Zsiga cikkpakkja:
Itt a legnépszerűbb:
www.hwsw.hu10:23

Nvidia: a videokártyák a játékosokat illetik

1

Az Nvidia arra kéri kereskedőpartnereit, hogy GeForce videokártyáinak értékesítéseinél részesítsék előnyben a termékek első számú célközönségének számító játékosokat. A szokatlan kérésre a bányászláz sokadik hulláma miatt van szükség.

ipon.hu10:21

Gemini Lake alapú Mini-ITX alaplapok az ASRock-tól

2

Az ASRock két új Mini-ITX alaplapot mutatott be, amelyek mindketten integrált processzorral érkeznek, passzív hűtést használnak és az Intel legfrissebb alacsony fogyasztású, Gemini Lake nevű platformja köré épülnek. Az új alaplapok között rengeteg hasonlóság van, például mindketten a Celeron J4105-os SoC egység köré épülnek.

pcforum.hu10:18

Intel: Senki se telepítse a javítást processzoraink hibájára!

6
_dummy_14:39

Bepánikoltak a globalizáció urai – jöhet az erőszak örvénye

4

Davosban a globalizáció urai a megoldás részeként akarják beállítani magukat széteső világunkban. Washington elhagyja azt a nemzetközi rendet, amelyet ő maga hozott létre a második világháború végén. Ha a győztes mindent visz egy társadalomban, akkor a politikai vitát felváltja az erőszak.

_dummy_14:31

Reszkess, Kasszás Erzsi, közeleg a vég! Forradalom kezdődött a boltokban

2

Mindig tudtuk, hogy eljön ez a nap, de azért mégis okoz némi borzongást: Seattle-ben megnyílt a világ első olyan boltja, ahol nincs bevásárlókocsi, kosár, nincsenek pénztárak és így pénztárosok sem - bemegyünk, összeszedjük, ami kell, aztán hazasétálunk. Persze nem a bolti tolvajok paradicsomát hozták létre, egyszerűen csak beköszöntött a 21. század - vagy legalábbis egy érdekes kísérlet egy olyan hétköznapi rutin megújítására, mint a bevásárlás.

_dummy_12:46

Láttunk már ilyet - mire hasonlít a bitcoin mánia?

6
_dummy_11:34

Európa erdeinek több mint fele eltűnt

2

Hatezer év kellett hozzá, de megcsináltuk. Több mint ezer helyszínről vett pollenminták elemzéséből az állapították meg a Plymouth Egyetem kutatói, hogy egykor Közép- és Észak-Európa több mint kétharmadát fák borították.

ipon.hu11:20

Megvan miért haltak ki majdnem a tatárantilopok

2

A szajga, avagy a tatárantilop egy súlyosan veszélyeztetett antilopfaj, amely komikus orrával leginkább egy bizarr rajzfilmfigurára emlékeztet. Az állatok Közép-Ázsia füves pusztáin sokfelé kalandoznak, tavaszonta azonban minannyian egy régióba gyűlnek össze, hogy nőstényeik világra hozzák a következő generáció tagjait.

www.hwsw.hu21:25

Gyorsítaná a fülek közötti váltást a Firefox

6
pcforum.hu10:42

Ennyi volt - megszüntette az ingyenes Windows 10-re frissítést a Microsoft

6
_dummy_20:25

A gyors internet csak egy ígéret?

2

A gyors internetelérés sok esetben nem több a hálózati szolgáltatók üres ígéreténél a német szövetségi hálózati felügyelet, a Bundesnetzagentur szerdán közzétett tanulmánya szerint.

itcafe.hu10:53

A Google még nagyobb lesz

1

A felhőszolgáltatások inspirálják a fejlesztéseket: a vállalat újabb központokat nyit, illetve három új tenger alatti kábel kiépítésébe is belefognak.

www.hwsw.hu20:19

Linuxra vált Barcelona

2

Teljesen átáll a nyílt forrású szoftverekre Barcelona városa: a Windowst Ubuntu váltja, a Microsoft Office-t Libreoffice. A nyílt fejlesztésekkel a város más régiókat is támogatna.

_dummy_20:15

Végre csökken a memória ára

1

Az évek óta tartó trend hirtelen megtorpant. Pillanatnyi tétovázásról van szó, vagy túlpörgött a gyártás?

_dummy_16:22

Elképesztő videót adott ki a NASA

2

A csillagászati és filmes szakemberek összefogásából, valós csillagászati adatok alapján készült ez a 3 perces videó, ami átrepít minket az Orion-ködön.

ipon.hu15:23

Lenovo ThinkPad X1-es noteszgépek HDR kijelzővel

1

A ThinkPad márkanév ma is jól cseng a piacon, hiszen rendszerint strapabíró, megbízható noteszgépekre szokás aggatni, amelyek felszereltség terén is versenyképesek – az elmúlt évek során egyfajta presztízsmárkává nőtte ki magát a név.

www.hwsw.hu15:17

Sebezhetőek lehetnek a BitTorrent kliensek

1

Súlyos, akár távoli kódfuttatást lehetővé tévő biztonsági hiba van a Transmission BitTorrent kliensben - jelentette be Tavis Ormandy, a Google Project Zero biztonsági kutató csapatának tagja.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Klikk ide!
Online Stream