Zsiga cikkpakkja:
Itt a legnépszerűbb:
prohardver.hu12:12

Akciók augusztus 20. előtt

5
_dummy_14:27

A magyarok elégedettek az internet sebességével

1

Alapjában véve elégedettek a magyarok a vezetékes internet sebességével, ha mégis panaszkodnak, akkor legtöbben az otthoni vezetékes internetes telefonálással, a videotelefonálással és az online filmnézéssel voltak elégedetlenek az NMHH elemzése szerint.

www.hwsw.hu14:49

Kipróbáltuk: Dell Latitude 7424 Rugged Extreme

2

A Dell tiszteletet parancsoló csatanotebookja nem árul zsákbamacskát: az alaposan felvértezett, gumiütközőkkel megtoldott ház pont olyan erős, mint ahogy kinéz, hidegben-melegben egész nap bírja a gyűrődést - és a benne dolgozó hardverre sem lehet panasz

prohardver.hu10:58

Verőfényes akciók

2

A hordozható számítógépek mellett perifériákkal és hűtési megoldásokkal készültünk a napos hétvégére.

pcforum.hu11:25

Kiderült: Belehallgatnak a Microsoftnál a Skype-on zajló beszélgetésekbe

2

Azokat beszélgetéseket, amiket a felhasználók a Skype-on keresztül folytatnak, lehet hogy többen hallják, mint ahányan arról a résztvevők tudnak. A Microsoft, illetve a vele szerződésben álló céges ugyanis rendszeresen belehallgathatnak a chatszoftveren át folytatott hívásokba, sőt, rögzíthetik is azokat.

pcforum.hu10:42

56-magos mesterséges intelligencia processzort ad ki az Intel

3

Az Intel kedden egy olyan új processzor kiadását jelentette be, ami egy minden megelőző társától eltérő sajátossággal fog rendelkezni. A Xeon Scalable családot bővítő új lapka ugyanis egy plusz utasításkészlet révén hardveresen tudja majd gyorsítani a mesterséges intelligenciák működését.

prohardver.hu17:20

Augusztusi ajánlatok

9
pcforum.hu17:16

Eltűnhet a klasszikus floppy-meghajtók támogatása a Linux-ból

1

Azok a felhasználók, akik a jövőben hajlékonylemezes meghajtóval akarnak majd dolgozni Linux alól, lehet, hogy nem fogják már tudni ezt megtenni. A nyílt forrású rendszermagból ugyanis hamarosan eltávolításra kerülhet az ilyen típusú egységek vezérlését, illetve kezelését végző kód.

prohardver.hu11:05

Akciós árak a strandra

4

A hőségben az akciós hardverek száma is csökken, de azért néhány tápegység, RAM és kiegészítő akadt ezen a héten is.

prohardver.hu11:24

Újdonságok a hétvégére

3

Nem állunk le a friss komponensek ajánlásával: ezúttal a notebookok mellett új Ryzeneket és RTX Super videokártyákat hoztunk.

pcforum.hu09:48

Túl olcsón adta a Microsoft a Windows-t Magyarországon, büntetést kell fizetnie

1

A Microsoft-nak 8.7 millió dolláros (2.5 milliárd forintos) büntetést kell fizetnie az amerikai kormányzat részére, amiért a cég magyarországi leányvállalata a szokásosnál nagyobb kedvezménnyel adta szoftvereit Magyarországon. A Microsoft Magyarország mindezt ugyanakkor nem az átlagfelhasználók felé, hanem kizárólag a kormányzati beszállító cégeknek tette meg a második és harmadik Orbán-kormány alatti időszakban.

computerworld.hu18:30

A Windows 10 új védelmi funkciói

6
hirek.prim.hu10:06

Magyarország mobilhálózata a világ legjobbjai között

1

Az Opensignal 87 országot átfogó, legfrissebb tanulmánya szerint a magyar mobilhálózatok átlagos letöltési sebessége 32,7 Mbps, ami közel kétszer olyan gyors, mint 20 Mbps-os sebességet el nem érő globális átlag. Ezzel Magyarország a világon a 11., Európában a 6. leggyorsabbnak számít, és olyan országokat előzött meg, mint Csehország, Ausztria, Finnország, vagy éppen Japán. A leggyorsabb mobilhálózatok Dél-Koreában (52,4 Mbps átlagsebesség), Norvégiában (48,2 Mbps) és Kanadában (42,5 Mbps) vannak.

www.napi.hu10:02

Egymás után vágták le az oroszok a hálózatról az 1000 megawattos atomreaktorokat

9
pcforum.hu08:54

A Microsoft saját gépén se megy rendesen a legújabb Windows 10

7
www.mediainfo.hu20:59

Az internet helyzete Magyarországon

1

Alapvetően megfelelnek a hálózatsemlegességi szabályoknak a hírközlési szolgáltatók, de az általános szerződési feltételeik (ÁSZF) gyakran átláthatatlanok az ügyfelek számára.

_dummy_09:24

Lassú internet miatt büntették Belgiumot

2

Büntetés jár a lassú internetért – és most ezért büntették meg Belgiumot. Az Európai Unió napi 5000 euró megfizetésére kötelezi az országot, amiért egyik régiójában a meghatározott minimumnál lassabb a hozzáférés. A kérdés azért is európai ügy, mert épp Brüsszel szenved a lassú internettől.

www.hirado.hu13:39

Microsoft: Súlyos hiba lépett fel a Windows 10-ben

30
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave