Zsiga cikkpakkja:
Itt a legnépszerűbb:
pcforum.hu10:41

Kiderült milyen gép kell majd a következő Windows 10 futtatásához

9
pcforum.hu10:55

Már van, aki töltheti le a következő Windows 10-et a Microsofttól

15
prohardver.hu15:06

Akciók a nyúl hetén

1

Hosszú hétvégén is csökkenhetnek az árak: összeállításunkban notebookok, monitorok és különböző komponensek akciói szerepelnek.

pcforum.hu10:30

Elképesztő: Elvesztette a kontrollt a Windows-ok Start menüje felett a Microsoft

11
computerworld.hu15:30

Megtámadták a Microsoftot

1

A szoftvergyártó óriás email-szolgáltatásait használók adatai kerültek illetéktelen kezekbe.

prohardver.hu11:55

Tavaszi hardvercsokor

2

Ezúttal leginkább monitorok és notebookok közül cseresznyéztünk, de az épített konfigurációk híveinek is tudunk mit mutatni.

_dummy_19:07

Sokba kerülhet Oroszországnak, ha lekapcsolják az internetről

4

Még februárban írtunk arról, hogy az orosz hatóságok és internetszolgáltatók arra készülnek, hogy egy terhelésteszt keretén belül az egész országot leválasszák a globális internetről. Az intézkedés célja, hogy kiderüljön, hogyan működne egy országon belüli hálózat, ha egy külföldi esetleges kibertámadás során Oroszországot elvágnák az internettől.

pcforum.hu10:32

Máris feltörték az új, biztonságosnak hirdetett WPA3 Wi-Fi szabványt

2

Két biztonsági szakértő azt állítja, hogy sikerült több sebezhetőséget is találniuk a Wi-Fi Alliance által a tavaly nyáron bemutatott új, minden korábbinál biztonságosabbnak hirdetett vezeték nélküli kommunikációs szabványban. Állításuk szerint a WPA3-ban most felfedezett biztonsági gyengeségek kihasználásával támadók megfejthetik a Wi-Fi hálózatok csatlakozási jelszavát, ennek segítségével pedig jogtalan hozzáférést szerezhetnek ahhoz.

_dummy_08:53

A Samsung szerint tíz évig senki nem szorítja le őket a mobilpiac éléről

1

Nemrég írtunk arról, hogy a Huawei ambiciózus tervei közt szerepel, hogy a világ vezető okostelefon gyártójává váljanak, de nem lesz egyszerű dolguk a jelenlegi tróntartóval, a Samsunggal szemben. A dél-koreaiak nem adják olyan könnyen magukat, sőt meglehetősen optimisták a jövővel kapcsolatban.

_dummy_08:49

Lenyúlná az Opera a Chrome felhasználóit

9
www.hwsw.hu19:36

Állami cégnél maradhat a földfelszíni műsorszórás

1

A frekvenciaügyekben illetékes Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kiírta az országos digitális földfelszíni televíziós hálózatok újabb 12 éves üzemeltetési jogára vonatkozó pályázatot. A résztvevők április 30-ig nyújthatják be pályázatukat, melyet ezúttal is összetett szempontrendszer alapján bírál el a hatóság.

pcforum.hu09:28

Ennyi volt: Végleg kinyírta a Windows XP-t a Microsoft

2

A tegnapi, keddi nappal végleg véget ért a Windows XP lassan már közel két évtizedes története. A Microsoft ugyanis utoljára adott ki frissítést az eredetileg 2001 október 25-én piacra dobott rendszerhez, ami ezek után semelyik kiadásához, semmilyen körülmények között nem fog további javításokat kapni.

pcforum.hu16:09

Letölthetővé tette új, Chromium-alapú Edge böngészőjét a Microsoft

10
_dummy_15:11

Többé nem kell szórakozni a pendrive-val eltávolítás előtt

12
www.hwsw.hu11:13

Egymillió telekom-végponton lehetne gigabites net

1

Országszerte immár több mint egymillió olyan potenciális végpont található a Magyar Telekom vezetékes hálózatában, melyen biztosítható a gigabites le- és feltöltési sebesség. Az optikai hálózat kiépítése rendkívül gyors ütemben nő, de a háztartásokban még mindig stabilan tartja magát az elavult rézhálózat.

computerworld.hu20:40

SSD vagy merevlemez: előnyök, hátrányok

14
computerworld.hu15:59

Jó hírek a Telekomtól

2

Az elmúlt évek intenzív hálózatfejlesztésének eredményeképpen mára több mint 3,5 millió olyan vezetékes elérést biztosít a Telekom hálózata, ahol legalább 30 Mbps sebességgel internetezhetnek az ügyfelek.

_dummy_20:29

Azért hajózta körbe a Földet egyedül, hogy szétszórhassa édesapja hamvait a Horn-foknál

4

A 66 esztendős Kopár István 263 nap, egy óra és 30 perc alatt kerülte meg a földet Puffin nevű, megerősített Tradewind 35-ös hajójával a jubileumi Golden Globe Race vitorlás versenyen. Szólóban. Interjú, amelyből kiderül az is, miért él az Egyesült Államokban, miért hajózik amerikai zászló alatt az, aki amúgy a Ratkó-korszak gyermekeként ízig-vérig magyar.

_dummy_15:47

Leesett az állunk a világ első 8K-s OLED tévéjétől

4

A madridi LG Innofesten közelebbről is megnézhettük magunknak a tavaly bemutatott LG 88Z9 OLED-tévét, ami az idei év második felében jelenik meg, és a mesterséges intelligenciával karöltve olyan látványt jelenít meg, ami szinte lemászik a kijelzőről.

_dummy_11:47

Az ADATA bemutatta az SD600Q SSD-t

1

Az SD600Q kiváló olvasási és írási sebességet biztosít, amely elérheti az akár 440 MB/s-ot, ami négyszerese a külső merevlemezek sebességének.

_dummy_17:56

Linus Torvalds dögvésznek tartja a Facebookot

7
pcforum.hu09:32

Újabb durva áresés fog jönni a DRAM modulok piacán

1

Miután az év első negyedévében 20%-kal már csökkent, az elkövetkező negyedévben újabb durva áreséssel lehet számolni a DRAM modulok piacán. A PC-s memóriák ára ugyanis az elkövetkező három hónapban újabb 15-20%-kot zuhanhat, amit a rá következő negyedévben még tovább csökkenés kísérhet.

_dummy_16:53

Ifjúkori hévvel hódít a Windows 10

2

A Microsoft zászlóshajójának a legnagyobb riválisa továbbra is az idősebb testvér, ám márciusban sok gépet tudott elhódítani tőle a Windows 10.

computerworld.hu17:53

Kétmotoros lesz az Edge

13
prohardver.hu12:00

Elszórt ajánlatok

2

Szép időben csökken az akciós termékek száma, de néhány tápegység, pár ház és monitor így is került az összeállításba

pcforum.hu11:03

Infografika: Ez történik egyetlen perc alatt az interneten

5
_dummy_15:36

Kiszivárgott a Microsoft új böngészője

11
_dummy_15:14

Félmillió laptop fertőződhetett meg

1

A tajvani Asus által gyártott több ezer számítógépre jutott kártékony program a cég saját automatikus frissítőszolgáltatásán keresztül, fedezték fel a Kaspersky Lab kiberbiztonsági cég szakértői. A kutatók januárban azonosították, hogy az Asus Live Update Utility-t hackerek manipulálták, hogy a háttérben vírust juttathassanak az eszközökre.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave