Zsiga cikkpakkja:
Itt a legnépszerűbb:

Megjelent a Google böngészőjének 66-os változata, amely biztonsági frissítéseket és teljesítményjavító finomításokat egyaránt tartalmaz.

_dummy_18:01

Laptopot csatlakoztatna tévéhez? Zokogás lehet a vége!

5
index.hu12:06

Szénszálas szuperlaptop 800 ezerért

1

A Lenovo egyik legdrágább laptopja, a patinás Thinkpad márka csúcsát jelentő Carbon X modell hatodik generációja a több mint negyed évszázada ismert minőséget hozza. A hardverrel egészen biztosan elégedett lesz minden felhasználó, akinek az informatikai osztályon ilyet nyomnak a kezébe – lakossági felhasználásra ugyanis aligha fogják tömegek vásárolni.

www.nlcafe.hu14:46

„Magyarországról itt mindenkinek az jut eszébe, hogy ott hideg van” – országváltás egy 12 éves szemével

2

Napjainkban nem ritkaság, ha egy család fogja magát, és a jobb lehetőségek reményében úgy dönt, külföldön folytatják. Felnőttként sem könnyű egy ilyen váltás, gondoljunk bele, milyen lehet egy tinédzser számára. Illetve, nem kell belegondolni, mert az alábbiakban a majdnem 13 éves Sári meséli el, hogyan élte meg, amikor néhány hónapja a Kanári-szigetekre költöztek.

prohardver.hu11:47

Rövidnadrágra fel!

4

A napos időhöz illeszkedve egy sor vízhűtést, tóparton is használható notebookokat és perifériákat gyűjtöttünk össze.

_dummy_15:48

Illés együttes - Goodbye London (2018)

9
pcforum.hu15:31

Újabb hiba miatt még tovább csúszhat a következő Windows 10 kiadása

11
www.portfolio.hu16:26

Itt a magyar népesedési katasztrófa - Brutális, ami velünk történik

2

A Visegrádi négyeken belül 2012 és 2016 között messze Magyarország rendelkezett a legmagasabb a halálozási aránnyal, és mivel az élveszületések is elmaradtak a többi országétól, nálunk volt a leggyorsabb a természetes fogyás üteme. A várható élettartam és a népesség koreloszlása alapján megállapítható, hogy nem azért kiguróan magas a magyar halálozási arány, mert a lakosságban sokkal több az idős ember, az okok inkább az életmódban és az egészségügyi rendszerben keresendők.

pcforum.hu16:20

Chrome-felhasználókat védő kártevőszűrőt adott ki a Microsoft

9
computerworld.hu20:50

Chrome-újdonságok

23
pcforum.hu18:19

Kiszivárgott milyen néven érkezik a következő Windows frissítés

7
pcforum.hu18:14

1000 Megabites internetet adna minden előfizetőjének a DIGI

2

Hazánkban már közel 1,1 millió háztartásnak áll rendelkezésére a DIGI családi méretű, magas garantált le- és feltöltési sávszélességgel bíró 1000 Mbit/s-os internete. A cég tervei szerint pedig optikai hálózatán hamarosan minden előfizetőjének alapból, egységesen már kizárólag gigabites élményt fog nyújtani, kedvező áron.

ipon.hu17:58

FreeSync 2 támogatást kapott a legújabb BenQ monitor

1

A BenQ egy érdekes monitort mutatott be, amely 31,5 hüvelykes képátlójú, hajlított VA panelt használ, megjeleníti a HDR tartalmakat, plusz még az AMD FreeSync 2 technológiáját is támogatja, ami szintén profitál a HDR-ből.

_dummy_17:34

Az Ikarus szerint lejáratókampány folyik a buszaik ellen

1

A cég azt állítja, hogy nem hogy rosszak, de egyenesen annyira jók a Modulo-k, hogy a nagy európai gyártók és azok hazai beszállítói mindent megtesznek annak érdekében, hogy ellehetetlenítsék az újdonsült magyar vetélytársat.

itcafe.hu16:00

A DIGI alapból fogja adni az egy gigát

1

A vállalat továbbra is csak a sűrűn lakott körzetekben kíván működni és terjeszkedni, de ott viszont jelentős bővítéseket akarnak végrehajtani.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Klikk ide!
Online Stream