Itt a legnépszerűbb:

Élből rávághatnánk, hogy mindenből a legújabb, leggyorsabb, legdrágább van benne – de nem mindenki rendelkezik feneketlen pénztárcával.

prohardver.hu20:57

Májusban is friss hardverek

4

Konfigurációkkal, nagy monitorokkal, notebookokkal és más érdekességekkel jelentkezik piaci válogatásunk.

prohardver.hu10:19

Titan-gyilkos 1080 Ti a Palittól

1

Egészen durva, a Titan Xp babérjaira törő 1080 Ti kártyával lépne piacra a Palit, amely nemcsak órajelben, de kinézetben is nagyot dobna.

_dummy_10:50

Samsung 960 EVO M.2 SSD - ha igazán gyorsat akarsz

3

Az elmúlt néhány évben az SSD meghajtók elkezdték átvenni a helyet a HDD-k fölött. Noha a merevlemezeket a mai napig széles körben alkalmazzák masszív adattárolásra, a flash alapú tárhelyek egyre népszerűbbek.

pcworld.hu10:41

Nagyképű gamer - TESZT: LG 34UC79G monitor

3

Óriási képátló, megdöbbentően jó paraméterek, mégis elérhető ár? Az LG jól tudja, mire vadásznak a felhasználók. Szemügyre vettünk egy monitort, ami nem hibátlan, de szerethető.

pcforum.hu15:22

Hihetetlen kapacitású, 32 GB-os videókártyát ad ki az AMD

3

Az AMD hétfőn egy olyan szuper-videókártya kiadását jelentette be, amihez még csak közelítőt sem lehet kapni a mainstream grafikus adapterek piacán. A cég ugyanis közölte: Radeon Pro Duo néven egy nem kevesebb, mint 32 gigabájtnyi DDR5 memóriával rendelkező monitorvezérlőt ad ki. Összehasonlításként: a konkurens Nvidia legerősebb számítási kártyáján, a Quadro P6000-n "csak" 24 gigabájt memória található meg.

prohardver.hu20:33

Hardverpiac AMD-vel

2

Új processzorok és grafikus kártyák mellett monitort, drónt, headseteket és notebookokat is bemutatunk piaci összefoglalónkban.

_dummy_09:15

Acer E5 (E5-575G-51WV) notebook teszt

1

Az Acer gépe elsősorban azoknak készült, akik egy jól használható, akár játékra is alkalmas notebookot szeretnének, viszont az ultrakönnyű kivitel vagy éppen a brutális megoldások helyett előnyben részesítik a kedvező árcédulát. Persze törvényszerű, hogy ilyen esetekben némi kompromisszumot is kell kötni, a kérdés csak az, hogy pontosan miben.

www.pcguru.hu09:06

Milyen az ideális gamer-PC?

10
pcforum.hu17:57

Olcsó színváltós egeret dob piacra Magyarországon a Genesis

1

A Genesis kínálatában már számos játékosoknak szánt egér található meg különféle játékstílusokhoz és eltérő formavilággal, ugyanakkor az RGB világítás még hiányzott a palettáról. A cég ezt most pótolta a Xenon 200-as modellel, mely ráadásul rendkívül baráti áron érkezik.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream