Zsiga cikkpakkja:
Itt a legnépszerűbb:
_dummy_15:41

Dühöng az internet Brüsszel új jogszabálytervezete miatt

3

Vége lehet az internetnek Európában úgy, ahogy jelenleg ismerjük. Június 20-án szavaznak ugyanis az uniós döntéshozók arról a jogszabálytervezetről, ami az internetes szerzői jogok védelmében komolyan korlátozná azt, hogy mit szabad és mit nem feltölteni az internetre.

_dummy_11:01

Microsoft: JavaScript-ben írjuk újra az Office 365-öt

3

A Microsoft egyik vezető mérnöke a napokban egy - legalábbis egyesek számára - meglepő tweetet tett közzé csatornáján. Sean Thomas Larkin ugyanis közölte, hogy - több más szoftver mellett - a cég közismert irodai csomagját, az Office 365-öt is átírja JavaScript-re.

computerworld.hu18:57

Fontos változás a Chrome-ban

4

A Google bekeményít, és ezentúl csak a saját internetes áruházán keresztül engedélyezi a böngésző bővítményeinek telepítését.

prohardver.hu18:19

Szuper ajánlatok a hétre!

7
www.hoc.hu20:52

Minden szinten erősít az Intel

1

A hírek szerint az Intel hamarosan frissíteni fogja az LGA-2066 és az LGA-1151 foglalatba illeszkedő processzorkínálatát; előbbi platform 20 és 22 magos CPU-kat, utóbbi pedig egy nyolcmagos központi egységet fog kapni.

index.hu18:28

A Samsung 2020-ra átáll megújuló energiára

1

A Samsung bejelentette, hogy 2020-ra minden gyára és irodája 100 százalékban megújuló energiát fog használni Európában, az Egyesült Államokban és Kínában – írja a Verge.

sg.hu17:36

Az egér­mozgásokat is figyeli a Facebook

2

Több száz oldalas anyagban magyarázta meg a közösségi portál az amerikai kongresszusi képviselőknek, hogy mit miért csinál. Nagyon érdekes dolgokat ismert el hivatalosan a cég.

pcforum.hu10:23

Mesterséges intelligenciával gyorsult a Windows 10 frissítése

9
pcforum.hu10:20

Teljesen hanggal vezérelhető Firefox-on dolgozik a Mozilla

3

A Mozilla egy olyan technológián dolgozik, ami lehetővé teheti majd a felhasználók számára, hogy kezük használata nélkül böngésszék a webet. A Scout kódnév alatt fejlesztett szoftver a Firefox böngészőn alapulna, de utóbbival szemben nem billentyűzettel és egérrel, hanem hangparancsokkal lehet majd vezérelni, illetve saját maga is képes lesz a weblapok tartalmának felolvasására.

pcforum.hu17:00

Áttervezi Office szoftverei felületét a Microsoft

3

A Microsoft a hét közepén nagyszabású átalakításokat jelentett be egyik legismertebb szoftvercsomagja, az Office online felületében. A cég szerint a többek között az Excel-ből, a Word-ből és a PowerPoint-ból álló irodai szoftveregyüttes megjelenésének átalakításával egyszerűbbé és gyorsabbá válik majd annak használata a vele dolgozók számára.

www.hwsw.hu15:42

Mit javít a jövőben a Microsoft?

2

Egyértelműen megkülönbözteti a kritikus biztonsági korlátokat és a "jó ha van" mélységi védelmet a Microsoft új iránymutatása. A különbség nem elvi, a jövőben rendszeres havi javításokat csak a kritikus elemek kapnak.

pcforum.hu10:20

128 GB (!) memóriával jön a Lenovo legújabb laptopja

4

Bár az utóbbi években jelentősen megnőtt az asztali gépekben és laptopokban megtalálható operatív memória átlagos mérete, annyi azért nem, hogy ne tartsuk durvának azt a mennyiséget, amit a Lenovo pakolt ebből a komponensből legújabb laptopjába.

ipon.hu19:20

8 és 22 maggal érkeznek a legújabb Intel processzorok

2

Az AMD második generációs Threadripper processzoraival szemben már felsorakozott a fogadóbizottság, de a klienspiacon is várható egy kis mozgolódás, ugyanis végre érkezik a régóta pletykált nyolcmagos LGA-1151-es processzor.

index.hu10:50

Mostantól vége a semleges internetnek

1

Hétfőn érvénybe lépett a republikánusok által keresztülnyomott döntés a netsemlegesség megszüntetéséről az Egyesült Államokban. A hosszú időn át tartó küzdelem az internet szabályozásának lényegéről szól, hogy mi jön ezután, csak találgatni lehet.

pcforum.hu10:02

Megszünteti a Windows 7 és 8.1 támogatását fórumain a Microsoft

1

A Microsoft hétfőn egy olyan változást jelentett be operációs rendszer-családja régebbi tagjainak támogatásában, aminek utóbbiak felhasználói nem nagyon fognak örülni. A redmondi konszern ugyanis közölte, hogy beszünteti a Windows 7 és a Windows 8.1 támogatását hivatalos fórumain - így az ezekre vonatkozó kérdéseikkel és problémáikkal a felhasználók magukra fognak maradni.

pcforum.hu11:22

Túl keveset fizet a Microsoft a nála dolgozóknak

1

A Microsoftnál dolgozó szakemberek egy jelentős része úgy érzi, hogy a cég túl keveset fizet nekik - derül ki egy, frissen elkészült felmérés szerint. A redmondi konszern dolgozóinak ugyanis csak 61% gondolja úgy, hogy a cég által adott fizetések és juttatások versenyképesek a más cégeknél hasonló munkakörben kapható kompenzációval.

pcworld.hu11:17

Nagyon megváltozik a tápegységek világa

4

Nem elég, hogy a tápok iránt támasztott elvárások megváltoztak az utóbbi években, egy közelgő új szabvány is alaposan átrendezi a piacot. Az FSP minden részletet megmutatott.

_dummy_10:26

Káprázatos, tiltott videó a hawaii vulkánkitörésről

9
index.hu16:49

A Microsoft megveszi a GitHubot

2

A Microsoft felvásárolja a fejlesztők körében népszerű kódmegosztó platformot, a GitHubot – írja a Bloomberg az üzletet ismerő, név nélkül nyilatkozó forrásokra hivatkozva, akik szerint már hétfőn jöhet a hivatalos bejelentés is.

prohardver.hu16:17

Ajánlatokkal nyit a nyár

2

Az első, már valóban nyári hétvégére néhány felújított notebookot, akciós monitort és alaplapot gyűjtöttünk össze.

www.hwsw.hu12:14

Gyorsan frissülnek a Windows 10 PC-k

2

Látszik az eredménye a Windows 10 Április Frissítés rámenős települési logikájának. Már a gépek felén a 1803-as verzió lehet egy jelentés szerint.

prohardver.hu20:42

Van még kraft a TN panelben!

1

Az Acer KG271A típusjelzésű, FreeSync támogatású, rövid válaszidejű, 144 Hz-es monitorát teszteltük.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream