Gearbest Flash Sale, big sale promotion


Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Online Stream

Dancewave

Az Intel kivégezheti az USB-t
14 megdöbbentő tény a női testről, amit még a nők sem tudnak magukról
El sem hiszed, mi mindenre használható a mustár! Ha ezt elolvasod, többet fogsz vásárolni belőle!
Nyugdíjazták az MP3 formátumot


Visszautasíthatatlan ajánlatunk van Lázár János számára

 2016-07-29 18:18:59 -  2 -  Hír -  24per7.info

A Direkt36 legújabb cikke azt taglalja, hogy a politikusok a családtagok nevére íratva rejtegetik vagyonukat.

A cikk folytatása
_dummy_10:58
Függetlenül attól, hogy fiatalok vagyunk vagy idősek, a mindennapi életünk számos olyan hihetetlenül izgalmas érdekességet kínál számunkra, melyekkel egyszerűen muszáj tisztában lennünk. Ezek egy részét persze annak rendje és módja szerint meg is tanították nekünk az iskolában, ám akadnak olyan érdekességek, melyekre egyszerűen már nem jutott idő a tananyagban és ezért magunknak kell azokat elsajátítanunk.
_dummy_16:39
A kínai Lenovo forgalma emelkedett, nyeresége pedig csökkent a vállalat 2016/17-es pénzügyi éve negyedik negyedévében éves összehasonlításban - derül ki a vállalat MTI-hez csütörtökön eljuttatott jelentéséből. A világ...
_dummy_14:50
  Pekingi hatóságok eddig magáncégekre bízták a parkolási díjak behajtását, amelyet azok vidékről bevándorolt munkásokkal végeztetnek el. Úgy tűnik most megváltozik a helyzet: parkolóórák fognak megjelenni az utcákon - írta a
_dummy_14:40
Érthető a kereskedelmi ingatlanok, plázák, áruházak üzemeltetőinek-fejlesztőinek idegenkedése attól, hogy az elektromobilitás elterjedéséhez nyilvánvalóan szükséges elektromos töltőállomások kiépítésének beruházási költségeit úgy finanszírozzák, hogy jelenleg még nem látható e beruházások pontos megtérülése.
_dummy_13:06
Annyira hétköznapi dolgok, hogy eszünkbe se jut megkérdezni, hogy miért vannak így. De a legtöbb dolog mégsem véletlenül vált olyanná, ahogyan azt ma ismerjük, és a Bright Side összeszedett 7 hétköznapi titkot, amiről még biztosan nem hallottál.
www.hirado.hu12:11
Mint a Highsnobiety sommásan fogalmazott: a világ legnépszerűbb digitális audio kódolása ki fog halni, mint a dodó madár.
_dummy_10:59
Több mint 40 milliárd forint értékben valósulhatnak meg fejlesztések a fővárosi állatkertben 2020-ig - közölte Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.
_dummy_10:24
_dummy_08:35
A bankok támogatják az MNB fogyasztóbarát lakáshitel programját. A minősített hitelek átláthatóbbak lesznek, elősegítve a tudatosabb kölcsönfelvétel. A bankok közötti árversenyt élénkítheti és ezáltal a hitelek árazását is kedvezőbb szinten maximalizálhatja a fogyasztóbarát jellemzőkkel bíró lakáshitel-termékek kialakítása és minél szélesebb körben való elterjesztése.
_dummy_08:28
A Nemzeti Eszközkezelő programja azoknak az eladósodott hiteleseknek nyújt lehetőséget, akiknek a jelzáloghitel-törlesztés miatt veszélybe került a lakhatásuk. Az Eszközkezelő a hiteladósok ingatlanát az állam javára megvásárolja, majd az adósokkal bérleti szerződést köt, hogy továbbra is a lakásban maradhassanak.
_dummy_08:55
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) továbbra is a veronai buszbaleset áldozatainak családja mellett áll és ismételten arra kéri a biztosítókat, hogy a kártérítési igényeket a lehető leggyorsabban bírálja el.
_dummy_08:50
A Magyar Liberális Párt arra szólítja fel a kormányt, hogy fizesse ki azt a kártérítést, amit az Emberi Jogok Európai Bírósága az új magyar egyházjogi törvénnyel kapcsolatban korábban megállapított jogsértések miatt ítélt meg a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség számára. (...)
_dummy_18:42
Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Berettyóújfaluban.
_dummy_18:40
Az LMP alapvető nemzeti érdeknek tartja, hogy a lehető legtöbb és legjobb egyetem működjön Magyarországon.
_dummy_13:14
A Nagyvárad Táncegyüttes és a Közép-Európa Táncszínház különleges előadással érkezik Debrecenbe május 27-én.
Gearbest promotion
_dummy_10:20
Május 24-én – szerdán – a reggeli csúcsidőszakot követően a debreceni Sumen utcának a Haláp utca és a Szent Anna utca közötti szakaszán nagyfelületű útburkolat-felújítási munkálatok kezdődnek.
_dummy_09:13
Hajdú-Bihar megye települései 50 milliárd forintot használhatnak fel a Terület- és településfejlesztési operatív program forrásaiból, eddig 30 milliárd forint odaítéléséről született döntés.
_dummy_09:12
Az Új főnix terv gondoskodó város programja részeként elkészült az első teljesen felújított háziorvosi rendelő Debrecenben - jelentette be a város alpolgármestere kedden sajtótájékoztatón.
_dummy_07:25
Ma egy hidegfront érkezik, amely a nap nagy részében borongós időt és többfelé záport, zivatart is okoz.
_dummy_10:55
Kedden folytatódik a kora nyáriasan meleg, fülledt idő.
_dummy_10:52
Az ABB nyerte azt a megbízást, amely alapján töltő infrastruktúrát szállíthat ahhoz az elektromos Volvo buszokból álló járműflottához, amelyet 2018-tól a Transdev Blazefield fog üzemeltetni. A három ABB HVC 300P típusú töltőállomá...
_dummy_16:35
A két utas hamis iratokkal akarta elhagyni Magyarországot.
_dummy_15:46
Emeli bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.
_dummy_15:46
Nem nyerték el egyöntetűen a sajtó elismerését a 70. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában hétvégén bemutatott könnyedebb hangvételű filmek.
_dummy_12:06
Évekkel ezelőtt a Zöld Pardon nevű szabadtéri szórakozóhelyet azért zárták be, mert a szomszédok és a környékbeli cégek panaszkodtak a nagy zajra. Most a Budapest Parkot, a város túlsó felén található, szintén szabadtéri koncerthelyszínt nem
_dummy_11:50
Folytatódik az Orbán-média boszorkányüldözése, mindenkire rászállnak, aki ki mer állni az alapvető emberi jogok védelmében.
_dummy_11:05
Hétgólos meccsen szenvedett vereséget az idei utolsó hazai összecsapáson a cívisváros csapata.
_dummy_11:00
Az előző évhez hasonlóan az elismeréseket 2017-ben is június 26-án, a 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján adják át egy nagyszabású gálán.
_dummy_08:25
Vágó István beszédéből, érthetővé válik, hogy miként lesz a hétköznapok kellemetlenségéből, a mindennapok mocska, majd tömeggyilkosság, holokauszt.
_dummy_07:10
_dummy_06:25
Hétfőn visszatér a fülledt idő, az ország középső harmadán pedig záporokra, illetve helyenként zivatar kialakulására is számíthatunk.
_dummy_19:11
A miniszter szerint ahhoz, hogy Magyarországon stabil és működőképes gazdaság legyen, meg kell őriznünk önállóságunkat, csak így lehet stabil az ország.
_dummy_16:25
Az autómegosztás oldhatja meg a városi közlekedés problémáit, a légszennyezést, a túlzott forgalmat és a parkolási gondokat a Levegő Munkacsoport szerint.
_dummy_20:30
Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök a Bocskaikert felé vezető 354. számú úton.
_dummy_20:26
Hatórányi műsorfolyammal várja az érdeklődőket a közmédia vasárnap, a nemzetiségi kultúrák napján - közölte Siklósi Beatrix, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) nemzetiségi, külhoni és kiemelt projektek főszerkesztője az M1 aktuális csatornán szombaton.
_dummy_20:25
A házasságok mintegy fele válással végződik Magyarországon - mondta Parti Tamás, a Budapesti Közjegyzői Kamara elnöke az M1 aktuális csatornán szombaton.
computerworld.hu20:17
Orosz hackerek tízezernél is több fertőzött Twtitter-üzenettel próbálták felügyelet alá vonni a védelmi minisztérium dolgozóinak gépeit és mobiljait.
_dummy_13:58
Így kell festeni a parkolót! Nem is olyan egyszerű ez a dolog, gondolhatnánk elsőre, de vajon ki merné bevállalni? A srác mindenesetre elég jól nyomja a témát.
_dummy_08:47
_dummy_17:24
A kormány döntése értelmében nem épül mélygarázs a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum alatt, a járművek kiállítására egy új múzeumi területet hoznak létre a Városligeten kívül.  Nem lesz mélygarázs a Magyar Műszaki és
_dummy_15:51
Felcsút világviszonylatban is a leg…falu. Temérdek pénzt tol bele Magyarország kormánya, hogy a mintafalu méltó lehessen szülöttéhez.
_dummy_15:47
A Wizz Air 13. születésnapját ünnepli és ez alkalomból rendkívüli, 30%-os jegyvásárlási kedvezménnyel kedveskedik utasainak. Az akció ma éjfélig tart.
_dummy_12:02
Megújul a budapesti Örs vezér terén a P+R parkoló és 2,5-szeresére nő a parkolóhelyek száma. A fejlesztési munkálatok jövő hétfőn kezdőnek és várhatóan szeptemberig tartanak, ez idő alatt a parkolót nem lehet igénybe venni - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön az MTI-t.
_dummy_08:08
A tömegbe hajtott egy autó New York központjában, a Times Square-en. Egy 18 éves lány meghalt és 22-en megsérültek. Mutatjuk a baleset részleteit.
itcafe.hu20:21
A G DATA információi szerint Németországban fizetős teremgarázsokat bénított meg a WannaCry zsarolóvíros, amelyről még mindig nem tudni biztosan, hogyan terjedt el ilyen gyorsan.
Gearbest  promotion
_dummy_12:38
Nagyszerű lehetőség, ha elég havonta egyszer megfőzni, és a hónap többi napján nem kell órákat tölteni a konyhában. Azonban mint az éremnek, ennek a módszernek szintén van másik oldala. Gondoltam, mesélek egy kicsit a nehézségekről, megmutatom a “sötét oldalt” is.
_dummy_12:03
Szlovákiában komolyan veszik, a kórházi parkolás megoldását. Dunaszerdahelytől Léváig egy kórház van, amelyik kizárólag az egészségügyi minisztérium felügyelete alá tartozik, ezért ebben a térségben csak egyetlen intézményt érinti a szaktárca napokban megszellőztetett kezdeményezése.
_dummy_09:09
Csak semmi "Fúj, ez undorító!" kérem, hiszen ma már van WC-étterem is! Most megtudhat mindent, amit a vécék jelenlegi helyzetéről tudni érdemes. Napjainkban, amikor minden adott az intim, modern és kulturált környezetben történő megkönnyebbüléshez, ilyen vécékkel találkozhatunk a világ különböző tájain.
_dummy_09:07
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal adatai szerint az Airbnb-hálózat szállásadóinak 81 százaléka szerzett több bevételt annál, mint amennyit Magyarországon bevallott. Tállai András (NAV) januári tájékoztatója szerint az ír adóhatóság adatai alapján 2015-ben az Airbnb-vel csaknem 4500 magyar szállásadó állt kapcsolatban. Összesen 120 ezer alkalommal adták ki ingatlanjukat, amivel mintegy 6 milliárd forint bevételt szereztek.
_dummy_09:05
Egyre többen szeretnének túladni nagy alapterületű ingatlanjukon. A családi otthonok állapota meglehetősen változatos. Az első negyedévben egyre több nagy alapterületű, eladó családi ház jelent meg a piacon. Sokan szeretnének túladni sokszobás - 150-250 négyzetméteres - ingatlanjukon, mert a gyerekek kirepülésével elegendő lenne számukra egy kisebb vagy már a költségeket nem tudják fizetni.
_dummy_20:17
Bomba: Ma a nap folyamán két különösen nagy pusztításra képes 50 kilogrammos II. világháborús bomba is elő került a földből, sok embert evakuálni kellett.
_dummy_19:10
Rogán Antal miért lop, és miért bűnöző? ilyen, és ehhez hasonló kérdések hangzottak el Rogán Antal fórumán, ahol az Együtt politikusa, ....
_dummy_17:00
Az elektromos járművek árában komoly tételt tesz ki az akkumulátor, használhatóságuk pedig finoman szólva is limitált. A lassú töltés és a korlátozott hatótáv ma még visszafogja a piacot de lehet, hogy ezek az akadályok hamarosan elhárulnak egy áttörést ígérő új akkumulátortípusnak köszönhetően.
_dummy_16:52
Juszt László - Van a pofátlan hazugságnak egy olyan foka. Ezek a szavak jutottak elsőnek Juszt Lászlónak, mikor leírta véleményét Kósa Lajos bejelentéséről.
sg.hu11:20
_dummy_20:28
Toroczkai Lászlóról jobb időkben, a béke, jólét és szabadság korszakában persze nem kellene szót sem ejteni.
_dummy_19:57
A Csendes-óceán délkeleti részén emelkedő Henderson-szigeten a legnagyobb sűrűségű az embertől származó hulladék az egész világon tengerkutatók szerint. A szemét 99,8 százaléka műanyag – írja az MTI.
_dummy_18:01
Sarka Kata durván kiakadt – Betelt a pohár, méghozzá a sok hazugság miatt. A modell-műsorvezető a Facebook-oldalán tombol.
_dummy_17:35
Egy Angliában élő, fiatal, mindössze 24 éves lány élete egy szempillantás alatt megváltozott egy szerencsétlen autóbaleset következtében. .
_dummy_13:03
Budapest az idén is csatlakozik az Európai mobilitási héthez, amelynek központi eseményeként tartják az autómentes napot - döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán.
_dummy_21:24
Több ezer parkolóhely szűnhet meg a lakásépítések miatt Budapesten a Star Park Holding Zrt. vezérigazgatója szerint.
_dummy_21:16
Kiderült annak a brit informatikai szakértőnek a kiléte, aki a támadás pénteki hullámának tetőzése után nem sokkal megtalálta a megoldást a vírus terjedésének megállítására.
_dummy_17:37
A debreceni önkormányzat tulajdonában lévő, a város cégeit tömörítő vagyonkezelő 917 millió forintért megvásárolta a négycsillagos Hotel Lyciumot az alatt alatt található 120 parkolóhelyért pedig további 240 milliót fizettek ki.
_dummy_16:13
Kisorosziban vasárnap tartottak időközi választásokat, elindult Havas Henrik is, és mit ad Isten, a négy hely egyikére beválasztották a képviselő-testületbe. Volt már politika-közeli állapotban, a Horn-kormány idején hat napot államtitkárként töltött be. Most a helyiekért szeretne tevékenykedni.
_dummy_16:12
Pukli a Tanítanék Mozgalmat úgy hagyta ott, mint eb…, majd coming outolt, hogy ő valójában Fidesz-szimpatizáns, aztán bejelentette, hogy perceken belül pártot alapít, majd eltűnt. Érezve az idő szavát előkerült, hogy bemutassa új kezdeményezését, a Polgári Világ Pártját. Most itt tartunk Pukli István-ügyben.
_dummy_11:22
Megkezdődött a szélsőjobbos Bayer és a demokraták kávézása. Aki sokat vár tőle, alighanem csalódni fog. Amíg engedik, közvetítjük.
_dummy_09:41
Újabb ezer parkolóhellyel bővíti a parkolóhelyek számát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője közel egymilliárd forintból.
_dummy_09:13
Az alig mérhető Párbeszéd párt szinte biztosan jó taktikát választott, amikor elsőként a csak mikroszkóp alatt látható pártok közül úgy döntött, legismertebb embere, a társelnök Karácsony Gergely népszerűséget használja fel kampánycélra.
_dummy_06:27
Szexvideóval hirdetnek egy csodálatos és méregdrága luxusvillát Beverly Hills-ben. Ez az egyedi felhívás felrobbantotta az internetet.
_dummy_06:26
Mondhatom, hogy a visszazárható fagyasztós zacskó az egyik legjobb találmány, egyszerűen imádom! Hogy miért célszerű inkább ezt használnod?
sg.hu20:10
Amerikai hírszerzési vezetők először adtak hangot nyilvánosan azon aggodalmuknak, hogy egy orosz informatikai cég fenyegetést jelenthet az amerikai nemzetbiztonságra.
_dummy_11:29
Tálai András a NAV főnöke szerint nagy a gond az Aibnb-hálozattal, az az a közösségi szállás értékesítéssel, a szállásadók Uberével.
_dummy_09:28
A belügyminiszter minapi állásfoglalása egyértelműen rögzíti, hogy a közterület-felügyeletek kizárólag a térfigyelő kamerák felvételei alapján nem szabhatnak ki büntetést szabálytalankodó autósokra - közölte Tarlós István
_dummy_09:22
Ahogy a népnyelv a Moszkváról Szél Kálmánra keresztelt teret csak, mint Moszkva Kálmán teret emlegeti, ugyanazzal a lendülettel a Cinege utcát is hívhatja Putyin – Cinege sugárútnak – adta hírül szombaton a 24.hu.
_dummy_18:35
Már több mint 100 éve történt, hogy a legendás londoni áruház felvette első elektromos járművet flottájába.