Itt a legnépszerűbb:
_dummy_13:04

Megjött a Reszkessetek betörők! 8-bites változata

1

A klasszikus karácsonyi film a 8-bites személyi számítógépek stílusára átdolgozva. Olvassa tovább… Megjött a Reszkessetek betörők! 8-bites változata Forrás: PC fórum A Megjött a Reszkessetek betörők! 8-bites változata bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Új verzió jelent meg a DOS operációs rendszerből

14
_dummy_17:04

Virtuális valóságba költözhet a telefonos ügyintézés

1

[MTI] A virtuális valóság, a chatbotok és a mesterséges intelligencia globális terjedésére számítanak a értékesítési- és marketingvezetők az ügyfélszolgálatban – derül ki az amerikai Oracle szoftvercég legfrissebb kutatásából. Olvassa tovább… […] A Virtuális valóságba költözhet a telefonos ügyintézés bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Virtuális valóságba költözhet a telefonos ügyintézés

1

[MTI] A virtuális valóság, a chatbotok és a mesterséges intelligencia globális terjedésére számítanak a értékesítési- és marketingvezetők az ügyfélszolgálatban – derül ki az amerikai Oracle szoftvercég legfrissebb kutatásából. Olvassa tovább… […] A Virtuális valóságba költözhet a telefonos ügyintézés bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Egyszerűbben lett tervezhető a vasúti utazás a Google Térképen

2

[MTI] Egyszerűbben tervezhető a Google Térképen a vasúti utazás, számos vonat viszonylatjelzéssel, számmal és külön színnel jelenik meg a globálisan elterjedt utazástervezőben – közölte a MÁV-csoport csütörtökön az MTI-vel. Olvassa […] A Egyszerűbben lett tervezhető a vasúti utazás a Google Térképen bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

A világ másik feléről is lehet puszilkodni ezzel a távcsókoló kütyüvel

2

Bár az okostelefonok és az internet korában nem jelenthet problémát a párok számára a kapcsolattartás akár a világ két ellentétes feléből sem, ebben sajnos a kapcsolatos egy fontos részét mellőzniük […] A A világ másik feléről is lehet puszilkodni ezzel a távcsókoló kütyüvel bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Itt a vége: Megszűnik a CyanogenMod fejlesztése

1

A CyanogenMod mögött álló cég a napokban egy igen kellemetlen karácsonyi meglepetéssel szolgált a főzött ROM rajongói számára. A vállalkozás ugyanis bejelentette, hogy december 31-i hatállyal leállítja nem csak közismert […] A Itt a vége: Megszűnik a CyanogenMod fejlesztése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Emlékezzünk ezzel a floppydallal George Michael-re!

1

A hétvégén, alig 53 éves korában elhunyt George Michael, a ’80-as és ’90-es évek egyik legnépszerűbb popelőadója. Emléke előtt a fenti videóval tisztelgünk, amiben legismertebb – még a Wham nevű […] A Emlékezzünk ezzel a floppydallal George Michael-re! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:04

Itt az új Alien film előzetese – de ne lefekvés előtt nézd meg!

4

Bár azt, hogy az Alien sorozat a Prometheus után is folytatódni fog, már közvetlenül utóbbi moziba kerülése után tudni lehetett, mindeddig azonban aggódhattak a rajongók, hogy az új rész is […] A Itt az új Alien film előzetese – de ne lefekvés előtt nézd meg! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:04

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

1

A PC Fórum kellemes karácsonyi ünnepeket kíván minden olvasójának. Olvassa tovább… Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! Forrás: PC fórum A Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:05

Ha valamit, ilyen ajándékot ne vegyél a gyermekednek!

1

Újabb kisgyerekeknek szánt játékokról derült ki, hogy túl sok személyes adatot gyűjtenek össze, és azokat külső szolgáltatóhoz továbbítják. A G Data arra figyelmeztet, hogy minél okosabb egy játék, annál nagyobb az adatvédelmi veszélye.

_dummy_14:04

Szupertakarékos asztali operációs rendszert adott ki a Raspberry Pi

7
_dummy_14:04

Szupercuki lett a világ legkisebb hóemberkéje

1

Egy amerikai kutatólabor munkatársai elkészítették a világ minden bizonnyal legkisebb hóemberét. A szóban forgó figurát ugyanis olyan kis méretben hozták létre, hogy annak lefényképezéséhez elektronmikroszkópra volt szükség. Ez persze nem […] A Szupercuki lett a világ legkisebb hóemberkéje bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Itt az év legabszurdabb drónja, a repülő karácsonyfa

1

Bár az Oxford Szótár mást hirdetett ki ekként, szerintünk a 2016-os év szava egyértelműen a “drón” lett – mert, hogy a repülő szerkezetek az elmúlt egy év során betörtek nem […] A Itt az év legabszurdabb drónja, a repülő karácsonyfa bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:19

Apple AirPods teszt – kelleti magát

2

Meglepetésünkre a várható szállítási időpont (dec. 29) előtt egy héttel érkezett meg hozzánk a rendelt AirPods, így le is tudtuk nektek tesztelni, hogy mégis mit tud az Apple új, kicsit túlárazott...

_dummy_09:04

Saját okosórákat fog kiadni jövőre a Google

1

Bár a Google bizonyos technológiák terén egyértelműen piacvezetőnek számít, más tereken úgy tűnik, hogy elképesztő fáziskésésben van a világhoz képest. Utóbbi területek listájára mostantól felírhatjuk az okosórákat is, miután a […] A Saját okosórákat fog kiadni jövőre a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Kihúzták az eddigi legveszélyesebb zsarolóvírus méregfogát

1

[Kaspersky] Az idén áprilisban és májusban közzétett CryptXXX rosszindulatú programot dekódoló eszközök után a Kaspersky Lab ismét kiadott visszafejtő kulcsokat a kártékony program legújabb verziója ellen. Ez a kártékony szoftver, […] A Kihúzták az eddigi legveszélyesebb zsarolóvírus méregfogát bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Vigyázat! Kémkedhetnek utánunk a karácsonyi ajándékok is

1

[G Data] Újabb kisgyerekeknek szánt játékokról derült ki, hogy túl sok személyes adatot gyűjtenek össze, és azokat külső szolgáltatóhoz továbbítják. A G Data arra figyelmeztet, hogy minél okosabb egy játék, […] A Vigyázat! Kémkedhetnek utánunk a karácsonyi ajándékok is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Szupercuki robotinast dob piacra az ASUS

1

Az ASUS a hét közepén mutatta be első, kifejezetten háztartási használatra szánt robotjait. A Zenbo-kat önállóan tudják majd a házat bejárni, tulajdonosaik pedig szóban kiadott parancsokkal tudják majd különböző feladatok […] A Szupercuki robotinast dob piacra az ASUS bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Elképesztően erős, embert is felemelni képes drónt készítettek

5
_dummy_12:04

Megjött a tökéletes karácsonyi háttérvideó a TV-dre

1

Miközben a Samsung azon ügyködik, hogy végleg kinyírja azokat a Galaxy Note 7-eket, amiket eddig nem juttattak hozzá vissza tulajdonosaik, egy youtuber igazán új hasznosítási módját találta meg a problémás […] A Megjött a tökéletes karácsonyi háttérvideó a TV-dre bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Kiderült: Ez van az Apple "mini hajszárítóinak" belsejében

2

Az Apple több hónapos késést követően a napokban végre elkezdte az anno még az iPhone 7-tel együtt bejelentett új, vezeték nélküli AirPods fülhallgatóinak forgalmazását. Az iFixIt munkatársai így végre darabokra […] A Kiderült: Ez van az Apple "mini hajszárítóinak" belsejében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream