Itt a legnépszerűbb:

Bár azt, hogy a Microsoft jövőre ismét új verziót fog kiadni a Windows-ból, már eddig is tudtuk, a cégnek mégis sikerült meglepetést okoznia ezzel kapcsolatban a napokban.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu15:56

DriverMax 8.27 (ingyenes rendszer kiegészítő program)

2

Ingyenes rendszer kiegészítő program, aminek a segítségével a Windows rendszerek alatt egy csokorba tudjuk szedni az installált hardverek működéséhez szükséges drivereket és egy Windows újra installálás esetén azonnal újra tudjuk installálni azokat anélkül, hogy n+egy meghajtó, CDt át kéne túrnunk.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu15:51

PicPick 4.1.6 MAGYAR (ingyenes képlopó program)

1

Ingyenes képlopó program. A hagyományos képlopások mellett, egy képszerkesztőt is tartalmaz a program. Támogatja a többmonitoros képlopást A képeket JPG, ICO, PNG, GIF, EMF, WMF és BMP formátumokban tudja elmenteni.

_dummy_07:30

Hol tartunk WIndows 10? | WindowsMix

47
freewaresoftwarenews.blogspot.hu18:17

Advanced Codecs 6.3.9 (Windows 7-hez, 8-hoz és 10-hez készített kodek csomag)

2

Windows 7-hez, 8-hoz és 10-hez készített kodek csomag, elsősorban Windows Media Player, Media Center, illetve más lejátszókhoz is használható. Segítségével pontosan beállíthatjuk, hogy mely fájltípusok milyen kodeket milyen beállításokkal, paraméterekkel használjon a lejátszó, így teljesen egyéni beállításokat tesz lehetővé.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu17:34

360 Total Security 8.8.0.1031 (ingyenes vírusirtó program)

2

Ingyenes vírusirtó program, ami eltávolítja a rendszerből a férgeket, vírusokat. A program a következőket tudja: - víruskeresés és eltávolítás, több keresési mód, Sandbox funkció, karbantartási lehetőségek, startup manager, választható keresőmotor, stb, stb, stb.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu17:20

Glary Utilities 5.57 MAGYAR (ingyenes rendszerkarbantartó program)

2

Ingyenes rendszerkarbantartó program. A rendszer gyors működését, karbantartását, védelmét segíti. Haszontalan rendszerfájlokat, érvénytelen registry-bejegyzéseket, és internetnyomokat távolít el. Böngésző kiegészítőket kezel, és töröl, merevlemez hely kihasználhatóságát elemzi, duplikált fájlokat töröl. A programnak van Androidos verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu13:48

AIMP 4.10 Build 1827 (ingyenes zenelejátszó program)

2

Ingyenes zenelejátszó program VÉGLEGES verziója, ami számos hangformátumot támogat. A program a következőket tudja: - 18 sávos equalizer + effektek. - időzíthető működés, automatikus lejátszás leállítás, folytatás. - audiokonverter és cd grabber. - címkék és tagek intelligens használata (ID3v1,ID3v2, Vorbis és WMA tagek használhatók). - internetes rádiók adásainak lementése.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:25

Balabolka 2.11.0.607 MAGYAR (ingyenes szövegfelolvasó program)

14
freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:20

AirDCPlusPlus 3.22 MAGYAR (ingyenes DC++ kliens)

2

Ingyenes DC++ kliens. A fájlkeresés eléréséhez csatlakozni kell egy szerverhez (HUB-hoz), a hub-ok listája a programban is megtalálható, de kereshetünk listákat a neten is. A HUB-okhoz kapcsolódva böngészhetjük a felhasználók megosztott fájljait, ők pedig a mi megosztásunkból tölthetnek le. Segítségével játék demókat, trélereket, programokat tölthetünk le. A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu15:02

Polarity 8.2.6 (ingyenes internet böngésző program)

4

Ingyenes internet böngésző program, ami a Chromium és Trident motorokra épül, támogatja a beépülőket, van benne reklám blokkoló, jelszó menedzser, stb, stb, stb. A programnak van Androidos verziója mobiltelefonokra és tabletekre. A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu18:20

µTorrent Portable 3.4.8.42449 MAGYAR (ingyenes torrent kliens)

3

Ingyenes torrent kliens hordozható (installálást nem igényélő) verziója. A program jellemzői: - több letöltés egy időben, globális és torrentenkénti sebesség-korlát beállítása, UPnP, RSS, IPv6, „trackermentes” Mainline DHT, peer-csere támogatása, protokoll titkosítás, paraméterezhető sávszélesség-időzítő, személyre szabható kereső és ikonok.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave