű az aurád, és mit árul el rólad!

20
_dummy_00:00

Walkó Csaba a| Sztárportréban

2

Csaba kisfia nemsokára 3 éves lesz: „Amit én tudok, azt mindenképpen át szeretném neki adni, utána pedig majd ő eldönti, hogy mivel szeretne foglalkozni.” Csabával készült interjú teljes egészében megtekinthető az oldalon.

_dummy_10:40

Ki illik hozzád a kínai horoszkóp szerint?

35
_dummy_12:53

Rettegett nőtípusok, akiktől minden férfi menekül

28
_dummy_07:35

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt

47
_dummy_21:00

"Ugyanott voltunk álmunkban..."

1

A Sztárportréban Nádas György! A beszélgetésben felelevenedett egy különleges találkozás: „A legjobb barátom volt Boncz Géza, reggeltől estig együtt csibészkedtünk 20 éven keresztül. A barátságunk tizenöt-tizenhatodik évében, amikor tényleg reggel kilenctől együtt voltunk késő éjszakáig... A teljes riport megtekinthető az oldalon.

_dummy_09:27

Csillagjegyek intelligenciája: elárulja, miben vagy a legjobb!

36
_dummy_14:39

5 mondat, amit ne mondj a párodnak!

1

Legtöbbször, noha tudjuk, hogy mit szeretnénk, mégsem sikerül úgy kommunikálnunk, hogy abból a párunk tényleg azt értse, amit kívánunk közölni. Ezért gyakran a társunkat okoljuk, és tituláljuk őt túlérzékenynek, vagy azt mondjuk, hogy nincs humorérzéke, azt gondoljuk, hogy sértődős.

_dummy_07:08

CSILLAGJEGYEK JELLEMZŐI - Rák: Varázsa az ellentmondásokban rejlik

17
_dummy_07:23

Tudományos tény: ez kell ahhoz, hogy biztosan ne csaljon meg a pasid

3

Nincs biztos tippünk arra, mit tegyél, hogy ne csaljon meg a párod – valójában ez legalább annyira rajta is múlik, mint rajtad, és nagyon nehéz meghatározni, mi vesz rá valakit a félrelépésre. Egy friss kutatás azonban most kiderítette, hogy az egyetlen dolog, ami tudat alatt is megállít valakit...

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave