AppleBiztonságBulvárEgészségEseményFilmFotóGoogleHardverHírHumorInternetJátékKépKözéletKütyüLinuxMicrosoftMobilvilágMozgásSzoftverTudományTVVideóZene

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Dancewave
Így nyiss meg egyszerre sok oldalt a Firefoxban
Hivatalosan bemutatkozott az Andorid 8.0 Oreo
Megérkezett az első hivatalos előzetes a Huawei Mate 10-hez – GSMring
ZHPCleaner 2017.8.21.141
Szuper trükk a cipő betörésére: 6 óra elteltével a lábadra öntötték
Visszabutítja a Windows 10-et következő kiadásában a Microsoft
A vártnál is erősebbek az új Intel CPU-k
Mozilla Thunderbird 56.0 Beta 3 MAGYAR


  KapJo cikkpakkja:
Itt a legnépszerűbb:
 2017-07-13 20:26:11 -  34 -  Kütyü

Zenét hallgatni mindenki szeret, különösen akkor, ha olyan jó minőségben teheti, mint a Xiaomi Network Speaker esetében. A gyártó eddig is híres volt a kiváló ár-érték arányú berendezéseiről, de ez a mostani termék tényleg megdöbbentő, több szempontból is. A jó dolgoknak mindig megkérik az árát, a nettó 27.000 forintos készülék mégis úgy szól, mint a sokkal drágább konkurencia darabjai, ráadásul most...

ipon.hu19:18
Az új szenzor három réteges felépítéssel bír, brutális sebességre képes és még DRAM is van mellette, ami kulcsfontosságú szerepet tölt be.
_dummy_18:15
Az önfotózés korát éljük. Sokan hetente cserélik a profilfotókat a Facebook-on és más közösségi oldalakon és ezen felül megörökítésre kerül számos egyéni pillanat is.
index.hu17:23
www.telefonguru.hu18:14
www.origo.hu19:04
www.portfolio.hu23:29
A terminátor egyre kevésbé szórakoztató film, főleg ha megnézed, milyen robotokat gyárt a Boston Dynamics, vagyis a Google X (A Google titkos fejlesztésein dolgozó leányának) cége.
_dummy_19:36
hvg.hu19:37
A világ legnépszerűbb nyelvtanító eszközének fejlesztői egy új iPhone-os alkalmazással rukkoltak elő, amely az eredetinél is könnyebb és egyben játékos módját kínálja a szavak memorizálásának – ezt is ingyen.
www.telefonguru.hu20:21
index.hu16:35
hvg.hu16:45
Intel Inside – ezúttal a felirat nem egy számítógépre kerül, hanem a Xiaomi új okos edzőcipőjét jellemzi. A netezők máris imádják, úgyhogy bizonyosan kereskedelmi forgalomba kerül.
hvg.hu17:00
A hangos Instagramként emlegetett alkalmazás teljesen megújult, és talán még érdekesebb lett: a publikálás után 24 órával eltűnik minden hangfelvételünk.
www.napi.hu21:40
hvg.hu22:04
hvg.hu20:55
_dummy_19:27
computerworld.hu13:13
www.origo.hu20:14
_dummy_20:25
www.telefonguru.hu21:52
A Google Photos fontos és igencsak hasznos újítással gazdagodott.
hvg.hu22:02
www.origo.hu18:00
A Spotify csendben bejelentette, hogy immáron 30-nál is több országban érhető el a kimondottan diákoknak szánt Premium előfizetése, hazánk is a támogatott országok közé tartozik.
hvg.hu18:35
_dummy_20:32
Diákként minden cent számít, és egyáltalán nem mindegy, hova kerülnek a felesleges forintok. Épp ezért, összeszedtük nektek, hol találjátok a legkedvezőbb mobilos lehetőségeket, hogy ne a telefonszámla kifizetésébe kelljen átcsoportosítani a kajapénzt.
itcafe.hu17:00
Észtország kiemelkedő jelentőségű fejlesztéseiről az IT café is többször beszámolt, s mivel hallatlanul tanulságos mindaz, amit náluk végigvittek, érdemes pár mondatban összefoglalni, amit a tavaly ősszel megválasztott Kersti Kaljulaid, aki az állam első nő elnöke, a szimpóziumon elmondott.
totalcar.hu18:56
_dummy_21:43
_dummy_20:18
Kínában találták fel a papírpénzt, és lehet, hogy ők mondanak le először róla. A nagyvárosokban már az utcai kajaárusnál is lehet mobillal fizetni.
hvg.hu20:28
Egy-egy weboldal tartalmát könnyű lementeni pdf vagy HTML formátumba. Most azt mutatjuk meg, hogyan lényegíthetjük e-könyvvé.
hvg.hu15:28
Országúti kísérletek helyett szimulátorral gyakoroltatja és egyedülálló szoftverrel vértezi fel az önvezető autók mesterséges intelligenciáját egy magyar cég.
www.origo.hu19:28
www.origo.hu22:43
Sci-fi művész, eating designer, a Google tudományos főnöke, a CERN fizikusa, Észtország volt államfője – csak néhány előadó azok közül, akiknek a feladata volt inspirálni a fiatalokat az idei Brain Bar Budapesten. Európa legnagyobb jövőfesztiválját harmadszorra rendezték meg és idén is telt házas volt az esemény.
hvg.hu12:01
kertesz.blog.hu17:00
A kérdésre a válasz elviekben rémesen egyszerű, beindítjuk a fűnyírót, aztán végigtologatjuk a pázsiton. A gyakorlatban azonban ennél kicsit több tudnivaló is akad, ráadásul az sem mindegy mikor nyírjuk, és persze az sem, hogy mivel. Kezdő pázsitgondozóknak következik most egy kis gyorstalpaló a gyep nyírásáról.   Bár már benne vagyunk a nyárban, ha a fűnyírásról van szó, vissza kell nyúlni a tavasz...
www.origo.hu10:43
Az additív technológia ugyan nem újdonság, azonban a General Electric most már annyira széleskörűen tudja alkalmazni a fémporos ipari 3D-s nyomtatást, hogy az végső soron egész iparágakat állíthat a feje tetejére, és alaposan pánikba ejtheti a különböző piaci szereplőket.
_dummy_15:57
Az okosotthonok és okoskütyük megjelenésével egyre nagyobb energiaéhség is érkezett. A fejlesztők az akkumulátorok fejlesztésével párhuzamosan a hardverek fogyasztását is megpróbálják minimálisra csökkenteni, melynek értelemszerűen megvannak a korlátjai. A laptopok, okostelefonok, elektromos autók és egyéb kütyük áramellátásának problematikáját eddig a hagyományos akkumulátorok kapacitásának növelésével...
divany.hu17:43
A nyílt hozzáférésű Wi-Fi hálózatokkal könnyű pórul járni, nem árt tehát, ha legalább a netes bankok használatát elkerülöd. A kedvenc kávézónk, bevásárlóközpontunk, vagy egy-egy város vagy mobilszolgáltató által kínált ingyenes és nyílt hozzáférésű, ráadásul egyre gyorsabb Wi-Fi hálózatok használata segíthet ugyan a szűkös adatcsomagokkal való spórolásban, de mindennek van egy árnyoldala is: az...
index.hu17:45
Egy spanyol kutatócsoport beszerelt egy nem is olyan drága, mindössze 115 eurós (35 ezer forintos) mesterséges intelligencia chipet egy kamerával felszerelt játékbabába, ami így ...
www.origo.hu16:47
www.penzcentrum.hu10:49
Ma már kismillió olyan alkalmazás van, ami a pénzügyekben segít eligazodni. A legtöbb ezek közül egyszerű költségvetés-kezelő, de ezek is egyre kifinomultabbak, számos extra funkcióval. A jövőben pedig a felhasználói élményre koncentráló fejlesztések térnyerése várható, a most felemelkedő trendnek ráadásul már Magyarországon is van előfutára: egy hazai fejlesztésű applikáció, ami az élet sok területén...
hvg.hu13:14
A Xiaomi saját szervezésű, éves eseményén jelentette be többek között új kivetítőjét, amelyen több mint két évig dolgozott. A Xiaomi Mi Laser elnevezésű kijelzőbe olyan neves cégek szállították a kapcsolódó technológiákat, mint a Light Peak vagy a Texas Instruments. No meg persze maga a Xiaomi is dolgozott rajta, nem is keveset. A végeredmény egy olyan lézeres vetítő, amelyikben ALPD 3.0 technológia gondoskodik a...
_dummy_14:53
Légy naprakész az úton! Csatlakozz a legnagyobb vezetői közösséghez, amelyben a sofőrök egymás segítik. A Waze nem egy hagyományos útvonaltervező, hanem egy olyan segítség, amellyel az autóban ülőket nem érheti meglepetés, ami a forgalmat illeti. Élőben, az összes felhasználó által bejelentett esemény azonnal eljut hozzánk, így lehet szó útlezárásról, spontán kialakult dugóról, építkezésről vagy...
index.hu14:28
Megjelent a Vodafone vadiúj alkalmazása, és ez alighanem fontos hír az ügyfeleknek, mert az elmúlt hetekben, hónapokban többször kaptunk megkeresést azzal kapcsolatban, hogy az app nem igazán működik. Megjelenése után a régi appot lezárják, és abban egy átirányító felület jelenik meg, hogy mindenki töltse le az újat. (iOS, Android)
www.origo.hu15:49
A jelek szerint az ág is húzza a kevésbé vastag pénztárcával megáldott játékosokat. A középkategóriás gamer számítógépet építeni kívánók a kriptobányászok miatt talán még hónapokig nem lesznek képesek videokártyát vásárolni, most pedig a budget gamer PC-t összerakni kívánók maradhatnak átmenetileg egy kulcsfontosságú komponens nélkül.
_dummy_20:26
www.telefonguru.hu21:20
A Mi Boxszal kábeltévé helyett wifihálózaton keresztül lehet online televíziózni: mivel a Telenor MyTV már 72 tévécsatorna élő műsorát tartalmazza, teljes mértékben képes kiváltani a hagyományos, vezetékes tévészolgáltatásokat, ráadásul mobilitásával még nagyobb szabadságot kínál a nézőknek. A Mi Box a letölthető zenei és játék alkalmazások révén igazi szórakoztatóközponttá alakítja a tévéket.
_dummy_18:44
Naponta legalább 2-3 liter vizet kellene innunk, a nyári hónapokban pedig még ennél is többet. De sajnos sokszor még az 1 litert is nehezen fogyasztjuk el. Mit tehetünk azért, hogy tényleg megfelelő mennyiséget fogyasszunk? Az alap módszerek közé tartozik a telefonunk ébresztője vagy egy speciális applikáció, ami emlékeztet minket és még nyomon is tudjuk benne követni, hogy éppen mennyit ittunk. További megoldás lehet...
www.telefonguru.hu09:56
A Xiaomit talán már egyetlen olvasónknak sem kell bemutatni, hiszen a cég megkerülhetetlen, ha bármilyen jellegű kínai technikai kütyüről van szó. Szinte mindent gyártanak, amit csak el lehet képzelni, bár hazánkban leginkább a telefonjaik és az aktivitásmérő karkötői menők, de nagyon jók a tabletek és az okosmérleg is, az egyéb, otthon felhasználható termékekről, úgymint Wi-Fi router, repeater, stb. nem is...
_dummy_21:44
Azért ragadtam virtuális tollat, mert kijött egy új microgép az SPC Maker. Ez nem lenne önmagában érdekes, de a 95 milliméteres vázmérethez már normális kamera, 3S rendszer és állítható erejű VTX tartozik, vagyis a műszaki paraméterek egyre inkább közelítenek a 200-250-es gépekhez, csak kicsiben. Ezért úgy gondolom, hogy érdemes átfutni a piacot, hiszen sok érdekességet találhatunk.
_dummy_09:17
Akinek autója van, az jól tudja, milyen sok minden tud hiányozni a kényelmes vezetéshez. Menetrögzítő, telefonos kihangosító, Androidos rádió vagy éppen egy szivargyújtóról üzemeltethető kütyü, például egy hűtőtáska. Ezeket a termékeket ráadásul fillérekért beszerezhetjük, ha jó helyen keresgélünk. Az autós menetrögzítők nagyon hasznosak, ha balesetet szenvedünk, vagy más olyan esemény történik, aminek...
_dummy_21:33
Az egyik leghasznosabb autós kütyü vitathatatlanul a telefontartó, hiszen okostelefonunkkal számos hasznos dolgot csinálhatunk vezetés közben is. A Xiaomi Roidmi autós tartó mágneses rögzítési elvével egy kifejezetten praktikus és ötletes darab, ráadásul az ára is rendkívül kedvező. Itt megvásárolható >> Kicsomagolás A Roidmi kezdetben egy különálló startup cég volt, amiben a nagy kínai gyártó Xiaomi komoly...
_dummy_09:15
Újabb gyöngyszemekkel tértünk vissza a szombati válogatásban. Több helyről szemezgettünk, nézzétek meg miket találtunk. Talp védő a tengerpartra Nyaraláskor az egyik legjobb dolog a tengerben fürdeni és napozni. Ha te sem szereted, ha a partról egyenesen be kell rohannod a vízbe a tűz forró homokon keresztül, hogy szinte gőzölög a talpad, amikor a tengerbe érsz, akkor ez a nagyon vékony, talpra felhelyezhető...
_dummy_15:01
www.origo.hu07:47
Aki ma televízió akar venni, jó eséllyel egy okostévét fog választani, hiszen mára az ilyen smart modellek teszik ki az elérhető kínálat nagy részét. De mi alapján válasszunk köztük? Lássuk a fontosabb szempontokat!
_dummy_17:52
_dummy_14:15
Itt van a szombat. Az első nap a hétvégéből, amikor kikapcsolódhatsz. Miért ne kezdenéd a pihenést a legújabb kütyük piaci kórképének szemezgetésével? Találtunk 21.5 colos All-in-one számítógépet, táskát és más érdekességeket. Tessék, mutatjuk őket! Teclast X22 All-in-one számítógép Nem sokszor találkozni olcsó egybegéppel. A Teclast X22-ben egy 21.5 colos 16:9 arányú Full HD LED kijelzőt kapott helyet,...
ipon.hu17:28
A mobilpiac legfrissebb elemzésében ismét a kínaiak brillíroztak. A Huawei már ott van az Apple nyakában, a Xiaomi pedig az ötödik helyre jött fel.
_dummy_22:02
_dummy_22:09
_dummy_21:33
Ha már ott van velünk, érdemes is használni: szerencsére ezt a fejlesztők is tudják, ezért rengeteg autós alkalmazás készült az okostelefonokra. Most 6 olyat választottam ki, amelyet szerintem mindenkinek érdemes használnia, hiszen nemcsak gyorsak, de egyszerűen kezelhetőek is: 1. Azért, hogy gyorsan odaérj: Waze Az egyik legtöbbet használt autós alkalmazásom a Waze. Mindez nem véletlen, hiszen a valós idejű forgalmi...