Itt a legnépszerűbb:
www.origo.hu10:43

Teljesen átalakítja az ipart a különleges nyomtatás

1

Az additív technológia ugyan nem újdonság, azonban a General Electric most már annyira széleskörűen tudja alkalmazni a fémporos ipari 3D-s nyomtatást, hogy az végső soron egész iparágakat állíthat a feje tetejére, és alaposan pánikba ejtheti a különböző piaci szereplőket.

www.origo.hu22:43

Kiderült, mi lesz velünk a jövőben

1

Sci-fi művész, eating designer, a Google tudományos főnöke, a CERN fizikusa, Észtország volt államfője – csak néhány előadó azok közül, akiknek a feladata volt inspirálni a fiatalokat az idei Brain Bar Budapesten. Európa legnagyobb jövőfesztiválját harmadszorra rendezték meg és idén is telt házas volt az esemény.

hvg.hu06:56

Már készül a program, amellyel hamarosan az ön hangját is ellophatják

2

Az egyik kanadai cég olyan, mesterséges intelligencián alapuló megoldáson dolgozik, amellyel pillanatok alatt leutánozható bárki hangja. Kétségesek a következmények. Képzelje el, hogy egyszer csak azt hallja, hogy Donald Trump bejelenti az atomcsapást. Ijesztő forgatókönyv, különösen akkor, ha ehhez nem is kell, hogy ténylegesen az amerikai elnök beszéljen, ugyanis most már megdöbbentő pontossággal leutánozható,...

www.napi.hu18:10

Mennyire reális jelenleg az időutazás?

4

Hogyan alakíthatja át az életünket a mesterséges intelligencia, mennyire képesek tanulni a robotok? – többek közt ezekről a kérdésekről is beszélt Greg Corrado, a Google mesterséges intelligenciáért felelős vezető kutatója Budapesten.

_dummy_11:12

Itt a világ első robotpapja, aki garantáltan rád hozza majd a frászt

1

Habár az egyház és a tudomány kapcsolata mindig is problémás volt, de úgy tűnik, hogy végül mégis csak győzött a józan ész, lévén a napokban munkába állt a világ első robotpapja, aki megnyugtató megjelenés helyett inkább ránk hozza a frászt, miközben még áldásokat is osztogat.

_dummy_08:55

Globális mobilhálózat | WindowsMix

2

globális mobilhálózat ötlete mintegy negyven évvel ezelőtt a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (IMO) által vetődött fel , hogy a hajók folyamatosan kapcsolatot tarthassanak vagy segítséget hívhassanak vészhelyzetben.

_dummy_12:41

Hét tipp az okos parkolási rendszerek fejlesztéséhez

2

A belvárosi területeken még mindig jelentős probléma a parkolóhelyhiány, pedig a parkolóházakban sokszor vannak még szép számmal üres parkolóhelyek, az üzemeltetők, pedig tárt karokkal várják / várnák az autósokat - írta a SmartParking.hu

_dummy_12:17

Ezek kellenek egy mélygarázsprojekt sikeréhez

1

A parkolóházak és mélygarázsok építése befektetői körökben az utóbbi időben nem tartozott kimondottan a slágertémák közé. Annak tükrében, hogy a négyzetméterre vetített hozam általában szerényebb, mint egy iroda vagy bevásárló központnál, ez még érthető is. Emellett egy felelőtlenül előkészített projekttel könnyen a TV-be is lehet kerülni. Lehet-e ez másképp? Hogyan lehet már kis változtatással is sikereket elérni?

_dummy_12:13

Hoppá! Itt a vezeték nélküli elektromos töltő a BMW i3-hoz +VIDEO | SmartParking.hu

2

Minden bizonnyal az elektromos autókhoz kifejlesztett vezeték nélküli töltő lehet az elkövetkező évek nagy durranása. Piaci pletykák szerint már az autógyárak is kínálnak olyan megoldást, ami lehetővé teszi, hogy ne kelljen kézzel a konnektorba dugni az autót: elég csak ráparkolni az elektromos töltőre és már indul is a töltés.

index.hu20:18

A magyar nyelv logikája külföldön is érdekes

4

Különleges a nyelvünk? Hogy beszéltek az ősmagyarok, és hogy tanulnak a gépek magyarul? É. Kiss Katalin, a Bolyai-díj friss nyertese a nyelvtanórák unalmáról és a nyelvészet izgalmairól.

ipon.hu11:17

Az ember is képes echolokációra

2

Ráadásul egy új kísérlet tanúsága szerint nemcsak a vakok, de a látók is viszonylag könnyedén megtanulhatják a tér hangok általi érzékelését.

ipon.hu18:49

A DNS és az adattárolás jövője

3

Egy amerikai kutatócsoport 216 petabájt/gramm adatsűrűséget valósított meg szintetizált DNS-szakaszok révén, és a kódolt fájlokat aztán le is tudták olvasni.

itcafe.hu12:04

Hatékonyan hűtő fólia

2

Külső energiabefektetés nélkül az eddiginél jóval hatékonyabb hőleadást biztostó burkolatot készítettek műanyag fóliából.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave