AppleBiztonságBulvárEgészségEseményFilmFotóGoogleHardverHírHumorInternetJátékKépKözéletKütyüLinuxMicrosoftMobilvilágMozgásSzoftverTudományTVVideóZene

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Tíz másodperc alatt öl a Windows Defender
Polarity 9.2.1
Szép lassan átveszi az uralmat az internet felett Oroszország
Hardverhelyzet a kánikulában
Windows 10 tipp: automatikus lemezterület-felszabadítás
Mozilla SeaMonkey 2.48 MAGYAR
AdwCleaner 7.0.1.0
Mozilla Firefox 55.0 Beta 11 32 / 64 bit MAGYAR


  tarnaykristof cikkpakkja:
_dummy_16:22
_dummy_21:29
Megint nem lesz világvége, ahogy azt az eufemisztikusan csak konzervatívnak titulált amerikai homofóbok hirdették.
_dummy_15:03
Talán egyesek tudják, hogy a neves kóla eredetileg pont nem arról szólt, hogy a terméket már logó nélkül is felismerjük, annyira ezzel kelünk-fekszünk. Ausztráliában találták ki, és pont azzal a céllal, hogy az igen rossz eladási számokat növeljék (ami egyébként láss csodát, be is jött). Azt azonban nem nagyon tudjuk, hol nem árulnak egyáltalán kólát, egyáltalán van-e ilyen hely?
_dummy_22:33
Arról kérdezte Szita Károly fideszes polgármestert egy középiskolás tanuló, hogy mit szeretnének tenni a közoktatásból kieső diákok érdekében. Válasz helyett felemlegette a diák korábbi bukását, majd "tanácsként" azt mondta, folytassa a tanulmányait. A kisebb baj, hogy ez nem felelt a kérdésre, a kérdés: honnan tudta ezt az információt?
_dummy_21:41
Legalábbis elindult egy online stream ezen a néven. Több furcsaság is van a kérdésben, lehet, hogy más kezd új adóba ezen a néven?
_dummy_14:31
ÚJ funkció! Nem az oldalszerkesztők profilja, hanem maga az oldal nevében lehet majd létrehozni és kezelni csoportokat.
_dummy_01:49
_dummy_01:48
Méghozzá a fiatalok körében. A tanulmány, amei ezt kimutatta, még azelőtt készült, hogy az egész országban engedélyezték az LMBTQ-emberek számára is a házasságkötést.
_dummy_05:33
„Na, azt ugye nem gondolta senki, hogy pont a nyereg alatt puhított nemzeti érzés nem kerül teszkós árcímke alá." Vélemény.
_dummy_20:41
Utolsó hat koncertjük után a nyáron abbahagyják. Nem zárják ki a folytatást, nem vesztek össze,
_dummy_22:51
Előző cikkünk után most egy békéscsabai szakközépiskola diákját szólaltatjuk meg, akiknél szintén népszerűsítették az úgynevezett határvadász jelentkezést, de itt többen el is mennének rá.
_dummy_23:53
De nem szabad sovinisztának lenni a románokkal. Tüntettek a Csíki Sörért. Videó.
_dummy_21:03
Olvasónk, egy neve elhallgatását kérő, egy hazai középiskolába járó lány - nevezzük Boginak - korábban együtt járt egy sráccal, akinek szülei elég jó kapcsolatokkal rendelkeznek állami intézményekben. A srác ki akarta használni, és uralkodni felette, amit ő nem akart - végül a mai napig nem jött teljesen helyre a dolog, pedig már nem is beszél vele. Ugyanis még mindig családsegítőhöz kell járnia a volt párja hazugságaira alapozott információk alapján.
_dummy_05:23
Becsületes megtaláló járt a budapesti Fogarasi úti bevásárlóközpontban egy, a közösségi médiában megosztott történet szerint. Egy ATM-ben nagy összegű pénzt talált, de eszében sem volt eltulajdonítani.
_dummy_02:52
A vlogger aktivista láthatóan feldúltan jelentkezett be élő videóban, miután elmondása szerint zsidózva kiküldték egy fővárosi étteremből.
_dummy_02:50
Lapunknak nyilatkozva reagált az Országos Diákparlamentnek helyet adó Székesfehérvár önkormányzatának nyilatkozatára a félbeszakított diákként ismertté vált Somogy megyei gimnazista. Örül, ha nem lesz cenzúra, de visszautasítja a vádakat a pártbefolyásolásról.
_dummy_12:38
​Kirúgták a Somogyi Hírlaptól a lap két, közismerten kormánykritikus újságíróját, Fónai Imrét és Vas Andrást. Ők írtak többek közt az én cikkem után az Országos Diákparlamentben félbeszakított felszólalóról, és a helyi civil kezdeményezésről a gumiégető ellen, valamint például egy szimpátiatüntetésről egy ellenzéki polgármester szerint.
_dummy_03:36
Aranyélet online film
_dummy_03:35
Februárban 15,5 milliót nyertek a Google pályázatán egy új NOL.hu-app fejlesztésére, aztán jöttek a "gazdasági indokok".
_dummy_03:35
A HÖK-választásról szóló beszámolóm kapcsán többekkel beszéltem, vitáztam a kérdésről, röviden válaszolnék a legfontosabb felvetésekre. A műfaj továbbra is vélemény.
_dummy_03:34
Így nem lehet választást tartani, hogy a jelöltektől tudom meg, mit kell csinálni. Vélemény.
_dummy_00:35
Miután a Civil Összefogás Fórum elindította a Vona Gáborról és Gyurcsány Ferencről szóló kampányát, amely teljesen véletlenül pont beleállt a kormánykommunikációba, feltettem nekik pár kérdést, amire érkezett is tőlük válasz.
_dummy_00:34
Semmit nem bíznak a véletlenre. A helyi fideszeseknek épp csak azt nem írják le, hogy kell megnyomni a lájk gombot.
_dummy_00:31
Hétfőn öt éve van új köznevelési törvény.
_dummy_00:31
_dummy_23:11
Vajon mennyiért tudunk felbérelni magunknak valakit arra, hogy törvényellenesen meghackelje bárki közösségi médiás fiókját? És van, aki az interneten, nyíltan hirdeti magát, esetleg álnevek mögé bújnak a fekete kalaposok?
_dummy_19:54
A Független Diákparlament tavalyi javaslatcsomagjával ellentétben idén már arra sem vette a fáradságot az Emmi, hogy legalább végigmenjen a javaslatokon, és mindhez leírja, hogy miért nem foglalkozik vele érdemben, vagy hogy miért marad minden a régiben. Az FDP idei komplex javaslatcsomagjára a válasz mindössze egy nagyjából másfél oldalas levél, amely szerint az egyeztetések jó irányba haladnak.
_dummy_19:54
Az iskolai intők és beírások az iskolán belüli szabályszegések szankcionálására vannak. De nem egy iskola osztogat Facebook-bejegyzésekért iskola szellemiségére és értékrendjére, meg hasonló homályos dolgokra hivatkozván.
_dummy_23:02
Október 10-ig meghosszabbította a diákképviselőnek való jelentkezést a Független Diákparlament (FDP). Magyarország legnagyobb civil diákképviseletébe középiskolások, egyetemisták, tanárok, szülők, és öregdiákok jelentkezését is várják.
_dummy_18:24
Október 10-ig lehet jelentkezni a Független Diákparlamentbe képviselőjelöltnek. Ez Magyarország legnagyobb civil diákképviselete, amely önszerveződő, országos és önkéntes. Utána indul a demokratikus online szavazás. Videónkban két jelölt elmondja, ő miért jelentkezett.
_dummy_01:11
A cég szerint innen jön a letöltések 65%-a, ezzel nagyjából meg is van indokolva a lépés. Október 5-étől vezetik be.
_dummy_16:50
Hogyan darált be a bürokrácia és a fővárosi önkormányzat egy diákok által szervezett eseményt?
_dummy_20:04
_dummy_20:03
A rendszer lényegében hasonlóképpen működne, mint a Google Térkép helyi idegenvezetők funkciója (ahol a lakhelyedhez közeli intézményekről oszthatsz meg információkat a fiókkönyvtár nyitva tartásától a sarki pub sörválasztékáig), ám jóval kiterjedtebb funkciók lesznek elérhetőek a felhasználók számára.
_dummy_15:46
Az egyik legnagyobb felnőttvideó-oldalra került föl a volt londoni polgármester, a kilépéspártiak vezetőjének beszéde, a leírás szerint azért, mert Megb…ta Nagy-Britanniát.
_dummy_15:45
Új mozgalom indult a Nagy-Britanniában élők körében a közösségi médiában: a #SafetyPin, azaz biztosítótű egy új szimbólum, amellyel az országban lévő bevándorlókkal fejezik ki szolidaritásukat a Brexit kapcsán felerősödött xenofóbiával szemben. Ezek közé az immigránsok közé tartoznak az angliai magyarok is.
_dummy_19:03
A Külvárosi fények című 2006-os finn filmdráma egy nyolcperces részletét kellett elemezni, illetve az azzal kapcsolatos kérdésekre válaszolni, a miniesszé pedig a média szabályozásainak nehézségeiről szólt az idei mozgóképkultúra- és médiaismeret érettségin.
_dummy_21:36
_dummy_19:40
Sok iskolában rendeznek különböző vidám rendezvényeket majáliskor. Így tesz már évtizedek óta a Karolina Általános Iskola és Gimnázium is. Ilyenkor májusfát állítanak, kézműves vásárt, sportversenyeket és rengeteg programot szerveznek. A diákok szeretnek erre készülni, és szeretik a közösségi program jellegét. Egy szülő és két diák is megszólal, egyikük népviseletben. Az idei téma ugyanis Magyarország volt. Videó.
_dummy_22:52
Minden tömegközlekedési járművön lesz Szegeden ingyenes vezeték nélküli internet elérés - tudta meg lapunk. Több járműre már föl is szerelték az eszközöket.
_dummy_13:46
_dummy_18:13
_dummy_18:23
_dummy_15:21
_dummy_20:16
_dummy_18:50
_dummy_17:49
_dummy_19:08
_dummy_17:24
_dummy_11:59
_dummy_13:34
_dummy_17:45
_dummy_16:52
_dummy_15:22
_dummy_15:03
_dummy_23:27
_dummy_20:46
_dummy_12:57
_dummy_20:33
_dummy_16:55
_dummy_18:33
_dummy_14:48
_dummy_21:38
_dummy_21:25